Bilder från idag!

Bjuder på en liten bildkavalkad från idag nu. :) Kanske kan vara kul.. jag vet inte.


Jag gick ju som sagt till parken. Käkade jordgubbar. Så himla gott!!!! Leva på jordgubbar!


Jag stekte. :P haha


Bara en blomma. Jag höll på med min digitalkamera i hundra år för att lyckas få in skärpan på blomman istället för bakgrunden.. och till slut så lyckades jag ju typ. Den ställer ju in sig automatiskt... dumt.


På kvällen åkte jag, Kim, Einar iväg för att fiska. Vi mötte upp Mange och en till.. som jag inte minns namnet på. (Ursäkta mig). Det blev bara en liten stund.. och inget napp för mig. Sen tog några av oss ett dopp med. Den här gången var jag en av dom! :D Riktigt varmt i vattnet var det!

Men vet ni vad? Nu har jag inget mer att skriva.. :P Så bye for now! Krampuss! ♥

Nu drar jag...

.. iväg och fiskar! :D












 

For an Angel

En som jag tycker jag grym musik är Paul van Dyk.

En av hans bästa låtar enligt mig: For an Angel (remix)

Av sån här musik blir jag clubsugen! Och glad!

Tisdag

Hejsan!

Suck, glömde ta allergimedicin innan jag la mig så nu rinner ögonen igen.. och näsan lite. Ögonen har blivit helt svullna av vätskan som blivit i natt. :/ Nice info va? ;P

Dagen kommer nog spenderas i parken som vanligt när det är sol och jag inte har något bättre för mig. Så ska ta mig en snabbdusch och sen smörja med solskydd.

Har inget vettigt att skriva... är trött! (Var vaken alldeles för länge i natt) Anyway...

Vi hörs! :) Puss & Kram! ♥

Tisarbaden

Hej på er! :)
Jag kom hem för någon timma sen men bloggar inte förens nu. Dagen har varit himla mysig faktiskt! Började med att Maggan kom och hämtade mig och vi åkte till Ikea. (Världens bästa ställe) Jag shoppade mig lite saker till toan, en dörrmatta för 5:-, en billig tyflonpanna m.m... Hittade massa mer grejer jag vill köpa men det får vänta.
Sen gick vi en sväng inne på Marieberg. In i en hel del affärer. Bland annat Lagerhaus. (Världens näst bästa ställe).

Sen tog vi oss till Maggans stuga i Tisaren. Låg och solade där en stund. :)


Hundra timmar senare kom Kim och Henke i Henkes åk. Lite fin är den!



Och sen kom även Millan och vi traskade ner till sjön för det var ett par som ville bada. Jag var inte en av dom.





Vid Millans familjs stuga så träffade vi på två supertama svanar. Eller i alla fall så pass tama så de åt bröd ur händerna på den som bjöd.

Och jag önskar jag hade en systemkamera!!!!!!

Det blev i alla fall en mysig kväll där Henke även bjöd oss alla på tonfisksallad och vi spelade massa med kort! (Jag är bäst! :D)
Nu tänkte jag nana kudden. Krampuss!

Syskonkärlek






Koncentrerad.

Hehe, jag kollade igenom min bilddagbok och hittade dom här bilderna på mig och syster. :) Jennie skulle på fest och jag fick äran att sminka henne då. Så fin blev hon! Undrar vilket år det här var? Måste vara 2005 eller 2006.. för jag gick fortfarande i skolan i alla fall.
Kul med gamla bilder tycker jag!
Nu ska jag åka till IKEA! :D

Morgoninlägg och dagens låt i ett.

God morgon alla! :)

Har ni sovit gott? Det har jag... sovit som en stock typ. Har drömt en lite kul dröm faktiskt. Att jag var med i Shrek och gick omkring och sjöng på "Man's needs". Det var himla kul faktiskt! haha

The Cribs - Men's Needs



Jag ska ta och klä på mig tänkte jag för idag ska jag och Mange till IKEA först! :D Yeeey! Sen kanske vi skulle åka till Tisaren och kanske hälsa på Millan. Men hon jobbar ju.. så får bli sen när hon slutat då. Jaja gott folk! Frukost och klä på mig blir det nu. Puss & Kram! ♥

(mobilbloggar) jaaaa! Jag fick igå

0-74109c7b9bbc270b51b5ba6d0391686b.png

(mobilbloggar) jaaaa! Jag fick igång min mobil igen! Så glad jag blir! :d den la nämligen bara av förut. Gick inte att starta igen, vilken var lite konstigt men har hänt förr. (Förra året, någon gång, fick lämna in den på lagning och allt!) Prövade som sist att ta ur allt, batteri, minneskort osv och satte sen i laddaren och prövade att starta igen, och på andra, eller tredje försöket gick det! Total lycka! Haha..men nu ska jag försöka sova. Ska upp rätt tidigt imorn nämligen! :) Natti alla! Pusskram


Bruno!


Jag tror nog jag fått lite färg ändå. Eller?

En kväll i juni

Jag tycker faktiskt den här låten passar in rätt bra just nu. Mest kanske för att det snart är just en sån; Kväll i juni. :)

Plus att den får mig att tänka på ett kul gäng. :)

Dagens låt blir alltså: Lars Berghagen - En Kväll I Juni


SUNday

-hello everybody! :)

Jag är skitseg idag! Har fasen sovit i nästan tolv timmar. Och jag som inte ens behöver den sömnen. Förstår absolut inte hur jag kan lyckas sova så länge, speciellt inte när det är ca tusen grader här inne när jag vaknar. Plus att jag ligger i fosterställning under tjocktäcket. Jag märkte inte att det var varmt förens jag vaknade.

Men annars då?

Det är sjukt fint väder ute så jag tänkte nog trotsa allegin och gå ut till parken. Köpte en bit melon som jag tar med mig. :D Göttigt är det!
Vatten följer också med. Och en bok, Sotarpojken. Och en filt. Mer behövs inte. Jo, mobilen med musik.

Så, vi hörs senare! Ring om någon vill göra mig sällskap i parken! Puss & Kram!

(Bilden är gammal)

The hardest part

Höll på att glömma dagens låt.

Jag vet inte hur många som ens lyssnar på låtarna jag lägger upp. Men det skiter jag, för jag lägger upp vad jag vill på min blogg. :D hehe

Coldplay - The Hardest Part

Gräspollen.

Kollade runt för att hitta vad det kan vara jag är allergisk mot... hittade på www.pollenrapport.com denna rapport.
"Som tidigare nämnts blommar nu många gräsarter i vårt land och ett flertal mätstationer har noterat mycket höga halter av gräspollen under de senaste dagarna i södra Sverige. Resterande mätstationer upp till och med Borlänge har registrerat höga halter. Veckan som gått och den kommande är den mest intensiva vad gäller gräsblomningen och innebär kulmen på sommarens gräsblomning."

No shit?

Och ändå kan jag inte låta bli att gå ut och lägga mig i gräset i parken. Jag får helt enkelt skylla mig själv. Eller? :P
Tur det finns medicin! :D

Video från igår! Fylleblues!


Fest och allergi

Hej på er!

Är aningen seg idag kan jag ju tala om. Blev ju fest igår hos Joel och sen drog vi upp på stan där det blev Pitchers och sen Donken. Sen tillbaka till Joel. En superkul kväll blev det verkligen! :)

Jag har bränt ansiktet så är aningen röd. :P Haha, sällan tomat. Men varför bara ansiktet för?? Laddar upp lite bilder längre ner.

Hos Joel igår började jag helt plötsligt få världens nysattacker. Jag nös säkert 7-8 gånger på raken ett par gånger. Och så rann det i ögonen (och gör fortfarande). I morse vaknade jag vid 7 av att jag inte fick någon luft. Näsan var helt igentäppt. Båda näsborrarna också! Usch vilken panik jag fick! Och så kliade det i halsen så jag nästan började tjuta. Tog nässpray och två allergitabletter. Sen gick jag och la mig igen eftersom jag var svintrött, somnade på en gång. Vaknade sen vid kanske 11 eller nåt och då kunde jag andas igen. Det rinner fortfarande i både ögon och näsa... :( Jag vill inte gå ut idag!! Men det är ju så himla fint väder! Buhuu...
Va fasen är det jag är allergisk mot?????

Anyways, nog om min allergi. Tror inte ni tycker så synd om mig ändå. (Men jag tycker fan synd om mig själv! :P) Nu får ni se lite bilder från igår..och sen ska jag väl ta tag i dagen. :)








Puss & Kram! ♥

Kids


Tänkte bara slänga in en dagens låt. Ifag blir det en som passar in.. eftersom man blir glad av låten och glad vill mn också vara nu när det det blir fest. Dessutom blir man danssugen.. och det är ju alltid kul!

MGMT - Kids

har haft den uppe förut.. jag vet!

HjälmarbadEN

UPPDATERAR OCH ÄNDRAR FRÅN HJÄLMARBADET TILL HJÄLMANBADEN, tack Millan. :P

Hello bloggen!
Kom hem för en liten stund sen efter att ha varit iväg på en liten tripp till HjälmarbadEN. Första gången jag var där.. men det var ganska fint faktiskt. (Inget slår ju västkusten... men ändå) Jag badade igen. Kim också. Millan vågade inte. Millan är en chicken! :D
Sen solade vi lite.. jag höll på att somna flera gånger men varje gång det höll på att ske så var det någon som pratade med mig..





Funderar seriöst allvarligt på att gå och ta mig en powernap. För i kväll är det fest hos Joel och sen efter det skulle de till Liquid. Får se om jag drar med.
Nä, gott folk. Nana en stund så jag orkar med detta! Pusskram!

RaggARN två.

Hej på er!
Hemma nu, kommer direkt från jobbet faktiskt. Ryckte in ett par timmar medans V var iväg och fixade pass.

När jag var på väg hem så hade jag nästan 45 minuters väntan på tåget, så jag satte mig där och väntade. Då kommer det fram en kille och frågar om han fick sätta sig bredvid mig och snacka lite.
Visst, sa jag, slå dig ner.
Han presenterar sig som "Zaid".
Vi pratar lite grann om allt möjligt men sen blir det tyst en lång stund.

Då bryter han tystnaden och säger:
- "Får jag fråga dig en sak? Lova att inte bli arg!"
- "Öh, ja? Vad är det du undrar?"
- "Är dina bröst riktiga?"

Helt seriös är han.

Jag börjar asgarva. "Ja, dom är riktiga?"

Så stora bröst har jag faktiskt inte. Allvarligt talat. Skäms ihjäl.

Jag ställer mig upp och han med. Så ställer jag mig och kollar nervöst efter tåget som nu borde komma när som helst.
Då börjar han smeka min arm och frågar: "Gumman, vad tänker du på?"

Panik!

Så sträcker han ut sin hand sådär som att han vill att jag ska hålla han i handen. "Nej, tack", sa jag. "Jag kan inte hålla dig i handen."

Tåget kommer. Jag stiger på. Han stiger på. Vi hamnar såklart bredvid varandra. Ej av en slump!

Under tågresan sitter jag och lossas skriva massa viktiga sms på min döda telefon. Det funkar rätt bra för han sitter tyst.

