Nu stupar..

..jag snart i säng.
Mina ögon går i kors och får verkligen anstränga mig för att hålla dom uppe. Ska lägga mig och fortsätta läsa Sotarpojken.. som jag läste i första gången för ca fem år sen.. men jag har fortfarande inte läst längre än till typ kapitel tre. Däremot har jag läst dom tre kapitlen, i alla fall tio gånger.. :D

Jag tycks aldrig bli helt klar.

Natti natti! ♥


Valborg

En gammal klasskompis födelsedag idag.. annars så känns den inte så speciell. Jag väntar mest på att farmor och farfar ska komma. Och det är ju inte förens imorn.. så jag väntar på imorn.
Jag är lite orolig att det ska bli sådär pinsamt.. vi ska jag hem till svärmor och hennes sambo och äta mat. Tänk om det blir så där jobbigt tyst och ingen vet vad dom ska säga. Då blir det jobbigt. Jag är ju så blyg också.. så jag kommer inte heller veta vad jag ska säga.
Då kommer Os bror att säga: "jodå, så att.." Jag lovar!

O kollar på dumfotboll. Så jävla tråkigt! Funderar på att lägga mig.. men är inte så himla trött. Kan ju lägga mig och läsa lite eller nåt. Inte så ofta jag gör det trots allt.
Jag vill ju se på Söderkåkar på 4:an.. men nej.. såklart inte. Jävla fotboll alltså! *arg*.

Igår var jag inne i stan och tog bort några länkar på klockan så nu kan jag använda den! Wohoo! Och så köpte jag en ny låda till Figaro också, som jag sa. Och en ny, hel, spade och en keramikskål som han kan ha vatten i. Den han hade förut glömde ju vi hos mamma. Får tillbaka den när vi hämtar Byron. (och Bobby?)

Angående det förresten, med katterna. Jag vet inte om jag kan ha tre katter här i våran två. Egentligen vill jag nog bara ha två.. men det känns så himla elakt att bara köpa den ena katten. Speciellt då dom två är så tighta.

image142


Byron. Så fin ögonfärg!

image143
Och klumpedunsen Bobby. Så söt med sina slitna öron!

Visst är dom söta?!

Slutar snart för dagen.

Skönt! Vill bara hem till O nu!

Igår fick jag hem ett paket från M. Massa godis i och en bh. Tack M! :D
I morse fick jag ett paket av svärmor och hennes sambo också. En klocka var det där i. Jättefin med strasstenar och så.. Ska in idag och plocka bort några länkar från den för armbandet var lite för stort. Ska nog ta och köpa en ny låda till Figaro också. En med kant så vi slipper få sand överallt. Kan vara bra. Kanske ska ta och köpa lite torrfoder till honom också.. fast han har kvar från det gamla.. Äh, får se hur det blir.

Nu slutar jag jobba! Puss & Kram! ♥

Snurrigast i världen

Tro mig. Idag är jag det.
Idag är det värre än vanligt! Minnet glömde jag nog hemma. Möjligt att jag glömde hela hjärnan också.
Nu ska jag ta mig en powerrast för att väcka min hjärna.

Är jag fortfarande bakis eller va sjutton är detta? Jag är inte van att dricka hela två dagar i rad......

förresten, igår fick mitt ex barn.

Hejdå. ♥

21 år & resten av helgen

I fredags fyllde jag 21 år. Jag börjar bli gammal nu ju! Haha.. snart kommer nynkorna! Fredagen började med jobb som vanligt. Jag och C slutade lite tidigare för att gå till frissan. Vi klippte oss och färgade håret.
Bild på hur det blev finns i slutet av inlägget.
Jag hann aldrig se hur Cs  hår blev för jag var tvungen att gå. Jag får se imorn hur det blev.

En sak som var rätt kul var att vi valde frisör på måfå. Vi skrev bara frisör, Göteborg och så kom den upp. Den hade bara bra saker skrivet om den så vi valde den. När jag kommer fram så känner jag igen mig. Jag funderar på om det är den frisör som min mormor jobbade på när hon bodde i Gbg. När jag kommer in så hör jag en av friöserna berätta det, att de köpt den för ca ett år sen och att det var en äldre tjej som jobbade där och bla bla bla. Och det var där mormor jobbade..!
Jag tycker i alla fall att det var lite kul, för jag menar, av alla frisörer som finns i hela Gbg så lyckas jag välja den som mormor jobbat i förr..
Jaja, ska sluta tjata om det nu.

När jag kom hem så städade jag lite. O var på fotbollsmatch. Helt plötsligt plingar det på dörren och gissa vad? Där står L och I. :D
Jag och O hade egentligen tänkt gå på en tillställning som hans jobb anordnat men så blev det inte nu. Vi gick ut istället. Åkte till Kungälv och drack lite. Och dansade och hade kul. Jättekul! Dumt att det stänger så tidigt bara. vi åkte taxi hem och slocknade på 2,5 sekund typ.
Vaknade sent nästa dag. (lördag) Typ 13 eller nåt. Jag, L och I gick ner och lämnade saker till sopsorteringen. Duktiga vi är.
Sen var det dags igen. Vi körde ölspelet här hemma och drog sen in till stan. Mötte upp J också. Åkte till Trädgårn. Vi hittade ett ledigt bord och satte oss. Det kom fram ett gäng och började prata med oss.. vi hade jättetrevligt.. tills L nämnde att jag hade pojkvän. På nåt sätt kändes det som att hela stämningen dog en smula. (För mig)
Nu ska jag förklara vad jag menar.. Jag är såklart inte ute efter att vara otrogen. Jag är en trogen tjej. Men, killar vill kanske mer.. (vissa) för dom duger det inte att bara prata och kanske dansa. Så då pratar de kanske hellre med dom som kan göra mer..
Så kändes det i alla fall. Jag kände mig faktiskt jävligt ensam där ett tag.. När jag satt i mitten. L sitter till höger om mig och och hånglar med en kille och på andra sidan sitter I och hånglar med en annan kille. Yeeey.
Jag menar. Vart var O? Varför kunde han inte följa med?
Kvällen slutade med att jag bara ville hem. L åkte hem till J och sov med ***** och I följde med hem till mig och hade med sig *****.

