jag önskar er ett...


Jag är rätt normal. Faktiskt.

Hej hej och god middag! :)

Jag gick upp vid cirka tio idag. Tog en promenad och solade. Alltså i solarium, inte ute. För där är det ju kallt. Fy på mig. Vet det inte alls är nyttigt för huden men jag kände mig så himla blek och tråkig. Det är första gången jag gör det på flera år så.. och kommer väl dröja år innan jag gör det igen.

Well well. Gick till Ica och handlade lite smågrejer som var slut hemma. Nu sitter jag hemma igen, håller på och laddar upp bilder på bilddagboken. När jag sitter och väntar på att bilderna ska komma upp har jag liiiite tråkigt. Se resultatet av det nedan. ;P


Ja, jag ställer mig samma fråga som säkert ni ställer er just nu. "vad sjutton skulle jag göra utan min kära webcamera?"

och nej, jag har inget smink på mig.. so be kind. Nu ska jag powernapa. Förresten.. är det årets sista dag idag? sjukt otaggad är jag.

laddar inför nyårsafton

Hej på er trogna (och otrogna) bloggläsare! ;P

Blev väckt av Linda idag på morgonen, sms. "är du hemma". Jag hann inte svara på det innan hon och Millan plingade på dörren. Schysst. Hade jag haft det mer städat hemma och varit lite piggare så hade jag nog inte kört ut dom på en gång. haha Eller om de hört av sig, åtminstonde, fem minuter tidigare.

Men jag var faktiskt inte så jättepigg.

Anyway.

Denna dagen har inte så mycket att erbjuda mig. Det är dagen innan nyårsafton så jag laddar mest upp för morgondagen. Har köpt mig lite vin som jag ska dricka då.

Idag hade jag tänkt städa här hemma faktiskt. Jag är förjävla dålig på det. Skulle behöva någon som gick bakom mig hela tiden och påpekade hur skitigt det är här. Och som frågaställer om det inte är bättre att plocka undan sakerna på en gång, istället för att "göra det sen". Haha..

Well. Ont i halsen har jag med. Hoppas det går över till morgondagen. Fast har jag ont imorn så går jag ut ändå. Nu blir det dusch för mig. Puss hej! ♥

Mitt 2009



Gjord här.

Gårdagen - Marieberg, Ikea, träning

Igår blev det ingen uppdatering av mig. Berodde på att jag åkte med Mange och Kim till Marieberg. Jag hittade ett par skitsnygga skor som jag köpte. Mina andra gick nämnligen megasönder i lördags. Det är i alla fall stövlar med nitar på. Det fick bli min julklapp från farmor och farfar. Så hittade jag även två par örhängen på ur & penn. De har halva priset på alla smycken nu. 59:- för två par.













Nya skorna.                                                     |                                               Gamla skorna.

Örhängen.

 

Det var min shopping det. Kim fyllde år i helgen och fick presentkort på Ikea, så det var nästa stopp. Älskar Ikea. Men det visste ni nog redan...

 

En annan vän jobbar på ett gym. Så efter stängning hos dom fick vi komma dit och träna lite. Kim och Maggan lyfte lite tyngder och jag sprang på bandet. Herregud alltså, snacka om att ha noll kondition. Men det är lite konstigt att springa så på ett band faktiskt. Lite annorlunda mot att springa ute. Blev mest jogga för mig.. eller gå väldigt snabbt.. haha... Men enligt den där apparaten så brände jag ändå över 200 kalorier och det är ju inte helt fel ändå. :) Tänk att ha en sån hemma..

Vill göra det lite oftare, träna alltså. Kanske lite mer seriöst nästa gång ;P


Skönt eller oskönt?




Denna är också rätt kul faktiskt. Lilla missen då. Ser ut som min mammas katt Lizza lite.


När jag spelade den satt mina katter bredvid och undrade vad sjutton det var som lät. De tittade sig förvånat omkring.. Haha

Detta är fan humor!



Gör inte Ica sköna reklamer, så säg. Så himla spot on!

And today you accidentally called me baby

Såhär vill jag också ha det. På riktigt, inte på "riktigt".

It's 5 o'clock in the morning
Conversation got boring
You said you're going to bed soon
So I snuck off to your bedroom
And I thought I'd just wait there
Til I heard you come up the stairs
I pretended I was sleeping
And I was hoping you would creep in
With me

You put your arm around my shoulder
It was as if the room got colder
We moved closer in together
And started talking bout the weather
Said tomorrow would be fun
We can watch A Place In The Sun
I didn't know where this was going
When you kissed me

Are you mine?
Are you mine?
Cause I stay here all the time
Watching telly, drinking wine
Who'da known, who'da known
When you flash up on my phone
I'd no longer feel alone
No longer feel alone

I haven't left here for days now
And I'm becoming amazed how
You're quite affectionate in public
In fact, your friend said it made her feel sick
And even though it's moving forward
There's just the right amount of awkward
And today you accidentally
Called me baby

Are you mine?
Are you mine?
Cause I stay here all the time
Watching telly, drinking wine
Who'da known, who'da known
When you flash up on my phone
I'd no longer feel alone

Let's just stay
Let's just stay
I wanna lie in bed all day
We'll be laughing all the way
Told your friends
They all know
We exist but we're taking it slow
Now let's just see how we go
Now let's see how we go

Let's just stay
Let's just stay
I wanna lie in bed all day
We'll be laughing all the way
Told your friends
They all know
We exist but we're taking it slow
Now let's just see how we go
Now let's see how we go



middag hos farfar & farmor

Idag (igår nu) var jag, som jag skrev nedan, hos min farmor & farfar på middag. Det bjöds på god tacogratäng, ris, potatisgrätäng och kött, vilket jag tror var fläskfilé i grönpepparsås. Dessert i form av fruktcocktail och efter det en liten kaka. Gott var det.

