Jag lever!

Jag har inte bloggat på hela helgen för vi har varit på metaltown och har helt enkelt inte haft tid att blogga nåt. Men har iaf haft jättekul! Kommer en lite uppdatering med bilder imorn. För nu ska jag in i duschen och sen blir det bingen. Har ont i magen som f-n och är bakis. Haha..
Jag och O låg för övrigt och sov tills långt in på eftermiddagen idag.. Jag gick nog upp vid 14 och oscar vid 17!! Jisses.. men vi hörs imorn kära läsare! Pyss!

Metaltown


:) Imorn kommer bror och Alex hit. :) Vi ska till Metaltown och kika.. Min bror fick biljetter dit av oss (mig och O) i studentpresent... Jag har inte en aning om vilka 90% av banden är där... men det ska bli kul ändå. :)
Jag får väl proppa min walkman med lite metal och kanske låna en band t-shirt av O..  Så kanske man inte ser helt lost ut.. haha

Men nu är det dags för unga mödrar på tv, som jag följer slaviskt och sen efter det ska jag städa. Puss & kram! ♥

Det är okej, jag har jättestora trosor på mig!

Haha, denna bok lusläste jag säkeret tjugo gånger i rad när jag fick den i bokklubben, när jag var liten. Skrattade så jag grät varje gång. Jag undrar var den tagit vägen? Kan jag ha lånad ut den till min syster kanske? Jag lånade ut massa böcker till henne.. hoppas hon har dom kvar så inte min mor slängt dom eller nåt. Då blir jag ledsen.
Skulle vilja läsa den igen, bara för skojs skull..

Jag vill flytta!!!!!

Ah, känner mig desperat nästan.. är så trött på denna lägenhet så ni anar inte. Undra om det är mammas fel att jag redan vill flytta.. det är hennes flyttgener som har spökat över på mig. Undrar hur många gånger jag flyttat under mina thugoett år på denna jord. Tio? Femton? Hm, närmare femton skulle jag gissa på..

Har hittat den perfekta lägenheten nu... Den ligger i Kungälv och är byggd 2007. Den är rätt dyr.. men jag vill såååå gärna.....!! åh.. Jättefin är den. Jag får väl drömma vidare... deppa lite.... suck..

_____

Nu ska jag bädda rent i våran säng.. och sen sova. Hej!

Natti

Ja, tänkte väl säga god natt. Jag som sa jag skulle lägga mig tidigt ja.. haha, pyttsann heller. Det blev att städa hela Os garderob.. det var rätt kul. Hittade både det ena och det andra där inne.. Typ massa av mina kläder som jag letat efter i en evighet. Alltså, det var stökigt där inne! Han "snabbstädar" så.. bara tar det som ligger och slänger in det. Usch säger jag. Fortsatte med mina garderober sen.. Jag kom fram till att vi är i stort behov av galgar... dom räcker helt enkelt inte till!
Sen har jag plockat upp alla kläder som låg överallt.. jag och O är riktigt slarviga! Dessutom plockade jag lite med lite annat smått.. Så nu går det att ta emot folk hit igen. Om nu någon mot all förmodan skulle kika in. ;P

Jaja, ska upp tidigt imorn så nighty night! ♥

Att det ska vara så förb...

svårt att få en tvättid! Ge mig en tvättmaskin billigt!

uppdaterar: & tumlare.

Tråkigt.

Jag har fortfarande inte lagt mig.. kan ju inte lägga mig än!!

Men borde lägga mig snart ändå.. ska börja tidigt imorn med, som idag. Hela 45 minuter tidigare!! haha Men det är segt.. när man kollar på klockan och är svintrött och det enda man kan tänka är att fan, nu skulle jag ligga och sova egentligen. Fast sen tänker jag att för ca 6 månader sen så var jag uppe 4 varje morgon... förstår fortfarande inte hur jag orkade med det!

