Mariebergdag.

Halloj! :D

Här sitter jag i fleecejacka och halsduk. Fryser som ett ovärpt ägg.

Denna dagen har varit mycket bättre än gårdagen. Först hade jag lite problem att somna men när jag väl somnade så sov jag som en liten griskulting. Riktigt gött. :P Hade ställt alarm idag för jag och Mange skulle åka till Marieberg och kika lite.
Jag köpte tre par trosor, sånt där erbjudande, ta tre betala för två. Och så var trosorna nedsatta i pris till 29:- = Helt okej! Sen köpte jag även en lite dyrare bh. En sån man kan ha under klänningar utan att banden syns, så jag tror nog det var ett rätt bra köp ändå. Speciellt med tanke på att varje gång jag ska ha klänning på mig så svär jag över att jag inte har någon passande bh.
Trosorna var så himla söta med små änglar på. Jag som är svag för sådana köpte såklart dom. :)

Var även inne på Gina och hittade en så himla fin klänning för 199:-. Den kommer bli perfa tills kryssningen i januari.  :D Ni ser den nedan.. webcambild så kvalitén är sämst. På bilden alltså, inte klänningen. ;P


Sen skulle Mange till Ikea och då mötte vi farmor och farfar. Snacka om otippat. Men det är alltid lika kul att träffa dom så det var kul. På Ikea köpte Mange ett köksbord och fyra stolar. Så snart har Mange inflyttningsfest. Det är fasen dags för det nu, Mange!

Ojoj, detta blev ett rörigt inlägg. Har huvudvärk så ska ta mig en alvedon och försöka starta min tv. See you later! ♥

Kommentarer
Postat av: mange

jag måste ju tapetsera å lägga golv först så det är fint ;) hehe

2009-12-22 @ 19:55:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0