Eftersom jag och mina bröder var hos våran mamma på julafton så hade vi lite julklappsutbyta idag med. Önskar jag hade mer pengar för då skulle jag löpa presenter till mina nära och kära...


Detta fick jag i alla fall utav farfar & farmor. Vantar som farmors väninna (?) virkat, så söta! Strumpor, foundation och en påse daim. Typ mitt favoritgodis. Sen fick jag en peng med men den är inte med i bild.

Som ni ser är det en nyfiken katt med på bilden, han fick jag inte idag, han hade jag sen innan. :P

Åh, nu har jag så himla ont under revbenen att jag nästan börjar tjuta. Dags att lägga sig och läsa lite bok, i think. Natti på er alla söta!


Kims födelsedag


Haha, jag hade lite tid över igår när jag var klar och väntade på Linda. (Notera att JAG. VÄNTADE. PÅ. LINDA.) Hur som helst. Såhär brukar det se ut när jag tar kort på mig själv. Tar cirka tjugo bilder och sen får man ta bort 80% för de blir förjävliga.

Anyway.

När Linda var färdig så begav vi oss mot Kim. Där var det förfest i någon timme eller två tills vi drog till Strömpis. När vi kom dit så var det rätt dåligt med folk men efter ett tag var den riktigt mycket folk där. I alla fall vad jag tyckte. Och märkte.

När Strömpis stängde vid 02 så drog vi på efterfest hos Einar. Blev kvar där alldeles för länge men vi hade så himla kul. Kunde inte gå hem då ju! Jag försökte lära Sara hur man blandar kortleken sådär.. hm..eh, jag kan inte förklara hur men jag försökte lära henne i alla fall. Jag lyckades inte. Sen så vek vi kapsyler och sa att det var taxipengar. Tävlade vem som kunde hålla i tändstickan längst innan man brände upp sig. William däckade i Einars garderob. På vägen dit så däckade han över en en. Min sko gick sönder. Einars groggvirke var slut så de drack vodka med vatten, prova aldrig det. Sen hade de typ tävling om vem som kunde göra mest armhävningar och sen lite annat barnförbjudet. :P

Oj, mycket text.

När klockan började närma sig morgon så promenerade jag och grannen Robin hemåt. Verkligen på tiden med tanke på att jag skulle upp ett par timmar senare för att åka till farmor och farfar.

Här kommer i alla fall lite bilder från kvällen. (de suddiga bilderna har Sander tagit. :P & klicka för större bild.)


tack för en riktigt kul kväll folket :)

Igår & idag.


Igår:


Idag:


sliten, jag? nej? Mår prima.

smyckesställ


Denna var en av favoriterna bland klapparna. Vet faktiskt inte om mamma köpt den eller gjort den själv. Helt bra är den i alla fall. Perfekt så ser man alla sina smycken. Slipper allt ligga i en låda och man glömmer vad man har.

Jag har hängt upp nästan allt: örhängen, halsband, armband och hårspännen. :P

julafton del 2


Haha, muntra jag. Såhär såg jag ut först i håret. Mittbena och sen två snyrror bakåt. Tror det kanske såg bättre ut på riktigt än på bild.


Jennie hade gjort likadan frisyr först. Men båda ändrade. Såhär är syster och jag :)


Detta fick jag i julklapp. :D

Min julafton i lite bilder och lite text.

Har ni haft en bra jul?

Det är alltid lika mysigt att träffa familjen tycker jag. Och sen när man verkligen umgås som man gör på julafton blir allt så himla mycket mer mysigt. Jag och min syster har hjälpt mamma med julmaten och lite annat sånt i köket. Mina kära, men ack så lata, bröder hade hela tiden annat att göra. Förstår om mamma går i taket ibland!


Har säkert glömt massa mat. (Lite finsk julmat, väldigt gott faktiskt!)


Såklart kollade vi på Kalle Anka. Vad annars liksom? Anna? Nej. No way in hell. Vi frågade William under Disneyklippen om han hade sett några av filmerna. Men det hade han inte. Katastrof ju! 

Tomten kom på besök också. Min yngsta lillebror kollade med stora ögon på honom. När tomten läste upp "God jul William önskar mamma" första gången så 'visste' ju inte tomten vem William var och när tomten frågade om killen bredvid honom (Kim) kanske var William. Då var han snabb som sjutton med att säga att det var ju han som var William. Det var hans paket. Förstod ni det där? :P



När tomten gick fick han en stor kram från Kim och William.

Det var min julafton, på ett ungefär. :) Nu borde jag sova.. men är inget trött än. Klockan är över 02:30!!!

Tänkte bara...

skriva GOD JUL till er allihopa! Hoppas ni får en fin dag med mycket kärlek.

Julmatslagning hos mutter.

Hej på er!

Har ni för er då? Jag är hos mamma just nu och lagar lite julmat tills imorgon. Än så länge har vi inte riktigt börjat med julmaten. "Bara" bakat bullar och lunch.
Bullarna innan de var gräddade.