Jaja, ska ta och gå ner och boka en tvättid tills på lördag.. Jag skulle vilja ha en dubbeltid!! Tvätta alla kläder och alla sängkläder!! Alla täcken och allt.. men det hinner man aldrig på den lilla tid vi bara får ha.. och om man ska boka en ny tvättid direkt när man är klar så får man en tidigast nästa helg ändå. Och då har man ju hunnit samla på sig massa tvätt ändå, som man måste tvätta. Ja, ni förstår.

Jag vill bara flytta härifrån!! Jag vill till en större lägenhet eller nåt annat? Och bara ha en egen tvättstuga och allt annat sånt.. ett fint ställe där det finns en normal affär i närheten. Haha, jag bara klagar och klagar.. :P

Vind

Det blåser som sjutton ute. Hade man haft peruk ute så hade man fått hålla i den. Hehe..

Jag är ensam hemma.. eller jag har ju kissarna... men de är inte så mycket sällskap. Figaro sitter i fönstret och Texas ligger under sängen.. :/ O är och tränar.. hihi, kul i blåsten.
Jag bara undrar vart sjutton sommaren tog vägen? Helt plötsligt är det ju nästan som att sommaren redan passerat.. väldigt tråkigt.. men det är ju bara juni. Så moderjord har lite tid på sig att bättra på vädret.

Känner mig för övrigt helt orklös. Som ett vandrande tankemoln är jag. Går omkring och tänker och funderar och dagdrömmer. Allt bara händer på... suck, jag tappar ord.

Tråkig blogg. Ska lägga mig snart.. tror jag. Kramhej.

Jag vill, jag vill, jag vill...!!

Aaaahhh... jag vill till Globen den 17 eller 18 september!!!

coldplayJag satt för ett tag sen och skrev ett inlägg om att om Coldplay någongång kommer till Sverige så ska jag åka och kolla på dom. Och nu kommer dom!! Fan vad jag vill dit. Det fanns inte många biljetter kvar såg jag.. så kanske ska ta och boka? Mmmmhmmmm... Jag får väl dra med mig O.. eller om Millan ville med? :) Jag har faktiskt aldrig varit på en konsert så någonsin.. alltså.. Typ, Kenneth & the knutters räknas inte.. Pappa som drog med mig på dom... haha. Och Hultsfred räknas inte heller.. för då var det inte något band jag direkt ville se.. Ni förstår nog vad jag menar. :)

Midsommar i efterhand.

Det var fullt upp hela dagen igår så jag hann inte uppdatera något. Men gör det nu istället.

Dagen började med en skön sovmorgon, behövligt! Sen skynda in i duschen och göra sig fin för att sedan åka hem till svärmor och sambon. De  bjöd på midsommarmat. Jättegott! Färskpotatis, smör, gräddfil, gräslök och sill. Blä för sill.. jag fick i alla fall en kycklingsallad i stället. Det var gott det med. Försöker komma på vad det var mer som serverades för det var massor med gott men har fått torka i hjärnan tror jag. Kommer kanske på senare. I alla fall jordgubbar och grädde till efterrätt. Mumma utan grädden. :)
Hur som helst. Vi åkte hem ganska snart därifrån för vi skulle träffa Os kompisar. Tanken var att vi skulle grilla men eftersom vi nyss ätit mat och vädret strejkade så höll vi oss inne och umgicks i stället. (Drack alkoholhaltiga drycker, pratade skit och kollade på reprismatcher av NHL-matcher.(Wohoo!)) Det började pratas om att gå ut någonstanns och jag började vakna till liv. En kompis till Os kompis kompis.. (eller nåt) ringde och frågade om vi skulle med till Liseberg och köra fem-kamp. Vi var på.
När vi kommer dit kommer jag och O på att vi glömde frikorten hemma. Alltså till Liseberg.. som O fick av sin chef. Så vi fick punga ut med 140 spänn i 'onödan'.. fan. Vi bestämmer oss ändå för att dra en snabbis till Tyrolen och umgås lite mer. Det hela slutar med att vi sitter där tills klockan slår 23.00 och dom stänger. Vi drar vidare till Avenyn och skulle in på ett ställe.. men då kommer inte alla in. Vi drar till Bryggeriet men då kommer inte O in. Vid det här laget börjar jag bli en aning frustrerad kan jag lova.
Jag och O sitter utanför en stund så han får nyktra till. En stund senare kommer vi in och gör alla andra sällskap. Där inne hände det en hel del..... Orkar och vill inte berätta om det här. Jaja..
Jag och O åkte hem tidigt i alla fall.

