I'm back! ;)

Trött som  f a n  är jag utan att överdriva det minsta. Ska skriva lite kort nu och sen ska jag lägga mig, kommer somna på fem röda! Får se om jag ens orkar spela mobilspel. (!) Då är man trött!

Imorn är då min första dag som arbetslös. Eller, arbetssökande.. eller finns det något finare ord? Just arbetslös är ju inte direkt attraktivt av sig.. haha
Men imorn ska jag ia alla fall åka in till Örebro och träffa Michelle. :) Ska bli väldigt trevligt tycker jag! Och så ska vi gå en liten promenad till ett ställe i Örebro där jag ska göra en jättekul grej och eventuellt (98% säkert) göra en annan jääääättekul grej. Kan bara tacka min farmor för att jag får möjligheten, är verkligen otroligt tacksam!
Vad det är skvallrar jag om imorgon. :)

Nej på riktigt så orkar inte mina ögon mer. Ser suddigt och vill bara gnugga dom. Jag kanske kan blunda och skriva.... slipper anstränga ögonen då.

Okej, bara för att testa så kommer jag nu skriva några meningar utan att kolla på skärmen.

Ehm, haf npste tukk arbetsförmedlingen inm koer, Kaske ska ta mig di omoegon. Får se vad jag hinner. Fast bitde nog
prioritera det först. Då ja, det blir nog så. Abetsgörmedlingen alra först.

Men! Jag är riktigt stolt över mig själv! En stor förbättring sedan jag första gången satt vid en dator i typ trean eller nåt. Då tog det mig säkert tre-fyra minuter att bara skriva hela mitt namn.

Jaja, nog med intressant fakta. ;P Sängen var det ja.. Natti på er! ♥

Hejdå Göteborg! Hm, idag var sista dagen

0-15ebf01481300849304179d6bde2f52c.png

Hejdå Göteborg! Hm, idag var sista dagen på jobbet. Det var otroligt jobbigt att säga hejdå till alla. Jag började böla redan igår faktiskt. Kunde inte hejda mig. Min högsta chef kom och tröstade mig och sa: du vet att du jättegärna får stanna kvar här, va? Kan du inte bo på ett vandrarhem så länge?

Åh, jobbigt, det är det!

Fick den chokladasken som visas på bilden av några på jobbet. Visst är den gullig?! Och ett presentkort på inter flora. De förstod att jag hade mycket att bära så de köpte inget. Så himla gulligt av dom! Hade de inte alls behövt men blev jätteglad. :)

Jag ska lyssna på lite musik nu. Är snart hemma i Hallsberg nu. Puss och kram på er!


Today is the day

God morgon lördag! Jag ligger fortfarande i sängen men måste gå upp snart. Pappa och G kommer snart hit med släpkärran. Det är alltså idag alla grejer åker upp till Närke igen. Det blir fullt upp idag med andra ord. Nej, måste duscha nu.. Och gå ett varv och se så jag inte glömt något. Vi hörs! Puss & kram!

Självömkan

Usch, jag har sån himla hosta. Det rosslar i hela bröstet och gör SÅ ont. Trots att jag tagit dunderhostmedicin! Världens (pollen?)allergi har jag hunnit få med. Nåt är det jag inte tål i alla fall. Kan knappt andas, varken genom näsa eller mun. Inte gäspa, inte ta djupa andetag. Och jag vill så gärna gäspa! Hihi, ja, det var lite självömkan det. ;) (kom på att man kan blogga på sätt utan att mms:a.) Puss!

Hej på er! Jo, jag lever faktiskt

0-43cc6fcdc7fd76a982cb54297ade7231.png

Hej på er! Jo, jag lever faktiskt än! Men kan ju inte blogga så ofta som ni kanske vet. Bara från mobilen och det kostar ju en del.

Hade ju för längesen bokat in en massagetid tills idag.

Och gud så skönt det var! Hon trycker lite på ryggen så somnar man nästan. Hon har "andlig kontakt" och idag fick hon ett budskap hon ville förmedla till mig. Att det kommer dyka upp möjligheter som jag lätt missar om jag inte ser mig omkring ordentligt. Och lite mer saker som jag inte tar upp nu.

Packat har jag gjort för fullt men har fortfarande rätt mycket kvar. Tar det aldrig slut??

När jag kommer till Hallsberg så ska jag berätta en sak, en kul sak! :) nä, undrar vad detta kostar mig!? Vågar inte skriva mer. Vi hörs! Puss & kram!


tjabba tjena hallå och hej!

01bd082b555242329f4b359323921f95.png

tjabba tjena hallå och hej!

Allt bra med er? Här är det fundersamt. Det känns lite konstigt att bo här när vi inte ens är tillsammans... Men det är ju bara för ett litet tag. Jag jobbade ju idag. Var så fruktansvärt trött när jag kom till jobbet och gissa vad jag får höra då? Jo, jag jobbar kväll! Bara att görat. Jag var i alla fall efterlängtad! :) När jag kom "hem" igen så plockade jag upp alla kartonger, vilket var över 20! Minns inte hur många exakt. Har iaf bara packat två än så länge.. Men det blir fler imorn.<br> Nu är jag så trött så ögonen går i kors. Ligger ju redan i sängen men ska släcka och sova! Natti på er!


Tävling hos Becka.