Nu lämnade jag mamma med disken för att uppdatera bloggen. Hoho, vad elak jag är.


Bobby har varit med oss hela tiden. Han tror han ska få mat så fort man tittat på honom, tror jag. Livsnjutaren där.
Mamma har fått fram granen men jag känner faktiskt ändå inga julkänslor.

vadå, är det jul imorn? Hm... Blir väl bättre när Kalle kommer igång. Då är allt som det ska igen.

Snart ska vi griljera skinkan, göra janssons och så lägga upp lite kallt på fat. Tydligen ska vi ner till Ica först för att hämta ut paket. Aja.. Later! :)

jag behöver inte dig.

Haha, hittade den här låten förut när jag kikade runt på youtube. Den är ju helt fantastisk! Lyssna bara på texten.

Det är ju exakt så jag borde tänka. Haha, har lyssnat på låten i en timme på repeat nu.



Jag e supersmart

Slösar inte med min tid
Försöker alltid tänka klart
Jag e supercool
Och jag gör min egen grej
Så snälla kan du flytta dig

Om du trampar på min tå
När vi är fler än två
Spelar King Kong med ditt gäng
Är du helt bäng

I´m Supergirl - jag behöver inte dig
I´m Supergirl - jag behöver inte dig
Men om du vill va med mig
Sätt igång och ändra dig
Sluta upp och va så loj
Dags att bli en Superboy


Du är sockersöt
Men det betyder ingenting
Du beter dig som ett nöt
Jag e underbar
Och om du nånsin fattar det
Sms:a får vi se


Om du trampar på min tå
När vi är fler än två
Spelar King Kong med ditt gäng
Är du helt bäng

I´m Supergirl - jag behöver inte dig
I´m Supergirl - jag behöver inte dig
Men om du vill va med mig
Sätt igång och ändra dig
Sluta upp och va så loj
Dags att bli en Superboy

Om du trampar på min tå
När vi är fler än två
Spelar King Kong med ditt gäng
Är du helt bäng

I´m Supergirl
I´m Supergirl

I´m Supergirl - jag behöver inte dig
I´m Supergirl - jag behöver inte dig
Men om du vill va med mig
Sätt igång och ändra dig
Sluta upp och va så loj
Dags att bli en Superboy


Mariebergdag.

Halloj! :D

Här sitter jag i fleecejacka och halsduk. Fryser som ett ovärpt ägg.

Denna dagen har varit mycket bättre än gårdagen. Först hade jag lite problem att somna men när jag väl somnade så sov jag som en liten griskulting. Riktigt gött. :P Hade ställt alarm idag för jag och Mange skulle åka till Marieberg och kika lite.
Jag köpte tre par trosor, sånt där erbjudande, ta tre betala för två. Och så var trosorna nedsatta i pris till 29:- = Helt okej! Sen köpte jag även en lite dyrare bh. En sån man kan ha under klänningar utan att banden syns, så jag tror nog det var ett rätt bra köp ändå. Speciellt med tanke på att varje gång jag ska ha klänning på mig så svär jag över att jag inte har någon passande bh.
Trosorna var så himla söta med små änglar på. Jag som är svag för sådana köpte såklart dom. :)

Var även inne på Gina och hittade en så himla fin klänning för 199:-. Den kommer bli perfa tills kryssningen i januari.  :D Ni ser den nedan.. webcambild så kvalitén är sämst. På bilden alltså, inte klänningen. ;P


Sen skulle Mange till Ikea och då mötte vi farmor och farfar. Snacka om otippat. Men det är alltid lika kul att träffa dom så det var kul. På Ikea köpte Mange ett köksbord och fyra stolar. Så snart har Mange inflyttningsfest. Det är fasen dags för det nu, Mange!

Ojoj, detta blev ett rörigt inlägg. Har huvudvärk så ska ta mig en alvedon och försöka starta min tv. See you later! ♥

Jag ligger på mage i sängen och ra

0d6adab32708b53808fc1ba3c6ba95f3.png

Jag ligger på mage i sängen och raderar sms. På min rygg ligger Figaro och spinner högt. Inkorgen var proppfull efter att ha låtit alla sms ligga kvar. Inte raderat ett skit, nästan, sen jag köpte den. Hittar så mycket som jag nästan glömt. Vissa saker vill jag inte ens radera för de har ett personligt värde. Vissa sms raderar jag för att jag inte vill minnas, andra tvärt om. "kom till mig om du vill." Ja, det var en härlig sommar.


jävla skitdag detta alltså.

Åh, vilken jävla fucking skitdag detta varit alltså. Vaknade svinsent. Min mobil håller på att gå bananas. Den stänger av sig helt plötsligt, utan förvarning.

Sen somnar jag igen!!!!! Jag som inte ens var trött liksom.

Resten av dagen har jag kollat på de två sista avsnitten av Greys anatomy som jag missade eftersom min tv är bananas, den också. Tänkte sätta mig och kolla på tv förut men då dog den. Så väntade jag en stund och då startade den. Men sen mitt i programmet dog den igen. Ah, jag blir galen!

Till råga på allt har jag svinont, fortfarande, under vänster revben. Den där förbannade a-filen som jag tvingat i mig varje dag har inte gjort någon större skillnad i alla fall. Inte än så länge i alla fall.