En sak jag behöver lära mig är att ingenting någonsin blir som det är planerat. I alla fall inte när det gäller O och hans kompisar.
Så, hur var er midsommar? Den kan omöjligt varit mycket sämre än min slutade.

Jag minns förresten min förra midsommar... Haha... den var rätt hemsk den också! I alla fall slutet. :P Eller hur Linda?

O

O i väntan på hans lossaspappa.

Idag har jag fått veta att jag lever.

Tapperhetsmedalj!Det kan jag lova! Det har varit verkligen KAOS idag på jobbet. Dagen började i alla fall rätt lugnt men sen gick det bara utför. Vi får veta att två läkare är hemma och är sjuka. Patienterna kommer till oss och är jättearga, vilket man kan förstå.. men dom skäller ändå på fel personer för det är faktiskt inte vårat fel att inte vi får den information vi borde fått redan när vi började.. Vi gör så gott vi kan. Och det är ju inte så att vi vill att de ska få vänta... Dessutom ligger vi efter med ALLT annat. Allt pappersarbete och allt sånt. Vi är för lite folk i kassan, utan tvekan.
jaja.. det hände mer saker... ska inte ta upp allt här för det är inte så rolig läsning. Kan ändå berätta att en sköterska kom fram till oss i kassan och gav oss varsin tapperhetsmedalj. Hon tyckte vi gjorde ett bra jobb och passade på att tala om att hon beundrade vårat tålamod och att hon själv skulle brutit ihop för längesen.
Det gjorde jag igår. Usch, det kom en tjej och var sååå otrevlig. Det är svårt att inte ta det personligt när dom börjar skrika så som hon gjorde. Hon talade om för mig att jag var totalt värdelös.

Okej, tapperhetsmedaljen är väl kanske lite barnslig egentligen, men jag måste erkänna att den lilla klistergrejen gjorde min dag. Den gjorde att jag orkade med lite mer för det var ett litet bevis på att det finns några som ser vårat jobb vi gör. Och att det finns folk som beundrar oss.. Det gjorde mig glad. Och jobbet är bra också. Jag är som sagt bra på att lägga upp det negativa.. trivs jättebra och tycker det är synd att vi kanske inte får vara kvar. Lite förlängt har vi ändå fått. :D Nu ska inte jag tjata mer.. Någon som ens fortfarande läser? haha
Puss & Kram! ♥

Coldplay

När Coldplay kommer till Sverige så SKA jag åka och kolla på dom. Det är ett löfte från mig. ;P Om jag så hinner fylla 25 innan dom kommer hit så ska jag kolla på dom! Har ingen som vill gå med mig bara.. gå med mig? Ingen tycker visst jag lyssnar på bra musik... Coldplay är bra!

Jag är kär i deras nya skiva!
Nämnde jag att Coldplay är bra? "Hej, jag heter Sandra och är tretton och ett halvt år." Nej, allvarligt. Känner mig som en lite barnunge.. men musiken gör mig glad. Så enkelt är det. Puss & Kram!


Viva la vida.

at wörk.

Tillbaka på jobbet då. Känns ju som det gör.. lite sådär segt. Skulle hellre tagit en sovmorgon och bara tagit det lugnt. Men icke! Det är ju bra att jobba också... Folket här har i alla fall märkt av att jag varit borta och det har tydligen varit smärre panik ibland. Hehe.. kul att känna sig behövd ändå!
Fick också veta att vi fått förlängt här. Allihopa.. känns väldigt skönt kan jag lova. En liten sten föll från mina axlar. Några månader till man slipper oroa sig.