:) jag har lite tråkigt. Kollade som vanligt igenom min hög med bloggar som jag följer och ser då att mammabecka har en jättekul tävling. Klicka här för att komma till tävlingen.
Om jag vann skulle jag köpa en dekor som det står "All you need is Love" på. Tänk så fint! :)

Ångest!

usch, jag vill inte åka! Jag vill inte, vill inte, vill inte! :(

Det är "bara" en vecka plus två dagar men det kommer vara en evighet när jag väl är där! Ingen dator där heller eftersom den får stå kvar hemma hos mamma. Så det kommer inte bli speciellt mycket bloggande. Eventuellt lite från mobilen. (eller mycket beroende på tid)

Ska packa allt.

Måste försöka beräkna hur stor plats allt tar, ifall det räcker med en kombi + släp eller om det behövs det dubbla. Hade ju två bilar + två släp när jag flyttade ner, men nu ska jag inte ha med mig soffan, fåtöljerna, köksbordet eller köksstolarna så då får jag massa extraplats. Jag får helt enkelt se sen när jag packat allt.

Och jag fasar verkligen för hur det kommer vara att träffa alla. Jag är så rädd att de ska vara arga på mig och/eller elaka mot mig. (kanske omedvetet) Är nervös.
Vet redan att vi kommer bråka, jag och O.. om allt och ingenting. Jag ska försöka att inte ta åt mig och inte ta det personligt men det kommer bli tufft.
Jag vet en som bodde med sitt ex i typ tre månader eller va det va.... jag förstår verkligen inte hur hon kunde klara av det!? Jag mår pyton redan nu!

Ursäkta mitt enformiga tjatiga inlägg. :(

Stämmer!

Det är ingen glädje att vara sysslolös,
det roliga är att ha mycket att göra
...och strunta i att göra det.
Mary Wilson Little

Bakisdag.

Hej hallå!
Usch vad trött jag är! Jag sov ju som sagt hos Linda och Millan i natt. Fast Linda var ju inte där.. :P Sov i Lindas säng. Så vaknade jag halv sju på morgonen och kunde inte somna om. Efter några timmar orkar jag inte ligga där i sängen längre så gick faktiskt upp och spelade mobilspel. :) Så beroende!

Jaha, igår då.. Först var det lite förfest hos L & M men så drog vi med bussen till centrum och så gick vi till Klaras. Linda fixade så att alla som kom efter oss (och vi) fick betala 20:- i inträde istället för 100:-. För det stog så i mailet de hade skickat ut. Vad var det han sa nu igen, L? "Ja, hon har faktiskt rätt!" Han gick och kollade. :P
I alla fall.. så satte vi oss vid ett bord. Massa trevligt folk där! Träffades Mårten och hans jättesöta flickvän Anna som läser min blogg! Haha, lite underligt att vi aldrig träffats men hon ändå visste så mycket om mig. Men det var verkligen kul att träffas! Och så träffade vi några andra med.. satt och snackade jättelänge med en. Mucho trevlans. :)

Krogen i Örebro stänger ju så fruktansvärt tidigt! Klockan två!!! Då har ju knappt förfesten slutat i Gbg! Nej, fem är en lagom tid att stänga tycker jag. Håller ni inte med?

Puss & kram! ♥

Hej på er! Gud så kul jag hade i

72686d383802c8473064456a9b36ec5f.png

Hej på er! Gud så kul jag hade igår alltså! Tänkte först stanna hemma men är glad jag gick ut ändå. :) jag sitter hemma hos Linda och Millan i Örebro och väntar på pappa som snart kommer och hämtar mig. Bakisbilden bjuder jag på! ;) Skriver mer sen! Kram på er!


Full rulle!

Haha, här är det verkligen full rulle som rubriken talar om. Jag och yngsta lillebror W, 4 år har lekt häst, kittleleken och retleken. Så söt är han!

"Ha ha ha ha ha ha, (retramsan) du bor inte häär, det är inte du som bor här!"

Jag har varit häst nu så W har suttit på min rygg och så har jag fått springa runt på alla fyra och gnäggat. xD W har haft hysteriskt kul... Jag också om jag ska vara ärlig.. Kul att skratta! :) Min rygg däremot mår inte lika bra. Den skriker efter lite massage! Tur att jag för längesen bokade massage på jobbet till sista dagen eller om det var näst sista. :) Perfect.

Nu kom min moster så ska ner och hälsa! Ses och hörs! Kram! ♥

Fullt hus

God förmiddag! Mår ni bra?

Jag vaknade för någon timma sen och har precis duschat. Gud så ren och fräsh jag känner mig! ;P Mamma, J och W är på Röda korset och tittar så är ensam hemma en stund. Eller ja, katterna är ju här med... Alla fem! (mina två och mammas tre) Jag ska ta mig och äta lite frukost snart och klä på mig för sen kommer min moster och hennes yngsta dotter hit. Hon är väldigt gravid så snart får jag en kusin till. :)
I kväll kommer alla syskonen hit så då blir det fullt här. Och så ska mamma ha någon tjejkväll också så då blir det verkligen fullt här! Hm, vi blir jag, mamma, ch, jo, je, ki, wi och så tjejgänget två stycken. Så nio stycken. Plus fem katter.

Kanske skulle jag iväg och bowla. Eller hur blir det?

Imorn kanske  jag ska med Mich till hennes familj och fira hennes syster. Skulle vara trevligt faktiskt men jag får se..