I övrigt var det en kul helg. Trevligt med lite besök! Får se nu hur lång tid det tar innan jag åker upp och hälsar på. Kanske följer O med? Bilder nedan! Puss & Kram! ?


image135
Nyklippta håret. Lite kortare och ny färg.

image136
I och jag. :)

image137
Mitt paket som jag fick av O. Innehöll ett halsband i guld med ett hjärta på. :)
(Rosa paket, inte gult.)

image138
O & L

image139
I dricker lite grogg.

image140
Fyllenattmat.

image141
Älskling i Ls snygga glasögon som kostade 99:- på OK / Statoil

Igår

Igår när jag kom hem från jobbet var jag så sjukt trött. Hade extrem huvudvärk och visste knappt vart jag skulle ta vägen. La mig ner och somnade på tre sekunder. Jag vaknade inte ens när O kom hem. Senare, vid 23, puttade han på mig och frågade om jag inte skulle lägga mig i sängen och sova istället. Jag fattade jag ingenting. Jag bara mumlade svar till honom och minns inte ens vad jag sa. Jag var väääldigt trött. Jag gick in i sovrummet för att lägga mig och somnade igen innan jag hann lägga huvudet på kudden. Jisses.
Idag känner jag mig rätt utvilad måste jag säga.
Det kanske är rätt bra ändå.. med tanke på att i helgen ska vi festa satan. Nästan. Kanske. ♥

Massage.

:D Fick massage på jobbet idag. Hon tyckte jag var stel i nacken och att jag skulle boka en till tid om ca tre veckor. Will do, will do.
Fick jobba dubbelpass idag med. 07.45 - 18.15. Det kunde väl varit värre, antar jag.

Just nu känns det som att mitt huvud ska sprängas. Det gör ont så det bara flackar framför ögonen på mig.. lite ipren och sen bingen tror jag.

Undrar förresten vart O är? Han har inte lämnat någon lapp eller nåt.. och datorn var på.. men dörren var låst. Är han och tränar? Minns inte att han skulle ha någon träning idag.. :/
Jaja, nu sprängs det snart här. Hejdå. Puss & Kram ♥

Hur blir det?

Kan någon svara på min enkla fråga. Hur blir det?

God morgon!

How are you?
I'm fine!

Dumdidumdidum.. minns engelskalektionerna i tvåan. Lågstadiet. Samma låt varje dag.. Kunde den utantill.
Fan, hinner aldrig skriva klart. Borde nog jobba. Hejdå. Puss & Kram ♥


Hello

Undrar vad det blir med allt. Helgen kanske det inte blir något alls med. Är inte van vid detta. Ska jag fixa allt? Själv? Det blir väl så när man "blivit vuxen" och flyttat 30 mil bort. Ska man baka tårta själv? Vart kan man annars köpa tårta? Smörgåstårta? Ska vi vara hemma hos oss? Vilka vill komma? Detta är väldigt svårt tycker jag.
Kanske är lika bra att inte fixa någonting...
Ingen från min familj kan ju komma. Har iofs inte frågat alla.

Dessutom var det ju prat om att jag och O skulle på nån tillställning med hans jobb, men det får vi väl se hur det blir med. O vill ju inte dit.. men jag skulle ju gärna åkt dit.

Jaja, nu ska vi gå och köpa mat, eller någon av oss.. Puss & Kram ♥

Måndag 21 april.

Konstig dag idag. Förmiddagen gick sååå sakta. Hade ont i huvudet och ville bara lägga mig och sova. Eftermiddagen gick superfort däremot. Helt plötsligt skulle jag ha slutat för femton minuter sen. Ojdå. Men det gjorde inte så mycket. Jag och C pratade om hår. Om att klippa sig och vilken färg man ska ha. Nu ringde vi i alla fall och bokade klipp- och färgtid tills på fredag. I alla fall jag klipper mig då. C klipper sig om vi får gå båda två samtidigt, så tidigt. We hope!
Hoppas dom är bra där. Men vi läste folks omdömen och alla var bra. Bara fem stjärnor och bra skrivet. Så vi litar på det.
Nu vill O att jag ska vara social. Han ska iväg och träna igen, som vanligt.

Förresten, kanske springa i kväll? Långt denna gång!


Mys.

image132

Figaro på balkongen. Nyfiken på bilarna som åker utanför. Otäcka är dom också.

image133

Blå himmel ute. Skönt väder!

Igår.

image134Igår blev det en heldag inne i stan. Fick lite sovmorgon och gick upp vid 10 ungefär. Sen åkte jag och O in till stan för att kolla på  b r o t t n i n g . :D
Det var Soft Touch Open här i Göteborg och min syster och några till från min gamla klubb Hallsbergs BK var med. Det var jättekul att åka dit och titta och jag trivdes verkligen. Kände mig lite som hemma. Fick nästan lust ett tag att byta om och köra en match. :P

Vi blev kvar där hela dagen.. egentligen skulle vi åkt till Kungälv för att O:s bror fyllde år men det hann vi inte.

