Tvättdax!

Så sprang O ner och bokade tvättstuga igår kväll.. så nu, eller om tio minuter har vi tvättstuga. Mamma är extremt svårväckt... så jag vette sjutton hur vi ska hinna med all tvätt om hon inte vaknar nu..

Mamma sorterade tvätten igår kväll redan. Vad snällt va? Jag hade så svårt att böja mig fram ner i tvättkorgen så hon hjälpte till. Haha, Os skitiga kalsonger och allt.. haha!

Igår satt jag och William och målade med fönsterfärger. Till slut joinade mamma oss också och tillslut kom Oscar med och gjorde en grön Kalle Anka. xD Jag undrar vart vi ska sätta upp dom... haha, ingenstanns kanske..




Högst upp till vänster: Mamma, högst upp till höger: Sandra
Längst ner till vänster Oscar, längst ner till höger: William

Mamma skämmer bort mig.

titthålsoperationHaha, trodde jag ja, som jag skrev igår, att O skulle ta hand om mig och skämma bort mig. Det händer ju inte. Mamma kommer hit när som helst. Håller mig lite sällskap. :) Mamma och lilla William.

Ska bli väldigt skönt och trevligt faktiskt. Men jag får skämmas för här hemma ser det ut som sjutton! (Gör det inte alltid det?) Men... jag är inte på humör för att städa. Jag har i alla fall gjort två knäckemackor till mig som jag knaprat i mig, gett katterna mat och fyllt på 5 kilo kattsand i kattlådan. Aldrig har 5 kilo kattsand känns så tungt tidigare. Haha... jag får det att låta som jag är dödsjuk.. vilket jag absolut inte är... men det är ändå skönt att få tycka lite synd om sig själv.

Ursäkta mitt luddiga bloggande. Jag kanske fortfarande är sövd i tankarna efter narkosen. Eller nåt... haha, vi hörs!

(bilden visar min mage dårå.. :P Under det stora plåstret är min navel. De gick alltså in från tre håll.. jag är lite nyfiken på hur det funkar så jag tänkte googla lite om det faktiskt. Magen är fortfarande svullen liksom resten av min överkropp och rygg.. har massa luft i mig som sprutades in under operationen.)
Nu ska jag ringa mamma och fråga om hon verkligen hittar hit.. hon borde vara här nu. :) Kram så länge!

Blindtarmstory.

Som ni märkt har jag inte bloggat på ett tag nu.. Nu ska ni få veta varför.
Jag vaknade natten mellan söndag och måndag av att jag hade ont i magen som F-A-N. Ca 01:30. Sov inte mer den natten.
Gick och jobbade. Kväll dessutom.
Somnade inte förens sent på kvällen men somnade och sov rätt gott hela natten.
Gick och jobbade.
Bestämde mig för att ändå låta en doktor få kolla...
14:45 - till doktorn.
Hon klämde och kände och sa till slut: Jag kan inte utesluta att det är blindtarmen.
Tar prover. De visar att jag har en infektion i kroppen och dessutom feber.
Akutremiss till Östra sjukhuset.
Ca 16:00 promenerar jag in dit.
Ca 16:45 får jag komma in och ta prover, igen.
Ca 22:00 får jag äntligen träffa en doktor. Han kunde inte ställa någon diagnos heller men sände upp mig till en avdelning.
Ca 00:00 får jag träffa nästa doktor. Han känner och klämmer han med och säger att det mycket troligen är  blindtarmen. Doktorn får springa iväg på en operation, säger att vi ska operera mig om ca en timma.
Jag körs in i ett rum med tre andra. Försöker somna. Ligger och tänker att jag nog inbillat mig allt, jag har inte allsde ont i magen! Lägger mig på sidan och konstaterar snabbt att det har jag visste.
Ca: 04:00 väcker sjuksystrarna mig och säger att nu har de ringt från operation och att nu är det dags! Jag tänker flera gånger att jag nog inte har så ont i magen och att det säkert inte alls är blindtarmen.
04:15 är klockan sista gången jag tittar på den innan jag somnar.
Vet inte vad klockan var när jag vaknade.. vet bara att jag hade o-n-t, som f-a-n. Tror till och med att jag klämmer fram en tår eller två.
Ja, det var typ det.
Obs! läs inte följande om du är känslig ;P
Jag mådde bara väldigt dåligt efter operationen. Spydde som aldrig förr, och eftersom jag inte ätit något sen söndagen mer än en semla till lunch på måndagen så fanns det inte så mycket som kunde komma upp. Mer än galla. Fick en tablett mot illamåendet men den kom upp lika snabbt den med. Fick nåt i droppet som hjälpte ett tag i alla fall. Sen hade jag väldigt lågt blodtryck med och det kan ju förklara varför jag var helt svimfärdig.
Fick sova där en natt till. Två nätter alltså. Men nu är jag hemma. Väntar på att O ska komma hem och skämma bort mig. Vi har inte setts på flera dagar nu ju!
Nej, nu gör det fuktansvärt ont i magen faktiskt! Måste ta och lägga mig ner en stund! Vi hörs kanske senare :) puss & kram

