Jensens böfhus & Batman

Helgen var mys, mys och mys. Fredagen satt vi hemma och gjorde inte alltför mycket. O la sig tidigt.. somnade typ vid åtta eller nåt.. Jag la mig lite senare.

Lärdagen gick vi ut och satte oss på en gård här utanför på en filt. Det var så himla varmt att det slutade med att vi satt i skuggan. Så mötte vi två kompisar till O som höll oss sällskap där ute en stund.
Klockan gick väldigt fort och helt plötsligt var det dags att gå in och göra sig i ordning för att åka in till stan. O hade bokat bord på Jensens klockan 18. Så där satt vi och åt jättegod trerätters. :) Mysigt. Dock blev jag lite besviken när deras cider var slut så jag fick nöja mig med fanta. Surt.
Hur som helst så hade vi det mysigt där och njöt och tog det lugnt. Sen gick vi vidare på en liten promenix mot bion. Vi var så mätta från maten att vi inte orkade köpa popcorn.. inte ens O! Kors i taket!

Vi såg som sagt nya Batmanfilen. Okej.. inte riktigt min smak av film. Lite smått komiskt i vissa lägen men mest annat. Jokern är så himla nonschalant. Så kul.

Lite bilder från helgen nedan :)






Kommentarer
Postat av: Anonym

så du gillade inte batman filmen, :( jag älskade den

2008-07-30 @ 20:20:33
URL: http://mu'
Postat av: Anonym

2008-07-30 @ 20:20:41
URL: http://mu
Postat av: Anonym

musikmakesme.blogg.se :)

2008-07-30 @ 20:21:12
URL: http://musicmakesme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0