Iaf, när vi kollat färdigt på alla matcher vi ville se så gick vi till mitt gamla jobb för att lämna kläderna och prata om de saknade pengarna. Tur hade jag att det inte var B som jobbade utan P. P är snäll och hjälpte mig med allt. Nu är kläderna lämnade och nycklar och allt. Han skrev ett mejl till Sthlm, till huvudkontoret angående de saknande pengaerna och skickade även med kopior på sjukskrivningspapprerna. Så nu hoppas jag verkligen att det händer något. Att jag får pengarna. Det är i alla fall för en vecka.
Jag ska ringa B om en vecka ungefär och fråga honom vad som hänt.

P: "Hoppas det går bra, du vet ju hur B är!"
Jag: "Jotack."


Vi gick förbi en videoaffär och köpte tre filmer. Det var tre för hundra så vi kostade på oss det. Jackass the movie, You, me and Dupree och Saw lll.
O och min dåligt humor.

Nej, nu ska vi nog laga mat. Eller jag. Steka pannkakor. Hoppas att O kan städa lite och diska! Puss & Kram! ♥

Fördomar och elaka ord.

Jag blir så jääävla irreterad på en del människor som tror dom är så jävla mycket bättre än alla andra. Och som säger saker som dom själva kanske tycker låter jättebra men som sårar andra.
Jag har några från där jag bodde förut som ibland sa saker som gjorde mig väldigt illa inombords. Jag är fortfarande sårad för en del saker. Jag har fått väldigt dåligt självförtroende och ifrågasätter ofta mig själv efter det jag fått höra.
Jag är inte korkad!!

Match

Just nu är O och spelar match. Undrar när han kommer hem?
Blir ännu en ensam fredagskväll för min del. Men, nästa fredag fyller jag år!! :) Hoppas jag slipper vara ensam då!

Promenad.

Idag är det äntligen fredag igen! Jobbet var slut för ca tre timmar sen. Jag är så jävla smart också. (för alla er som inte visste det) Ska verkligen bevisa det nu också.
Jo, på vägen hem (går i mina egna tankar). Ser att spårvagnen kommer och skyndar mig för att hinna med. Stiger på och den åker iväg. Det är fullproppat med folk och jag tränger mig igenom för att ve och fasa upptäcka att jag gått på fel spårvagn! Jävla fan. 66% chans att gå på rätt, och jag kliver på fel.
Går av två hållplatser senare, typ vid Olskroken, för att ta spårvagnen tillbaka igen och gå på rätt spårvagn. Jag väntar och väntar.. och väntar.. det kommer mer folk, alla väntar. Men det vill inte komma någon spårvagn. En röst hörs i högtalarna som talar om att det skett en olycka så dom två linjerna som jag väntar på går inte. Jävla fan.
Tänker att va fan har jag nu ställt till med. En vilsen själ från Närke, mitt i Göteborg. Utan en fungernande mobil (för såklart dog batteriet). Helt förvirrad är jag.  Undrar hur 17 jag ska komma hem. Jag börjar gå.
Tur att det inte var så långt. Det blev snarare en rätt skön promenad att gå. Solen sken och värmde, det blåste inte. Helt underbart.
Enkelt att hitta också. Kanske blir såna promenader fler gånger. Fast nästa gång blir det nog planerat.

image131
Avslutar med en bild på min sötnos Figaro. Är han inte söt? Det ser nästan ut som han dansar.. ;)

Thaimat.

:D Mumma! Idag ska jag och kollegorna gå och köpa thaimat. Såååå gott. Man får n låda och plocka i vad man vill, så mycket man vill. Så idag ska jag bli mätt på riktigt. :D
Pusshej ♥

Morrn.

Trött idag. Snoozade alldeles för länge.. men hann ändå med bussen faktiskt. Plus att jag hann duscha och äta en macka. Jag var effektiv i morse. Haha

Idag jobbar vi ju inte så länge eftersom det är fredag. Vi slutar nog 16.00 eller nåt. Alltså 30 minuter tidigare. Då ska jag in till stan och lämna mina jobbkläder. Jag fasar för det! O:s bror som skulle följa med mig är hemma med migrän och kommer nog inte följa med. Så det blir nog en ensamtur dit. Jag hoppas han är snäll mot mig!! Hoppas det inte blir något tjaffs. Blir det det så börjar jag väl tjuta eller nåt. Nej, hoppas det går smärtfritt. Jag kanske oroar mig i onödan.

Igår när jag åkte hem med bussen så satt det två killar, kanske 2-3 år äldre än mig, bakom mig och pratade. De lät som två små skolflickor i sättet de pratade. Fast på ett maskulint sätt, på nåt sätt. De pratade om en tjej. En tjej som jag ett tag var helt övertygad om att det var jag. Allt de sa stämde in på det jag tänkte att folk pratar om mig bakom min rygg. Precis allt. Hänger ni med? Jag är dålig på att förklara.
Jag var nära att vända mig om och säga, nåt i stil med: "Har ni tänkt på att hon kanske är blyg? Har ni kanske tänkt på att hon inte vågar för att hon inte har något självförtroende och har ni tänkt på att hon säkert gör så gott hon kan?" Men jag gjorde inte det. Då hade jag väl fått skämmas efteråt. :P


Jag känner mig ensam.


Trevliga patienter idag.

Ja! Alla utom en!
Jag ska, för att citera honom ordagrant: "Dra i helvetet!".
Min kollega påstår att han brukar vara snäll. Han har till och  med bjudit på godis här... men mot mig är han otrevlig. Han tycker inte om mig.

Nu ska jag äta lunch. Håller på att dö av svält, typ. ;P
Puss & Kram! ♥

Ramsan

"God Natt,
Sov Gott,
I love You,
Älskar Dig,
Natti Natti."

Pappas, min och mina syskons ramsa, varje natt innan det var dags att släcka lampan och sussa.
En puss på pannan och alla monster på vinden var borta.

image130

God Natt allihopa!

I brist på annat att göra.