Och sen, för nej, det är inte slut där, så har jag stopp i avloppet. Jag kan inte ens duscha utan att det blir pool på hela badrumsgolvet. Brunnslocket sitter fast i golvet så det kan jag inte ta bort. Tänkte försöka åtgärda problemet själv eftersom jag misstänker att det är kattsand som ligger där och sätter stopp. Lite pinsamt liksom. Men nej, här får man inte ens gå och vara duktig. Måste ringa fastighetstjosan och be någon komma hit. Inte för att jag vet om dom kan göra så mycket utan att riva upp hela golvet och badkaret eftersom allt sitter ihop. Jävla dagvattenbrunn.

Åh, ingen bra dag idag hörrni.

Fjärde advent


Don't mind den smutsiga tallriken i bakgrunden. :P

Avatar

Blev en riktigt lyckad dag idag! Filmen vi såg på var helt grym!! Exakt min sorts film. Vet dock inte hur sjutton jag kunde få för mig att den var i 3D. För det var den ju inte. :) Avatar var det jag såg för er som missat det.

Grymma effekter var det. Starka färger. Mycket färger. "Konstigt" den kostat flera miljoner eller om det var miljarder. Nej, den måste ni se. Jag vill bara gå och bli en Avatar och leva på deras planet Pandora nu.

Jag vill se den igen.

Jag är fasen i extas här hemma, så bra var den! I andra filmer brukar jag alltid undra hur lång tid det är kvar av den men av den här tänkte jag inte så en enda gång. Jag somnade inte ens!!! SE DEN!

Mias dag.

Hej alla!

Jag känner att det är en annorlunda dag idag. Så fort jag hör ord som jag associerar med Mia så får jag en stor klump i bröstet. Jag lyssnar på låten nedan (Waiting on an angel) och Eric Claptons Tears in heaven. Trots att jag blir lite nedstämd så gör jag det ändå. Jag måste!

Snart ska jag iväg och kolla på bio och då kan jag ju inte vara nedstämd. Ska se den nya filmen Avatar. Tror det var i 3D. Skriver sen om den var bra.

Nu måste jag kila. Puss & kram! ♥ och ta hand om era kära!

Waiting on an angel, one to carry me home. Hope you come to see me soon, cause I don't wanna go alone

Idag skulle min lillasyster fyllt tretton år.

Spotify | Youtube
Ben Harper - Waiting for an angel
Waiting on an angel
one to carry me home
hope you come to see me soon
cause I don't want to go alone
I don't wanna go alone

Now angel won't you come by me
angel hear my plea
take my hand lift me up
so that I can fly with thee
so that I can fly with thee

And I'm waiting on an angel
and I know it won't be long
to find myself in a resting place
in my angel's arms
in my angel's arms

So speak kind to a stranger
cause you'll never know
it just might be an angel come
knockin' at your door
knockin' at your door

And I'm waiting on an angel
and I know it won't be long
to find myself in a resting place
in my angel's arms
in my angel's arms

Waiting on an angel
one to carry me home
hope you come to see me soon
cause I don't wanna go alone
I don't wanna go alone
don't wanna go
I don't wanna go alone

bakom galler


- "kämpa inte emot"

Jag ligger som förstelnad i sängen. Blundar. Jag hör tunga steg ta sig nerför trappen och mot mig. Hör stegen komma närmare och närmare.

Men jag är ju ensam hemma! Vem är det som är här? Jag försöker öppna ögonen men de förblir stängda. Hjärtat pumpar för jag inser att det kommer bli otäckt. Försöker panikartat öppna ögonen igen men ögonlocken är så tunga att de verkligen inte går att öppna dem. Försöker vifta med händer och armar men känner att jag ligger kvar som innan. Jag kan inte röra mig.

Jag hör ett elakt skratt bredvid mig. En mansröst säger åt mig att inte kämpa emot.

Jag gråter.

-
-
-
-
-
-
-
-
-

Och så vaknar jag. Och jag gråter.

Nikon D80?

Åh, den dagen jag hittar mig ett riktigt välbetalt jobb så ska jag köpa mig en systemkamera. Jag har kollat in några bloggar som har systemkameror och deras bilder blir totalt grymma. (se tex här) Tänk att det ändå är någon man har kvar hela livet sen. Bilderna alltså. Tänk så mycket detaljer man kan föreviga.

Efter att ha läst lite så verkar det som de flesta har en Nikon D80. Jag kan verkligen ingenting om kameror så men den ska tydligen vara bra för nybörjare. Smakar det så kostar det, tyvärr. Billigaste prislappen verkar vara 6 995:-.

Men det kan det väl vara värt? Åh. Fan vad jag vill ha!
Min nästa bebis? (a)

Marieberg duh dudu dudu. (som i den gamla reklamen, minns ni den?)

Här sitter jag och käkar macka. Inte vilken macka som helst heller, utan riktigt billigt lyxbröd. Och inte vilket billigt lyxbröd som helst heller, utan dagsfärskt grekiskt landbröd. Det ni!

Fick betala hela fem riksdaler för limpan. Hemskt gott är det!


Har varit på Marieberg och affärerna där omkring och handlat lite idag. Köpte en lampa till min stjärna så nu lyser den igen. Bra! Står på förpackningen att den ska lysa cirka 10 000 timmar vilket betyder att... den kommer räcka i ett par år.



Sen köpte jag nudlar igen. Fem stycken för tio kronor.
och lite andra saker med.. inget jättekul direkt.