Nej hörrni, ska ta mig en macka och ett glas oboy nu! :) Vi hörs!

Torsdag fylld av tankar.

I och för sig så är väl alla mina dagar fyllda av massa tankar.. jag som tänker och överanalyserar allt. Men idag har jag verkligen tänkt.

Jag får sån ångest för att åka och bo hos O tills jag är klar på mitt jobb. Det kommer vara så jävla jobbigt, det vet jag redan nu.
Och som att det inte var nog med att jag ska bo med O så ska jag sen iväg och jobba med hans mamma och bror. Jag har ingenting emot dom men jag tror de har emot mig nu. Jag som "lämnat" deras son. Fast det var ju mer eller mindre ett gemensamt beslut. Hur som helst.. ni fattar nog att det inte blir lätt.

Till nästa helg har pappa bokat släp från jobbet så då kommer han och kanske en bror eller två ner och hjälper till och flyttar hem alla saker.
Jag själv har ju då två dagar kvar på jobbet så får snällt stanna kvar och arbeta dom.

Jävla jävla säger jag.

Ni kanske förstår att mina tankar snurrar runt och jag mår inte så bra. Min yngsta lillebror har i alla fall fått mig att le lite idag. ♥

Nej, det blev visst längre skrivet än jag tänkt mig. Ska fortsätta att göra ingenting. Kram på er!

Ska jag göra.

Medan man funderar på vad man ska göra kan man slå sig ner och sjunga en visa.
Källa: Nalle Puh

Ringt chefen

God förmiddag på er!

Jag vaknade för några timmar sen och sitter vid min nyomformaterade dator hemma hos mamma och gör ingenting. Ringde min chef idag som vi kom överens om i måndags. Hon lät väldigt förstående via telefon och jag hoppas att hon är lika förstående utan telefonen med.
Hur som helst så kom vi överens om... eller jag sa att jag tänkte komma på måndag och hon tyckte det gick bra. Så på söndag får jag ta mig till Gbg då. :/ Vill ju trots allt avsluta jobbet på ett bra sätt. En vecka och två dagar blir det.

Packa packa packa dådå. Har då i alla fall någonting att sysselsätta mig med. Tur att jag har kvar alla kartonger!

Nej usch, det är jobbigt. Det är så jävla jobbigt just nu.

Då var det väl klart då...

Vi har pratat igen idag.

Och nu har vi bestämt det... att vi inte ska försöka mer. Så nu är jag då officiellt singel. Hur konstigt känns inte det att säga då?

Är nog lika bra.. faktiskt. Det har ju inte varit bra alltid. Lite för mycket negativt jämfört med positivt.

Så nu.. ja vad händer nu? Jag har ju fortfarande kvar mitt jobb som sagt.. och har kvar det tills den sista mars.. dvs tisdag om två veckor idag. Jag kan inte vara hemma utan lön som jag är nu resten av tiden.
Ska prata med min chef imorgon så får vi se hur vi ska göra. Det är verkligen skitjobbigt alltihopa. Eftersom jag inte känner någon annan i Göteborg så blir jag ju tvingad till att bo hos O då med. Kommer kännas skitkonstigt. Men det är ju "bara", vad blir det nu?,  en och en halv vecka. En helg. Då ska väl säkert O ut som vanligt... kul att sitta hemma hos honom då och veta att han kanske är ute och raggar en massa och så då. Det är ju såklart bara spekulation från min del, men ja, ni fattar.

Önskar jag kunde spola fram tiden nu.
Måste få tag på ett jobb snarast möjligt så jag kan få tag på en egen lägenhet. Nu får jag bo hos mamma och pappa tills vidare.. ja, det var ungefär vad jag hade att skriva just nu.
Får se vad chefen säger imorn nu bara. Kanske borde lägga mig så man kan prata som folk och i lagom tid.
Kram!

Håkan Hellström - För sent för edelweiss



Jag kan inte låta bli att älska den här låten. "...för sent för kärlek..."

Lista.

1. När gick du upp idag?
Haha, jag får skämmas... vid tolv kanske.

2. Diamanter eller pärlor?
:) Jag vet inte, båda?

3. Senaste filmen du såg på bio?
Jag minns inte.. Det var ett tag sen jag var på bio faktiskt.

4. Favorit-TV- program?
Gray's Anatomy, inredningsprogram och unga mödrar.

5. Vad åt du till frukost?
Två mackor med cognacmedwurst och ost på. :)

6. Vad är ditt andranamn?
Maria

7. Din favoritmat?
Tacos, fiskgratäng & köttbullar med mos, gräddsås och lingonsylt.

8. Vilken mat gillar du inte?
Hm, inget med svamp i.

9. Favoritchips?
Hm.. tycker det är godare med ostbollar :)

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Viva la Vida

11. Vilken bil kör du?
Den jag kommer åt. Äger ju ingen bil...

12. Favoritmacka?
Räksmörgås.

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
Jag vet faktiskt inte.. jag kan inte med trångsynta människor.. Lögnare osv..

14. Vilka är dina favoritkläder?
Hm, hemma mjukiskläder, långa linnen. Ute jeans och farfarströjor.

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Thailand eller nåt annat. Vill se alla platser!

16. Favoritklädmärke?
Jag bryr mig inte så mycket om märken på kläder om jag ska vara ärlig. Haha, nu blev ni väl förvånade? ;P Modefreaket Sandra.