Hittade för längesen en låååång lista på allt sånt där onödigt som jag tycker är så kul att svara på men som ingen någonsin orkar läsa igenom helt.
Trots det tänker jag göra hela listan. Läs om ni vill. ;)

  • Vilken svordom använder du mest? Fan, satan och jävlar.
  • Äger du en iPod? Näe.
  • Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Hm, 06.15 (gå upp) och 07.00 (gå till bussen)
  • Hur många resväskor äger du? Hm, om det menas med såna i hårdplast så, ingen.
  • Använder du flip-flops? Jo, på sommaren. Fast bara när jag inte ska gå långt.
  • Var köper du dina matvaror ifrån? Netto, tyvärr! När vi får skjuts till Kungälv så blir det Willys. :)
  • Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag tar hellre bilden. Om jag ska vara med på bilden så vill jag att någon annan också är med och då ska den andra ta kortet. :P haha
  • Vilken var den senaste filmen du såg? Jag och O såg på Borat i söndags.
  • Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Med O. Eller familjen. Svårt val.. hahaha
  • Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Hm, om det är flera miljoner så skulle jag helt klart ta en heldag, första dagen och bara köpa allt jag önskar mig. Sen köpa bil!
  • Har någon någonsin kallat dig lat? Jag kan ju citera mig själv efter frågor på varför jag slutade brottas. "jag var för lat." (men det var skada i ryggen också och för att vännerna slutade).
  • Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej.
  • Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Jag har ingen cd-spelare..^^
  • Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Hm, Coldplay kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat tror jag. Likaså Håkan Hellström.
  • Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Hm, inte vad jag minns. :S Och jag berätta såklart inte det i så fall!
  • Vad åt du till middag senast? Revbensspjäll och ugnsbakad potatis.
  • Använder du huvtröjor? Ja?
  • Kan du vissla? Jag kunde när jag var liten, innan jag tappade tänderna. Men njae, inte så bra nu.
  • Vem var den senaste som ringde dig? Pappa.
  • Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Någon som går högt upp, snabbt och som får en att känna sig helt i trans från g-kraften. Haha
  • Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja, det gör de säkert.
  • Vilket riktnummer befinner du dig i? 031
  • Tittade du på tecknat när du var liten? Ja! Gör fortfarande.
  • Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Vad är det för fråga? Jag har inte en aning!
  • Hur många syskon har du? 6 småsyskon. Två systrar, (en i himlen) och fyra bröder.
  • Är du blyg inför det motsatta könet? Kanske, jag vet inte. Jag är blyg inför alla...
  • Vilken film kan du alla replikerna till? Coyote Ugly. Finns det någon snyggare kille än Adam Garcia i den filmen?
  • Äger du några band t-shirts? Hm, ett linne från Lasse Lindh.
  • När flög du senast? Sommaren 2006 till Bulgarien.
  • Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 st.
  • Läser du för skojs skull? Äger knappt några böcker. Skulle nog läsa annars.
  • Pratar du några andra språk? Engelska och väldigt lite tyska och spanska.
  • Diskar du din egen disk? Jag bokstavligen talat hatar att diska, men är illa tvungen ibland. Men O är rätt bra på att göra det, när man säger åt honom. :)
  • Har du gråtit offentligt? Ja.
  • Har du en stationär dator eller en laptop? Stationär dator.
  • Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja, det är kul att lära sig nytt.
  • Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Tatueringar är fint! Har en dröm som jag aldrig kommer genomföra, vad jag tror.
  • Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nja, jag tycker det är fint när killen vill bjuda. Det är lite romantiskt.
  • Kan du kasta macka? Ja?
  • Har du någonsin varit på Jamaica? Nej.
  • Vad har du med dig in på bion? Ett trevligt sällskap och kanske popcorn eller lite smågodis.
  • Vem var din favoritlärare och varför? Gabriella i tvåan. För hon var alltid så snäll. Och hon var med när Mia gick bort och var ett stort stöd för mig.
  • Har du dejtat någon av en annan religion? Hm, inte vad jag vet..
  • Vad har du för väder? Blå himmel men grått och mörkt på nåt sätt.
  • Har du en favoritblogg? Ja, har några jag läser varje dag.
  • Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Jadu, det var kanske svenska eller servering.
  • Gillar du att flyga? Ja, det är mysigt..
  • Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Omtänksamhet och ärlighet.
  • När sov du senast på golvet? Haha, jag har inte en aning. Kanske någon gång när man var liten och protesterade mot mammas ordinationer.
  • Vilken är din favorit drink? Orgasm är god och Rosa panthern.
  • Vilken är din mammas hemstad? Imatra, Parikkala. Eller hur sjutton det stavas.
  • Din pappas hemstad? Hallsberg, Åsbro.
  • Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Minst 7.
  • Är dina dagar fullbokade och stressiga? Näe.
  • Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej, jag hamnade i trubbel för att jag pratade för lite på lektionerna. 
  • Vilken är din favoritfrukt? Päron, banan och mango. Jag vet, det var flera.
  • Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nej, inte direkt.
  • Hur gammal blir du nästa födelsedag? 21.
  • Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Just stavning har jag alltid varit petig med men det där med grammatik är inte min starka sida.. :P (Därav säger inte jag att jag aldrig stavar fel, för det vet jag att jag gör ibland.)
  • Tror du på liv på andra planeter? Jag tror inte på "ailiens" men tror det finns någonting som lever där ute. Alltså små, små, små, små microvarelser.
  • Vem var den sista personen som gjorde dig arg? O
  • Tror du att Gud är man eller kvinna? Man har ju lärt sig att det är en man.
  • Vad var det senaste du åt? Müsli.
  • Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det motsatta tror jag. Eller, mina närmaste vänner är ju tjejer, förutom O. Men i början är det enklare att komma överens med killar.
  • Hur valde dina föräldrar ditt namn? Har fått höra att jag är döpt efter en popstjärna på 80-talet som hette just Sandra.
  • Gillar du senap? Ja, mild.
  • Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? När allt känns svårt så blir det nog mest negativt, tyvärr.
  • Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Fick jag chansen, så ja!!
  • Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Väldigt svår fråga!
  • Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nope.
  • Tycker du om att krama folk? Nje, jag är ingen krammänniska. Kramar bara de närmaste. Eller vid hälsningar och hejdå, ibland.
  • Skulle du säga att du är trendig? Haha, nej.
  • Äger du en digitalkamera? Ja.
  • Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Sara Michelle Gellar och Sandra Bullock. Men kan inte påstå att jag själv tycker jag är lik någon av dom!
  • Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, lite.
  • Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Har aldrig gråtit. Bara blivit förbannad.
  • Vad är du allergisk mot? Nickel och laktos i stora mängder.
  • Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, inte direkt.
  • Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Tror mamma nämnt Kim en gång eller Christian.

