All good things

Denna låt har jag sjukt mycket minnen ifrån. Lyssnade på den massor när jag och Linda var i Göteborg förrförra året? Ja, den helgen vi åkte ner bara vi och bodde i en stuga. Vi var ute hela nätterna och jag träffade både Micke och Oscar. Det var en helt crazy helg. Så kul hade vi.
Denna låt får mig att minnas.


Hos mutter

Nu är jag alltså hemma hos mamma. Just nu är hon nere i tvättstugan. Jag har lyxen att få lite av mitt tvättat också faktiskt. Jag har precis duschat och ska snart sminka mig för om ett par timmar ska vi till Michelle, jag och mamma. Mamma trodde först att även min syster ville följa med, vilket hon egentligen ville men hon var hemma och var sjuk.
Har filmat min yngsta bror idag när han sjöng en sång.. han är så söt! Den kommer upp här sen när jag är hemma igen. Mina syskon på bilden...

Dessutom har jag tagit ca hundra bilder på mammas katter Bobby och Lizza. Bobby är megaöverviktig, väger 10kg! Lizza är så liten så liten.. De bilderna kommer i alla fall upp här sen också. :)
Lizza var hos veterinären idag och jag följde med. Mamma trodde det var öronskabb men visade sig vara svamp. Tur ändå.. det kunde blivit väldigt dyrt.

Om O läser detta, vilket jag inte tror.. men vill ändå bara säga att jag saknar dig!

Jag hittade en bild på mig från Christians student. Min bror alltså för den som inte visste det. Låter er inte se den större än så.. haha
Nu måste jag fixa mig! Puss hej! ♥




Fortfarande hos papi

Jag sover nog här i natt också. Jag ringde mamma förut men fick inget svar.. hade annars tänkt sova hos henne i natt. Men jag kan ju sova här med.. det går ju bra. Sova soffa.

Pappa har en megadator här nere.. eller skärm. Tror den är 24'', platt. Lite skillnad mot den jag har hemma i Bohus. Lite ovant..

Nä, jag har inget vettigt att skriva faktiskt. Ska kolla vidare på Shrek som går på tv4+ nu. Älskar den! På tal om Shrek.. imorn ska jag hem till Michelle.. haha.. Michelle tycker också om Shrek.. det var alltså så jag menade.. "på tal om"... :D

Okej.. blir det Shrek!

Hos papi

Nu är jag hemma hos papi, som sagt. Är supertrött och somnade på soffan förut när vi satt och kollade på tv. Jag åkte hemifrån tidigt imorse. Bussen skulle gå 06.48 eller nåt men åkte ifrån mig trots att jag var i tid och jag sprang efter den! Blev helt upprörd.. belv tvungen att ringa svärmor och fråga henne om hon kunde köra mig.. vilket hon gjorde. Tur, annars hade jag missat tåget. Dumt att bussarna bara går en gång i timmen på morgonen, helger.

Nu är jag i alla fall här. Åkte först till mutter. Träffade två av mina bröder.
Kim frågade mig: När åker du hem?
Haha, han ville alltså stanna tills jag skulle åka.. Så söt är han. Men man kan ju tolka det han sa lite tokigt.
Träffade dessutom Linda en snabbis.. Hon ska ut i kväll och undrade om jag skulle med men jag tackade nej med tanke på att jag fortfarande inte känner mig helt frisk. Har fortfarande feber.
Anyway, mamma lagade supergod mat till oss två. Stekt strömmingfilé, mammas fisksås, potatis, sallad och wokgrönsaker. Mumma var det verkligen! Tog kort på maten.. Lägger upp den i det här inlägget sen när jag kommer hem igen.
Nu kommer pappa snart hem igen. Han är och köper pizza. Mums. :) Puss hej! ♥

Håkan Hellström

Vi kom hem för en liten stund sen nu. Vi var som sagt och kollade på Håkan Hellström. Det var bra!

Om jag inte varit sjuk och lite piggare så hade det kanske varit lite bättre och så hade jag kanske inte blivit så sjukt irreterad på alla som "jag måste fram här!". Vi gick lite tidigare för att slippa köa och så gick vi förbi en sån där hjulgrej där man kan vinna.
Jag satsade på en bricka nr:1-5 och så kom det fram en tjej och sa att hon skulle ha nummer 6, och sen sa hon: jaha, eller ni kanske skulle ha den?
Ja, sa jag. Och tog den också, trots att jag inte tänkt det från början.
Haha, gissa vad? Stjärnvinsten går till nummer 6! Gissa om tjejen blev besviken. Jag blev glad. Är jag elak?

Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig Göteborg. Inspelat av mig, rätt bra ljud (med tanke på att det är inspelat med mobilen.).. men man ser inte så mkt.

Biverkningar



Kanske, kanske beror det hela på medicinen? Jag har ringt och frågat och hon ringer snart tillbaka och ger mig svar.

Rachel Rays "svenska köttbullar"

Såg nyss på Rachel Ray, jag har mkt att göra, märks va?

Ohyeah, väldigt svenskt.. haha.. någon mer som såg det? Vi lägger ju ofta köttbullarna i sås och tillagar dom? Och vi garnerar med saltgurka? Nej, det såg inte så svenskt ut alls... men, tydligen så är det så vi gör här i sverige.. "ju konstigare saker det är i, ju mer tycks vi tycka om det."

Sjuk.

Typiskt!!!!!

Jag gick hem tidigare från jobbet igår
. Kom hem vid fyra eller nåt sånt.. Gick och la mig direkt och somnade på studs. Vaknade till vid nio sen och trodde jag sovit i flera dygn. Fattade noll. Somnade om ganska fort, vaknade när O gick till jobbet vid fem. Somnade om igen! Vaknade sen vid nio igen. 
J a g   h a r    a l l t s å   s o v i  t   c i r k a    1 6 - 1 7   t i m m a  r  ! ! ! !
Eftersom jag inte mår helt bra så har jag kanske inte sovit sådär djupt som jag gör annars utan har drömt konstiga drömmar, mardrömmar om jobbet och massa sånt.
Nu har jag i alla fall feber, bombhuvudvärk, ont i ögonen och såklart feberont i resten av kroppen.

Kan knappt fatta att jag sovit så länge.

Anyway, hemma idag. Jag tänkte ju åka hem till Hallsberg i helgen, får se hur jag mår och om jag gör det. Dessutom spelar ju Håkan i kväll!!! Det tänker jag inte missa för allt i världen! Proppar mig med panodil innan och sen tänker jag klä mig varmt och kolla. Kanske orkar jag inte stå längst fram ;P
Nu blir det mat för mig! Puss hej! ♥

hem

Jag tänkte åka hemåt i helgen. Hem hem. Alltså Hallsberg, till Papi och Mutter. Det var längesen vi sågs nu faktiskt.. Så det ska bli jättekul att träffa dom igen. Pappa ringde jag idag och sa att vi/jag skulle komma men mamma vet nog inte om det än.. hon märker väl det när hon läser detta om inte annat.
Jag vet ju att det är hennes barnlediga helg.. men det gör inte så mkt. Jag får träffa mina minsta syskon en annan gång. Får se om O följer med.. annars åker jag själv.

På måndag ska jag i alla fall till Mich!! Hundra år sen vi träffades. Hon har ljusparty så då ska jag dit. Får se om jag kanske kommer lite tidigare.. det beror på om jag hinner och får det för värdinnan.

Okej, ska jag tvätta bort sminket och smörja mig med krämen jag fick av doktorn. Plus ta två tabletter och en panodil mot min huvudvärk.
Puss och kram! ♥

Långdag.

Jobbat 11,5 timme idag. Kom nyss hem nu.. är så trött i huvudet. Ont har jag med, i huvudet alltså. O håller på att laga mat. Kyckling, ris och någon sås.. Hungrig är jag. Ätit sushi idag på jobbet. Första och antagligen sista gången det kommer hända någonsin. Nej, det var ingen favorit. Tycker inte alls om wasabi och inte heller  ingefära eller avokado. Och mätt blev jag inte heller.. riktigt hemskt när jag var så hungrig att magen kändes som den skulle vända sig och det fortfarande var fem timmar kvar tills jag skulle sluta. Nej, ät inte sushi. ;P

Gladare

Åh, nu blev jag glad hela jag. Håkan Hellström spelar på Liseberg på fredag så då tänker jag åka in dit och titta!! Gud vad kul!!! ♥

Lite glatt i det ledsna.

Jag känner mig rätt nere nu. Har gjort hela helgen..jag vet inte hur länge jag orkar detta.