Jaja... här händer det inte mycket... skönt med en halvlugnt förstadag.. men ska väl kanske inte säga för mycket för man vet ju aldrig vad eftermiddagen har att bjuda på. :P Ses! Puss hej!


Jobb imorn, fan.

Jag vill inte,  jag vill inte, jag vill inte! Känner mig som en trotsig treåring... men jag vill verkligen inte tillbaka till jobbet imorn! :( Har bara huvudvärk och vill bara vara hemma.

O kom hem idag också så det var i alla fall någonting kul som hände.. Figaro och Texas har busat som sjutton i natt. Men ingenting nu på dagen.. Texas har mest hållit sig under våran säng hela dagen men pallrade sig fram när jag satte mig på kanten med mat. :P Nu när jag sitter här vid datorn och skriver så kommer han fram och mjauar också.. han låter som en liten människa som försöker prata.. nästan. Alltså, det är så högt och inte vanligt mjau... Har inte fått tagit så många kort på honom heller för så fort jag reser mig upp så springer han iväg.. men det blir bättre så småning om! Hoppas jag.. :P

Texas Byron är lite blyg och rädd.Figaro busar med nya leksaken. :)

Ny mobil!

MobilMin gamla mobil tappade jag i ett glas med vatten. IQ. Det resulterade i dålig mikrofon. Alltså så hörde inte folk vad jag sa. På senare tid började den även stänga av sig själv, bara sådär helt plötsligt. Och så kan man ju inte ha det! Så gick in och fixade mig en ny mobil. :) Jag är glad, för den är bra!!! Tycker i alla fall jag.. den har lite grejer som jag inte förstår mig på heller... Men det lär jag mig! :D Och det bästa av allt - den är brun!!! Jaja.. Nu går det i alla fall bra att ringa mig igen!

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen. Både tråkigt och skönt... tråkigt för jag saknar redan familjen och skönt för att man är hemma.
Jag har med mig Figaro OCH Byron hem. Byron heter numera faktiskt heter Texas. Det tycker jag är ett fint namn. :) Jag förökte ha honom inne i vårat sovrum så att han skulle vänja sig men det gick inte så bra kan jag tala om.. För det första så ville han inte bara vara där inne och för det andra så ville inte Figaro att han bara skulle vara där inne... Figaro rev upp dörren på tre sekunder. Så nu går dom båda runt här inne och är extremt söta. Pratar med varann och springer runt. Figaro är som en extrasvans efter Texas. :)

Fy sjutton.. promenaden från bussen och hem var inte nådig. Det tog mig tjugo (!) minuter (!). En promenad som brukar ta mig ca sju minuter. Det var tungt att bära på katterna och all packning!

Nu ska jag gå och kela med mina katter. :) Puss & Kram! ♥

Mutter.

Bobby & ByronI morse reste jag hem till Mutter. Alltså till mamma. :) Resan gick bra faktiskt.. hann med alla bussar och Figaro var lugn hela vägen förutom att han mjauade litegrann på bussen.. På hemresan blir det i alla fall en till katt med. Vi har redan introducerat dom för varann och det gick faktiskt väldigt bra. Inga fräsningar bara lite morrningar från Figaro. Nu funderar
jag på vad jag ska döpa Byron till..
Bobby (h) & Byron (v)
För jag tycker inte om hans nyvarande namn så mycket.. Figaro och Byron.. nej, det passar inte ihop. En bild på Byron.. visst är han söt ändå? Undrar om hans färg heter blåtabby eller blåmaskad? Någon som vet?

På kvällen var det skolavslutning för två av mina syskon så jag följde med dit och kollade.. De sjöng några låtar och syster fick en ros för hon slutade 6:an. Stor tjej!

Imorn ska jag och syster in till stan och kolla runt lite. Jag ska försöka få en ny mobil och leta efter lite annat kul. Om man hittar något... :) Ska fortsätta kolla på film nu. My boss doughter... inte världens bästa kanske, men men.. See you! ♥

Packat klart, så natti natt!