När vi är framme i Örebro springer jag snabbt av tåget för att "skaka av mig honom". Han hänkar på.
Under tunneln ska vi åt olika håll så då sa vi hej då, äntligen!

Men vad händer då? Jo, stördARN kommer springandes efter mig och flåsar: "Du, jag glömde fråga efter ditt telefonnummer!"
"Okej, men jag kan inte ge dig mitt nummer......."
"Nehe, varför inte?"
"Därför."
"Men, varför inte?"
"BARA därför!"
"Men kom igen, jag kan väl få ditt nummer?"
"För att jag känner inte dig", ger jag som svar.

Söt pojk, ger sig gärna inte. Ett nej är väl ett nej?

Han tjatade en stund till men han fick det ändå inte. Ofta jag vill att han ska ringa mig.

"jag ska inte tortera dig", sa han också.

Aja, är lite rädd att han typ skulle skugga mig hem och sen helt plötsligt plinga på dörren. Då ringer jag fan polisen! Haha...

Men men.. det blev en rätt lång förklaring på vad som hände kanske. Men nu ska jag äta någon macka och sen ska jag, Millan och Kim iväg och bada! :D Yeeey!
Puss & kram! ♥

Fiskagrillabada

Hej alla! ONSDAG
Snacka om en härlig dag det blev igår. Det är vad jag kallar glädje och kvalitet!

Vi var som sagt iväg och fiskade. I Tisaren. Jag, Kim, Maggan och Henke. Jag tog inte med mig kameran ut på sjön så har inga bilder därifrån.. Men jag fick, som jag skrev tidigare, en gös på två kilo. Den ligger i frysen nu och väntar på att bli en god middag.. men den orkar jag ju inte själv.. så får tillaga den när jag får nåt sällskap hit. :P
Sen fångades det lite gädda och två till gös av de andra men de var så små att vi släppte tillbaka dom.



Killarna började klaga på att de var hungriga så då åkte vi till Maggans stuga och grillade lite gottigt.



"Är köttet klart eller?" Eller nåt sånt..

Innan det blev mörkt så drog vi ut en sväng till med båten för att fiska en liten stund till. Inte heller den här gången tog jag med mig kameran. Men Kim fick i alla fall en abborre. (och lite bottennapp)



Sen tillbaka till stugan igen där vi spelade lite kort. Först blev det en sväng med "Tecknet/Tecken/Catch".. men eftersom jag och Kim var grymma på det så vann vi överlägset och det var inte så kul att spela.. :P Så vi spelade plump i stället. Det var jag inte lika grym på. :P

   




TORSDAG


Vi badade i Tisaren. :) Blev mitt premiärdopp för i år.. (om man inte räknar med i vintras i Thailand.)


Sen kom det nyfikna änder.


Tack för en underbar dag killar! :) Lova jag får följa med nästa gång med!


De sötaste av sötaste!


♥ Byron & Figaro

Strawberry blonde

Dagens låt:

The Subways - Strawberry blonde

Hemma igen!

Hej!

Nu är jag hemma från att ha varit iväg och fiskat. :) Jag fick mig en gös på 2 kilo. Nöjd är jag! :D Den ligger i frysen nu... Tack Maggan som rensade den.
Det var fasen på håret att den inte gick in i min minifrys. Hade den varit två centimeter längre så hade jag fått tillaga den idag.

Men men.. jag tänkte faktiskt bara skriva att jag lever.. mamma kanske blir orolig. :P Tänkte springa ner till parken med en bok en liten stund. :)
Så bilder osv kommer senare. Puss & Kram! ♥ :)

Fiska!


Nu drar jag och fiskar. Vi hörs imorgon igen!

Come Undone

Dagens låt ger mig gåshud.. egentligen inte själva låten, utan det är snarare låten i kombination till det som händer i videon som ger mig gåshud.
Se själva.

Robbie Williams - Come undone (live at Knebworth)

Onsdag

Gog förmiddag alla!

Gud vilket underbart väder det är ute! Jag blir helt lycklig hela jag! :)

Jag vaknade för någon timme sen men har inte orkat göra någonting än. Morgonfrisyren står åt alla håll och kanter eftersom jag somnade med hårspännen i håret. Ser snyggt ut! Nej...
Men jag ska ta mig en dusch snart och smörja in mig med solskydd. Kan behövas idag eftersom jag kommer befinna mig på en båt.

  För   idag   ska   jag   fiska!

Oj så kul det kommer bli. Sen skulle vi nog sova kvar i Manges stuga och grilla lite på kvällen med. Kommer nog bli en toppendag!
Tänk att fånga en bamsing som vi kan grilla. MmmmMmmm! Bara för det kommer jag väl inte fånga nåt.. :P

Men nu gott folk blir det duschen för min del. Vi hörs! Puss & kram! ♥

filmkväll, igen!

Om några minuter kommer Kim och hämtar mig. Lite bortskämd blir jag.
Det blir i alla fall filmkväll igen.. :) Får se om jag får skjuts hem med. Det är läskigt att gå hem själv på natten.

Men nu ringde han.. så måste gå ut.
Puss & kram! ♥

En sån där lista som ingen någonsin orkar läsa men jag gör den ändå.

Haha, jag läste en blogg igår där han skrivit ungefär såhär: "Jag har en frågestund med mig själv eftersom jag har för få läsare för att kunna ha det med mina läsare" Så jag snor hans idé.. har ju gjort såna här grejs tidigare.. men numera så ska jag alltså kalla det för frågestund med mig själv.
Dett quizet har jag också gjort tidigare.. Hittade det i arkivet från april 2008. :P Men nu blir det lite andra svar.. läs om du orkar. hehe

  • Vilken svordom använder du mest? Fan
  • Äger du en iPod? Näe.
  • Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Nio nu när jag inte har något att göra om dagarna.
  • Hur många resväskor äger du? Hm, en stor....
  • Använder du flip-flops? Juppsi, på sommaren kan det nog allt hända.
  • Var köper du dina matvaror ifrån? Ica.
  • Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag är helst fotograf faktiskt.. :P
  • Vilken var den senaste filmen du såg? Jag såg Bolt igår.
  • Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Helst med en vän :)
  • Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En bil kanske :)
  • Har någon någonsin kallat dig lat? Ohyes.
  • Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej.
  • Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Jag har ingen cd-spelare..^^
  • Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Coldplay & Håkan Hellström.
  • Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nej, inte vad jag kan minnas...
  • Vad åt du till middag senast? Hm... i fredags åt jag grillat!
  • Använder du huvtröjor? Ja?
  • Kan du vissla? Nej...lite...
  • Vem var den senaste som ringde dig? Kim.
  • Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Någon som går högt upp, snabbt och som får en att känna sig helt i trans från g-kraften. Haha
  • Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Haha, det gör de säkert.. :P Någongång ibland.
  • Vilket riktnummer befinner du dig i? 019
  • Tittade du på tecknat när du var liten? Ja! Gör fortfarande.
  • Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Jag vet inte.. Marieberg va?
  • Hur många syskon har du? 6 småsyskon. Två systrar, (en i himlen) och fyra bröder.
  • Är du blyg inför det motsatta könet? Kanske, jag vet inte. Jag är blyg inför alla...
  • Vilken film kan du alla replikerna till? Coyote Ugly.
  • Äger du några band t-shirts? Hm, ett linne från Lasse Lindh.
  • När flög du senast? När jag åkte hem från Thailand i vintras.
  • Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 st. + en pall.
  • Läser du för skojs skull? Ibland. men äger lite dåligt med böcker...
  • Pratar du några andra språk? Engelska och väldigt lite tyska och spanska.
  • Diskar du din egen disk? Nej, jag ringer mamma. (Skämt!) Klart jag gör.
  • Har du gråtit offentligt? Ja.
  • Har du en stationär dator eller en laptop? Stationär dator.
  • Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja, det är kul att lära sig nytt.
  • Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Jag skulle vilja göra en till tatuering.. men vet inte vad för nåt bara.. :P Måste klura ut det först kanske. 
  • Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Ja.. :P Jag är kanske lite gammeldags..
  • Kan du kasta macka? Ja?
  • Har du någonsin varit på Jamaica? Nej.
  • Vad har du med dig in på bion? Ett trevligt sällskap och kanske popcorn eller lite smågodis.
  • Vem var din favoritlärare och varför? Gabriella i tvåan. För hon var alltid så snäll. Och hon var med när Mia gick bort och var ett stort stöd för mig. Och Gun Bellander 7-9.. och Jonas 1-3 HR.
  • Har du dejtat någon av en annan religion? Hm, inte vad jag vet..
  • Vad har du för väder? Blå himmel, solsken och kväll..
  • Har du en favoritblogg? Ja, har några jag läser varje dag.
  • Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Jadu, det var kanske svenska eller servering.
  • Gillar du att flyga? Ja, det är mysigt..
  • Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Omtänksamhet, rolig, romantisk och ärlighet.
  • När sov du senast på golvet? Haha, jag har inte en aning. Kanske någon gång när man var liten och protesterade mot mammas ordinationer.
  • Vilken är din favorit drink? Rosa panthern och Redbull Vodka
  • Vilken är din mammas hemstad? Imatra, Parikkala. Eller hur sjutton det stavas.
  • Din pappas hemstad? Hallsberg, Åsbro.
  • Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Minst 7. Men någon gång ibland så går det ju bra att sova mindre..
  • Är dina dagar fullbokade och stressiga? Motsatsen.
  • Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej, jag hamnade i trubbel för att jag pratade för lite på lektionerna. 
  • Vilken är din favoritfrukt? Päron, banan och mango. Jag vet, det var flera.
  • Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Ibland.
  • Hur gammal blir du nästa födelsedag? 23!
  • Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Just stavning har jag alltid varit petig med men det där med grammatik är inte min starka sida.. :P (Därav säger inte jag att jag aldrig stavar fel, för det vet jag att jag gör ibland.)
  • Tror du på liv på andra planeter? Jag tror inte på "ailiens" men tror det finns någonting som lever där ute. Alltså små, små, små, små microvarelser.
  • Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Mamma i lördags morse. Big time!
  • Tror du att Gud är man eller kvinna? Dunno.
  • Vad var det senaste du åt? En smörgås.
  • Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Motsatta könet, helt klart!
  • Hur valde dina föräldrar ditt namn? Har fått höra att jag är döpt efter en popstjärna på 80-talet som hette just Sandra.
  • Gillar du senap? Ja, mild.
  • Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? När allt känns svårt så blir det nog mest negativt, tyvärr. Men det finns alltid någon som har det värre.
  • Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Fick jag chansen, så ja!!
  • Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Haha, Briget i Bridget Jones dagbok.. :D
  • Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nope. Bara tradera x flera.
  • Tycker du om att krama folk? Nje, jag är ingen krammänniska. Kramar bara de närmaste. Eller vid hälsningar och hejdå, ibland.
  • Skulle du säga att du är trendig? Haha, nej.
  • Äger du en digitalkamera? Ja.
  • Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Sara Michelle Gellar och Sandra Bullock. Men kan inte påstå att jag själv tycker jag är lik någon av dom!
  • Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, lite.
  • Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Jag vet inte.. minns inte namnet på boken. Men den var sorglig.. och jag blev arg med.
  • Vad är du allergisk mot? Nickel och laktos i stora mängder.
  • Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, inte direkt.
  • Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Tror mamma nämnt Kim en gång eller Christian.