Lyssnar massa på Coldplay. Det gör mig så himla glad och jag blir helt varm i hela kroppen. När jag dör vill jag att någon Coldplaylåt spelas på min begravning. Så mycket tycker jag om dom. I'm in love with Chris Martin. A secret crush. Okej, det har jag inte.. för det skulle vara rätt läskigt.

Men jag önskar att någon i framtiden kommer behandla mig med så mycket respekt som Chris sjunger om i sina låtar. Jag vill känna så mycket kärlek av någon som Chris sjunger ur bara en sång.. Någon som bryr sig så mycket att man säger såns saker som: Lights will guide you home. Detaljer. Magiska saker som "When you love someone but it goes to waste. Couldt it be worse? Någon som förstår hur jag menar?
Hela texten. Läs den.. den är magisk och precis allt jag känner just nu. För dubbel effekt, lyssna samtidigt.

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep

Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you cannot replace
When you love someone but it goes to waste
COULD IT BE WORSE?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you.

Jag är för jäkla smart alltså!

Nu är jag lite smått sur.
Eller, jag har varit det ett tag nu. Först för att O drar iväg till Liseberg med sina kompisar och lämnar mig ensam med all tvätt hemma. Igen. Och frågar inte ens om jag vill följa med.
Sen tvättar jag och tänkte effektivisera mig lite när jag såg att tvättstugan bredvid är ledig. Jag mitt smartskaft går in där, i torktummet och när jag är klar smäller jag igen dörren. Och vad händer då? Jo, såklart glömmer jag nyckeln där inne och dörren låser sig automatiskt.
Väntar på en annan som tvättade.. hon kommer inte. Ställer mig ute i dörren, får massa myggbett. Kissenödig, utan mobil. Det är helt dött ute. Tillslut kommer en ung tjej med barnvagn och jag frågar henne om hennes nyckel mot all förmodan funkar till tvättstugan. Lite tur har jag i alla fall, för det gjorde den. Hon lär väl tänkt att jag var världens vimsigaste.
O var ju inte hemma heller så han kunde jag ju inte gå upp till heller. Lägenheten var såklart också låst. Jaja, nu löste det sig tillslut. Tur i oturen.

Msnsöt



Jag pratar med min lillebror. Visst verkar han söt? :)

Ang. Thailand.

Ja, så var vi bara tre. Jag, Bebis och Fia. Vi får väl ha kul vi ensamma. Oscar kommer dock dö en smula. Haha... han levde ju nästan på att Linda skulle med. Men nu får han klara sig utan henne, liksom jag och Sofia. Men det får väl gå bra..
Hon får skylla sig själv. ;) Fast jag vet varför hon inte kan.

Torsdag.

Veckan rullar på. Snabbt går det!

Idag har jag varit på jobbet som vanligt. Men bara halva dagen för vid tolv ungefär åkte vi till Ullevi och var på kurs. Halv två till fyra. Vi lärde oss väl lite..

Nu kan jag i alla fall lite mer om asylsökande och hur deras besök ska registreras för att vi ska få ersättning. Kan ju vara väldigt bra. Och att vi ska kolla så kort är giltliga, eu-kort, asylkort.

Visste ni tex att en person inom norden som kommer på ett besök till en doktor måste visa upp eu-kortet + pass för att få betala 120:-. Samma summa som oss. Har man inte det så får man punga ut med 1250:-. Inte direkt kul kanske.. så se för böveln till att ha eu-kort när ni reser någonstanns! Fast det kanske är pengar man kan få ut på försäkringen.. det har jag inte en aning om.
Och, om du som läser fortfarande tycker det är intressant så kan jag fortsätta med att säga att om man kommer från ett land utanför EU/EES och inte har något papper på att man ska betala mindre så är det samma summa som innan som gäller - 1250:-. Är man utanför EU men jobbar i Sverige så måste man visa papper på det och då får man betala som vi - 120:-.
Okej, nu läser nog ingen längre.. Det är en himla massa krångliga regler och lagar som gäller. Och det jag skrivit nu är bara en bråkdel av allt... Jaja, detta blev ett tråkigt inlägg.. kanske.. jag tycker sånt är rätt intressant i alla fall.

Nu ska jag göra annat. Puss hej! ♥




Update: Verkar som att det EU-kortet bara funkar inom EU.. låter ju logiskt iofs.. men jag menar, borde det inte funka för mig som bor i ett EU land om jag åker utomlands? Borde jag veta detta? Nej, eftersom jag inte jobbar i ett annat land.

