Julklappar

Många julklappar blir det!
Hela familjen - mamma, pappa, bror, bror, syster, bror, bror. Farmor, farfar och kusinerna. Men då är det bara till tre personer.
Oscar och hans familj - mor, far, bror, bror, brors sambo, brors barn.
 Så, typ 20 personer. Så lite vänner också. :)

Idag var jag på vårdcentralen och fick mitt sjukintyg. Jag är sjukskriven en vecka till. Alltså tills på måndag - julafton. Skönt. Men doktorn sa också att ifall det blev värre så måste jag in till akuten igen. :/ Så hoppas inte det blir värre. Det hela beror nog på jobbet. Kankse ska hitta nytt jobb? Blir nog så.....

Snart ska jag och Oscar åka in till Oscars mors jobb. Vi ska åka och shoppa lite julklappar. Jag har lite begränsat med pengar just nu, så det blir kanske inte så mycket köpt. Har faktiskt bara åtta personer kvar att köpa till. Oscar är en av dom personerna. Vet inte riktigt vad jag ska köpa till honom. Men något speciellt ska vi väl försöka hitta på.. :)

Sitter och lyssnar på musik med. Lite stillsamt med Jeff Buckley. Underbart! Lyssnade på Amanda Jenssens verision av Hallelujah också. Jag fick rysningar i hela kroppen, hon sjöng den riktigt bra, tycker jag. Nästan så det kom en liten tår i ögonen.


Nej, nu ska jag inkräkta i min sparbössa! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0