Oj, det var vääääldigt många frågor. Har du läst allt? Har du gjort det och alltså ägnat minst två-tre hela minuter åt det så kan du ju lämna en kommentar också. Var det något som du tyckte lät konstigt eller roligt eller någt annat? Kul att veta. :) Puss & Kram! ♥


16 / 4 - 08

Mina ögon går i kors. Jag är så j-a trött! Men inte mycket att göra åt saken, bara att gilla läget. Haha..

Jag lovade min gamla chef att komma in någon dag i veckan och lämna kläderna osv men så glömde jag påsen hemma i morse. Fick så bråttom så jag sprang bara ifrån den. Men han får vänta, det kan han gott göra!! Har tvingat med mig O:s storebror med.. han ska få vara mitt moraliska stöd. :D

Här händer inte mycket i övrigt. Var faktiskt ute och sprang igår, igen. Det var bra gjort. Det blev dock inte en lång sträcka. Bara upp för backen och ner till Netto och upp igen. Känner mig lite duktig.

Nej, göra lite nytta kanske.

Förresten, jag är världens ensammaste människa. Iaf topp tio!

Gruuuus

i ögonen!
J a g   s o m n a r   s n a r t ! 

Nu får det ta och hända nååågot, eller nej. Det är kanske rätt skönt ändå att det är så lugnt. :D 

Ensam lunch

Samma som igår, och dagen innan det, och fredagen innan det, och dagen innan det, och dagen innan det, och dagen innan det, osv...

Hon skrämmer mig.

Det är en som står i kassan just nu och hon är lite läskig faktiskt. Hektisk och högjudd. Slänger sig in genom luckan och slår näven i skrivbordet.
Ta det lugnt människa!

Morsning korsning!

Pigg och glad idag..
Eller, övertrött och glad. Hoppas min positiva energi håller i sig hela dagen! Man kan ju i alla fall hoppas.

Jag kanske ska ta och sortera lite papper? Kanske ska låta någon annan sitta här en liten stund.. om någon vill. Kanske inte någon som vill det.
Jag har inget vettigt att skriva känner jag. Så ska jobba lite istället. :)
Puss & Kram! ♥

Ville bara säga

nighty night.
Tänder ni ett ljus nu? Om ni inte redan gjort det, gör det nu!
image129

Att springa.

Nje, det blir nog inte så ändå.. eller, halvt. Ska köra lite här hemma bara. Om O var hemma så skulle jag tvinga med honom ut för det är sååå tråkigt att springa själv.
image128
Bild från i söndags. Färdiga till kalas. :) O ser så allvarlig ut! Haha..

Home alone.

Bejbi jobbar. :/ Jag är hemma själv.. det är så segt! Så tråkigt att inte ha någon att prata med.. fast jag har ju katten, men det är kanske ett litet varningstecken när jag börjar prata med honom. haha
Har sorterat massor med papper nu. Och jag menar verkligen  m a s s o r (!)  Letade efter mitt sjukintyg från i vintras och jag hittade det till slut. Perfekt. Men, nu hittar jag inte lönepappret! Jävla fan. Det är ju nästan viktigast så jag kan visa att det är fel. Jag tog ju med det till jobbet för att visa svärmor men sen vette sjutton vart det tog vägen. Jag är ganska säker på att jag la ner det i väskan.. men hittar det inte. :/ Jag får fortsätta leta och hoppas jag hittar det senast imorn.

Snart ska jag titta på unga mödrar och sen ska jag tända ett ljus. För Engla. Men inte bara för henne utan också för alla andra barn och ungdomar som råkat illa ut. Jag ska tända ett ljus för Engla och för de två barnen som också  blev brutalt mördade. Som M sa. 
Och sen ska jag tända ett ljus för Mia. Jag rår inte för det. Alltid när det handlar om barn och död så tänker jag på henne. Kanske inte så konstigt iofs.


Nej, men om man skulle ta och sätta sig i soffan? Ut och springa sen? Jaaaa!

Trött!

Blä, sitter på jobbet och segar.. Det har nyss varit en liten rusning här för den som bryr sig.. Det kom en patient förut som inte ville ge sig.. Allt var bara fel och vi var typ helt värdelösa här. Vi/jag var helt odugliga. Man tröttnar lite.. och man blir lite depp faktiskt. Det är ju inte mitt fel!
Herrejisses.
Spänningshuvudvärk  och helt trött och torr i ögonen vilket gör att jag blinkar tre gånger i sekunden. Vilket gör att patienterna kollar på mig som att jag är helt knäpp i huvudet.

Nu ska jag leta alvedon och sen ta en rast. Puss hej!

God morgon!