Höhöhö

Restaurangmeny, Phuket



Så himla kul! Exakt min sorts humor.. tack tjuvtittat.se för att ni får mig att skratta ibland. :D

22 augusti 2009

Den dagen kommer jag gräva ner mig i en grop och gråta. Speciellt klockan 19:30 och sen någon/några timmar framåt.

Någon som kan gissa vad det är som händer då?

Den som gissar rätt får en puss i påsk.


Uppdaterar för mig själv eftersom ingen vågade gissa... men då spelar Coldplay i Stockholm.

Beautiful beat

Jag älskar när jag hittar bra musik av en slump.

Dagens låt, enjoy! Nada Surf - Beautiful Beat

Myggbett

Hej hej! Härlig dag idag med! Älskar sommar och sol! :)
Jag gick hem från parken nyss.. vet inte riktigt varför jag gick hem så tidigt... Jag tar mig nog en dusch och sen går jag nog ut igen..
Det kliar som sjutton på mitt knä. Upptäckte att jag fått ett myggbett. Dumma myggjävlar. Nu när jag börjat klia så kan jag ju inte sluta heller.. åhvafan.



Mhm, anyways, är alla ute i solen eller? I parken är det inte många så vart håller alla hus?
Nu blir det dusch! Krampuss! ♥

Igår & i natt

Wtf, är det nåt speciellt som slagit ut i natt eller vad? Det rinner i ögonen..

Aja, jag är lite trött idag. Blev ganska sent igår.. somnade inte förens halv fyra - fyra någongång. Jag åkte till Kim för en filmkväll men när jag kommer dit så sitter dom och spelar tv-spel och dator. Sen skulle kom dom på att dom var hungriga och ville till Donken.. så då stack vi dit.
Sen tillbaka till Kim.
De fortsatte att spela sina spel. Så kom Jesper och hans kompis.. minns inte namn. Men jag och Jesper startade i alla fall en ny blogg.  Den kan ni läsa här. Ta den dock med två nävar salt. Eller en hel tunna...

Sen frågade jag om vi inte skulle se på film. Så klockan 01:45 så sattes Bolt igång. :) Jag höll på att somna.. men höll mig vaken.

Nu är klockan mycket och det är fint väder ute så jag tänkte ta mig en promenad till parken. Puss & Kram, skumbanan!

Om du har tråkigt.... (uppdaterad)

så kan du ju göra som den här mannen gjort.


eller så här:

Någon som vet vad låten heter i sista videon?? :)

Härlig utsikt.


Extremt härligt väder blev det ju ute till slut!
Jag kom nyss hem efter att ha legat ute i parken i ett par timmar. Nu ska jag duscha... eventuellt blir det filmkväll i kväll. Eller nåt.. det lät i alla fall så för några timmar sen.
Puss & kram! ♥

those dancing days

Att jag aldrig har hört det här förut. Det kan jag inte förstå. Det är ju helt sjukt bra! Min nya favoritlåt.. för tillfället..


Så det här blir alltså dagens låt. :) och låten heter "hitten"

måndag

Hej på er!

Vet inte om solen är schizofren idag eller vad som är problemet. :P Ena stunden ser det ut att vara värsta sommaren ute för att i nästa sekund se ut som det är istid ute.
Det är liksom blå himmel ute samtidigt som det är massa stora mörka moln. Min termometer är trasig så jag kan inte heller titta hur många grader det är. Inte ens en balkong har jag så kan inte gå ut där så jag kan få en hint om hur varmt/kallt det är.
Vilka problem va? :)
Jag ska i alla fall ta mig en kopp med thé nu så får jag se sen vad jag ska hitta på idag.

Puss & kram! ♥

Min kväll


White Shadows

Kanske är dags att slänga in en dagens låt. Jag har ju ändå inget vettigt för mig...

Dagens låt blir Coldplay - White Shadows


♥ Älskar musiken i denna. Vad är det, elgitarr? :P det där riffet som Coldplay är lite känt för... ni kanske förstår vad jag menar.. annars inte. :P

nya tröjan

Idag har jag på mig tröjan mamma sydde till mig för några dagar sen. Den är grymt skön! En riktig farfarströja, me like!

Tack mamma!


Min duktiga syster

Hihi, förlåt systeryster.. men jag kände att jag var tvungen att lägga upp den här videon. :)

Det är filmat på Soft touch open som äger rum i Göteborg under en helg i april. En gammal video från 2008. Numera brottas inte syster... vilket är lite synd eftersom hon var väldigt duktig. (Även om hon förlorade den här matchen)

Syster i röd trikå.

Morning!

Typiskt.

I morse när jag vaknade så sken solen.. så jag steg upp och duschade.

Men..

när jag kommer ut ur duschen så är solen borta.

Solen, kom fram! Jag är inte farlig!

Idag vet jag inte vad som händer. Måste i alla fall ta mig en promenad till affären där jag måste köpa kattmat. Kissarna har varken torrfoder eller blötmat hemma nu.. de har ju lite torrfoder kvar i skålen..såklart.
Men annars vet jag inte. Det är söndag idag, eller hur?
Jo det är det.. var tvungen att kolla upp.

Så, men jag har inget vettigt att skriva som vanligt så säger bye for now. Puss & kram! ♥

Bilder från igår - Midsommar

Det var en himla trevlig kväll faktiskt. Drack kanske lite för mycket..
Och det kan jag säga eftersom jag vill minnas att jag dansade runt en buske på värdelns trädgård.
Men jag var ju inte ensam... vilka var vi som dansade? Jag, Pernilla, Johan och Micael? Eller?

Jag bjöd i alla fall på vodkafylld melon. Livsfarligt!

Sen så bjöds det på grillat med. Gud så gott det var.. jag visste inte att vi skulle grilla så jag hade inte med mig något. Men folket hade med sig så det både räckte och blev över. :)

Här syns nästan alla som var där.. just då.


Jag och Johan
















Micaels hund Zeke. Först blev jag rädd för honom.. men sen insåg jag att han inte var något farlig och då vågade jag klappa honom och allt! :P
Så himla söt är han!













Johan och Jonas :)














Fina Ida :)

Hade gjort en krans.. den fick gå laget runt.. (typ) så man fick sig lite midsommarkänsla.




Micael sög upp spadet från melonen. :)



















Och sista bilden får bli på David. :)

Han var lite inne i fotbollen som gick på tv.. men jag fick ju knappt ta ett kort på honom. Men jag lyckades!

Det ligger ju fler bilder på facebook.. det tar så lång tid att ladda upp bilder här eftersom man måste ta det ett i taget.

Men men.. tack för igår!

Midsommar för två år sen.

Jag återupplivar midsommar för två år sen. Dagen som kunde blivit så himla bra men inte blev så bra.. men vi gjorde det bästa av situationen och fick till slut ganska kul ändå.
Vi skrattade. Vi frös.

Det var ju midsommar så att det regnade kunde ni kanske räkna ut själva.. :P


Linda och jag dansade runt björken. Man tager vad man haver.


Vi satt i Askersund på en stängd uteservering, i mörkret och försökte få tag på en taxi.. inte det lättaste på midsommar kan jag ju säga. Så Linda ringde sin lillebror och försökte tigga skjuts av honom.

Jag garvar fortfarande varje gång jag ser den här videon!


Och till slut så kom det en taxi. Har aldrig blivit så lycklig någonsin över att se en taxi. Linda var så himla full! Och den knäppaste sången spelades på radion och Linda dansade till...

Uppsnärjd i det blå

Hej hej.. tänkte bara slänga in en dagens låt lite snabbt.

Och även idag blir det en Håkanlåt.

Håkan Hellström - Uppsnärjd i det blå


I ♥ it.

Jag hade visst fel!

Haha, jag hade tråkigt.. så jag satte mig och började läsa gamla dagböcker.. har en HEL DEL såna.. vet inte hur många men kanske en 8-9 stycken.

Hur som helst så hittade jag detta:



haha, synd det inte står något datum. Snyggaste handstilen med... men hur gamla kan vi varit här? 14-15?

bakisprat

Usch vad jag mår dåligt idag.

Jag mår så jävla illa.

Men jag hade kul igår. Hade så himla trevligt igår. Det var mysigt igår.
 Äntligen en bra midsommar.. :P Vet inte varför.. men jag och midsommaraftonar brukar inte gå ihop. Allt brukar alltid bli pannkaka på just midsommar.. men inte igår. För igår var det kul. Nämnde jag att jag hade kul?

Jag har laddat in bilderna på datorn nu och fick en mig en liten överraskning när det är massa bilder på massa saker som jag inte alls vill ha i min kamera. Den som tog dom bilderna kanske vill ha dom själv? :')

Anyways.. bilder kanske kommer senare. Är det okej med folket?????? Får jag inget svar innan klockan 16 så tar jag er tystnad som ett ja.

Nu ska jag försöka äta lite frukost.... men mår sjukt illa... så får se hur det går.
Puss & kram alla ♥


Efter klockan 16:00 så kanske det dyker upp folk i stolarna.

ojojoj


oj gud, se vad man kan hitta på mammas dator. :P

Lillebror & jag.

fulleprat

Hellu alla !

Jag befinner mig hos mamma för tillfället. Jag har varit på fest i Åsbro hos Micael. Mycket trevligt var det.. och imorn när jag är hemma så kanske det kommer lite bilder. Beroende på David. haha..

Okej, jag erkänner att jag är lite full nu.  Och klockan är inte ens mycket. Inte ens två än. Men alla stack ju astidigt. Helt plötsligt så bara; "aa, men vi drar nu" "hejdå, pusshej" och så var folket borta.

Schysst.

Aja... jag vet inte. Jag får väl kanske säga okej.  Schysst.

Ramlar

Håkan Hellström ♥

Dagens låt blir en som passar in ganska bra tycker jag. Jag blir så himla glad av den här låten och glad, det ska man ju vara på midsommar.
Så här kul och glad vill jag bli och ha det idag!


Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt
Och jag föll för nån på en fest nånstans
Och jag skulle aldrig ramla mer För många rammelsängar att ramla i
Människor ramlar runt på stan Människor ramlar hårt, precis som du - och jag
Och jag ramlade in på nåt diskotek
Och sen ramla jag ut, såvitt jag vet
Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen ramla jag omkull igen


DANS DANS DANS

Midsommarfredag.

Morsning korsning!

Jag somnade till slut... men det dröjde en stund efter att jag skickat in inlägget under. När jag vaknade var jag svintrött men var så jävla kissenödig att jag blev tvungen att resa på mig. Nu är det ju ingen idé att lägga sig igen.. eftersom alarmen skulle ringt klockan nio. ^^

Katterna har verkligen haft damp i natt. Eller Figaro gissar jag på att det är. Det är alltid han! Han har lyckats öppna garderobsdörren och kraffsat ut kläderna från lådorna.. varför han gör det? Jo, för att han ska få plats att ligga där inne och sova.
Sen låg det TVÅ örhängen på bänken som jag lagt fram för jag skulle ha på mig idag.. och nu ligger där bara ETT. Antligen blev det kattens kvällsmat eller så ligger det någonstans och gömmer sig. Buhuu.. mitt fina örhänge!

