Jag plockar och plockar...

Minst sagt.. men jag kan knappt se någon skillnad!

Idag har jag: Diskat en full banankartong med enbart glas.
Skrubbat väggarna och badkaret i badrummet.. Usch vad skitigt det var!!!! Hon som bodde innan kan faktiskt inte ha städat särsilt noga där. :P Sen hängde det några hårstrån från kranen.. och då höll jag på att spy! Haha, jag tycker det är så äckligt med blött hår.. hår som inte längre sitter på kroppen dvs..

Iaf..

Sen har jag varit ute och slängt MASSOR med tidningspapper.. lite bortskämd blir jag nu som har sortering precis utanför dörren. :) Enkelt och smidigt.

Och så har jag lagt in en resväska med kläder i min LILLA garderob.. och nu är den nästan full. Grejen är att jag har TVÅ stora sopsäckar kvar med kläder att plocka in.  Men   om   jag   tänker   efter   så   har    jag   inte   en   aning   om    vilka    kläder    jag    saknar ..   Alltså,   jag  vet    inte   vad    det    är    som    ligger   där   i! Egentligen skulle jag kunna slänga den, bara sådär.. men så kan jag bara inte göra. Måste titta efter så jag inte slänger något viktigt! Och då kommer jag såklart inte kunna slänga nånting tillslut. ja, ni fattar tror jag. :)

Nu kommer Linda och vi ska ut och äta idag med pappas jobb. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0