Nu sitter jag på jobbet och inväntar patienter. Det börjar redan droppa in lite folk.. Hoppas det blir en lugn dag idag!!

Min gamla chef ringde mig i förrgår igen. Han bad mig komma in och lämna min nyckel och mina kläder snarast. Ja, sa jag. Jag tänkte komma in någon dag i veckan. Ja, säger han, för vi har anställt massa ny personal nu.
Okej, sa jag.
Svärmor ska följa med mig! Så ska vi prata om min lön som är fel. Jaja.. nu måste jag jobba! Puss & Kram! ♥

Grattis syster!


image127
Grattis systeryster på 13-årsdagen! :)
Stora flickan nu ju.. herregud. Dock lite yngre på bilden..
Med tanke på vad jag gjorde i den åldern så får jag väl hoppas att hon är lite lugnare än vad jag var! xD

Mysfika

Eller frukost.
Varannan fredag turas vi om att bjuda på frukost. Idag bjöds det på allt möjligt gott. Allt från hjortron (som var plockade av hennes svärföräldrar) till finska delikatesser och gott bröd. Och så hade vi ett födelsedagsbarn också som bjöd på brownies. Göttmos. haha

Lagom mycket folk här idag, än så länge.
Förresten så ska O komma hem idag har han sagt.. har inte hört nåt från honom på hela veckan förutom det där sms:et i måndags kväll. Så jag hoppa han kommer idag.. men vet inte när. Tycker det är lite dumt av honom att han inte hört av sig, elakt mot mig. Men men..

oj, detta skrev jag för länge sen.. men glömde visst ladda upp det. :P


God förmiddag

Bloggar på jobbtid igen! Ajjabajja mig!

För en gångs skull denna vecka så är det rätt lugnt! Skönt! Fast det är väl kanske lugnet före stormen... för snart kommer tio rusningen.
45 000 patienter är inte illa. Alla kommer ju inte tio, såklart. Men så många inskrivna på vårdcentralen har vi. Fatta många!
Gud vad ni tycker det är intressant va? ;P

Igår var jag ute och sprang igen. Duktig jag är! Hoppas jag fortsätter vara duktig.. att mitt träningssinne håller i sig. Märkte igår att jag fick ont i/över hjärtat när jag sprang. Sjukt ont gjorde det så var tvungen att gå ett tag. Det är väl bara för att jag är otränad säkert.. haha.. :P

Bye! ♥

Smörgåstårta.

Va sjutton. Här nere gör dom smörgåstårtorna jättekonstigt och jag försöker minnas hur de ser ut hemma i Hallsberg.. men minns inte! :/ Hjälp mig M och S! och alla andra som läser.
Vad är det för röror vi har i? Leverpastej och? Och så massa ost, skinka och räkor på. Och vad brukar det vara på sidorna?
Här har dom salladsbald och salta pinnar i.. konstigt tycker jag! haha
men nu slutar jag jobbet och ska åka hem!
see you!

På jobbet.

Jag gör något lite halvolagligt.. :P eller, ja, jag sitter på blogg på jobbtid. Fast jag har snart lunchrast. Jag väntar bara på svärmor.
Vi ska gå till ett lunchställe här i stan och käka pannkaka. :D
Nej, nu kommer det patienter så måste nog kila känns det som. Har inte något vettigt att skriva här ändå.

Eller jo, dumma ishockey!
I kväll ska jag springa!!
Puss & Kram! ♥

Smart!

Haha, jag menade So You Think You Can Dance! :D


Let's Dance, katastrof.

På riktigt, katastrof att inte Tobias gick vidare!

Bloggtävling!

image126

Jag är med i en tävling om 500 kronor i presentkort på bloggen MAN & MODE!
 TÄVLA DÄR DU OCKSÅ!!
 KOMMENTAREN SKA SKRIVAS I DETTA INLÄGG: http://manochmode.blogg.se/1207422842_tvling_vinn_500_krono.html
+MAN MÅSTE HA DENNA BILDEN OCH DENNA TEXTEN I ETT INLÄGG I SIN BLOGG FÖR ATT KUNNA DELTA!+

God eftermiddag!

Då var man hemkommen från jobbet. Fick åka buss för svärmor jobbade kväll. Så det tog lite extra lång tid att komma hem.

När jag var på jobbet idag så ringde min mobil. Såg att det var privat nummer men han inte svara för det var så mycket folk. När det lugnat ner sig så kollade jag igen och då hade jag fått ett inpratat meddelande. "Hej! Tack för de fina blommorna! De var verkligen jättefina! Och dina barn helt underbara.. kan vara barnvakt snart igen.."sen sa hon lite mer saker som jag inte minns. Kunde inte lyssna på meddelandet en gång till heller.. lite dåligt.
Synd att det var privat nummer. Annars hade jag kunnat hört av mig och sagt att det var fel person som hon ringt till.

Jaja.. annars har dagen varit lite sådär smårörig. Började med att missa bussen med sisådär 30 sekunder. Lagom störande. Sen är två i kassan sjuka och två läkare sjuka så det blir kaos. Men det löste sig.. lite sura miner blev det såklart. Sen var det massor med småsaker.. massor med nytt. Folk kommer och frågar saker och är otrevliga.