17. Var vill du dra dig tillbaka?
Var? Jag vet inte... Någonstans där jag trivs.

18. Favorittid på dagen?
Runt två-tre tror jag... När dagen är som mest "dagig".

19. Var är du född?
Örebro

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Brottning!

21. Coca Cola eller Pepsi?
Fanta? Men det gick ju inte att välja på... så Coca Cola.

22. Fotboll eller ishockey?
Ishockey.

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Nattuggla!

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr.

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Hm, inget spännande. Jag berättar nåt spännande när jag vet nåt spännande.

26. Vad ville du bli när du var liten?
Jag tror jag ville bli frisör..

27. Bästa barndomsminnet?
Har många fina barndomsminnen...

28. Varit i Afrika?
Nope.

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Hm... Jag har ett minne av att jag gjort det,att jag lekte mumie.. men vet inte om jag bara drömt det.

30. Varit med om en bilolycka?
Haha, för många år sen när jag fortfarande satt i barnstol så åkte pappa iväg medans jag skulle spänna fast mig. Men så var stolen lite konstig så skulle rätta till den. Då tvätnitar pappa och jag flyger fram och knäcker vindrutan med pannan. Varför han gjorde det? Ja, fråga honom. :P Vet inte om det räknas som en bilolycka.. men det var ju en olycka som hände i en bil. ^^

31. Favoritdag i veckan?
Lördagar!

32. Favoritrestaurang?
(jag ändrade stavningen i restaurang. Innan stod det restaurant och det stavas inte så!) Men ja, vet inte... Jensens böfhus eller O'learys.

33. Favoritblommor?
Orkidéer.

34. Favorit-snabbmatsrestaurant?
Donken.

35. Äger du en cykel?
Nej, någon som förstörde min vackra fina gamla cykel.

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Jag handlar aldrig på kredit... Så jag vet faktiskt inte...

37. Läggdags?
Nu? Nej? I natt någon gång..

38. Senaste personen du delade en middag med?
Mamma igår.

39. Vad lyssnar du till just nu?
Håkan Hellström

40. Favorit färg?
Brunt.

41. Hur många tatueringar har du?
En ängel på axeln. Tänk om den kunde ge mig lite kraft.

Löften är till för att hållas.

Han ringde aldrig igår som han lovade. Jag menar, om vi ska lyckas lösa detta så krävs det ansträngning från oss båda två. Och eftersom det är jag som är osäker och inte han så kan jag tycka att det ligger lite i hans intresse att höra av sig.

Jag vill inte vara den som är den.

Han kanske inte vill prata med mig, vad vet jag. Jag går bara och tänker och spekulerar en massa konstigt. Jag måste i alla fall veta mer tills i morgon då jag ska ringa chefen. Gud vad jag har ont i magen!

:(

En sjuksköterska ringde mig på förmiddagen och gav mig en tid 13:40.
Samma sjuksköterska ringde mig tio minuter senare och säger att hon pratat med sin chef och att de tyvärr inte kan ge mig ett sånt intyg jag behöver.
Så jag ringde min chef och talade om hur allt låg till. Min chef trodde att jag var hemma för att det var så osäkert på jobbet.. men det har ingenting med det att göra. Jag sa som det var.
Så det bästa vi kunde göra nu är att jag får vara ledig,  U T A N  lön. Kul. Kommer ha mycket pengar nästa månad. Nej.

Men vad ska jag göra liksom? Har inte så mycket till val.

Jag och mamma ska snart gå på en liten promenad och så tar vi en runda till affären samtidigt. Hon hade kikat in lite grejer i reklambladet som hon ville ha. (Jag hatar reklam) Min lillebror K kom hem från skolan alldeles för en stund sen och jag har lovat honom att vi ska spela Monopol sen. :P Hehe.. lite kul i alla fall. :)

På onsdag ska jag i alla fall ringa min chef igen så får jag se vad hon säger då.

Men nu ska vi gå! Hörs!

Nervöst.

Nu är klockan lite över åtta. Jag skulle börjat jobba nu. Jag är nervös för vad dom säger på jobbet om att jag är borta nu igen...
Sjukanmält mig har jag redan gjort via telefonsvararen.

Om ca en timma ska de ringa från VC här i närheten så ska jag tala om allt som hänt... Jag är nervös för att de inte ska tro mig och säga att de sjukskriver mig idag.. men att jag allt måste ta mig till jobbet imorn. Då bryter jag ner mig. Då går jag isär.

När jag sen varit hos doktorn så måste jag ringa min chef och tala om hela situationen även för henne. (Ingen sekretess här inte!) Jag är nervös för vad hon ska säga till mig...

Jag är nervös för det jag ännu inte vet ska hända mellan oss. Det jag vet är att jag snart bryter ihop.

W h y   s o   d a m n   c o m p l i c a t e d ?

Obesvarade frågor.

Jag lånar ett uttryck av mamma nu... Jag måste få lite perspektiv på saker och ting.. Jag är helt förvirrad just nu. Inget är bra mellan oss nu och jag vet inte hur det kommer bli i framtiden. Faktum är ju att det varit dåligt en längre tid... men.. ja...

Hur mycket jag än vill att det ska funka så måste jag själv inse att jag inte kan ge hur många chanser som helst och att jag måste tänka på mig själv i första hand i detta ögonblick.