Nu är jag trött. Linda ringde och ville att vi skulle dra till frimis men jag tackade faktiskt nej. (Se, jag kan säga nej :O) Försökte ringa Oscar men han var inte hemma och hans mobil är avstängd. Vad gör alla i kväll? Är ni lika trötta som mig eller är ni ute och flänger? ;)

jordens sämsta låt?



Haha, läste en intervju med Egoina. Där säger hon att låten ovan är den bästa partylåten. Alltså, jag vet inte ja.. haha. Vad tycker ni? Låter det bra?

mobilblogg: gissa var jag är?. :)

0-24b3bedba3a2e40cbdf91862db64091c.png

mobilblogg: gissa var jag är?. :)


Han är för söt för sitt eget bästa!

Hehe, jag spelade in den här videon alldeles nyss på min katt Figaro. Så fort jag är inne på toan så kommer han dit och vill att jag sätter på vattnet. Ja, sen ser ni ju vad han gör.


Han är för söt för sitt eget bästa!

möte & isrumpa

God middag!

för det är ju inte morgon längre...

Jag har hunnit vara iväg på ett möte nu på morgonen. På arbetsförmedlingen. Från och med imorgon går jag in i "jobbgaranti för ungdomar" vilket betyder att jag nu inte längre får pengar från a-kassan utan från försäkringskassan. Det är väl typ den största skillnaden, i alla fall så jag förstått det. Värdelöst.

Undrar om man fortfarande måste hålla på och betala till a-kassan då.... får jag ta reda på! KOM IHÅG!!!!

Skulle gjort en miljon saker idag egentligen men sak efter sak ändras. Bio blir på söndag istället. Mamma har inte hört av sig så vet inte om vi skulle träffas för att handla. Det är så kallt att rumpan fryser till is när man är ute så det sätter stopp för rätt många planer idag. Nej, inomhus is the place to be.

Händer det nåt i kväll, vänner?

Puss puss puss puss

förnedrad och knäckt av tjejer.

Jag kan se vad folk har sökt på för att hitta hit till min blogg.

Här nedan kan ni se ni med..



Själv tycker jag nummer sex är jävligt kul. Har jag skrivit det någon gång i bloggen? haha

För er som inte förstår så kommer här en förklaring... På google kan man skriva in sökord och då kommer det upp förslag på saker de tycker passar in. Ni vet. Ni har googlat. Men då har någon skrivit in "förnedrad och knäckt av tjejer" och på så sätt kommit till min blogg. Jag tycker det är hysteriskt kul.

Passa er, jag kan vara farlig!

dinseyfilmer


Detta ska jag köpa någon gång.

DISNEYFILMER. På dvd då.

tex Djungelboken, Alladin, Askungen, Törnrosa, Skönheten & Odjuret, Snövit, Pochahontas, Bernard & Bianca, Pinocchio, Den lilla sjöjungfrun, Mulan.

.. med reservation för att alla är från Disney..

Hos pappa finns nästan alla filmerna fast på video.

torsdag

Hej allihopa!

Kallt ute idag va? Här är det -7 grader just nu. Dagen har bara rusat iväg idag. Helt plötsligt var det kväll liksom. Och inte har jag gjort något vettigt heller. Har suttit och funderat på ställen att praktisera på. Funderar på dagis, sjukhus/vårdcentraler och affärer. Ska på möte i morgon ang just det. Praktikplats alltså.

Nu borde jag verkligen städa undan lite här hemma. Har låtit det förfalla lite de senaste dagarna.. hur sjutton lyckas jag?? Har ju ingen annan jag kan skylla på än mig själv. Katterna liksom.. nä de kan jag inte skylla på. Men ska städa lite innan jag lägger mig i alla fall. 

bild på mig från i somras.

Ja, det här var ju ett vettigt inlägg... nä. Men wth.. :)

I'm So lucky lucky I'm So lucky lucky I'm So lovely lovely I'm So lovely lovely



Laughing through the day Thinking you are never boring Speeding through the night Maybe you not count the morning There's nothing you can do To keep it out There's nothing you can do Just scream and shout Living for today but you just can't find tomorrow Talking 'bout the joy But it never stops the sorrow There's nothing you can do To keep it out There's nothing you can do Just scream and shout Saying I'm So lucky lucky I'm So lucky lucky I'm So lovely lovely I'm So lovely lovely You can fool yourself I promise it will help Now every single day I just wanna hear you saying Even though you said It would never end it's over You were smiling on my arm Now you're crying on my shoulder There's nothing you can do To keep it out There's nothing you can do Just scream and shout Saying I'm So lucky lucky I'm So lucky lucky I'm So lovely lovely I'm So lovely lovely You can fool yourself I promise it will help Now every single day I just wanna hear you saying You can never be forever Good together Young and clever You can never be forever But keep it up Don't ever stop Through night and day The words to say are: I'm So lucky lucky I'm So lucky lucky I'm So lovely lovely I'm So lovely lovely You can fool yourself I promise it will help Now every single day I just wanna hear you saying


Mobilblogg: skumbad med tända ljus

1bc84ae118923fddd04f61bf7278de55.png

Mobilblogg: skumbad med tända ljus. Det är bara sällskapet som saknas... Hoho


Mobilblogg: jag var iväg och kolla

44294c6f2abc98405241b35a8e3f1297.png

Mobilblogg: jag var iväg och kollade på en uppvisning på stortorget förut. Michelles bonusbror Medde uppträdde tillsammans med Victoriaskolan. Riktigt grymt var det! Så snart jag hittar min sladd så ska jag lägga upp videos.