Känner att dagen börjar bra alltså. Nej. Jag måste ta mig en dusch och sen springa till affären och köpa groggvirke.. och jag hoppas verkligen det är öppet!!!! Och köpa kattmat, igen. Och sen hem. Göra mig i ordning och sen åka till Hallsberg för att hämta mina skor och en tröja mamma sytt till mig... och sen vidare till Åsbro där jag firar dagen.

Glad midsommar alla! Hoppas den fortsätter bättre än den började! :)

Varför kan jag inte sova???

Och så här trött är jag.. Kom på att jag inte har någon bild som kan demonstrera nu. Men jag kan ju ändå säga att jag legat i sängen sen 00 ungefär men har hittills bara klarat av att NÄSTAN somna en gång. Sen fick jag ett sms. Joel. Jag har vänt på mig femtio gånger och dragit av täcket för det varit för varmt 100 gånger. Och lika många gånger har jag dragit på mig det igen för det blivit för kallt. Katterna har damp, som vanligt på nätterna. Jag är hungrig för kom på att jag bara druckit en kopp thé idag. ^^ Jag ska för fasen snart upp, somna nu Sandra!!! Inte bra att tänka så, jag vet... Varför kan jag inte sova för??

Nej.



Nej.

Hahahahahahahahahaha

Hahahahaha, jag kan inte sluta skratta åt Byron (sista bilden i inlägget) Jag försökte få till ett bra kort på mina bebisar men det gick inte alls någe bra.

Ja, ni ser ju själva.


Figaro envisades med att sitta med munnen halvt öppen.


Och Byron tokgäspar precis lagom tills kortet tas.
Åh, jag kan inte sluta skratta.

Hurt

Dagens låt blir....

Johnny Cash - Hurt



Ehm.

Mhm.. känner mig totalt totalt idag.

Jag vet inte.

Hm.

Nu ska jag fortsätta fylla min melon med sprit. Vattenmelon, inte honungsmelon. Kan man fylla en honungsmelon?

Sen ska jag lägga mig och dö.

Ladda inför midsommar. Och systemet är stängt imorn. Great. Nej. Jag är så jävla smart.

Men dö var det ja.. hejdå...

filmkväll...

Nu har precis Joel och Einar gått härifrån.. (eller för typ 15 min sen)
Vi kollade på filmen till vänster i bild. The Italian Job.

Jag kan tyvärr inte säga om den var bra eller dålig eftersom jag sov mig genom 80% av den.

Men det jag såg så tyckte jag den påminde om Oceansfilmerna... Ni vet Oceans eleven osv..

Tvätten hänger på tork.
De saker som legat i torktumlaren får bli vikta imorgon för det orkar jag inte göra nu. För nu är jag trött.

Och för nu ska jag sova.

God natt.



Today

Idag har jag jobbat. Som jag skrev igår....

Började dagen klockan 03:30 första gången då jag vaknade av att det var dagsljus inne i rummet. Jag var helt säker på att jag försovit mig... men det hade jag ju inte... låg och halvsov fram tills klockan ringde.
Började jobba klockan 8:00 och slutade 17:45 ungfär.
Skyndade till tåget som skulle gå 18:05 men när jag kommer fram så säger en högtalare att tåget blivit inställt.

Bingo.

Någon gubbe skriker att det går en buss om några sekunde samtidigt som han springer mot busstationen. Jag hänkar på. En annan kille likaså. Vi hann precis.

"Ungdom va?"
"Öh, ungdom ja! ja?"
"okej..."

Jag tänkte ungdom är 26 som på tåget men kom på att åldern nog är lite lägre på bussen... 18 eller?

Äh, screw it.. jag fick betala 20:- istället för 41:-

Tur det inte kom en kontrollant.



Anyways.. nu är jag hemma sen några timmar och jag håller på att tvätta. Kul! Nej!
Två kompisar är på väg över och vi ska kika på film. :)

Bye bye! ♥

Lovers in Japan

Å så fick jag tid till dagens låt med. :) Jag visste redan igår vilken låt jag skulle ha idag så..:P likadant vet jag redan idag vad jag ska ha för låt imorgon. hehe.. :D Fast det kanske ändras beroende på humör.

Dagens låt är i alla fall en från Coldplays senaste album "Viva la vida" och låten heter "Lovers in Japan".

Denna låt var den första jag fastnade för på albumet när jag hörde det. Den är helt fantastisk!

Pigg som en mört, just nu.

God morgon!

Jag är inte trött. Inte än i alla fall.
Jag är faktiskt ganska pigg. Just nu i alla fall.


Har precis duschat och ska nu fixa mig lite frukost... eller bara thé och sen klä på mig och sminka mig. Om en timma måste jag skynda till tåget.

Så vi hörs i kväll då! Puss & kram! ♥

(kanske slänger in dagens låt innan tåget....)

Workworkwork

Idag ska jag lägga mig tidigt, hade jag tänkt.
För imorn ska jag upp tidigt, ska med ett tåg 07:30 till Kumla och sen ska jag jobba en hel dag! :D Weeeehooo! Jag ska fräscha upp minnena mest eftersom jag jobbat där förut..men det var ett bra tag sen.

Det är ett café jag ska jobba på... Jobbade där i ungefär ett år 2006-2007. Ska bli så himla kul att träffa Mimmie med.. Hon som jobbar där i vanliga fall (och även är min gamla kökslärare)

Bilden är från 2007 någongång.. hett på jobbet. Jag välte en bakelse på bordet... så då kunde vi ju inte sälja den.. så då var jag ju tvungen att slänga den... (läs äta upp den)

Det blir en lång dag för min del imorn. Ska vara med från öppning till stängning! Så när jag kommer hem lär jag vara helt slut! Haha.. och så blir det kanske lite dålig bloggning från mig, men då vet ni varför.

Nu ska jag kolla klart på DH. Puss & kram! ♥

Me today

hihi, jag älskar nya t-shirten!

Den sitter perfa!

Men mitt ansikte får ni inte se idag.. för det är naket.. utan smink alltså.

Så är det.

Nu ska jag gå och handla kattmat. Puss & kram! ♥

Cupid's Chokehold

Dagens låt idag då. :) Jag brukar inte lyssna så ofta på den här genren men ibland fastnad jag för en låt och då finns det inte mycket att göra åt saken.

Den här låten lyssnade jag på extreeemt mycket när den nyss hade kommit ut. Kan det ha varit 2004? Shit the same.. :P

Lyssna. Gym Class Heroes - Cupid's Chokehold

Tisdag

God förmiddag.. eller middag!

Jag vaknade inte nu.. utan har varit vaken ett ganska bra tag. Har duschat och klätt på mig och allt redan. Har inte ätit frukost än bara.. så det ska jag göra snart hade jag tänkt.

Ute skiner solen!!! :D yeeey! Blir jag glad. Så när mitt hår torkat så går jag nog ut en sväng.

Idag väntar jag ju på ett samtal.. men ringer inte han så blir det nog en maskin tvätt eller kanske två. Tvätthögen blir ju inte direkt mindre när man bara ignorerar den. ^^

Aja.. ska försöka ta lite kort idag. För jag förstår att kort är roligare att kolla på än att bara läsa en massa text. Frulletime! ♥

Bytt gardiner

Haha, jag vet inte hur mycket ni bryr er om detta men ändå. :P Jag skrev ju igår att jag fick låna gardiner av mamma ett tag. Så jag satte upp dom idag och jesus vilken skillnad det blev! Så himla mycket ljusare och rummet känns fem meter bredare. (och då överdriver jag bara med någon meter)

:D

Mamma, jag behåller dom här ett tag.. okej? :)

Telefonsamtal

Haha, en kul grej hände idag.

För ett tag sen var jag iväg och spelade innebandy och efteråt så gick jag och två kompisar till en pizzeria i närheten. Tydligen så är mina två vänner stammisar där så de började prata med han, pizzabagaren.  Pizzabagaren frågade mig lite om vad jag gjorde och så..och jag sa att jag var arbetslös och letade jobb. Sen frågade jag honom lite på skämt sådär om han inte hade ett jobb till mig. Och han sa "jo, kanske det!" Så jag gav han mitt nummer... men jag trodde liksom inte han skulle höra av sig. Men så idag så ringde han! Helt plötsligt. Helt chockad blev jag.
Han skulle i alla fall höra av sig imorgon igen, sa han. Så får vi se om han hade nåt jobb. :) Om han hör av sig igen... haha

Yeeey... kanske kan få ett liv igen! Men hoppas väl inte på för mycket. Vet ju inte heller vad det är för jobb han har att erbjuda.. men antagligen serveringsjobb. Kanske pizzabagare? hahaha

Aja. Det var väl det jag skulle säga.. Jag blev glad i alla fall. Få lite inkomst.

På tal om inkomst så ska jag jobba på onsdag på caféet jag ska jobba på senare under sommaren. Ska jobba lite så jag minns allt det jag glömt sen sist. Ska bli intressant och se hur det går! :D

Nu blev det visst ganska mycket text.. ber om ursäkt om det var svårläst. ♥

Fiabesök!

Idag kom som sagt Sofia hit. :) Så himla kul att träffas igen.. för tyvärr så träffas vi ju inte så ofta längre. Får bli ändring på det, eller hur Fia? :)

Vi gick en sväng på stan och tittade runt lite. Jag hittade två jättesöta t-shirtar på Gina som de sålde på rean. Mycket bra.. och det är nåt jag behövde med. Billiga med. 49:-

På vägen hem från stan så svängde vi förbi Ica så köpte vi en annanas. Det är så himla gott ju! Så det  har vi käkat det tills det brände i truten på oss.. hehe.

Jag skär upp annanasen. :)



Nu har Fia åkt hem. Dagen gick fort idag tyckte jag.. och nu är det så tyst här hemma så jag vet inte vad. Lyssnar på Håkan så helt tyst är det ju iofs inte. Just nu spelas "Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig" Typ världens längsta låttitel eller nåt.

"Och alla vill väl ha dig nu, de har ju väntat på det här.."

Aja. Det var dagen det.. kommer två inlägg till sen. :) :P Kika gärna in igen. Puss & kram! ♥

Dagens låt:

:) En av mina favoriter är Håkan som ni säkert redan vet. Så idag blir dagens låt just en låt med honom.

Låten heter Ramlar.

Det finns en gata där alla kan mitt namn
Jag ramlar dåliga gatan fram
Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt
Och jag föll för nån på en fest nånstans
Och det skulle ju va dans, dans, dans!

Och det är lång väg ner
Och jag skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen
Nu har jag ramlat gatan klart, men jag är ändå inte riktigt lika glad - själv

För många ramlande flickor ramlar förbi
För många rammelsängar att ramla i
Människor ramlar runt på stan
Människor ramlar hårt, precis som du - och jag

Och det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är
Jag har ramlat där förut, och det är mer än bara nån sorglig kliché

Och jag ramlade in på nåt diskotek
Och sen ramla jag ut, såvitt jag vet
Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen
Ramla jag omkull igen
Ramlade in i en taxi
"Mister, visa mig den maximala hastigheten!
Vart du vill, så fort du kan
Ja, vart du vill, så fort du kan
Vart du vill så fort du kan"

Woooh!

Lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer (och du skulle)
Och det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer

Kör mig vart du vill
För jag ramlar aldrig hit igen

Morgon

God morgon! :)

Jag vaknade faktiskt inte nu.. har varit vaken sen nio ungefär. Ska precis sminka mig.. för sen kommer Fialajnen. Och så tänkte jag städa upp lite snabbt innan hon kommer och eventuellt byta gardiner. (Fick med mig ett par gardiner från mamma som jag får låna ett tag)

Vi får se vad jag och Fia hittar på idag men det brukar aldrig vara nåt problem att hitta på nåt. Men nu ska jag käka frulle.

Puss & kram! ♥

Suck.

Sällan.
Ska jag börja få svimattacker nu igen?

Dagens låt

Dagens låt får bli en jag la upp här för inte så längesen men som jag nog aldrig kommer tröttna på. Den är så hiiiimla bra!! ♥

Nassau Royal - Stars are made for the sky


enjoy!

Dagens syn

Åh Herregud säger jag bara.

Helt slut i armarna är jag! Men är i alla fall hemma nu.

Tänk er detta: En tjej med gårdagens smink och kläder, oduschad. Går och bär på två stora burar med två små katter i och en axelväska och en konsumpåse.

I den ena buren mjauar en katt var tredje sekund och springer fram och tillbaka i buren. (vilket gör att buren blir svårare att bära för den åker fram och tillbaka i handen)

Det regnar.

Jag får stanna var tionde meter för att ta nytt grepp och vila armarna.

En gubbe på en balkong betraktar mig noga och frågar mig när jag går förbi: "Det där är tungt va?"
Det där är tungt va?????
Näej, inte alls va! Smartskaft nummer ett liksom! Men jag svarade med ett kort: ja. och traskade vidare.

Men nu är jag hemma. Och nu ska jag ta mig ett bad! Det behöver jag om man säger så.... återkommer sen med en dagens låt. Puss & kram så länge! ♥

Fortfarande hos mamma..

Varning för mycket text!

Hellu alla.


Igår var jag, mamma och syster på Hallsberg Festival. Eller va sjutton det hette.. :P Hallsbergsfestivalen.
De artister som var där:
Kevin Borg
Byz & Headline
Charlotte Perelli
Rednex
Adam Tensta
Danger


Inne på själva festivalområdet var det inte så mycket folk.. Nästan alla fanns inne i öltältet. Så även jag. Jag och mamma. Jennie gick omkring med sin kompis Becka.

Det var kul för jag träffade folk som jag inte har träffat på fleeera år. Mina gamla klasskompisar från 2:an till 6:an David och Andreas till exempel.
  Jag   gick   förbi   dom   och   såg   dom   men   det   klickade   liksom   inte   helt..   men   blev   tvungen   att   backa   tillbaka   och   då   trillade   poletten   ner.   De var sig så lika men ändå så olika. Andreas berättade att han blivit pappa för tio månader sen. David hade inga barn. Vi pratade en stund om vad som var nytt och lite minnen och sånt.

Mhm.. idag är jag bakis igen. Ja, farmor, du läste rätt. Jag är bakis igen... och kommer vara bakis nästa fredag också. Men så är det.

Idag ska jag hem till Örebro igen. Så uppdaterar väl när jag är hemma igen. Puss & kram! ♥

Mobilbloggar: Hehe, jag tittar p

0-142a347e89233b95084246045416244c.png

Mobilbloggar: Hehe, jag tittar på Kevin Borg. :p verkligen min största idol. Syster står längst fram. :p lite pinsamt att det inte är nåt folk...


Mobilbloggar: Jag blir totalt li

0-7ad37cad3c666cfab6f4e03cd693fa4f.png

Mobilbloggar: Jag blir totalt livrädd. Så rädd att jag skakar. Och jag gråter inte för att det gör ont utan för att jag blir rädd. Det är helt sjukt det här..ska inte vara så!<br> Jag får panik och får svårt att andas. Hyperventilerar.<br> Vi hörs när jag får lov att sitta vid datorn.


Studentbilder m.m.

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från dagen. En härlig dag för Johan även om det var det sämsta tänkbara vädret som kunde vara. Spöregn, blåst och kallt.
Själv fick jag nästan tårar i ögonen för jag kom att tänka på min egen studenten. Åh....

'
Alla stod med paraplyn. Jag hade inget hemma men superduperMichelle hade ett som jag fick låna. :) Tack Michelle.. paraflaxet ligger här och du får det när vi ses nästa gåna. hehe...



Så efter en låååång stund hittade Johan till oss. Han fick sina blommor och allt... och det knäpptes en hel del kort.


Så åkte vi vidare till Cedars där vi åt en middagsbuffé... gott var det även om maten nästan var slut. Tack farmor, för maten! :)



Efter det åkte vi till mamma och hon hade bakat en gooood jordgubbstårta. :)



Johan, mamma och systeryster :)



Mamma knäppte massa kort... :P



Nu är Johan på Frimis. Eller i alla fall tror jag att han är det... :P Full är han nog ändå.. haha

Grattis lillebror på studenten, igen! :)

Hos mami

Hej hej! :) Jag stannade kvar här hos mamma idag. Blev att jag åkte hem och hämtade missarna så de inte behövde vara ensamma för länge. Så nu är jag här. Ska kanske vara fylleshaufför sen till lillebror.. hehehehe... Och sen ska vi ha myskväll här hemma med lite filmer och sånt.
Har tagit med mig Borat, A night at the Roxbury och Patrik 1,5. :)

Nu ska jag hjälpa syster att sätta priser på en massa saker som hon ska sälja imorgon. Vi hörs!  :) Puss & kram!♥

Dagens låt

Jag kör en tidig dagens låt idag eftersom jag inte vet när jag uppdaterar nästa gång. :)

Och idag blir det en låt med mitt favoritband of all times: COLDPLAY
Låten heter "I ran away"

Totalt jävla underbart.



enjoy.

lättväckt idag.

Gog morgon!

Idag är jag uppe tidigt om man jämför med hur tidigt jag brukar gå upp i vanliga fall.. och vet ni vad? Jag är knappt ens trött. Jag nästan flög upp när klockan ringde. Hehe.. jag hade faktiskt bytt signal till när den ringde så det var en med lite mer fart i.. och det tycktes ju hjälpa. Har duschat och allt redan till och med.

Så nu ska jag ta och klä på mig. Det regnar ute så det måste bli nåt som är lite vattentätt eftersom jag ska stå ute en stund. När bror tar studenten. Lillskiten.

Det är tre år sen jag tog studenten nu... gud så gammal jag känner mig då!

Nej hörrni, nu ska jag klä på mig och dansa soldansen. Vi hörs! ♥

Studentfirande



För idag tar Johan studenten! :) Grattis lillebror!


Jag hoppas datorn startar imorgon.. jag lägger upp den här bilden nu bara utifall att.. om den inte gör det.

Nu ska jag sova! God natt alla! ♥

Dagens låt (igen)

Sällan jag blir kär i låttexter. :P
Det är nog en av dom saker jag tycker är mest avkopplande av alla saker.. just att lyssna på låten samtidigt som man läser texten. Bäst är det när det är fina texter.. och är det fina texter, så tycker jag helt plötsligt om låten ännu mer.

Den här måste ni höra.. och läs texten med! Det är en order! ;)

John Mayer - Daughters
(texten står ju i videon också.. men skrev in dom under med...)




I know a girl
She puts the color inside of my world
but she's just like a maze
Where all of the walls are continually changed

And I've done all I can
To stand on her steps with my heart in my hand
Now I'm starting to think (SEE)
Maybe it's got nothing to do with me

Fathers, be good to your daughters
Daughters will love like you do
Girls become lovers who turn into mothers
So mothers, be good to your daughters too

Ooh, you see that skin?
It's the same she's been standing in
Since the day she saw him walking away
Now she's left
cleaning up the mess he made

So fathers, be good to your daughters
Daughters will love like you do
Girls become lovers who turn into mothers
So mothers, be good to your daughters too

Boys, you can break
You find out how much they can take
Boys will be strong
And boys soldier on
But boys would be gone without warmth from
A woman's good, good heart

On behalf of every man
looking out for every girl
You are the guide and the weight of her world

So fathers, be good to your daughters
Daughters will love like you do
Girls become lovers who turn into mothers
So mothers be good to your daughters, too
So mothers be good to your daughters, too
So mothers be good to your daughters, too.

Torsdag

Aj, min stackars rygg. Nu har jag städat och donat här hemma så det är superfint :) Har tagit mig tid att torka golven också... och fy fasen säger jag. Det är tur jag inte är dammallergiker! Så jävla mycket damm har jag aldrig sett i hela mitt liv! Fast jag städade golven för inte alls längesen.

Klockan 10:30 imorn går ett tåg till Hallsberg som jag ska med.. för imorn klockan 12:00 så springer lillebror ut! Då tar han studenten!! Tänk, skitungen blir stor. ;)

Nu ska jag ta och fixa mig något att äta tror jag faktiskt. Har inte ätit nåt idag än.. inte ens frukost vad jag minns. :P Så, vi hörs! ♥ Krampuss!

panta mera.

Ehm, jag fick nyss hit telefonräkningen från där jag bodde förut. I Göteborg. Jag vet inte vad det är med det här företaget egentligen med de verkar ju totalt blåsta hur som helst.

För det första är räkningen totalskrynklig. Någon har dessutom rivit i kanterna på pappret.. Men kuvertet är slätt och fint...
För det andra står det att räkningen är på minus 80:-. Hur fasen kan en telefonräkning vara på minus 80:-?????
Längst ner där inbetalningsbeloppet står är det tomt.
Och för det tredje så är det inte ens jag som ska ha räkningen och jag vet inte hur många gånger man ska behöva ringa dom och tala om det för dom! För vi har skrivit över allt på honom. Gud så trött jag blir.....!!!!!

Loska i pannan på dom!

ms. clean

Nu sätter jag igång med storstädningen då.. får se när jag blir klar....

Musiken på hög volym så nu är det bara att köra! haha





förresten...

datorn verkar funka igen.. :D

svar på fråga:

Gud så kul det är att få frågor :) Svarar på Pelles fråga som ett inlägg.



Det var väldigt många år sen, jag var kanske 6-7 år och träffade en pojke när jag var ute och lekte som hette Armen. Jag vet inte varför men jag kände mig tvungen att göra mig lite lustig över det (får skämmas nu i efterhand) och sa till honom att det fanns en kroppsdel som också heter armen. "Nej, det gör det inte allsde", fick jag som svar...
och så började vi tjaffsa om det.. och det hela slutade med att vi slog varandra. Hårt! Mitt på en kulle stod vi också.. mitt i ett område med en massa lägenheter runtomkring. Riktigt pinsamt.
Utöver det så har jag nog aldrig varit i slagsmål.. tycker sånt är lite onödigt faktiskt. :P

Hoppas du är nöjd med mitt svar.

Virus (massa text!)

Åh, min dumma dumma dumma dumma dator!

Mitt virusskydd har ju då tydligen gått ut... och datorn var inte lite snabb med att fixa i sig en massa virus.. Eller det är i alla fall vad jag gissar att det är.
I natt när jag skulle stänga av datorn så ville den göra en uppdatering med. Ni vet en sån som görs och sen stängs datorn av. Men då hakade datorn upp sig och fastnade på nåt sätt. Så jag fick stänga av manuellt.