Ska skriva om en sak.
En patient kom angående sin släkting och ville veta saker.. Och så ville han veta namnet på en psykolog. Naturligtvis heter psykologen något krångligt och han hör inte vad jag säger och ber mig istället att bokstavera. Så då gör jag det. (Tar ett namn som slutar på samma bokstav)
Jag: Alice - A L I C E
Patient: Så säger man inte i sverige. Man säger: Adam Lisa Ivar Ceasar Eva.
Tänkte säga att så säger man inte allsde i Sverige. Jag menar, ska man rätta andra så ska man väl också ha rätt själv. Men jag höll det för mig själv. Lika bra det.. haha

Det är våååår ute nu! Varmt och skönt! Synd att vi inte har sol på balkongen nu, annars hade man kunnat sitta där och mysa. Kanske får ta en promenad sen.. ensam.
Men nu ska jag göra annat (städa)
Puss & Kram ♥

Bingendags

Nej hörreni, nu ska jag sova.
Kan ju konstatera att jag haft rätt tråkigt idag utan O. Har faktistk gjort en del ändå.. tex sprungit och uppdaderat här väldigt mycket. det hör ju inte direkt till vanligheterna.
Men, nu ska jag lägga mig och spela lite spiderman. Är sjukt beroende av det.. men sen ska jag nana.
God natt! Puss & Kram ♥

Stolt över mig själv.

Ja, faktiskt. :P Nu var jag ute och sprang. Jag tycker faktiskt att jag gjorde det rätt bra till och med. För att inte ha varit och och sprungit på flera månader.. ungefär ett år faktiskt så klara jag mig prima. I en timma ungefär var jag ute. Eller, jag bytte ju om först så jag var väl ute i 50 minuter ungefär.

Kallt var det ute också. Skulle nog tagit på mig en mössa för har nästan ingen känsel alls i dom just nu. I öronen alltså..
Tog med mig mp3n också. Märkte att O tagit mitt batteri från den nu när han åkte till Helsingborg så blev lite sur över det. Men jag tog ett batteri på måfå ur våran "gamla-batteri-samling" och fick ett som bara var halvtomt. :D Perfekt. Dessvärre är öronsnäckorna eller vad dom heter, hörlurarna för stora för mitt ena öra (som är pyttelite minde än det andra). Så sprang med musik i bara ena örat. Men det gjorde ingenting.
Fyller ju år snart så får väl kanske önska mig såna små som man har över huvudet. Som man kan fälla ihop lite finurligt.
O fick såna av mig i julklapp.. vill ha likadana.

Imorn ska jag nog gå in till mitt gamla jobb och lämna mina gamla kläder och klaga på min lön som inte stämmer! Får se hur det går!

Jisses vad jag babblar på.. Kanske rätt ointressant ^^
Ska duscha snabbt nu och sen lägga mig tror jag.
O har inte ringt idag, än, som han lovat.
Puss & Kram ♥

Till Kungälv och tillbaks.

Okej, kors i taket. Men nu  S K A  jag ut och springa!
Ska fan gå ner lite tills i sommar så jag slippar skämmas när jag tar på mig bikinin! Så slipper man få små kommentarer från m***a om att man "gått upp några kilo på sista tiden".
Jo tack, jag vet.
Men, nu  S K A  jag ta tag i det här. På riktigt. Minst två kvällar i veckan ut och springa. Gärna tre.

Okej, nu ska jag sluta skriva här, ta på mig springskorna, träningskläderna och springa till Kungälv och tillbaka.
See you soon.
Puss & Kram! ♥'

(ps, jag får skämmas på riktigt nu om jag inte håller detta) ;P

Har moderjord svårt att bestämma sig?

Kanske. Eller så är det vårat eget fel.

image124image125
    I morse - vitt, vitt, vitt.       Nu på eftermiddagen - Grönt, varmt och vååår.

(jag föredrar den senare)


Helgen

image123Jag och O har haft en relativt datafri helg så har därför inte bloggat något. (Med relativt menar jag att vi loggade in en stund för att se vilka filmer som gick på sf)
I lördags gjorde vi inte alltför mycket faktiskt. Vi lagade lite mat och latade oss..
I söndags åkte vi in till stan och kollade lite affärer och sen gick vi på bio. Superhero movie. Det var nog en av dom sämsta filmerna jag någonsin sett faktiskt. Rekomenderar den icke. Nästa film jag vill se är.. va sjutton heter den nu.. äh, den är med Heigl.. Hon ifrån Greys Anatomy. Haha.. :)
När vi gick hem gick vi förbi en videoaffär, eller en sån videouthyrningbutik kanske det heter.. iaf, de sålde ut begagnade filmer. Vissa nya och vissa gamla. 10 strycken för 389:-. Jag och O tyckte det var överenskomligt och köpte tio nya filmer. Nu har vi lite att göra några helger framöver... haha ;)

Helgen var jättemysig. Önskar det vore så lite oftare.. ;P Tråkigt bara att han nu åkt till Helsingborg för att jobba hela veckan. = en evighet....

Figaro fes!

Hahaha! Nyss tog jag upp min lilla Figaro i famnen för att gosa med honom och då hör jag två ljudliga fisar från honom. De luktade inte  h a l l on  heller.. fy fan!
Min lilla kisse. Visst har han fisit förut men inte så det har hörts.. hahahaha ♥

- Jaaaaaaaaa deeeeet fååååååår duuuuuuu....!


"Re:Roliga saker som barn har sagt

Inläggav PappaX ons nov 14, 2007 12:30 pm

Lillebror, då ~4 år frågade vår mamma om han fick sitta och måla en stund i sängen innan sovdags men mamma tyckte det var alldeles för sent på kvällen för det. Lillebror tog till sina krokodiltårar men mamma gav sig inte.

Efter att det varit tyst ett bra tag så smög mamma fram till hans dörr och kikade in. Hon fann lillebror sittandes i sängen fylld med kritor alldeles randig i ansiktet efter alla tårar.

Mamma (med skarp röst):
Vem har lovat dig att måla?

Lillebror mötte inte blicken och bet sig i underläppen innan han svarade:
- Det har gud gjort.

Mamma (lite chockad över det oväntade svaret)
- Jaså? Så du frågade gud om du fick måla?

