Jeepsafari!

Gud sa kul jag har haft idag! Grymt kul verkligen. Vi gick upp tidigt bada tva for att vi skulle aka ivag. Klockan 8:30 (las 9:00) kom jeepen och hamtade oss.. vi akte forst och tittade pa Big Buddah.


Jag uppe i bergen.

sen drog vi vidare till grand mother och grand father rocks. Kul namn va.. haha.. med lite fantasi sa kan man ju forsta varfor de heter sa. :)

Sen akte vi upp i bergen till ett stalle dar de hade massor med djur. Vi red elefanter. En grym upplevelse verkligen. Vi fick den storsta elefanten med.. och han som "styrde" den var lite halvt galen. Han hoppade av elefanten och lat oss aka sjalva. Sa tog han massor med kort.. och om vi ville sa hade vi fatt klattra ner och satt oss pa elefantens huvud, sjalva. Och sa satt han och sjong och skrek\ropade massa konstigt.
Dar sag vi ocksa en elefant- ap, orm och krokodilshow. Allt var imponerande.. men jag blev arg for att de hade klatt pa aporna klader och for att de var sminkade och hade hal i oronen. Det tyckte jag var helt fel, de ska fa vara sa naturliga som mojligt. Eller har jag fel?

Anyway, efter det blev det mer upp i bergen. Han backade hela vagen dit vi skulle.. vilket inte var jattelangt... nagra hundra meter. Da gick vi ur jeepen och borjade en liten promenad upp i bergen. Sa kom vi till ett vattenfall. Sa himla fint var det! Och sa fick de som ville bada. Jag badade inte for det var sa himla mycket folk och iskallt i vattnet. :P Man har vant sig vid 25 gradigt nu.. haha

Ja, sen akte vi vidare igen till ett stalle som hette "secret garden". Massa olika statyer som var gjorda och som gomde sig i berget.. en del ganska frana grejer faktiskt.

Ehm... ja, efter det.. haha, myckt gjort idag.. sa akte vi vidare igen. Korde pa sma, smala, krokiga, skumpiga vagar sa vi allihopa i jeepen hoppade upp och ner. :P (Vi var tio stycken i jeepen, elva med han som korde) Nagra fick sitta pa taket.. haha, helt sjukt var det!

Galet! Hogst uppe pa berget 517 m over havet sa kom vi till en restaurang dar vi fick mat. Riktig thaimat. MmmmMmmm! Otrolig utsikt ner over tre strander varav en var varan. (Boh puth)

En extremt rolig dag verkligen, roligaste pa laaaange! Kan inte skriva sa mkt mer nu for jag blir snart uppkakad av alla dessa j-a myggor. Gaaah! En sak kan jag saga och det ar att jag brant mig. Har en vattenblasa pa nasan och i harfastet till pannan. Lagom snyggt! hahaha... men... Ha det sa bra dar hemma! Puss & Kram! ♥

(nu dog batterierna till kamerorna.. sa jag far lagga in bilder en annan dag. Sofia har fatt in fler bilder an mig. Sa vill ni se det sa klicka har.

Kommentarer
Postat av: Mum

Det ser helt underbart ut ju! Kollade Sofias sida också... Passa på och njut och ha det gott...och skydda er så mycket ni kan från de starka solstrålarna. Solhatt är inte så dumt ibland, faktiskt :) Kram till er

2009-01-05 @ 20:15:29
Postat av: Emma

söta apor på bildenler

2009-01-10 @ 00:36:47
URL: http://lillemspems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0