Det är jättejobbigt och jag har så ont i magen.. Det är för många obesvarade frågor just nu, utan tvekan.
Jag måste sjukanmäla mig från jobbet och ha intyg. Jag var ju nyss sjukskriven i två veckor för operationen.. och nu måste jag sjukskrivas igen. Det blir osäkert på jobbet för jag vet inte om jag får vara kvar då... Om allt nu mot all förmodan skulle bli "bra" igen.
Just nu är det så att antingen stannar jag kvar där och  b r y t e r   i  h o p   t o t a l t   eller så åker jag hit, där jag är nu och får tänka lite. Jag har ingen annan än O att bo hos där nere och det funkar ju inte just nu, uppenbarligen.

Ja, det var en liten uppdatering om vad som hänt i alla fall... Vi ligger på is. Jag måste göra det här för mig själv.
Jag har lagat lasagne så nu ska vi ta och äta lite.. jag och mamma.

Kanske.

Jag kanske kan få tillbaka mitt liv nu. Jag hoppas jag kan få det. Jag hoppas jag kan börja tänka klart igen och börja förstå allt som hänt.

Måste packa. </3

Vilka är ni?

Vilka är ni anonyma?

Postat av:

Nu förstår jag ingenting?

Postat av:

Men lilla vän, gör något åt det då?!


Jag kan inte.

Jag har ett jobb att sköta.

Förvirrad.

Jag har hört talas om att våren brukar föra med sig vårkänslor.. och med vårkänslor menar jag inte det jag skrev om i inlägget innan det förra inlägget.. och inlägget innan det. Utan annat.. Ni kanske fattar vad jag menar...

Jag är så sjukt förvirrad... jag vet inte vad jag vill just nu och allt känns jättejobbigt faktiskt. Har gråtit en hel flod, nästan, så jag har så ont i ögonen att jag har svårt att hålla dom öppna.

Allt skulle vara bra om......
1.
2.
3.
4.
5.

Det är bara bråk och tjaffs och blä. Känner mig oerhört nertryckt och vågar just nu knappt uttrycka mig för då startar jag bara ett nytt bråk. "Men Gud!"
Vågar inte ens andas djupt för då kan man tro att jag suckar fast jag bara försöker få luft.

Suck.. och ursäkta för mitt tråkiga inlägg... och det är kanske lite väl privat, jag vet inte.. jag vet ingenting just nu.


Sandra & Wille



Jag har tråkigt. O sitter klistrad vid tv-spelet.
Jag hittade en jättesöt bild på mig och W som jag tog med cam (därav kvalité) när jag fortfarande bodde i Kumla. Jag var barnvakt.
W tyckte det var så himla kul att se sig själv i datorn så han satt och gjorde grimaser (Stavas?) och drog i öron och kinder. Så söt!

Nej, kan inte tiden gå lite snabbare? :|

Onsdag

Hej hej!

Jag har ont i magen. Sån där orokänsla ni vet? Undrar varför den kommer lagom tills att man ska börja jobba..?

Idag har jag varit ute på promenad hela två gånger! Första gången var det ingen lång promenad men andra gången lite längre. Det var verkligen härlig vårvärme ute idag. Ni kanske läste inlägget innan? Fina blommor i rabatten och allt. N ä s t a n   s å   a t t   m a n    s v ä v a d e   f r a m    n ä r   m a n   g i c k .  Ja det är nåt speciellt med våren. Minst sagt.

Hur är vädret uppåt i landet? :)

Om ca 30 min börjar Grey´s anatomy på femman. Yeeey! Veckans höjdpunkt i tv-väg.
Vet inte vad jag ska hitta på nu... Bara vänta på att klockan ska slå nio. Hörs! ♥

Våren är verkligen här nu. Helt

0-14d1c43385fd3b0d343d6b5b0e3a63d8.png

Kolla varifrån!

Våren är verkligen här nu. Helt underbart är det! Jag var nyss ute en sväng och det är riktig vårvärme ute. Solen lyser, fåglar kvittrar och fina snödroppar växer i rabatten. Någon har planterat påskliljor med. :) jag blir så glad i hela kroppen.<br> Jag såg bilder från Stockholm bland annat.. Där hade det kommit snö igår/förrgår. Snacka om kontraster. Nej hörrni. Ska göra annat nu. Kram &amp; puss


Byron den fina!




Visst är han underbart fin? ♥

ReDo.

Jag gick in i badrummet för att sopa upp all kattsand som låg på golvet. Lite hade blivit blött och fastnat i golvet så tog papper och fick upp allt det med. Tänkte att det var skönt att slippa blöta ner hela badrummet för att få det rent...
När jag ändå höll på så tänkte jag att det är lika bra att städa hela badrummet. Sagt och gjort. När jag äntligen var klar så satte jag på kranen för att tvätta händerna.. och vad händer? Jo, rören under handfatet lossnar och det sprutar vatten på hela golvet plus in i skåpet under handfatet där vi förvarar bl.a tvättmedel. Nu kanske Du som läser sitter och fnissar tyst för dig själv men då kan jag berätta att det inte var så kul...
Det blev blött på hela golvet. Mina strumpor blev dyngsura likaså nederkanten av byxorna. Så fick slänga av mig det.. och i samma ögonblick springer Figaro in.. Ja, han har ju sina behov. Så med blöta tassar hoppar han ner i lådan och gör det han ska. Hoppar sen ut ur lådan och springer en snabb runda in till duschen där han tittar oskyldigt på mig och mjauar högt. Sen tar han språng, (sådär ni vet som i tecknade filmer när de springer på samma ställe i en kvart innan de kommer nånstanns) ut ur badrummet, in i hallen och lämnar mig ett par härliga kattsandstasspår på golvet.