Äntligen har jag packat det sista. Jag och O städade hela lägenheten också.. så nu är det gjort. Imorn, om ni ser en tjej gå omkring med en stor blå, ful ryggsäck på ryggen och två katttransportburar, en i varje hand + en handväska på armen så är det jag som föröker ta mig fram.. Vet inte hur det ska gå.. men det går nog bra. :P

Jag missade Zlatans mål idag.. Men jag satt faktiskt och kollade (!) men lyckades såklart kolla in gardinen som hängde snett precis då han gjorde mål.. Typsikt mig. haha..


Nu ska jag borsta bissarna och sen ska jag sova för jag ska snart upp. Puss & Kram! ♥

Alla utom jag...

Camp Nou...sitter och kollar på fotbolls EM nu.. Sverige mot Grekland. Eller, kanske inte alla, men nästintill.
Jag har det på i bakgrunden.. men kan inte påstå att jag tycker det är sådär jätteintressant..

Jag kan faktiskt bjuda på en liten historia för den som vill läsa. Det var när jag och två kompiar var i Barcelona och praktiserade. En kväll gick vi till Camp Nou.. (Europas största stadio. Läste någonstanns att nuvarande maxkapiciteten är 98787 personer ! ! !) Hur som helst...... vi gick dit och kollade. Det var väl en upplevelse, men inget mer. Jag kollade mer på folket runt omkring, som för övrigt såg helt galna ut, än på matchen som spelades. Vi såg i alla fall Henke Larsson... tror det var hans sista match.. minns inte ens vilka Barca mötte eller vilka som vann! Haha.. Det som var mäktigast var snarare känslan när alla fansen stormade ut på gatan efter matchen än själva matchen.. jaja, det var min historia. Vad tycker ni om fotboll? Hockey är roligare tycker jag!


Packa!

packaPå ett sätt är det så himla kul att packa.. altså, att organisera allt i väskan. Det tycker jag är kul. Men att hitta rätt saker att ta med sig.. det är så hiiiimla tråkigt. Och det tar tid. Drar mig för att packa så det blir väl som sist att jag packar det sista precis innan jag stupar i säng. Haha.. nej men seriöst. Jag måste pecka nu. Dra mig från datorn! ;P

Tisdag

Även denna dag har blivit lugn. Det blåser som 17 ute så vi har inte varit ute mer än handlat och bokat tvättid. :P Hade tänkt tvätta imorn för har inga rena kläder. Men sen täntke jag också åka hem till Hallsberg imorn och hälsa på så då blir det väl att tvätta hemma Figarohos mamma istället. Två av mina syskon har skolavslutning imorn så det blir lite mysigt att titta på den. På fredag tar dessutom min äldsta lillebror studenten! Tänk vad stora mina småsyskon blivit! Det var hela två år sen jag själv stog där på trappen och försökte hålla tillbaka tårarna för jag var så glad. Tänk vad tiden går fort!

Iaf, har bokat biljetter nu. Så imorn förmiddag åker jag. Får ta med mig Figaro på tåget också. Och när jag åker hem har jag förhoppningsvis med mig lilla Byron också! Hoppas!!
Vet inte hur jag ska transportera dom bara.. jag har två burar.. men ska jag ta med båda? Jag har en stor bur och en lite mindre.. men man kan väl inte ha båda i den stora? Speciellt inte när de inte direkt känner varann.. nej, jag får helt enkelt ta med två burar. Plus en resväska. Hur ska detta gå? :P

O ska inte med han heller för han ska åka till Hultsfred.. men men.. Nu ska man kanske ta och packa? :) Pusshej! ♥

Måndag

Det blir aldrig som man tänkt sig.
Vad tycks om min nya header eller vad det heter? Gjort själv faktiskt.. är väl kanske inte världens bästa men ändå.

Det hände inte så mycket idag som jag hade hoppats på.. ingenting hände faktiskt. Suck.
Äh, nu ska jag gå och försvinna en stund. Kram hej.

God middag!