ps: lägger in denna i kategori: Utflykter & resor... för detta är ju på ett sätta en liten utflykt. Haha..:P



en liten update: Det gjordes in titthålsoperation och blindtarmen var röd och lite infekterad. Sådeså.

Snö!!!

I morse när vi vaknade så snöade det lite. Idag när vi gick på stan så snöade det lite mer.. och nu snöar det som sjutton! Snörekord igen för min del. Det är nog en hel decimeter ute nu! Haha.. kanske lite mer till och med..

Elementen står på maxvärme men det är ändå superkallt här inne! Får ta en extrafilt på filten för att förhindra köldskador. (skämt åsido för den som inte förstod det.)
Jag skulle lägga in kort från kameran men då dog den. Typiskt.
Det får bli senare. :) Puss hej!

jag har prioriterat annorlunda...

...denna vecka som varit. Jag har umgåtts så mycket som möjligt med mina syskon eftersom det är så sällan vi träffas.
Nu har de i alla fall åkt hem. Jättetråkigt känns det. Och ensamt. Jag har varit nära flera gånger att vända mig om och säga typ: skynda er nu.. eller går det bra? eller fryser ni?
Men så såg jag mig omkring och insåg att jag gick ensam.
De får komma ner snart igen! Denna veckan gick så sjukt snabbt så det är helt sjukt. Känns som de bara var här över en helg. Så dumt. Men tiden går fort när man har roligt.

Oscar är och tränar. Snart kommer han hem.. och då får vi se vad som händer i kväll.
Han fyllde faktiskt år i torsdags så det kanske blir lite krogenkalas i kväll/natt. Ska jag vara helt ärlig så är jag inte alls sugen på att gå ut. Trivs mycket bättre att hitta på nåt hemma.. men jag kommer väl bli så sällskapssjuk att jag följer med ändå. Men vi får se.

Nu ska jag tina lite. Min rumpa är helt iskall! haha!
Ska spela lite Guitar Hero och dricka en kopp Chaithé. Muuums. :)

Saknar er Jennie och Kim!!!! Och mamma och William också såklart!!! Och Christian och Johan med!!!! Och pappa!!!! äh, jag saknar er allihopa! Jaja, vi hörs! Puss! ♥

Grattis!


Grattis till mamma som fyller 41 idag och ett litet grattis till mig själv som har namnsdag idag. :)
Haha, mina läppar på bilden är helt.. ja jag vet inte. Jag lånade ett läppglans av min moster som skulle göra läpparna lite större.. nåt ceratgrejs. Och gud vad det stack i dom! Haha..
Vi är på väg till Motala på bilden. Party party!

Imorn kommer mamma och William hit. Först ska jag tvätta och sen blir det att gå ner och möta upp dom. De ska sova här onsdag till torsdag. Så då blir det trångt här hemma! Sex strycken i en tvåa. :) Jaja, nu ska jag stänga av här och låta Pump och Limpa sova. Jag ska upp tidigt imorn och tvätta! (Är ledig onsdag-fredag, :) )
Puss & Kram!