091216

-Humör: Är trött.
-Borde: Jag skulle ringa VC och a-kassan och allt det har jag redan gjort.
-Klädsel: Täcke.
-Frisyr: Uppsatt i en slarvig toffs.
-Planer: Ta det lugnt.
-Låt: Håkan Hellström - Kom igen Lena (spotifylänk)
-Vill ha: Åh, en städhjälp.
-Sjuka: Mår illa.
-Beroende: Inget alls.
-Saknad: Min familj.
-Fundering: Någon som är på att åka pulka??
-Citat: ---
-Roliga: Att vakna?
-Tråkiga: Att jag inte har något att göra.
-Person: Killen på a-kassan. Sjukt trevlig var han och väldigt serviceminded.

I ♥ Vårdcentralen

suck.

Nu pratade jag precis med vårdcentralen.

Jag frågade henne vad hon trodde det var jag hade ont i. Vad det var för något som satt på vänster sida under revbenen. Men det ville hon inte säga. Det kunde hon inte uttala sig om. (!) Wtf?

Nehe.

Jag skulle äta regelbundet. Minst tre gånger om dagen. Börja äta a-fil eller dofilus till müsli. Men jag vet att det inte har med kosten att göra. Eller jag tror inte.

Skitsamma.

Har jag haft ont så länge kan jag nog stå ut ett tag till. Får väl följa hennes råd ett tag och se om det hjälper annars ringer jag igen.

Annars sa hon det kunde vara magkatarr.

Mobilblogg: tog denna bilden allde

2df83007592b1e483edde262d7fa3db9.png

Mobilblogg: tog denna bilden alldeles nyss. Klockan är snart två och det är helt ljust ute av all snö. Härligt!


ont i... magsäcken?

Jag vet att jag har nämn det tidigare men vet inte hur många gånger..

men ni får stå ut. :P

Jag har haft ont på vänster sida under revbenen i flera månader nu. År. I alla fall sedan 2007. Det kommer och går. Ibland känns det inte alls och ibland gör det så ont så jag inte kan sitta ner. Ibland inte heller ligga ner.
I går gjorde det så ont att jag nästan började gråta. Kalla mig inte mes nu, vänner. :P

Anyway.

Nu ska jag sluta gå och undra vad sjutton det är för imorn bitti är det jag som ringer vårdcentralen. Får ta mig råd till detta.

(bild lånad från cancerfonden.se)

tisdag

Hellu! :)

Cyklade iväg till Michelle idag när jag vaknat. Ute var det alldeles vitt och det snöade för fullt. Kallt var det och mitt lås hade fryst så jag fick stå med tändare och elda en stund. Det var väldigt jobbigt att cykla för det kom snö i ögonen på mig. När jag väl var framme så hade jag mascara runt hela ögonen och i ögonvråna hade det bildats is.

Men vad gör man inte för att få umgås lite med Michelle? ;P

När jag cyklade hemåt igen hade det snöat ännu mer och det var så spårigt att jag var rädd att trilla omkull. Hade sett fint ut va? Jag hade nog garvat åt mig själv!


Så här såg jag ut när jag kom hem. Min vanliga mössa ligger hos en kompis kompis och väntar på att bli hämtad så jag har fått använda andra, fula, mössor nu. Idag hade jag på mig en "svampmössa". Ni får INTE se den.
















Och så här snygg blir man i håret av den mössan.

Jag saknar Thailand!

Dagar som denna så kan jag inte annat än sakna Thailand. Jag får nästan tårar i ögonen så mycket saknar jag det. Landet.


Jag saknar att bara kunna gå några meter för att komma till stranden.

Jag saknar att någon hängt upp en trägunga i ett träd...

...som gått sönder och någon sen har lagat. Igen och igen och igen.

Jag saknar alla fina blommor.

& thailändska barn som sprang omkring och lekte med drakar på stranden.

Jag saknar att bara sitta ner och njuta av semester.

och att gå på kvällspromenader och se palmer om man kollade upp i ingenstans.
och alla elledningar som slingrar sig hejvilt.

Jag saknar att bara sitta där på staketet och blicka över havet.

Jag saknar sanden mellan tårna.

& jag saknar alla söta tanter som gick där på stranden och grillade majskolvar.

Jag saknar hundarna och livet där.

och jag saknar det turkosa havet och alla gröna kullar.

Åh vad jag vill tillbaka!

Ni kan bättre, killar!

I somras någon natt när jag var på väg hem så stötte jag på en gammal klasskompis från gymnasiet. Han stod med några kompisar och vi pratade lite snabbt. Han frågade efter mitt nummer och jag gav det till honom.

När jag började gå hemåt igen och var några meter ifrån honom så hör jag honom skratta till sina kompisar och säga: "haha, som om jag kommer höra av mig till henne!?"

"Oj", vilken förlust tänkte jag.

Hur som haver.

Idag fick jag ett sms från honom och vi började konversera. Han ville ses, idag, ikväll. Han ville komma hit och kolla på tv.
Jag tyckte det kändes lite weird att han ville komma hit helt plötsligt. Speciellt med tanke på att vi typ aldrig pratade under skoltiden.