Onsdag.

Denna dag har varit som vilket dag som helst nästan. Ja, det är väl inget speciellt som har hänt. Inte ens någon patient som skällt på mig idag. En rätt bra dag med andra ord.

Ett filmbolag spelade in en reklamfilm utanför oss idag. Hehe, lite fränt tycker jag.. Jag vet vad det var reklam för men det vet jag inte om jag får säga här ifall det är någon som vet vart jag jobbar.. och den reklamen fick inte kopplas ihop med oss.. Typ så. Haha, nu kanske jag sa för mycket ändå? Well, well..

Jag beställde en läkartid idag också.. eller tills på fredag.
Vad jag ska göra där? Ja, jag vill se ut som tjugoett, inte tretton. Sen kan ni ju gissa.. Vet inte vad det är med...... Det är mammas fel. Faktiskt.

Nu sitter jag och tittar på Idol. Älskar att se när dom ställer sig och sjunger och sjunger helt underbart fint. Som den superblyga killen som knappt kunde prata men när han öppnade munnen så sjöng han ju jättebra. Så kul. Och sen är det ju kul också att se dom som inte alls kan sjunga. Jag tycker nästan lite synd om en del.. Men bara lite. ;) Nä, nu ska jag titta klart och sen duscha och sen go to sleep. Bye!


Tisdag.

Hehe, intressant dag idag.

Jag började jätteglad. Lite sådär ovanligt glad. Så att jag log åt varenda patient hela morgonen ändå fram till klockan 08.55.
Då kom det en tjej som måste ha haft en riktigt jobbig morgon.. eller vecka, kanske år. Jag vet inte. Hon var extremt otrevlig så jag sa åt henne att jag tyckte att hon hade "Väldigt taskig attityd mot mig." och att jag tyckte "Du borde lugna ner dig lite" Då bröt helvetet loss. Och då hade jag taskig attityd. Och då var det mitt fel.. ja, vad var det egentligen som var mitt fel? Att hon inte fick gå före i kön? Att hon kom in i tid till doktorn (?), för det gjorde hon. Jag gick därifrån, jag ville inte prata med henne. En sekreterare tog över. Hon tänkte stänga luckan för hon tänkte inte heller ta det men hade hon gjort det så tänkte hon att hon kanske skulle slå sönder den.

Men ärligt, vad är problemet egentligen? Är det menat att vi bara ska svälja det dom säger och sen bara "jobba vidare"? Det är inte okej att bete sig så!
så här i efterhand måste jag skratta åt det för det är så löjligt.

Jaja.
På eftermiddagen hade jag massage. Gud så skönt det var!! Jag svävade på moln flera timmar efteråt. :) Det gör undervärk på min rygg och speciellt min svank som jag haft ont i i flera år nu.

Ja, that's it for now. Puss hej!

Da gens mat.

 I stället för "dagens visa" som man kollade på när man var liten. Dagens mat. Gott, gott, gott. :) En bit ciabatta med soltorkade tomater satte pricken över i:t. Haha..  












Luktar gott !

Luktar så himla gott! Sitter och sniffar på min egen arm just nu bara för att det luktar så himla gott! Haha, kalla mig galen, men så är det. xD












Hål i väggen


Om en stund är det alltså premiär för programmet. Hehe, som jag väntat. Okej, jag såg igår att det skulle vara idag.
Men det ska i alla fall jag och O titta på idag. Snart ska vi nog lägga oss också för vi är trötta båda två. Just nu håller vi på att fixa kvällsmat. Det blir panerad fiskfilé med kokt plugg och någon sås. Säkert béa. Bye! ♥

Figaro borta.



Idag när vi kom hem från att vi handlat så ropade jag som vanligt efter kissarna. Men när inte Figaro kom fram så tyckte jag det var lite konstigt. Vi lagade mat och allt men Figaro var fortfarande borta. Jag letade på alla tänkbara ställen men kunde bara inte hitta honom. Skramla till och med med kattmaten men inte ens då kom han fram! En olustig känsla i kroppen fick jag så jag tänkte att han kanske smitit ut. Jag gick ut och letade och ropade men ingen Figaro hittades.
Jag gick in igen och hämtade O som följde med mig ut och ropade men inte heller denna gång hittade vi honom. Lite smått panik började jag få vid det här lager och kände att jag hade en stor klump i halsen. Letade här inne mer. Och gissa vad? Jag hittade honom till slut!
Han hade lagt sig i en byrålåda i hallen. Dom får han upp själv och så stängs dom bara man ger dom en liten knuff. Men där i låg han alltså. Så orolig som jag var! Buskissen får inte gömma sig så! Men usch, tänk om jag inte kollat i lådan!