De senaste dagarna i bilder.

Hej på er! Nu är äntligen mina syskon här! Två av dom i alla fall... Pump och Limpa :)

De kom redan igår men jag fick inte riktigt tiden att gå ihop för att även sitta vid datorn.


I fredags var jag och hadlade en massa. :)


På lördag eftermiddag rullade deras tåg in på stationen. :)


Vi fixade lite kvällsmat i form av tacos. Supergott!


Lite snacks efter maten. Men de var så mätta efter maten att det blev en hel del över. :P hehe..


Svårt att få en fin bild när lillebror envisas med att göra "kaninöron" på storasyster.

Idag ska vi ta det lugnt och bara vara hemma. Kanske en sväng till affären för att köpa flingor och mjölk. :P Men det får vi se. De ska snart få sina presenter från Thailand. Jag hoppas de blir nöjda för dom. Nu ska vi spela guitar hero! Puss och kram så länge!

Söndag med skärsår.

Hej på er! Idag vaknade jag tidigt, eller ganska tidigt i alla fall. Runt halv tio. Haha, okej, det var inte så tidigt. :)

Jag är redan färdig och klar för att åka in till Kungälv på kalas. Blev klar ovanligt tidigt idag.. Har massa dötid nu ju. Får väl ta och vika all tvätt som hänger här i lägenheten.

Gissa vad jag gjorde idag när jag vaknade?
Jag gick in till köket för att ge katterna mat och så fick jag nåt under foten.. eftersom jag inte dammsugit än denna vecka så är det ganska smutsigt på golvena så jag tänkte inte något extra på det.
Tänkte att det var väl lite torrfoder eller nåt. Så drog av det på den andra foten, så ni vet hur man brukar göra?
Det visade sig i alla fall vara en glasbit så jag skar upp foten. Inte så stort men det dunkar i foten ändå. :P
Typ 1,5 mm djupt och 12 mm långt.
Jag väckte Oscar för att visa. "Åh fy fan", sa han och rynkade på näsan. "Det där måste du sy!"

Nej, det behöver inte sys. :) Och även om det skulle behövt sys så är det för sent nu. Så jaja, så är det.

Nu ska jag vika tvätt! Yey vad kul! Puss och kram! ♥

Melodifestivalen

Ja, vem ska inte kolla på det idag?

Jag ska i alla fall kolla... Så det så. :P

Jag åkte aldrig in till stan... framförallt för att jag inte har så mycket pengar. Det är bättre att spara dom tycker jag. Haha, se där, jag har en liten spara inom mig. :)
Istället gjorde jag faktiskt en annan sak som verkigen behövdes. Tvättade. Vi/jag har inte tvättat sen jag kom hem från Thailand (tror jag) så ni kan ju föreställa er att jag hade mycket tvätt. Haha... tur att man har mer kläder än vad man behöver. Och att jag arbetar i "jobbkläder".
Plus Os kläder. Han är en jävel på att använda kläder för den som vill veta.. haha. :) Alltid dubbelt så mycket som mig.

Jaja, ska ta mig ett glas med bananmilkshake faktiskt. En nyttig sådan. Åh vad jag är hungrig.

Imorn ska vi på kalas förresten, till Os äldsta bror med familj i Kungälv. Ska bli trevlans. Få träffa de söta småbarnen igen. Nä, milkshake var det.. och sen M E L O D I F E  S T I V A L E N ! haha

Bon Iver - re:stacks



Så underbar låt. Jag lyssnade på den på repeat igår när jag skulle sova. :) Oscar misstyckte inte.. han tyckte den var bra! Åh, jag älskar den!

härliga lördag!

Kan inte alla dagar i veckan vara lördagar? Skulle ju vara himla trevligt.. i alla fall i början. Men känner jag mig själv rätt så skulle jag klättra på väggarna här hemma till slut.