Såhär löd konversationen:

Han: Kom igen nu. Jag kan komma över så kan vi kolla tv lr något. Vill inte sitta själv.
Jag: Men inte idag. Jag kommer nog somna snart ändå.
Han: Nu blir jag ju ledsen. Jag som hade hoppats på lite mys.
Jag: Jasså? Men det hade det inte blivit ändå.
Han: Jaså vadå då?
Jag: Bara för att.
Han: Röda?
Jag: Öh, nej.
Han: Tråkig du är då.

Jag undrar, va fan är det här? Går tjejer med på sånt här? Jag tycker det är vidrigt rent ut sagt.

Hörreni grabbar, vart tog romantiken vägen? Och hörreni tjejer, inte går ni väl med på sånt här?


(bild gjord i paint ! )

Come on, det är söndag.

Mitt hjärta säger en sak och min hjärna en annan.


Såhär såg jag ut igår innan vi gick ut. Glad, översminkad och med påsar under ögonen.

Ah. Jag har skrivit en text ca tio gånger nu som jag tagit bort varje gång. Tror det är lite för personligt att skriva det som jag tänkte skriva. Så låter bli.
Jag blir inte klok på mig själv.

Hans släkt är ju helt underbar, men det är ju inte den man dejtar liksom.. haha.

Det var så många saker som inte var bra och så vill jag inte ha det igen. Kanske borde jag inte men så blir det så ändå.

Linda strippar i cam!

jag pratade med Linda på msn förut.




"tittaa nu"

sorry Linda. men du la upp det så bra så jag var tvungen att blogga om det. :D

(klicka för större format.)

ohohoh




taggade igår.

Jag glömde kameran hemma igår. (IGEN!!!! GAH!!) så det här är det enda bilderna från gårdagen. Hade vi kul?

Ja.

Tills Liquid stängde och vi skulle gå till O'learys. En tjej som stod där vände sig om när jag gick förbi och sa: "Hej tjockis!"

tack.

idag har jag ätit mat, fast jag är tjock.

091211

Känner att det var år och dar sen jag gjorde den här listan. Men nu kommer den igen! :)

-Humör:
Känner mig glad men lite ensam.
-Borde: Jag borde ringt a-kassan. Häromdan fick jag hem tre kuvert från dem. Samma ställe. Massa konstiga saker så måste ringa och fråga vad sjutton som händer.
-Klädsel: Just nu så har jag faktiskt bara på mig trosor och bh men ska klä på mig så snart hudkrämen torkat in i huden.
-Frisyr: Som sagt nyduschad. Så vet inte om man kan kalla det frisyr än.
-Planer: Dra ut med folket. Till Liquid.
-Låt: Håkan Hellström - Kom igen Lena (spotifylänk)
-Vill ha: some löv.
-Sjuka: Ont i svanken. Fortfarande sen brottningen.
-Beroende: äppelkaka?
-Saknad: Oscar.
-Fundering: Det är så deprimerande att det är mörkt hela tiden. Varför ska det vara så jävla mörkt ute för??
-Citat: Låttext:                                 
men bryt inte ihop nu
du är bara en av många
människor jag drömt om

och du kan inte fånga mig
och jag kan inte fånga dig
för jag vet att hela stan
vill ha dig

det är sant!


-Roliga: Hm, att jag ska träffa vänner!
-Tråkiga: Att jag har haft sjukt tråkigt idag.
-Person: Hm, jag?

Zacke

När jag var hos Michelle för ett tag sen så var vi ute på promenad med Zacke. Han sprang iväg och in i massa buskar. Vi fick jaga honom i cirka hundra år innan vi fick tag på honom igen och då hade han hunnit bli rätt skitig. Blev dusch för honom.


Naw, lilla gulleplutten då. Här var han inte så kaxig längre.. :)


När duschen var klar så väntade det bästa. Hårfönen. Åh så skönt tyckte Zacke som riktigt njöt.



Tisargös

MmmmmMmmm!

I somras var jag, Mange, Kim och Henke iväg till Tisaren och fiskade. Jag fick upp en gös på ca 2 kilo. Kom på häromdagen att jag ju inte ätit upp den ännu och det måste jag ju göra innan det blir gammal.

Så.
Jag tog upp den ur frysen i måndags och idag hade den tinat klart. Blev en riktig festmåltid kan jag lova. Herrejisses vad gott det var. Nu är jag mätt som en geting. (en mätt geting, inte en hungrig geting)



Till det gjorde vi (jag och O) i ordning timjansrostade rotfrukter. Potatis, palsternacka, kålrot och morötter.
Och så en Crème fraîchesås till det.

Som vanligt när jag lagar mat, så blir det mat till ett helt kompani. När jag väl lagar mat så blir det rejält.
Well well, jag tänkte bara läska er lite med dagens rätt. Vi hörs! ;)

iväg på möte nu.


God morgon! Jag ska precis iväg på ett möte på arbetsförmedlingen. Nu har jag varit arbetslös så länge så jag har kommit in i "jobbgarantin". Vilket, jag tror, betyder att jag är garanterad en praktikplats (som jag får hitta själv, såklart) och som jag får pengar från arbetsförmedlingen för. Vet dock inte hur mycket pengar det rör sig om..

Skriv gärna tips på ställen att vara på. :) Kontor gärna.

i wish och stan

hej hej!

Har ni haft för er idag då?



