Midsommar i efterhand.

Det var fullt upp hela dagen igår så jag hann inte uppdatera något. Men gör det nu istället.

Dagen började med en skön sovmorgon, behövligt! Sen skynda in i duschen och göra sig fin för att sedan åka hem till svärmor och sambon. De  bjöd på midsommarmat. Jättegott! Färskpotatis, smör, gräddfil, gräslök och sill. Blä för sill.. jag fick i alla fall en kycklingsallad i stället. Det var gott det med. Försöker komma på vad det var mer som serverades för det var massor med gott men har fått torka i hjärnan tror jag. Kommer kanske på senare. I alla fall jordgubbar och grädde till efterrätt. Mumma utan grädden. :)
Hur som helst. Vi åkte hem ganska snart därifrån för vi skulle träffa Os kompisar. Tanken var att vi skulle grilla men eftersom vi nyss ätit mat och vädret strejkade så höll vi oss inne och umgicks i stället. (Drack alkoholhaltiga drycker, pratade skit och kollade på reprismatcher av NHL-matcher.(Wohoo!)) Det började pratas om att gå ut någonstanns och jag började vakna till liv. En kompis till Os kompis kompis.. (eller nåt) ringde och frågade om vi skulle med till Liseberg och köra fem-kamp. Vi var på.
När vi kommer dit kommer jag och O på att vi glömde frikorten hemma. Alltså till Liseberg.. som O fick av sin chef. Så vi fick punga ut med 140 spänn i 'onödan'.. fan. Vi bestämmer oss ändå för att dra en snabbis till Tyrolen och umgås lite mer. Det hela slutar med att vi sitter där tills klockan slår 23.00 och dom stänger. Vi drar vidare till Avenyn och skulle in på ett ställe.. men då kommer inte alla in. Vi drar till Bryggeriet men då kommer inte O in. Vid det här laget börjar jag bli en aning frustrerad kan jag lova.
Jag och O sitter utanför en stund så han får nyktra till. En stund senare kommer vi in och gör alla andra sällskap. Där inne hände det en hel del..... Orkar och vill inte berätta om det här. Jaja..
Jag och O åkte hem tidigt i alla fall.

En sak jag behöver lära mig är att ingenting någonsin blir som det är planerat. I alla fall inte när det gäller O och hans kompisar.
Så, hur var er midsommar? Den kan omöjligt varit mycket sämre än min slutade.

Jag minns förresten min förra midsommar... Haha... den var rätt hemsk den också! I alla fall slutet. :P Eller hur Linda?

O

O i väntan på hans lossaspappa.

Kommentarer
Postat av: Millan

Tänk på de där hemsa timmarna i spöregnet förra året så kanske det känns lite bättre? :)

2008-06-21 @ 16:56:25
Postat av: Sandra

Svar till Millan: haha, jag citerar mig själv: "Jag minns förresten min förra midsommar... Haha... den var rätt hemsk den också! I alla fall slutet. :P" Jo.. om man jämför så känns det lite bättre..

2008-06-21 @ 20:59:26
URL: http://sanondra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0