Tisdag

Hej på er allihopa!

Idag är det tisdag. (Haha, jag var tvungen att dubbelkolla med min syster) Jag vaknade vid nio ungefär och bara flög upp ur sängen. Jag var totalt utvilad och var helt säker på att jag sovit bort hela dagen.. men så var ju inte fallet.

Min moster och två av hennes barn kom hit och hälsade på en liten stund.. sen tog hon med sig de två yngsta hem till sig. Så nu är det himla lugnt här hemma! Nästan inget ljud alls...förutom tangenterna och en trådlös telefon som ligger och piper ibland... Batterierna som börjar ta slut.
 Haha, nu tänker du att jag kanske borde resa på mig och sätta den på laddning. Och gissa vad? Det ska jag göra så fort jag är klar här. :)

Min mamma ligger och sover. Hon hade tydligen inte kunnat sova nåt i natt  p g a  en viss sak. Så nu sover hon.. men jag borde kanske väcka henne så hon har en möjlighet att somna nu i natt.

Var ner till banken för att fixa kontona som jag och Oscar står på gemensamt. Men det gick de inte alls med på. Trots att det står klart och tydligt att vi för över lika mycket pengar var varje månad och jag ville dela av pengarna på mitten så sa de nej. De ville ha ett sånt intyg från han eller helst att han var med.
Och ett till konto har vi.. eller han har.. men som jag står med på av olika anledningar.

Så ska ringa honom och lösa detta på nåt sätt.
Nu ska jag fixa telefonen och sen göra nåt annat kul. Vi hörs! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0