Jag vaknade rätt sent idag..typ vid 12 eller nåt. Varmt i rummet eftersom vi har morgonsol. Ute skiner solen varmt! Vi ska fixa oss i ordning och sen ska vi in till stan. :) Jag flagar i hårbotten, inte vackert. Det ser ut som mjäll men det är det ju inte. Där bränner jag mig alltid. Det är ju trots allt inte direkt lätt att smörja in sig där. :P Men men..

Nu ska jag smörja in mig och sen drar vi iväg. Puss hej!

Resumé av veckan som gått och MASSA bilder! :D

Jag kom faktiskt hem igår men var alldeles för trött för att blogga då. Istället blev det en nattmacka och sen sova.. Härligt att komma hem till O. Så härligt att ha han bredvid mig och att ha honom hålla om mig. Bara sova sked.

Min och Lindas sista natt på Mallorca blev verkligen intensiv. Men kul!
Fredagen började med att vi gick upp. Ute var det lite mulet så vi gick ner och åt frukost. Vid lunch kom solen fram och det blev varmt! Vi gick upp för trapporna (som finns på bild nedan), upp till hotellet och sen gick vi ner igen och la oss på stranden. Härligt! Några engelsmän satt och sjung på en mur.. det var lite kul. Senare gick vi upp till hotellet och la oss på våran terass/poolen. Jättehärligt det också! Där låg vi sen tills solen hade försvunnit bakom träden. Då lattjade vi lite i poolen.. tog lite kort när vi hoppade osv.. haha.. inga vackra bilder men roliga!
Sen gick vi in och duschade och tog det lite lugnt.. gjorde oss i ordning för utgång all night long! Först spelade vi lite biljard. Och så satte vi oss vid poolen och groggade lite. :)
När klockan var ca 00.00 eller nåt så gick vi mot Magaluf. Hittade Johnny. (min gamla klasskompis som jobbar på La Bodega, en restaurang.)
Han drog med oss på en liten barrunda igen. = Billigt för mig och Linda. Han är snäll han. :P
Han lurade i alla fall i oss en "Pachas Parrot". Vette sjutton vad som ingick i den blandningen med vet några av ingredienserna.. lakritsshot, tequila och absint. Men det fick jag veta först efteråt. Stark var den iaf.. och brann gjorde den.. alltså, de tände på den innan man drack den... Efter det gick vi till Grabbarna Grus Beach Club där vi träffade lite folk som vi pratade och dansade lite med. Kul hade vi!
Natten gick väldigt fort och helt plötsligt var det morgon igen. Ca klockan 07.00/08.00? satte vi oss på muren vid stranden och käkade frukost. (Thaimat) Helt underbart kan jga lova! Solen på väg upp, det är varmt och vi är sådär lagom pigga. Mäktigt på nåt sätt.
Sen gick vi upp. Jag duschade och sen la jag mig. Somnade på stört. Vaknade av klockan vid 10.00? och fattade ingenting. Gick upp och packade det sista och sen var vi tvugna att gå ner till bussen för hemfärd.
Då när jag satt där blev jag så himla deprimerad och kände verkligen att jag absolut inte ville hem!

Nu sitter jag i alla fall här igen. Hemma. Hemma med O. O, min sambo.

Bilder från veckan som gått: (Klicka för större bild)
Lördag 31/5-08:





Söndag 1/6-08:


Lindas och min fot i poolen. :P






Måndag 2/6-08:

Haha, jag är blek.Linda spelar med en norsk liten kille..









Musse Pigg!




Tisdag 3/6-08:

Utsikten från hotellrummet.
Det bjöds på tequila!Linda blev också bjuden på en shot!

Onsdag 4/6-08:


Sen blev det lite minigolf. :)xD



Fredag 6/6-08:

Sola!