Lördag

Igår kväll bestämde jag mig för att sova länge så jag blir ordentligt utvilad när jag vaknar.. men se det gick då inte. Vaknade vid halv åtta och efter det låg jag och halvsov till nio eller nåt. Lite sovmorgon fick jag ju i alla fall jämfört med veckodagarna.

Idag har vi varit på en liten promenad ner till Netto då vi handlade lite mat. 777,50 gick det på. Så mycket har jag aldrig handlat för på Netto förut. Haha.. Lite styrka i armarna fick vi också efter att ha bärt hem allt. Gammal brottare som man är så var väl inte det något problem.. höhöhö.. nej, det var faktiskt tungt! Och jag är inte stark.

Lite halvromantisk middag blev det i alla fall idag med tacos. Vi skulle tända ljus och allt men det glömde vi bort och jag kom på det när vi ätit klart.. haha, typiskt! Men det gick ju bra utan dom. Nu sitter O och tittar på Hostel. Jag var tvungen att gå därifrån.. tycker det är så äckligt med såna filmer, mår jätteilla. G ö r   i n t e   n i   d e t ?  Jag fattar inte hur någon ens kan komma på såna filmer, dem måste ju vara sjuka i huvudet på något sätt. Tänk bara att komma på att en snubba ska klippa av en tå på nån eller att knipsa av den senan på hälen. Vilken jävla hemsk fantasi!

Anyway, nu ska jag göra annat. Puss hej! ♥

Muuuuuu



Okej, jag har sjukt tråkigt.
Första gången jag såg denna bild låg jag dubbelvikt och fick tårar i ögonen. Av allt skratt alltså. Visst är den kul? :)

Hösten på väg.



ja, kolla bara.



Höst.


 













Aldrig normal på bild.

Haha, jag förstår inte varför jag alltid ska göra någon grimars när jag ska försöka vara seriös på kort. Samma sak gäller nog Fia. :P Hehe..
Detta är i alla fall en bild ifrån förra helgen när jag var hos henne. Fina gula t-shirten fick jag låna att sova i. Nice huh? :)








Onödig information.

Haha.. tryck på bilden för att komma till en rolig sida med massor av onödig information.. vissa saker måste man bara skratta lite åt! 

image79

Mina kissar.

Sitter och tittar på kort. Hittade dessa två på Figaro och Byron. Och så var jag ju tvungen att ladda upp en bild på Baileys också...


Figaro


Byron
Visst är dom söta?

Figaro och Byron har race här hemma varje morgon. Men på kvällen så här som vid denna tid så ligger dom och sover. De är nattdjur. Är vakna när vi vill sova. Sötkissar. :) Jag försöker hinna ta kort på dom men varje gång när jag får fram den så slutar dom busa.
Jag har massor av bilder på Baileys också, ändå så känns det som att jag har för få. Hade gärna tagit några fler. Min kisse, han var som min lilla bebis. Saknar honom grymt mycket. Och nej, han var inte "bara" en katt.


Baileys (Han ligger ner, står alltså inte upp. Så himla söt!)

Så trött!

Veckan har gått fort som bara den tycker jag.. hela tiden har tiden bara rusat fram.. till idag. Usch vad sakta klockan har gått idag! Okej, förmiddagen gick väl sådär som vanligt. Men sen efter lunch så var det hemskt. Min hjärna var nog på siesta eller något för hur som helst så var den inte med mig. Nej, det har varit mycket idag. Så himla trött eftersom jag jobbade kväll igår och somnade jättesent. Plus att jag vaknade flera gånger under natten. Jaja.. Nu är det bara imorn kvar sen får jag sova så länge jag vill!

I kväll spelar Os bror på ett ställe inne i Göteborg. Vi får se om vi orkar gå och kolla för vi båda är supertrötta. Det blir kanske bara att lägga sig tidigt istället. Vi får se. Haha, det kommer 80-90 åringar till jobbet som är piggare än vad jag är! Sick.