Oscar och jag tog en sväng på stan när vi vaknat. Kollade i lite affärer och så... Rikigt rått väder ute tyvärr, sådär regn och kallt. Ändå skönt att komma ut lite.

Jag köpte mig faktiskt ett par trosor (för typ alla jag äger är trasiga eller mer passande gammelmormor). Oscar köpte sig ett x-boxspel som han sitter och spelar just nu. Typ nåt slagsmålsskit, astrist. UFC hette det visst. Han köpte även en film som heter Nürnberg som vi ska kolla på när jag skrivit klart detta. Handlar om rättegångarna efter andra världskriget. Tycker allt sånt är jätteintressant så det ska nog bli kul att kolla på den.

Skulle köpt en lampa till min adventsstjärna med, den hänger där i fönstret alldeles mörk. Men, huvudsaken är väl att jag fått upp den? Stjärnan alltså... Får ta det en annan dag. (Anteckna gärna... kan ju vara bra menar jag.)

Anyway, ska inte tråka ut er alltför mycket.

Förresten, en sak till. Jag önskar mig strumpor (såna tunna! inte pappas Inter Sportstrumpor) i julklapp. stl 38.
Och vinterskor. Också stl 38.

Göteborg och Oscar

hej på er! :)

Nu är jag hemma i Örebro igen efter en helg i Göteborg. Väntar på Oscar som kommer med tåget efter mig. Vi fick inte platser på samma tåg och konduktören kunde inte alls låta Oscar åka med på mitt tåg. Regler är till för att brytas?
Hans tåg fick stanna i Alingsås för det var nåt som hade hänt. Så fick han åka buss till Vårgårda. Blev lite irriterad faktiskt, för han hade ju ändå en biljett till tåget som gick efter. Förstår att det finns regler och så men lite snälla kan dom väl vara? Skitsamma.. han är snart här nu.

Har haft en riktigt mysig helg. Först tänkte vi gå på Liseberg och kika och sen äta på en restaurang men vi båda var så trötta att vi inte orkade åka någonstans. Stannade hos O där han lagade tvärätters till mig (och han såklart).


Mobilblogg: nu är vi på framme. Th

17563c9d3ded00a8d01b0a6b981805aa.png

Mobilblogg: nu är vi på framme. The camera loves you baby heter festivalen.


Mobilblogg: jaha, blev ett snabbt

0-2f2d5badaba59681ac5d0c517ad3b0bf.png

Mobilblogg: jaha, blev ett snabbt stopp på donken för de var hungriga.


Mobilblogg: Nu är vi på väg mot Gö

351e32b85430f11a384ae77e7a656ac9.png

Mobilblogg: Nu är vi på väg mot Göteborg. Tydligen är det insläpp vid 20 och tills dess kommer vi aldrig hinna. :p vi får köra i 300.


07-05-29



Jag sitter här och väntar på folket så vi kan börja resan mot Götet. Kollade igenom bilder (som vanligt när jag har tråkigt) och hittade dom här två. tvåtusensju. Det var ett tag sen...

Oj, så ego man är då. hoho

Nej, fan vad tråkigt jag har. Idé på vad man kan hitta på tills dom kommer? :D

7th heaven

Ojoj. Sitter här och lyssnar på live-klipp med Coldplay. Alltså, jag får gåshud enda från tårna och upp på huvudet. Jag lovar att om jag skulle se dom live på riktigt så skulle jag bara stå där och tjuta av lycka. Jag skulle vara i sjunde himlen och sen skulle jag inte komma ner igen. Jag skulle sjunga med till alla sångerna, högt. Jag skulle kanske svimma. Haha.. på riktigt alltså!

Förstår ni? Jag får gåshus bara av att se på några klipp liksom. Fatta då om det skulle vara på riktigt. Herregud.



Åh, när kommer Coldplay till Sverige nästa gång? JAG VILL DIT!!!


Coldplay på Live 8

Fredag!

Hej på er! :)

Förlåt för mitt dåliga bloggande men saknar inspiration jsut nu. Tycker det är bättre att låta bli att blogga då för annars blir det bara massa strunt. Inte för att jag någonsin skriver särskilt viktiga inlägg men ändå.. haha

Tänkte uppdatera er lite om ifall jag ska ringa NA ang det som hände. Svaret är att det ska jag inte. Om ni undrar varför så kan jag säga att det är för att jag är rädd för dom. En bekant till mig är vän med en vän till ägarna och hon bad mig vara väldigt försiktig med dom. Ifall dom vill så kan dom få mig död. Plus att dom säkert trashtalkar mig hos andra restauranger här i stan. Jag orkar inte lägga ner mer krut i detta nu så därför väljer jag att blåsa ut det här ljuset.

Anyway.. Idag är det fredag och jag ska åka med Mathias + tre kompisar till Göteborg. De har gjort en kortfilm och den ska visas på någon festival där fattade jag för. Här är videon på youtube.

Sen tänkte jag stanna kvar där i Göteborg. Åker till Oscar och sover där tills på söndag, sen åker han med mig hem till mig. :) Nu måste jag packa lite och sen gå över till Linda och hämta mitt smink som ligger där sen i onsdags. Well well.. jag kommer nog mobilblogga lite under dagen. Puss & kram på er! ♥

Mobilblogg: klockan är över tolv.

29efdf1972ee31af1a87ed169da293a7.png

Mobilblogg: klockan är över tolv. Det betyder att det är första december nu. Och Linda fyller imorn. :)


var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0