Ni som har Everfresh kattsand vet att den sanden fastnar direkt i golvet när den blir blöt. Inget kul. Så det var bara att göra om allt igen. Och så får jag väl se hur vårat tvättmedel mår efter sin lilla dusch...

Jaja, nu är det i alla fall rent där inne. :)

Och röret fixade jag. Hur bra det blev fixat märks på när det ger sig nästa gång.. :P Hoppas det inte ger sig igen bara!

Tisdag

Illa när jag måste tänka efter på vilken dag det är. Men visst är det tisdag idag? Jo det är det...

Det är så tyst här hemma. O åkte till jobbet för en liten stund sen och båda katterna ligger och sover. Jag har precis duschat och tänkte faktiskt göra mig i ordning för att gå ut en sväng.
Funderar på om jag ska ta mig med katterna ut.. för det var superlängesen jag hade med Figaro ut.. och Byron har jag aldrig haft ute. Jag vet ju iofs inte ens om jag får på han ett koppel.. men jag ska nog göra ett försök idag. Annars får jag nog gå ut själv... men det kan ju vara trevligt det med.. inte alls egentligen men det är sjukt tråkigt att bara vara hemma. Tänke först att jag skulle tvätta idag men det var redan uppbokat, även imorn.

På torsdag börjar jag ju jobba igen. Ska faktiskt bli skönt att få komma igång med vardagen igen. Och skönt att mina första dagar på jobbet bara blir två.. eftersom det snart är helg igen. :) Nej gott folk, nu ska jag ta mig lite frukost. Om man nu kan kalla det det. Fullkornsskorpor, philadelphia och chaithé. MmmmMmmm! Vi hörs & ses! ♥

Hej! Jag testar att mms:a in ett

35cfd58c0e521575346e7b77bb716150.png

Kolla varifrån!

Hej! Jag testar att mms:a in ett inlägg från min mobil. Hoppas att det funkar!<br> <br> På bilden är det jag och min syster i bakgrunden.<br> Och jag har på min mammas gamla glasögon. Hett va? :)



Jag älskar dig! ♥

Moonday

Hej på er! Allt bra? 
Jag är trött idag, slut i hela kroppen. Sov väldigt dåligt i natt faktiskt.. låg och vände och vred på mig. Vaknade titt som tätt och halvsov bara mellan gångerna. Har ont i ryggen. Jag kan inte ligga som jag vill riktigt för då gör det lite ont i magen. Men men.. wth. :)

Denna dag blir nog inte så speciell om jag får gissa. Samma som alltid. O jobbar kväll så han åkte till jobbet för bara en liten stund sen.. kanske får han sluta tidigare.. eftersom det aldrig är mycket att göra för dom på måndagar. Skulle vara trevligt om han kom hem faktiskt.. lite ensamt här hemma.

När vi flyttade in hit så köpte jag en byrå att ha i hallen, jättefin! (Se bild) Men katterna (Figaro) har klättrat på den och river på den för att få upp lådorna. (Där han av någon konstig anledning älskar att ligga och vila. Lådorna åker ju igen av sig självt så där i ligger han ibland.. och vi letar och letar!) Iaf, tänkte att jag skulle måla i alla rivor så det inte syns lika mycket. Påbörjade detta för ett tag sen.. men nu tror jag att jag ska hinna klart.


kram på er! ♥

 

Tre

Tre jobb jag har haft: Servitris, frukost- och lunchvärdinna, kanslist.
Tre platser jag bott på: Hallsberg, Kumla, Bohus.
Tre TV-program: Grey's Anatomy, Desperate Housewifes, Unga mödrar.
Tre favvoplagg: Jeans, mjukisbyxor, långa linnen
Tre favoriträtter: Tacos, fiskgratäng, lasagne
Tre platser där jag helst skulle vara just nu: På nån strand i Thailand, med min familj i Hallsberg, i Oscars famn i sängen.

(bild från när jag & Fia var i Thailand på Chaweng beach. Lovely!

okej, nu ska jag sova. :)

Nattskrivning

Jag kan inte sova.. tror jag inte i alla fall. För jag har inte försökt än..men ja, jag är inget trött just nu i alla fall.

I alla fall.. (mitt favoritord) Jag har skrivit lite dåligt i helgen.. har inte skrivit alls i helgen till och med. Jag och O har haft en nästintill datafri helg och det har varit helt underbart! Haha... det är inte ofta vi båda sliter oss från datorn så länge, tyvärr.
Igår (förrgår eftersom kl är över 00) så var O lite bakis så vi tog det lugnt framför tv:n, kollade lite film. O hade träning. På kvällen lagade vi tacos och hade det mysigt framför Melodifestivalen. Gick en liten promenad ner till affären och köpte lite grejer... Ja, en lugn dag.
Idag (igår) hade O match.
Vi har kollat på hela serien av Hipp Hipp. Hysteriskt kul! Och så har vi spelat Monopol. :) Jag vann som alltid i det..haha, så kul! O är extremt dålig förlorare också och det är väldigt svårt att inte skratta lite åt det. "åmeh, det är inte kul mer! Jag får ju sälja alltihopa!" :) ♥

O har lagt sig för längesen. Jag kan inte sova som sagt. Men tror ändå jag ska ge det ett försök nu. Natti på er! ♥

Sötisen W


Busungen gungar utan att hålla i sig ordentligt. "Titta vad jag kan!"