Okej, nu ska jag göra annat. See you!



Bjuder på denna bild idag med, eftersom det var så längesen jag hade med en bild över huvud taget. Visst är den söt? Jag och min syster. Jag i mammas superheta 80-talsglasögon. ;) Perfekt styrka i dom. Haha..

Miss you syster!

Dåliga ursäkter

Ja, sådana finns det många av. Men att vara patient och komma försent till sitt besök och ha denna ursäkt måste vara en av dom sämre:

"Ja, men doktorn är ju nästan alltid sen också!"

Jaha, kör dom den till SJ också? Eller till flyget? Ja, men tåget brukar ju vara försenat.. Ja, jag kanske inte ska säga så mycket eftersom jag inte alltid är i tid själv. Men jag tycker ändå att den ursäkten är extremt dålig. Eller?

Minnesfond


Såg att det var en minnesfond startad efter Ann Sääw. Många av er som läser har inte en aning om vem hon var men då kan jag berätta lite kort att det var min gamla klasskompis mamma. En av de mest positiva och med den starkaste personligheten jag någonsin träffat. Hälsade alltid, hade alltid mycket på gång och var alltid framåt. Jag minns henne väl. Även om vi inte stod varandra så nära.
Bra att de gjort en fond i hennes minne tycker jag. Läs en artikel om fonden nedan.

Artikel om minnesfonden.

Home

Hemma. Hemma i Bohus.

O hade städat lite.. men inte gjort rent i kattlådan så det luktar inte gott här hemma just nu kan jag lova. Dessutom är jag ganska säker på att någon av kissarna kissat här i vardagsrummet någonstanns för här inne luktar det urin. Jag har letat med inte hittat vart. Kanske har dom eller någon av dom lagt av lite skvättar lite överallt. Protest för att jag inte varit hemma kanske? Jag vet inte.. jag måste i alla fall göra rent sen. Fy, hatar när det luktar så.

Jaja, nog om det äckliga.. O håller på att laga mat med. Det blir pommes och nåt till.. vet inte vad än. Jag är sjukt trött i alla fall. Vaknade tidigt, tidigt i morse men somnade om några timmar senare. Vi kollade klart på en film vi började titta på igår. "Så som i himmelen". Sen åt vi frukost och sen var det nästan dags för mig att gå till tåget. Sofia och hennes granne följde med.

Kanske skriver en stund sen igen. Puss hej!

Kväll i Skövde.

Nu är jag alltså hos Fia, eller har varit här i några timmar nu i och för sig... men ändå.
Vi kom hem för en liten stund sen efter att ha varit på stan. Först gick vi för att fixa resan. Men det fanns inte så mkt som kunde ändras där. Det tjänades inget på. Alternativet var i så fall om vi avbokade helt och sen fixade helt ny resa någon annanstanns. Om vi hittar något bättre. Ja, vi får se hur det blir.

Anyway... efter det gick vi ut på stan igen. Vi var hungriga så vi gick till en asiatisk restaurang och åt. Gott som bara den var det. Dock tappade jag matlusten totalt när jag såg att bajssträngen var kvar i mina tigerräkor. Nä, usch, då mådde jag illa. Brukar man inte plocka bort dom? Eller är det bara på kräftor man gör det? Jag brukar alltid ta bort på allt, till och med småräkor.
Men allt annat var som sagt gott. Och ett glas cider till det med, kanon!

Efter ca tre timmar på restaurangen gick vi en liten sväng runt i stan för att sen gå till bion. Vi såg Mamma Mia! Jag tyckte om den jättemycket faktiskt. Jag blir så himla glad av musiken... men kunde ibland känna att det blev lite väl klyschigt och överdrivet. Men bra ändå på något sätt. Det var nog mest på grund av musiken. Att jag kände igen den. Hade det varit någon annan musik som hade gjort samma sak med så hade det säkerligen inte alls varit lika bra. Fattar ni? :)

Nu är vi tillbaka i Sofias lägenhet och vi ska bädda och sen kanske kolla lite tv. Vi ska försöka inte prata hela natten. :P Haha, det är så sällan jag har någon att prata med såhär så stackars Fia, jag snackar nästan sönder henne! Nä, nu ska jag hjälpa henne att bädda. Natti!