Idag när jag skulle starta den så fastnade den igen på samma ställe som i natt. Så den ville liksom inte starta upp sig. :/ Vad är det som är fel????

Nu ringde jag min bror, som tack och lov, kunde hjälpa mig. Men han sa att han trodde det enda att göra var att starta om allt igen! För typ 7:de gången! Suck.... Finns det inget annat alternativ?

Nu kom jag in i datorn för att jag gick in i nåt grejs och sa att jag skulle göra en återställning av nåt annat grejs.. men sen när jag var inne i datorn så sket jag i det. Men nu har datorn gjort en annan uppdatering och ett pop-up fönster kommer upp stup i kvarten som säger den vill starta om sig... så när jag skrivit klart här så får jag väl göra det... och så får jag väl ev göra den där återställningen då.

Jag gör dessutom en sån online-scanning och nu visade den att den hittat 14 infekterade filer... kul.

Men jag måste fixa ett virusskydd!!!!! Kostar skjortan.

Men, det jag ville säga egentligen var: HUR FASEN SKA JAG KLARA MIG UTAN DATOR, om den inte vill börja funka igen???? det är ett mysterium som heter duga.

Jaja, vi får väl se när jag uppdaterar härnäst! *snyft*

Dagens nattlåt.

Dagens nattlåt:

Lasse Lindh - Nu när du har mig förlorar du mig aldrig



Fantastiskt underbar låt!

Fyllesnack

Tänkte bara säga god natt till alla. :)
Det är ju lillördag idag... så jag behöver inte skämmas idag, väl? Vi åt i alla fall en buffé på Strömpis.. det enda jag tyckte var gott där var nog tzatzikin och revbensspjällen.. :P Men men...

Det var någon sorts modevisning där efter att alla ätit klart. Modellerna var knappast modeller allihopa. Nästan så att jag själv skulle kunnat gå upp en sväng och lattjat lite. :P Vissa av dom var väl bättre än andra.. Och kläderna.. ja, jag vet inte. Jag är ju inte så modeintresserad så jag ska väl inte säga nåt kanske.

Anyway... så efter gick vi till Liquid, igen! Haha.. det har blivit mitt tredje hem nu typ. Känns det som... Det blev en rosa shot och ett par öl. tack igen Millan för öl... :) Vi träffade (några som lär ha varit) Örebros största.. vad ska man säga? A-lagare/högaste killar... "vad är du för djur? jag är en ödla" och "du kommer nog också hitta din.. (åh, vad sa han nu igen?????) andra hälft"..eller nåt sånt. Millan är ju den bästa som säger emot också.. jag vågade inte det så satt bara och höll med dom.

Jaja, känns som jag pratar och ingen förstår nu. Jag läste igenom det jag skrivit och jag förstår om ni inte förstår.

Men fullast idag var ju ändå Marcus. Eller Markus.. vet inte hur du stavar.. men vi kallar dig för Tybble. Och Tybble är ju även Millans krogenragg.. (internskämt) ho ho ho..:P

Nej, god natt på er! :D ♥

Mot town

Nu åker jag till stan. :) Ska bli kul att träffa lite vanligt folk.

Eller ja, vanligt och vanligt.... ;)

Bye for now! ♥

Dagens låt

Dagens låt blir:

Veronica Maggio - Gammal sång


även denna spelades flitigt för några månader sen...och fortfarande ibland. :)

Fyra stora ögon

God förmiddag alla!

Jag vaknade för typ en timma sen idag.. sov sjukt länge! Är utvilad nu i alla fall. (som om jag inte var det innan med..) Så har jag precis duschat, så ska snart klä på mig och lite sånt som kan vara bra att göra. :P För sen ska jag ut en sväng på stan.. och lite senare så ska jag till Strömpis med lite friends så ska vi käka en liten buffé. Kostar 60:-. Jag har ju inte ätit riktig mat sen Wille var här så det får det väl vara värt. Haha...

Idag när jag duschade så fick jag en sån känsla av att det var nåt som inte stämde. Det var helt tyst i lägenheten och jag kände mig liksom iakttagen. Så stoppade ut huvudet ur duschen och vad ser jag? Jo, två små katter som sitter där på tröskeln och stirrar på duschdraperiet. Helt blickstilla satt dom och bara stirrade. Lite läskiga är dom ibland dom små skruttarna.


Jaja, men nu ska jag klä på mig och ta mig en tallrik musli. :) Puss & kram! ♥

Ännu en sån där lista då..

Jag har ju inget bättre för mig ändå.. :P Den här har jag gjort förut.. för ca 2 år sen.. och svaren har ändrats en hel del sen dess..

Namn: Sandra Maria Nilsson
Piercingar: Bara öronen..
Tatueringar: Jupp, me and my angel.
Längd: 166,5.
Skostorlek: 38
Hårfärg: Blond
Är du kär i någon: Nej....
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, jag trivs bra här nu.
Tänker du på självmord: Verkligen inte.
Tycker andra att du är attraktiv: Jag vet inte.. kanske? ibland?
Dricker du: Dricker nog det mesta.. men inte kaffe.
Använder du droger: Nix.
Röker du: Nix.
Vilket shampoo använder du: Haha.. om nu det intresserar så är svaret varierande mellan flera olika. Bland annat Matrix So Silver (lyxschampoot :P) och sen budgetvarianterna Wella och Elvital. hahahaha....
Vilken parfym använder du: Olika :) Tycker om CKIN2U väldigt mycket. Och allt som luktar kokos och vanilj...
Vad är du rädd för: Döden.
Gillar du att tvätta: Nej, inte direkt...
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ohja!!

Senaste...
Film du hyrde: Hm, jag har ingen dvd.. så jag har inte hyrt film på en evighet.
Film du köpte: Hehe, köpte Borat för några månader sen...
Låten du lyssnade på: Coldplay - Strawberry Swing
Låten du hade på hjärnan: Bjørn Eidsvåg & Elvira Nikolaisen - Floden
Låten du laddade ner: :)
Personen du ringde: Hm, det är nog fortfarande Michelle...
Personen som ringde dig: Kim
Tv program du tittade på: Ugly Betty som går i bakgrunden just nu. (Haha, samma svar som innan!) som är slut nu när jag uppdaterar..
Personen du tänkte på: :)

För eller emot...
Långdistansförhållanden: Jag vet inte..
Utnyttja någon: emot!
Självmord: emot!
Att använda droger: emot.
Sex före äktenskap: för
Köra onykter: emot!
Förhållanden: för, såklart.

Favorit...
Mat: Fiskgratäng, lasagne, hemgjorda köttbullar.. mm..
Låt: Åh, jag har så många! Men just nu är det nog MGMT - Kids
Sak att göra: Umgås med nära och kära.
Sport: Brottning. :)
Dryck: Smirnoff, Breezer - Waterlemon, vatten, fanta.
Kläder: Jeans kanske.. långa linnen och korta klänningar.. :)
Film: Kollar inte så ofta på film... så vet inte riktigt..
Bil: Jag är ju kanske inte den mest bilintresserade människan på denna jord...så vet inte.

Har du nånsin...
Gråtit över en pojke: Mm...
Gråtit över en flicka: Ja.
Ljugit för någon: Jo.
Varit i slagsmål: :P Ja.
Blivit arresterad: Nej. hahaha!

Antal...
Gånger du varit kär: Åh jag vet inte.. kanske låter lite illa... men sådär riktigt kär så kanske två.
Gånger ditt hjärta brustit: Två.
Hjärtan brustit på grund av dej: Jag vet inte.. :/
Personer du kysst: Eh, har aldrig räknat faktiskt..
Pussat: Inte detta heller.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: :P vet inte. 30 kanske.
Ärr du har på kroppen: Några.

Ska bli skoj: Hm.. jag har inget att se fram emot... :(
Ska inte bli skoj: Dunno.
Sparar till: Ehm, inget just nu...
Väntar på: Bättre väder och bättre tider.
Dagens dryck: Vatten.

Senaste...
Bok du läste: Stulna döttrar av Malika Koddour
Personen du fick mail av: hm.. en gammal arbetskompis..
Personen du fick brev av: Personen? Folktandvården...
Personen du fick sms av: Oscar
Saken du köpte: Mjölk

Vad har du gjort idag: Inte ett jävla skit. haha
Var det kul: Verkligen inte.

Hur tidigt stiger du upp: Halv tio eller nåt.
Gillar du att slåss: Nej?
Vad ska du göra ikväll: Kolla på Desperate Housewives
Är du seriös: Alltid.
Vad är du allergisk mot: Nickel.
Var har du ont: Ingenstans.
Använder du hårspray: Ibland
Kan du stå på händer: Ja :D
Favoritserie: Greys Anatomy.

Snabbisar...
Håkan Hellström eller The Ark: HÅKAN!
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Winnerbäck :)
Salt eller socker: salt. :)
Gillar du ketchup: japp.
Är du glad nu: Mjo, jag är ju inte ledsen iaf..
Var du glad igår: En stund. :)
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Yes.
Vad dansar du till: Musik. :)
Stockholm är: En bra shoppingstad.
Göteborg är: Världens bästa stad.
Kan du sjunga: Ja, men inte speciellt vackert faktiskt.
Mer värt än guld: Lyckan.
Spaghetti eller makaroner: Potatis?
Ett land jag helst vill besöka: Åh, massa länder.. vill se allt!

JAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Jag fick mina skattepengar idag! Var sjukt orolig att jag inte skulle få dom förens i höst eftersom jag inte har något minne av att jag angett mitt kontonummer för dom.. men det hade jag tydligen. Så nu är jag glad som en pannkaka!

vad händer?

Hej på er!

Jag har tråkigt som vanligt.. funderar på att ta mig ett långt och varmt skumbad. Det får nog bli det sen.

Sitter och lyssnar på musik. Just nu spelas Håkan Hellström och jag kan inte låta bli att blir kär i texterna. Så är det bara. Det är nog bara han och Coldplay som kan det där med texter... och Lasse. (Inte Berghagen.. :P Utan Lindh)

Jag undrar vad som händer i helgen... någon som har nåt planerat? Eller som inte har nåt planerat kanske det blir... anyway... ni förstår.
Och sen vad som händer på midsommar, vad händer då? Det är ju ett tag kvar men ändå. Tiden går nog snabbt.
Förresten tycker jag att David kan fixa fest snart igen. :) Eller skulle inte det vara kul? Det skulle i alla fall jag tycka.. och jag vet att Millan är på! :D Jaja...

Armband

Hittade finaste armbandet. Fint med berlocker! :) Finns på blingit.se och är från märket "Pearls for girls"


Min blogg på finska eller kanske spanska?

Haha, om ni tittar till vänster på min blogg ganska högt upp så kan ni se att jag lagt in en grej som gör att man kan ändra språket på min blogg. Så tröttnar du på svenska så kan man ändra språk till t.ex. norska och då lära sig ett annat språk!

En sak som är synd är att google inte förstår all min slang och påhittade ord så en del ord kan bli lite tokiga.

Men men... :P Jag ska kanske ta och lära mig finska?