Finaste & gladaste :)


"Vågar jag klättra upp här? Kan jag klättra upp här?"

När mutter var här.


Mamma tog lite kort. :) William som ser uta att sova... men blixten är stark. Jag och mamma. :)

Mañana idag!

Det är sant.
Den som kan lite spanska vet att mañana betyder imorgon... så rubriken är lite kul faktiskt. Imorgon idag. :)

Men det är faktiskt en restaurang som heter så inne i stan. De serverar tapas, riktigt mumsigt! Massa smått och gott!
Det bestämdes för längesen att vi skulle ha en after work... och jag sa för längesen att jag skulle med. Nu är jag ju sjukskriven tills på onsdag.. så egentligen vet jag inte hur poppis det är att jag går ut då. Men, jag ska bara äta och sen gå hem. Följer inte med någon annanstans efteråt om de tänker promenera vidare.
För, som mamma sa,  att äta ska man ju göra ändå.
Och så tänker jag att det måste väl vara nyttigt att få sig en liten promenad.. som det blir och få träffa lite folk.

Ja, ska väl inte ha dåligt samvete.. i guess... men men.

Ska faktiskt ta och göra mig i ordning.. ska snart åka med bussen ju! Vi hörs och ses! ♥

Tänkte bara säga god natt..

.. för nu är jag trött.
Har grus i ögonen.

Handlingen gick bra. Fyra påsar med mat = nästan 800:- = hua, dyrt. Men det var rätt dyra grejer i också... alltså som är dyra överallt.
På jobbet var det en tjej som satte upp lappar och frågade om folk var intresserade av Lotto. Att vi skulle gå ihop ett helt gäng och spela.. men jag tyckte inte det var så nödvändigt.... jag tycker jag alltid har sån otur ändå.. jag vinner ju aldrig. (sann Närking som jag är...)
Men så talade svärmor om idag att hon hade spelat åt mig med! Hihi, det var snällt gjort! Så nu håller jag tummarna kan jag tala om...
inte för att jag har en aning om hur man ser om man vunnit.. haha.. eller ens var. Jag har ett A4 här med kopior på våra "lottor".
Får ge svärmor pengar sen för detta...

Nu fick jag en sån där konstig känsla av att det betyder otur att skriva så här att man spelat. Jag fick bara för mig det... äh.

Men sova skulle jag ju göra.. God natt på er! ♥ Sov gott när ni ska sova!

Har lite ont...

Jag har haft ont på ett av sårena sen jag kom hem typ. Det till vänster om naveln. Idag har det gjort extra mycket ont.. så jag tittade ner på min mage och ser att det blödit igenom plåstret.
Jag undrar om stygnen gått upp eller nåt. Tittade lite innanför plåstret.. men jag vet inte hur det såg ut.. alltså, det var mest torkat blod. Svårt att förklara.

Det är säkert jag som är hypokondrisk.. föreställer mig massa otäckheter. :P Träffar svärmor senare.. hon får ta sig en liten titt. Hon har med sig nya plåster med.

Aj, det gör faktiskt ont. Inuti med.
Jag förstår att det inte är kul att läsa om mina klagigheter... (nytt ord igen) men det får ni stå ut med! Nu ringer snart svärmor i alla fall.. och då ska vi åka och handla. Puss!

Torsdag.

Hellu på er!
Jag har precis duschat. Sitter i min morgonrock.. funderar på att sitta i den tills i kväll. Vad tror ni om det? Egentligen skulle jag kunna sitta i den hela dagen men det går inte för i kväll ska jag med svärmor och handla lite. Och man kan ju inte gå omkring med morgonrock på Willys.
Eller kan man det?

Nej, jag tester nog inte det.

Jag är lite hungrig faktiskt. Har inte ätit något än. Vet inte om jag ska ta mig en macka eller äta upp resterna av pizzan O köpte i förrgår. Det blir nog pizzan. Är som sagt hungrig.

Ja, annars händer det inte mycket idag. Som vanligt typ. Nä, jag har inget vettigt att skriva känner jag, så jag tar och micrar min pizza och sätter på nån dvd. Ses & hörs! ♥

tuppjuck

Katten har tuppjuck. Figaro.
Han springer fram och tillbaka. Upp och ner på alla möbler som finns. Mjauar högt. Knorrar som bara han kan göra. Vem/vad letar han efter? Vad är det med han? Han ignorerar mig med.

Nej, nu tråkar jag snart ihjäl. Vad sjutton kan man hitta på att göra halv ett på natten? Skulle kunna påbörja sorteringen av skåpet i badrummet..
Skulle kunna ja, men det gör jag inte. Jag sätter mig och totttar på tv istället. Säger god natt nu. För nu stänger jag av dunken.

Lunarinlägg för längesen!