God morgon!

Idag gick jag upp tidigt.. har redan varit vaken en stund. Alltså kallar jag inte halv tio för tidigt. ;)
Fast det är rätt tidigt för lördagmorgon.

Nej, jag ska åka till Sofia idag faktiskt. Nu ska vi försöka lösa resan.. hoppas det går bra! Jag åker hem imorn igen i alla fall.. Nu måste jag duscha om jag ska hinna med bussen in till stan. Förresten, usch vad det regnar ute. :( Tråkigt att behöva ge sig ut nu..men men

Pusshej!

Detta flög nyss förbi vårat fönster...



...gissa om vi blev förvånade. Vi trodde den höll på att krascha först men sen insåg vi att den nog skulle landa på åkern där borta.. :P

en till.

Ja, jag tänkte. wth, jag har redan gjord ca hundra såna här listor/quiz så en till skadar väl inte. Jag har inte så mycket bättre för mig ändå.

HAR DU ?
Folköl i kylen :
Nej, starköl. (Os)
Något husdjur : Ja, mina två sötis kissar. Figaro och Byron
Någon favoriträtt :  Thai- och kinamat, fiskgratäng och flygande jacob.
Någon flick/pojkvän : Ja, min O.
Puder på dig :  Nja, var typ beroende av det förr men har inte använt det på länge nu faktiskt!
Några framtidsplaner : Mhm! Om jag har!
Någon sjukdom : Haha, inget officiellt ;)
Gymkort : Nej......
Några kärleksproblem : Jo, några såna finns det kanske.
En homosexuell kompis :  Nja, vi har inte pratat på länge...
Duschat idag : Ja, alldeles nyss. Sitter i handduk fortfarande.
Någon kompis som snarkar :  Haha, ja.
Någon vän som spelar i ett band : Os bror.
Några mvg:n : Fan vad jag blir sur nu, jävla lärare säger jag. En lång historia som jag inte orkar berätta om nu.. haha
Någon som förstår dig : Jag hoppas det!
Tuff kompis som kan försvara dig : Eh, va? Ja? Kanske? Vad är det för fråga?
Något beroende : Hmm.. nä...
Fikat idag : Nope.
Nagellack : Yes! Hatar att vara utan, känns så himla obehagligt på naglarna!
Någon vän som bor i ett annat land : Både vänner och släkt.

VEM ? ..
Avskyr du : Niklas.
Hånar du : Ingen. I alla fall inte medvetet.
Delar du mest minnen med : Linda och Marika.
Längtar du mest efter : Familjen och vännerna i hemorten!
Stör du dig på : Ingen speciell så, mest allmänt folk som ljuger, inte lyssnar och avbryter.
Gosar du med : Bejbi och mina kissar.
Lagar mat : Både jag och O.
Diskar : Jag mer sällan än ofta. O oftare än sällan.
Tror att den är någon : Va?

VILKEN ? ..
Tidning läser du : Metro och cosmopolitan
Buss åker du oftast : Den som rullar... hihihi, skrattar åt mig själv.
Frisyr har du : Blond/Mörkblond, en vanlig frisyr..
Dag fyller du år : 25 april.
Årstid föredrar du : Sommaren och våren. Sen kommer vintern och sist hösten.
Stad är du uppväxt i : Ingen stad. Hallsberg. Det är en skithåla.

VAD ? ..
Gör du nu :
Den här listan.. sen sova.
Gör dig till en bra människa : Ja, jag är inte elak.. oftast. Jag bryr mig och tar gärna hand om.
Gör dig till en dålig människa : Enklare att svara på. Jag klagar mycket och är sjukt envis.
Vill du arbeta med : Vill arbeta med barn!!!!!
Är roligast just nu : "Whos line is it anyway" är roligast fortfarande.
Har du på dig nu : En handduk.
Har du för smink idag : Inget just nu. Innan det gamla vanliga, everydaymakeup.
Äger du för skor : Massor, men inga som passar sig.
Har du för storlek i skor : 37-38.
Läser du för bok : Sushi för nybörjare av Marian Keyes
Ska du göra nu : Lägga mig och sova.