Dagens låt

Ja, jag sa ju igår att jag skulle försöka med en dagens låt. Så idag ser ni att jag håller det... :P


Dagens låt blir Creed - My Sacrifice


Denna låten spelade jag flitigt för massa år sen.. :)

tisdag

Hej på er alla! :) Allt bra med er?

Här är allt bra i alla fall.. jag vaknade för ett par timmar sen och har hunnit äta lite frukost. Inte så seg idag faktiskt. Det blev ju bara en öl igår så...

Jag har så himla många saker som jag egentligen bara vill skrika ut men jag inte kan. Jag har så himla många frågor jag vill ha svar på men inte kan få svar på eftersom jag inte ens kan ställa frågorna. Komplicerat va?

Mhm.. idag har jag ingenting planerat att göra. Det är tisdag.... Jag börjar bli skapligt trött på att inte jobba. Men ska jobba snart... om några veckor.

...stuck in reverse...

Puss & kram ♥

Måndag på Liquid, igen.

Jaha, då blev det en till måndag på Liquid då. Vi kom dit rätt sent så hann bara vara där ca en timma innan det stängde. :P men det var trevligt ändå.
Här är lite av bilderna. :)


Kim bjöd laget runt på öl. :)


Millan & me


Kim & Einar var lite hångelsugna. ;P


Einar & me

Nu ska jag lägga mig och sova.. kanske man vaknar av klockan när den ringer klockan nio. (om någon undrar varför jag har alarm på då så är det för att annars finns det risk att jag sover bort hela dagen.)
Krampuss! ♥

Vi sitter på Liquid igen. Men nu

0-4e0a5ba9076d2e50a4aa1066791b120b.png

Vi sitter på Liquid igen. Men nu stänger det..så vi får gå hem. Och ute regnar det. Tack för ölen Kim! :)


Test

Kommer ni in här?

har jag mycket liv eller?

Jag har sååååå himla tråkigt! Hitta på nåt? :) Aja, jag gör väl en lista jag hittade på internet någonstans.

Lovar du att vara ärlig? Jag är alltid ärlig, typ.
Du heter: Sandra
Smeknamn: Nilsson, Brumma, Brambram, Sandrew....
Låt som när du är ledsen sörjer till? Mio min mio-låten (som spelades på Tarjas begravning) och Eric Clapton - Tears in Heaven (som jag förknippar med Mia)
Beroende av: Hm, inget direkt. Kan inte sova utan en kudde eller liknande under magen.. men det är väl kanske inte ett beroende. :P
Vem behöver du mest just nu: Behöver alla i min närhet lika mycket tror jag....
Vad tror folk om dig? Haha, jag har inte en aning.. Bra saker hoppas jag!
Vad får du oftast komplimanger för? Att jag har fina ögon tror jag... det klassiska. Och att jag är rolig. Men jag vet inte om folk är ironiska när dom säger det.. :P
Vad säger du för att imponera på någon? Jag vet faktiskt inte.. är kanske inte så bra på att imponera på andra. Fast skulle säkert överdriva min "brahet" och säga att jag är helt sjukt grym.. haha..
Hur imponerar man på dig? Man är sig själv och grym och glad och ler.
Brukar du skratta för dig själv? :) hihi, ja.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "men ring om du ångrar dig..."
Var bor du? I Örebro
Trivs du där: Juppsi, mycket mycket.
Äger du några converse: Nej.
Vad har du för mobil operatör: Telenor.
Är du allergisk imot något: Nickel... och kanske lite laktos.
Har du haft sex idag: Nej.
Nästa mål i ditt liv: Få mig ett bra jobb där jag trivs.
Hur svarar du i mobilen: "Ja, det är Sandra" eller om jag är skeptisk på vem som ringer: "Ja, hallå?" haha...
Vem ringde du senast? Michelle idag.
Antal timmar sömn inatt: ca 7.
Sov du ensam: Mm... :(
Brukar du komma i tid: Mja, förr var jag väl kanske lite (läs väldigt) dålig på det men jag måste faktiskt säga att jag blivit mycket bättre nu.
När mår du bra: När jag är glad och lycklig. När jag är med folk jag tycker om...

MGMT - Kids

Denna också....



Haha, funderar på att införa en ny kategori... eller att i denna kategorin starta en ny grej som kan kallas för något så kreativt som "dagens låt" eller nåt sånt.

Tror jag ska ge det ett försök. Men idag har jag ju lagt ut en massa låtar... så ja, jag har väl garderat mig kanske.

Nya färger & header

Ser ni det nya? :)
Annars kanske ni får uppdatera sidan för att det ska synas.

Headern blev väl kanske inte så bra.. haha, det blir så när man sparar i .jpg-format. Anyway.. Jag är ganska nöjd ändå... och lite stolt över att jag kan så bra trots att jag inte kan.



Jag har precis ätit en tallrik med ravioli. För den som tar det jag skriver ordagrant så vill jag poängtera att jag inte åt själva tallriken utan raviolin....
 Det är kanske inte det godaste man kan äta.. men inte heller det äckligaste.

Jaha, vad ska man hitta på nu då?

MGMT - Time to pretend

Tack Millan som introducerade mig för detta:



Så bra!

ca 400!

Haha, det där gick ju bra. Känns som om jag har bra odds.. eller inte.
Jaja.. Vi får se hur det går då.

Jag vill hitta på nåt. Känner mig helt otroligt sjukt rastlös! Skulle nästan kunna... äh, kommer inte på nåt kul.
Eller, jag skulle kunna sätta mig och sjunga "en elefant balanserade, på en liten liten liten spindeltrååÅd, det tyckte han var så intressant, så han gick och hämtade en annan elefant.." osv... upp till kanske 596. Ca.

Jag funderar på att försöka mig på att ändra min header och färgerna i min blogg. Vågar jag mig på det? :) Jag och html-koder är ju bästa kompisar........ Äh, I'll try.

Coldplay - Fix you live

Fast den här kommer alltid att vara den absolut bästa. Ingen annan låt ger mig mer gåshud!
Och ingen text är heller mer klockren än denna.



Just den här videon också. När Chris Martin ställer sig och snurrar på den lampan i taket... då är allt i hela världen bra. :)

Coldplay - the Scientist live

Åh, jag får gåshud. Älska texten. Älska Coldplay!


Jag undrar:

Why *** ** **** ** ***?

Jag förstår inte.

God morgon!


Så här stilig fick jag se ut på mitt gamlagamla jobb, erkänn hett! ;P Var alltid lika trött eftersom jag var tvungen att gå upp klockan 04!!!

Idag ska jag iväg och göra en sak, men vad det är det säger jag inte. Fast kanske råkade säga det till några i fredags... men wth.. ni vet ingenting, för det betyder otur! Inbillar jag mig. :)

Trampbil

Nu har William åkt hem.. gud så tyst det blev här hemma! Helt otroligt!

Han hade i alla fall kul idag. Han åkte som bilden visar trampbil och sen även lilleputtetåget.
Han tog även en liten svängom i lekparken och en promenad runt ön.

Han är så gullig så jag bara vill äta upp honom ibland.  Säger så söta saker.

Jag är ganska trött, surprise, så jag ska lägga mig tidigt idag hade jag tänkt.
Känner mig inte helt frisk heller.. känns om jag håller på att få feber eller nåt. Men det kanske bara är tillfälligt, jag får hoppas på det i alla fall.

Säger hejdå för nu. Krampuss!

Beyonce & Justin Timberlake

Alltså, jag dör av skratt! Klicka på bilden så öppnas ett nytt fönster med videon. Så kul! Justin är ju så himla het i body också OCH KLACKSKOR! ;P


:) Mobilbloggar. Det blev ju så

0-3005af966d8ee508371292efd859794d.png

:) Mobilbloggar. Det blev ju så fint väder att vi kunde gå ut och äta lunch. Tur det! Maten blev godkänd av Wille! Han tyckte till och med att det var, för att citera, jättegott!


Söndag

Hej! :)

Jag fortsätter vara sjukligt trött. Jag är då alltid trött när jag inte ska vara det... och är då så klart pigg som en mört när jag borde sova. T.ex. mitt i natten.
William väckte mig vid halv nio och frågade hur länge jag egentligen skulle sova idag. "Jag ska bara blunda några minuter till", svarar jag. Ca 30 sekunder senare påstår han att det gått ett par minuter.. så det var bara att stiga upp.
Det var ju iofs inte så hemskt tidigt, det kunde varit värre.


Igår innan han somnade fick han sig ett skumbad.


Så här trötta är vi (läs jag) idag. Men nu ska jag snart börja laga lunch. (Kyckling med ris) för sen ska vi gå till Stora Holmen och åka trampbil. (bara det inte börjar regna!)

Han vaknade förresten i natt vid kanske fyra-fem någongång och undrade vart han var. Jag sa åt han att komma och lägga sig hos mig.. och det gjorde han. Sen somnade han om på två röda.

Puss & kram! ♥


Pigger

Mobilbloggar, Va fasen är det med mig och att inte kunna sova numera? Även om jag är helt dödstrött så kan jag bara inte sova. Jag borde VERKLIGEN sova. Jag har till och med provat att RÄKNA FÅR nu och inte ens det funkar. Frustrerande om nåt. Någon med nåt annat sovatips? :) nej, lösa sudoku, det blir jag kanske trött av.. Det är värt ett försök! Krampuss!

kvällsprat

Nu sover han!
Det tog sin lilla stund kan ju säga men det gick till slut. Jag fick sitta och killa han på ryggen i en evighet... till slut så frågade han mig om han fick blunda en liten stund. Det gick ju såklart bra. Sötisen!

Idag har jag för övrigt varit helt sjukt trött. Så jag satte William en stund framför datorn och så sa jag att jag bara skulle vila ögonen en liten liten stund.
"Ska du sova eller?", frågade William.
"Nej, bara blunda en liten stund."

Jag somnade. Men fick bara sova någon minut för sen väckte W mig.

Jaja. Jag kanske också ska sova då...................

bye.

Williamvakt.

Söta fina lilla gulleponken :) William såklart.


Mellis.. :) Frågade om vi skulle äta i vardagsrummet och då sa han: ja! det får vi aldrig göra hos mamma!" :P Han åt fem eller sex mackor!!!!


Bara en liten stund senare så var han hungrig igen. William bestämde maten idag och då blev det mos och korv.

Jag: William, hur många korvar äter du?
William: Fem.
Jag: FEM?!?!?
William: Sex då?


Han åt två....


Innan gick vi iväg och handlade, då råkade en chipspåse flyga ner i korgen.. haha... :P

William med tårar i ögonen (innan vi var och handlade: "Jag vill åka hem till pappa nu, för jag saknar pappa, för han har chips hemma hos sig"

Bilder från igår


Millan & jag på väg till Johan :)


David & Millan :)


Johan :)


Simon & Jonas :)


Johan & jag :)

Resten av bilderna finns på min bilddagbok eller på facebook. Bye for now! ♥

 "drfffegujhpåkuuk / puot9y'uuuy+7jtfhfolugtjhjuip7u76t6yioip8ppi 880+

0+ptihjtyihuuuughl,kmokkiikkkkkkkkkkkkk877 gtjufgyhjk,mmhhjuupppppppppppppppppp9" / WILLIAM

Sötisen

Nu är Wille här och han är full av energi. Tänk om den kunde smitta av sig lite på mig.. :P Hittade den här videon som jag filmade i våras. Visst är han duktig?



varför blir det inget ljud för? Eller hör ni ljud?

tack

Ville bara säga tack för igår allihopa :)

och idag. Eftersom klockan blev över 00.. ;P

Bilder kommer senare.. :)

Lördag

Good morning! :)

Fy så bakis jag är idag.. helt sjukt bakis. Har till och med svårt att skriva på tangenterna.. :P

Jaja.. igår var jag på fest hos Johan..:) och så drog vi vidare till Harrys..men då är jag några månader för ung så jag fick inte komma in där. Illa. Kände mig väldigt ung då.. och väldigt pinsamt måste jag säga.
Så då drog vi till Strömpis istället.. Hade himla kul faktiskt! Dansade och lite så. Väldigt mysigt var det!