Lillebror (sammanbitet):
- ja

Mamma (nu kämpande för att låta allvarlig):
Och vad svarade han då?

Lillebror (med allvarlig prästlik stämma):
- Jaaaaaaaaa deeeeet fååååååår duuuuuuu....!

Mamma (nu med blodsmak i munen efter att ha bitit sig hårt i tungan):
- Hade han så mörk röst?

Lillebror:
- Det förstår du väl! Med det avståndet till himlen!

Mamma var tvungen att lämna rummet ett tag för att samla sig... Jag hittade henne dubbelvikt på golvet."

Haha, hittade denna sida när jag läste lite bloggar igår. Just texten ovan satt jag och skrattade åt en lååång stund.. gå in och kolla för det är grymt kul. Roliga saker som barn har sagt.

Torsdag

Känns som vilken annan dag som helst. Det har inte hänt så mycket idag heller..
Var på jobbet. En tjej frågade om jag kunde jobba i eftermiddag också, och det kunde jag ju. Så idag blev det nästan ett tolv-timmarspass. Men det gör inte mig nåt.. Det är ju fredag imorn.

O ringde mig på jobbet idag och berättade att han ska ner till Helsingborg med jobbet på måndag. Han blir borta hela veckan. :/ Han har ju inte någon mobil just nu heller så nästa vecka tror jag kommer gå väldigt långsamt... Hoppas verkligen att han får bra betalt!

Annars intet nytt. Känner mig lite ensam bara.. inget mot vad jag kommer göra nästa vecka.
Ska väl kila och göra något nyttigt.. ut och springa? men nej, jävla förkylning.
Puss & Kram! ♥

Förkylningsastma

Idag var jag på jobbet igen! Det var rätt skönt att vara tillbaka men det kändes kanske lite som att det var lite tidigt. Kanske skulle stannat hemma en eller två dagar till. Men men..
Jag gick in och bad en läkare lyssna på mina lungor eftersom de inte lät bra sist jag var hos doktorn.. men hon tyckte de lät bra ändå. Och blodtrycket också. Det var ju bra!
Men hon frågade ändå lite om hur det var med min andning och jag berättade lite.. och hon tyckte att jag skulle få ett recept på astmamedicin ändå. Mycket eftersom jag har astma i familjen.. eller har haft.. jag vet inte. :PJag kan i alla fall ha den vid behov och..
Det är bara fel på mig. Tur att det inte är några värre fel.. haha. (jag vet vad ni tänker nu, haha)

O har snaggat sig idag. :(

Annars har det väl inte varit så mycket. En riktig tv-kväll med Unga Mödrar, Sjukhuset, So You Think You Can Dance och Grey's Anatomy. Haha, mycket tv!

O har varit och tränat.. första träningen på en evighet och han ska spela match på lördag. Nu sitter han och kollar på fotboll.

"Och jag känner mig bara så jävla tom ibland...." - Lasse Lindh.

Kväll

Det är mörkt ute. Jag är sjukt rastlös. image121
Funderar på att gå ut och springa.. men känner mig fortfarande hostig och inte helt frisk från förkylningen. Kanske ut och springa imorn? Jag ska i alla fall till jobbet imorn. Jag är så sjukt trött på att vara hemma nu så nu jävlar ska jag jobba! Haha..

Jag hoppas bara att jag inte går tillbaka för tidigt nu utan att min pencilinkur har hjälpt och förtsätter hjälpa så jag blir helt frisk. Med tanke på att det är sjuklingar på jobbet varje dag så hoppas jag lite extra på att kåvepininen kommer jobba lite extra hårt.

Jag hade ju tvättat idag också, som det står i inlägget nedan.. Åtta maskiner tvätt på två personer är inte illa jobbat.. eller vad man ska säga. Helt sjukt vad mycket kläder vi använder. Men sen var det ju ett bra tag sen vi tvättade med. Det tycks finnas några här i huset som tror de har ensamrätt på tvättstuga 15. (Den som funkar bäst). Ofta får man vänta läääänge för att få tid.
Ibland, om man har 'tur' kan man få plats i tvättstuga 13, men den är så dålig så den vill man helst inte ha. För det första så funkar inte centrifugen, för det andra funkar inte torktumlaren och för det tredje så kommer det bara kalluft i torkrummet.
Tvättstuga 14 går an. Allt funkar men torktiden är lite längre.

Hahaha, va sjutton sitter jag och skriver ner detta för? Jag ber om ursäkt. xD

Jag ska nog gå och lägga mig och spela  s p i d e r m a n   p u z z l e  innan jag tråkar ut någon till hjärtstillestånd. (Spiderman puzzle = min nya innan-sova-syssla)
Puss & Kram! ♥

Tvättdag

Har precis lagt in de två första maskinerna. Ett lååångt helvete väntar.. haha. Jag har ÅTTA FULLA MASINER TVÄTT! Med tanke på att vi bara är två personer i familjen så är det rätt mycket tvätt. Iofs har vi en katt också.. men han smutsar inte ner så många kläder faktiskt.
Så, fy fan säger jag! Har till 16 på mig, tror någon att jag hinner? Jag måste hinna. Ska hinna få det torrt också..

Imorn ska jag försöka jobba igen.. och så måste jag ringa f-kassan idag också så jag får pengar för mina sjukdagar. 

Förresten ska jag och Oscar få prova att ha mammas katt Byron här ett tag. Få se ifall han och Figaro funkar bra ihop. Gör dom det så blir det perfekt, för då behåller vi honom här. :) Så får Figaro en lekkompis igen, så han slipper vara ensam dom timmar på dagen när vi jobbar. Ska bli väldigt kul faktiskt!
Men nu ska jag duscha innan det är dags att gå ner igen. Puss hej, leverpastej. Hoho, vad kul jag är. ♥


var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0