Coldplay - Lovers in Japan - Reign of love

Föregående inlägg var kanske inte så positivt. Jag ville mest få fram att jag har huvudvärk... Ja, för att göra mig lite glad igen så ska jag först duscha och sen lägga mig och lyssna på lite musik. Lyssna på Coldplay. Denna låten som jag  lägger upp här nu är för tillfället min nya favoritlåt. Jag bara älskar den! Får gåshud tusen gånger om. Visst är den bra? :)


Förresten, om någon har en biljett eller två att sälja till Coldplays konsert i Stockholm så köper jag på en gång! Ååååh vad dum jag var som inte köpte på en gång när de kom ut! Ja, korkat gjort av mig.
Nä men nu ska jag duscha. Kanske äta något först också, för kom på nu att jag inte ätit sen lunch.. hm.. 12.30. Är hungrig!

Huvudvärk!

Blä. Denna dag som började så bra med sovmorgon och allt. Började 10.30. Kom till jobbet och allt är kaos. Jag minns ett tillfälle speciellt. En dam/tant/kärring som ville att jag skulle stämpla in hennes räkningar till högkostnadskortet.. Jag ringde, som vi måste, men får höra att de inte fått in någon betalning på den senaste.
Jippie kände jag direkt. (Alltså sarkasm för den som inte förstod ;P) Nu ska jag framföra detta till henne. Och hon blev så arg. Och hon började:
"Nej, hon har fel. Du får ringa igen. Jag litar inte på det. Det är hon bakom datorn som inte kan sitt jobb." och hon förtsätter:
"Det förstår du väl själv, att de måste sett fel. Jag har ju rätt."
Jag försökte förklara att jag gjort vad jag kan. Jag kan inte ändra det dom sagt. Om hon ville kunde jag ringa senare eller så fick hon själv ringa och klaga för det tänkte inte jag göra.
"Men ring nu då!"
Hon gick iväg och ringde men kom snart tillbaka och skällde ännu mer.
"Jag ger mig inte förens jag får det instämplat. Jag vet att jag har rätt!"

Men va fan vill hon att jag ska göra?
Tillslut började hon med nåt helt annat. Påhopp på mig!

"Du får väl säga ifrån då! När dom säger så, du fattar väl själv? Ingen av er vågar ju skälla på varann. Du får ju inte låta dom göra si och så.." Hon försökte liksom tala om för mig att jag inte dög och att jag behövde ändra mig, lära mig en läxa. Men tänkte säga till henne att ifall det är något jag behöver lära mig om mitt sätt att göra saker, som hur jag uppför mig så har jag redan två föräldrar och dessutom andra vuxna i min närhet som kan lära mig, som dessutom har lite vett i skallen! Jag sa dock inte det. Tyvärr.
Jag minns inte allt hon sa för jag blev så himla ledsen inombords att jag började skaka. I rättan tid kom både en sköterska och en sekreterare och hjälpte mig. Dom sa åt henne på skarpen så hon gick.
Jag vill så gärna minnas vad hon sa som fick det att gå över gränsen men minns inte. Kanske är bra?

För fan folk. Tänk er för, sluta vara så sjukt oförstående och elaka. Jag är en människa med känslor också inte bara en ung tjej som står bakom en disk.

Indisk mat i helgen.

Ja, det har inte hänt så mycket sen sist. En del har väl hänt kanske..

Som i lördags så åkte jag och O in till stan och så gick vi runt lite och åt sen indisk mat. Tigerräkor i en sås och ris och bröd. Först ville jag ha en annan sak men då sa servitören: "Men det tar över trettio minuter att tillaga, " samtidigt som han tittade klagande på mig. Jaha? Tänkte jag.. vad spelar det för roll. Jag fick snällt ändra mig. Men det var faktiskt gott det andra med. Tre komma fem av fem. Mhm..
 Nej, men det var väl gott men inte nya favoriten. Var mest glad över att vi gjorde något tillsammans. Egentligen skulle vi gå och kolla på bio med men det hann vi inte.. den han börja innan vi ätit klart. Men det gjorde inte så mycket. Jag var jätteduktig och hade med mig kameran och allt men när jag ska ta upp den för att ta kort så piper den att batteriet är slut. Fan då.

Igår blev vi bjudna hem till svärmor för mat. Vi träffades allihopa nästan, de gamla vanliga. Os storebrors sambo sa när jag höll i deras son att hon tyckte jag passade väldigt bra med barn och det såg ut som jag trivdes. :) Han är väldigt söt, lilla A.


(Foto: Mikael Lindblom)

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0