Jag hoppas jag snart mår lite bättre eftersom jag snart ska vara barnvakt till lillebror. Vi ska ha en riktig myskväll han och jag. Om vädret tillåter ska vi gå till Stora Holmen imorgon med.. så vi hoppas på okejväder.

Näe, jag har inte något vettigt att skriva som vanligt.. så säger hejdå ♥

Laddar!

:) Hej på er! Jag laddar som fasiken just nu.. haha.. har inget bättre för mig :P Jag är nästintill klar nu.. vet bara inte vad jag ska ha på mig... det är alltid ett lika svårt val. Funderar på att packa en väska med lite saker och sen dra till Millan... :P


Så här ser jag i alla fall ut just nu.. Ingen mascara än...

Och det här lyssnar jag på: Flipsyde - When it was good


Bye for now.. ♥

Michelle!







:) Michelle, följ med idag!!!

:D

Hej på er alla!

Glada idag? Det är jag.. för idag händer det nåt.. till skillnad från min vanliga vardag då det inte händer ett skit.Typ.. Eller ja, ibland händer det ju saker men... äh..ni fattar.. :P
Jag ska i alla fall på fest, surprise! :)

Nu ska jag snart äta lite frukost. Sen ska jag ta mig en dusch...

Ja, annars har jag inget speciellt planerat. Systemet stänger klockan 19 idag vilket passar mig perfa! :) Drar jag dit innan jag drar till festen. Jag måste ta mig till affären också och köpa mig lite groggvirke och kanske ett paket med mjölk. Jo.. så är det.. intressefiskarna dör av överbelastning på hjärnan. ;P

Säger bye for now! ♥

Dagens i-landsproblem

....mina kläder får inte plats! Min garderob är för liten!


Byrontoken

Haha, så här långt kom jag med tvättvikningen..



men han fick till slut flytta på sig.. och nu är jag klar! :)

pussel -98



:) Hihi, jag hittade denna bilden.. 11 år gammal måste jag vara då... Jag har alltid älskat att pussla, så är det bara. Fast numera är pusslen lite större och mer komplicerade.. :P Fast jag tror nog det där pusslet finns kvar än idag. Om inte mamma slängt det.

Har tråkigt.. kanske drar igång ett pussel? Ute regnar det....

Gissa hur många bilder?

Go förmiddag alla! :)

Fy satan i skogen vad trött jag är. Jag har sovit alldeles för länge idag.. och var vaken alldeles för länge igår. Somnade inte förens vid 04, eftersom jag kände att jag absolut skulle sortera klart bland alla mina bilder jag har på datorn. + filmer. Men såklart blev jag inte klar.......

Någon som vågar sig på en gissning på hur många bilder det är jag har på datorn? Alltså enbart från digitalkameran. Bilder från år 2006. Någon gissning? :)
Vinnaren får... äran. :D Fredrik får inte gissa.

Idag skulle jag behöva ta mig en promenad till systemet för att inhandla dryck tills imorgon. En flaska Riesling kanske. Billigt, gott & bra. Eller så tjuvar jag på mitt hemmalager.. har inte bestämt mig än. Eller, både och?

Idag ska jag även vika alla kläder jag var så duktig och tvättade igår. De borde vara torra nu. Men nu ska jag ta mig något frukostaktigt att äta. See you later, alligator! ♥


Ingen som gissade, men fyller i svaret för mig själv.. 11 234

Jag ger dig min morgon


Håkan Hellström

Nu ska jag sova. En riktig nostalgikväll/natt har det varit nu. Och jag älskar det!
Låten är väl inte så nostalgi kanske.. men den är fin :)

God natt alla! ♥

Koffor?

Koffor når eg kjenne det goa du gjør med meg
 Det kan nesten virka som om eg prøve å unngå det
Og eg føle meg redd for nåden og glea du skjenke meg
 Forunderleg, forunderleg

Jag tror jag vet vad det betyder.. vet lite av det i alla fall. ;P Det är i alla fall norska för den som inte förstod det ens.. Det är ett väldigt fint språk om ni frågar mig... :)
Texten är en bit av en låt som tidigare lagt upp (se här) Den är så otroligt fin!

Och när jag hör låten så tänker jag på en speciell person med. En väldigt fin vän. Tack fina vän för du håller mig sällskap om nätterna, trots att du ska upp och jobba, ibland... :)

Nya läsare

Jag vill förresten säga välkommen till nya läsare..  för ungefär en och en halv vecka sen ökade mina läsare till nästan 50%.. och det är ju väldigt kul! Och det som är ännu roligare är att ni stannat kvar! :) Måste ju betyda att jag skriver lite roligt i alla fall. ho ho..

Fortsätt gärna läsa ändå och skriv gärna en kommentar eller två.. det gör det bara mer kul och jag får bara mer lust att skiva. Fast jag tycker själv jag skriver ganska mycket ändå.. Eller? :)










Fika med old folks

:) Kom hem för en liten stund sen från att ha varit och fikat med lite gamla klasskompisar. :) Så himla kul att träffas igen.. vi har ju inte setts sen vi tog studenten för tre år sen. (Gud vad tiden går fort!!)


And i'm off...


Patrik fick vara med på ett kort. :) Ser lite glad ut.. hehe


Han bjöd mig på en Chai-latte.
Så hiiimla gott! (Tack Patrik, igen! :) ) Mitt sånt thé är slut.. och efter att ha druckit det idag kom jag fram till att jag MÅSTE köpa nytt snarast! :D Patrik köpte en brownie till sig själv.. men han orkade inte hela.. så jag tog mig några bitar av den med.. men inte ens jag orkade käka upp. :P Lite mastig var den.

När vi hade fikat klart kom Alvar och Roggan förbi också. Så vi satt och snackade lite grann med. Synd det ska ta tre år mellan gångerna vi ses.. :P Jaja.. så är det i alla fall. Nu ska jag laga mig nåt att äta. Vet inte vad än.. Får ta mig en titt i kylskåpet och se vad jag hittar. Puss & kram! ♥

Onsdag

Oj, är det redan onsdag? :P

Jag sitter och sminkar mig lite. Håller även på att tvätta.. så när jag skrivit klart här måste jag ner och slänga in två nya maskiner.

Snart, eller om några timmar, ska jag iväg och ta en fika med två gamla klasskompisar. Ska bli så hilma kul att träffa dom igen. Var ju liksom typ tre år sen sist..

Nej. Jag hade nog inte mycket mer att skriva ner.. :P Vi hörs! ♥

Bjørn Eidsvåg og Elvira Nikolaisen - Floden






En helt underbar låt. Jag bara älskar den! Inbillar mig själv att jag kan norska och försöker sjunga med.. (hoppas ingen hör mig!) Jag har kollat upp texten men förstår ändå inte vad allt betyder så en vän till mig ska översätta till mig :) Jag väntar spänt! ;)

Måndag på Liquid

Hej bloggen!
Idag har jag varit otroooligt seg vilket ni märkt på dålig uppdatering. Igår när jag precis satt mig i soffan för att koppla ner och bort allt så hörde jag att jag fick ett meddelande på facebook. "Ska du med till Liquid?" Ehm.. :P "En måndag!", tänkte jag... men tänkte på att jag ändå inte skulle göra nåt vettigt idag så jag tog mig en snabbdusch och åkte iväg.

Jag hade faktiskt väldigt kul! :)

 
Vi körde som jag skrev i inlägget innan "sugleken". Vet inte om den har nåt riktigt namn..
men annars så passar ju sugleken ganska bra. Ni ser kanske på bilderna hur det går till. (De små bilderna är klickbara när sidan laddat klart för större format)


:)

Me :)


Alla vi som var där utom Sander som tar kortet.



Jag snodde Sanders hatt. Den hade jag nästan hela kvällen.. kände mig lite ofräsch eftersom jag inte hann göra mig i ordning.. och hatten döljde då mitt hår. :P Men han försökte hela tiden sno tillbaka den eftersom han påstod att han var i större behov av den.. eftersom han ville dölja att han inte längre hade något hår. :P


Det blev efterfest hos Kim. Fast han gick och la sig.. sen gick även Einar och la sig och sen åkte Jesper hem. Så då satt jag och Sander och spelade ölspelet. Efter några timmar kom en vän till Sander och gjorde oss sällskap och då söp vi honom under bordet, Sander alltså. :D jag somnade nog inte förens 5-6 i morse och har inte sovit speciellt bra heller eftersom jag fick sova på divandelen på hans soffa.. Nog för att jag är kort, men så kort är jag inte!

Tack för en trevlig kväll killar... och jag vet att ni läser..!

jag sitter på liquid och dricker

6ba9911c0613c6349c2bf6ecfcc2d3a3.png

jag sitter på liquid och dricker en cider. Vi kör sugleken..man har ett kort som man ska blåsa in så det fastnar på läpparna och sen ska kortet runt bordet. :)


Måndag

Idag har jag bränt mig! Fy sjutton säger jag! :P Råkade somna till ett par minuter när jag låg där.. och jag lovar att det var under de minutrarna jag hann bränna mig. Jaja.. jag får väl skylla mig själv, kanske. Men, jag hade faktiskt smörjt in mig! Fast bara med faktor 6..tänkte det skulle räcka.

Jag gick hem och satte mig och kollade på tv en stund
.. såklart somnar jag. Jag vaknade av att det plingade på dörren. Tänkte att är det dom där jävla jehovas en gång till så vette sjutton vad jag gör.. men det var inte jehovas.. det var pappa och bror J som stod där. Trevligt överraskning! Vi fikade saft och bullar. Pappa fixade cykellåset så nu kan jag cykla igen!

Annars har det inte hänt mycket.. har fortfarande inte ätit nåt... men är verkligen inte alls hungrig. Det är för varmt för mat! Men någonting måste jag såklart få i mig sen. :)

Ikväll ska jag kolla på SHREK! Min favorit! Såg att den går på tv4 kl 20:00. Bänka er, han är kul! ♥

åh så skönt det är ute! Så himla

57b9143eac0f5dbdc3917f9f59e08893.png

åh så skönt det är ute! Så himla varmt att jag nu la mig i skuggan under ett stort träd. Det är ju måndag idag vilket betyder att de flesta jobbar..men lite skolungdomar har det varit här. En klass som hade idrott och en som hade engelska. De skulle tydligen skriva dikter. :p riktigt dåliga var dom! Haha..<br> Ja, jag ligger nog här en stund till men sen måste jag hem och få mig nåt i magen. Vi hörs! :)


var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0