Trappen med typ tio avsatser.. eller vad det heter. :P En lååång trapp  iaf!Linda lurar i poolen.
Det blev bara mindre och mindra kort för varje dag som gick mäeker jag. :P Och på fredagen, alltså nationaldagen tog vi inte med kameran alls.. för det vågade vi inte. :P Grrrrrrrrrreat week!

regn igen.

nu har det varit bra hela veckan har nere. Vi har blivit lite brunbranda och planerade att pressa imorn. Varan sista dag har.. men nu kommer regnet. Javla skit!
Vi  hoppas regnet forsvinner tills imorn sa vi far sola det sista. Och imorn blir det party tills lordag morgon! haha..

Pa lordag kommer vi hem till Sverige igen..

Saknar O valdigt mycket.. han hittade forrasten Figaro.. han hade bara gomt sig.

Nu tar mina pengar slut sa maste spara och avsluta. Puss & Kram! ♥


Vad gora? Valkommen till min gamla blogg!

Ska man folja sitt hjarta eller vad? Jag ar bade ledsen och glad samtidigt som jag inombord inte orkar mer. Inonombords vill jag bara forsvinna.

Det ar bara jag som ar patetiskt, jag vet.

O ringde mig idag och fragade mig vart Figaro var. Hur sjutton ska jag kunna veta det? Jag blir sa himla upprord! Jag lamnar honom ensam med O i en javla vecka och han tappar bort honom, Det ar inte ratt. Nar jag kommer upp pa rummet ska jag ringa och vacka O och fraga om han hittat Figaro an. Har han inte gjort det sa ska jag tvinga honom att ga ut och hitta honom!

Jag tankar det inombords men vill inte saga det hogt. Ar det bara tillfalligheter? Jag vet inte vad jag ska tro men allt jag vet ar att jag inte orkar mer. Jag vill bara forsvinna.

ja, lite alkohol i kroppen talar. Men mycket inte. God natt. Och jag ar varldens trakisgaste!

Solsken :)

Varmt idag. Valdrigt harligt klimat maste jag saga. Igar var vi lite putta men idag ar vi lika glada som solen bada tva. Vi har solat och badat hela dagen. Legat vid poolen. Lite farg har vi ocksa hunnit fa. Imorn ska vi ner till stranden och ligga dar. Sa mysigt och fint.

Igar gick vi fran Palmanova till Malaga sa gick vi, svenskar som vi ar, till en svensk bar och satte oss. Jisses sager jag bara. Guldbartenders! De var roliga, trevliga och sop oss under bordet. De bjod oss pa nagra drinkar och shots. Varje ganf nagon tog en "knapp" sa tog aven bartendern en likadan.. Linda tyckte om knapparna valdigt mycket och tillslut sa bartendern: na, nu pallar inte jag mer! haha...
Jag drack en eller tva, kanske tre shottar for mycket kan jag erkanna.. sa idag ska vi ta det lite lugnare. Men ut ska vi.. men bara ata nagot och kanske ta en eller flera drinkar. :)

Jag maste ju hitta nagot att kopa till O! Jag vet inte vad jag ska kopa! Nagot tips? Det finns ju allt mojligt har nere egentligen.. men jag har ingen fantasi.

Bilder kommer forresten sen nar vi ar hemma igen. For bilder har vi tagit i massor! :D
Nu ska vi upp till rummer och fixa oss for att ga ut. Puss & Kram! ♥

Tankte bara skriva hej!

Jag kan uppenbarligen inte halla mig undan bloggen. ;P Jag och Linda ar framme pa Mallorca nu iaf. :) Ratt sent ar det sa vi ska ga och lagga oss snart. Vi kom nyss tillbaka till hotellet fran en liten promenad. Hoppas pa solsken imorn!

Las garna Lindas blogg ocksà. Hon skriver nog lite mer roligt just nu.. www.hontiderman.blogg.se

Flyget gick ocksa bra forresten. Linda var lite hyper bara, men det gick bra. Hehe.. varat hotell var lite svart att hitta och shaufforen slappte bara av oss och sa: "just up straight". Varldens backe. Jaja, nu gar min tid snart ut har. Ska kika in pa min bilddagbok ocksà. Puss & Kram! ♥


var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0