Ja, idag vette sjutton vad jag ska hitta på. Min käre O är på fotbollscup med laget och kommer antagligen inte hem förens i natt.. jag gissar på att han går ut på krogen efter allt är klart. Så det blir till att sysselsätta sig själv.. Antingen så tänker jag städa städa städa här hemma.. och då menar jag verkligen städa.
Eller så åker jag in till stan och shoppar lite... fast grejen är att jag inte har sådär jättemycket pengar. Men har ett par saker jag verkligen skulle behöva köpa. Och jag har ju busskortet in till stan så det kostar ju inget extra. Kan ju fönstershoppa om inte annat.
Samtidigt är det ju inte så himla kul att gå omkring själv.. men men.. det får jag väl göra ändå.
Och då kommer man ju ut med.. och rör på sig lite i alla fall. haha...

jaja, så blir det nog. Ska ta och hoppa in i duschen så jag kommr iväg. Vi hörs! Puss! ♥

h&m

Nu har jag äntligen fått det jag ville ha beställt, klart och färdigt.

:) Hoppas jag blir nöjd.

På tal om en annan sak... Jag är sjukt hungrig! Aaaaah!

Okej, jag ska kolla på tv nu.. försöka tänka på annat. Puss & kram! ♥

Min älskade, saknade, bästaste bästa.





schysst!

Haha, i veckan någon dag så frågade jag om jag fick sluta tidigare från jobbet.. vilket jag fick. Men så frågade svärmor vad jag skulle göra.

Jag ville vara lite hemlig så jag sa bara:
"Jag ska gå till ett ställe för att kolla en sak."
Det tog henne tre nanosekunder innan hon sa:
"AHA!! Du ska till mödravården!"

Eh, ne.. Det skulle jag inte. :P XD

God morgon!

Jag kör ett morgoninlägg idag! Inte så ofta jag gör det.. Jag satt uppe länge igår. Satt och valde ut lite kläder på h&ms hemsida som jag tänkte klicka hem, och så precis när jag var klar att betala så kommer det upp ett meddelande om att om två minuter så skulle dom ha nåt systemunderhåll i 50 min.
Så jag hann inte betala innan det utan tänkte smart vänta tills de var klara... Klockan hann bli rätt mycket innan jag gav mig. Dumma h&m!

Lätt att hitta alla dom kläderna igen! Lätt att minnas. Jag som var så nöjd!

Usch, så nu är jag svintrött. Får ju skylla mig själv men ändå...
Igår hade jag lite feberkänslor i kroppen när jag jobbade. Så får hoppas de håller sig undan idag med hjälp av lite ipren. Nu måste jag skynda mig och torka håret, klä på mig och sminka mig lite så man vaknar. :) Kram och puss! ♥

true

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!

När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig .... "Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!

tankar.

Lite seg dag.
Kan man ju säga. Först sova dåligt sen upp tidigt och jobba. Kallt som f-n ute. -8 idag! Kallaste jag haft i vinter!
På  jobbet känner jag mig totalt nere. Jag saknar skolan faktiskt då jag hade folk att prata med... Eller, saknar mina vänner. Mina riktiga vänner. ^^
Saknar dom oriktiga med... De som försvann nånstanns på vägen.. Vad hände?
Jag saknar att ha en riktig tjejdiskussion. Riktigt tjejsnack. När hade jag det senast? Jag minns inte ens, hur illa är inte det?

Jag känner mig oerhört filosofisk idag. Tänka tänka tänka.
Men jag hinner aldrig tänka klart på det jag börjar med... jag börjar på en sak och sen spårar det ganska snart ur. Som ovan. Jaja...

Kallt, det var kallt idag.
Frös och var varm på jobbet.
Känns som jag börjar få feber. Men jag får inte bli sjuk... åh jag har inte nåt kul att skriva, bara massa osammanhängande konstiga korta tankar. Så ska ta mig en skål med jordgubbskräm med kall mjölk och sen lägga mig och sova.. det kanske känns bättre imorn. ♥


Trekant?



Haha, jag dör! Jag fick detta meddelande på en sida jag är medlem på. Ja, vad säger man? Tack, men nej tack. hahaha

Det var så bisarrt att jag var tvungen att föreviga det.

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0