"¢ Dumma kommentarer och fåniga tankar Sön 30 okt 2005 18:34 Övrigt, 21 läsare totalt
Nu är det illa. Nu skriver jag bara för att jag inte har nåt att göra. Så därför ska jag tråka ut er (och mig själv) genom att skriva ner allt jag tänker på.. (nästan)

Ibland har jag såna där tankar som typ bara plågar mig en massa.. som inte försvinner utan bara finns där i hjärnan och tar en massa onödig plats. Det är ett ganska stort ploblem för mig då min hjärna inte är av den större storleken.. hm ja.
Ska jag ta frågan som plågat mina tankar idag då, jo jag fundera på vad som skulle hända om man placera alla saker som fanns på hela jorden på en punkt.. typ högst upp eller nåt.. skulle det bli så tungt där uppe då så jorden skulle snurra runt 180° så Sverige typ hamna där Australien ligger och vi fick värsta australienklimatet här? om människan skulle överleva det alltså..

Och ärligt.. jag vet inte hur många minuter om dagen jag tänker på vad jag tänker på.. jag vet inte hur många gånger om dagen jag kommer på mig själv med att bara sitta och tänka.. och sen när någon frågar vad jag tänker på så har jag inte ens något svar.. för jag vet inte vad jag tänker på.. det är jätteknäppt.

Jag vet iaf vad jag tänker på just nu. Men det säger jag inte. Haha. ;)

Men vem har inte såna där underliga tankar i huvet? jag tror alla har det men det är mest jag som erkänner att jag funderar på sånt.. som det där med högtalare och olika långa sladdar. Min teori stämde ju faktiskt.. på sätt och vis.. ni bara idiotförklara mig fast jag egentligen hade rätt.. fast iofs så idiotförklara jag nästan mig själv också när jag sa det..

Nu tänker jag på min hals. Den vill inte bli bra. Jag vill få bort mina halsmandlarsfan, dom gör ju ingen nytta där dom sitter. Dom gör ju bara ont, jämt!! Doktorn lova mig operation för längesen. men händer det nåt med det? nej det gör det inte.. cp! måste väl ringa och tjata men det vågar jag inte. jag är inte sån..

Sen funderar jag på varför du inte svarade på mejlet. Jag svarade på det du skrev men sen svara inte du. Jag vill veta vad du tyckte om det jag svara. Det är jobbigt när det är såhär. Vill inte ha det såhär.. och jag vet att du läser det här och att du har plågat dig igenom hela texten och hit. I know it! Så snälla. Skriv bara vad du tänkte när du läste det, om du är sur på mig eller om du inte bryr dig. Så vet jag hur det ligger till. Tack.

jag har kommit fram till att ofta så tänker jag högt. Säger saker jag kanske borde hålla för mig själv egentligen. Men jag bjuder på mina korkade kommentarer, dom är en del av mig..
För vad vore Sandra utan spaghetti? :) "I'm lucky to have a friend like you, i love you."

___

Dagens roligaste: "han är faktiskt snygg, om man kisar" "

Nobelmiddagen 2005

Jag har lite tråkigt. Oscar ligger och sover sen flera timmar tillbaka, jag själv kan inte lägga mig och sova än.
Sitter och kollar igenom massa kort.
Minns tillbaka.

Fy vad stessigt det var där! Jag var helt slut när det äntligen var över. Haha.. Vi började snortidigt och slutade bajssent. (ursäkta mitt barnsliga språk :P men vi gjorde faktiskt det) Så här skrev jag om nobel på lunar i min dagbok där:

"Nej men.. "vad fin du är i din mössa..." kul kul.
Fick göra en del intressanta saker.. vi behöver inte gå in så mycket i detalj om vad. :)
Och sen var jag med i tv också.. nog för att det inte var speciellt länge men jag va med ändå, haha.. svt åkte runt i rullstol i köket för att få de bästa vinklarna.. det såg kul ut faktiskt..
sen när det var klart firade vi med skumpa... jag råkade svepa mitt.. haha.. och Patrik somnade.. det var nog det roligaste på hela dan, ojojoj. halva köket, nästan, tog kort på den deckade. Sen blev det en jättesnabb promenad bort till en restaurang där dom hade bokat bord.. vi blev bjudna på mat och öl. höll på att somna vid bordet, shit vad trött jag var! Nu är det iaf över och allt känns bra ändå.. :) är glad att ha det gjort."

Jätteglad att ha det gjort! Men det var verkligen skitgöra. Fick inte några pengar för det heller, det fick räcka med "äran".
Jag fick "äran" att sortera dillen, ta bort de kvistar som var för stora. Jag fick "äran" att lägga på rosenblad på desserten och jag fick "äran" att sortera bort de för stora bitarna till salladen till förrätten. Samt lägga gelatinet i blöt och se till att det var tillräckligt mycket av just gelatin. Lite mer fick jag faktiskt göra.. men tror det räcker med den information ni fått nu. Tror inte direkt ni skuttar av intresseglädje*.

Nepp, ska kolla vidare på gamla bilder. :) Kanske kommer det upp nån mer bild i kväll. Vi får se.. känner mig lite bloggig** idag.

(* nytt ord till ordlistan kanske?)
(** kanske även detta ord borde läggas till i ordlistan?)

Saker på ess.

Regler: Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Sandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Sött
3. Flicknamn: Stina
4. Pojknamn: Simon
5. Yrke: Statist
6. Färg: Svart (men någon säger ju att det inte är en färg)
7. Klädesplagg: Strumpor
8. Mat: Sallad
9. Sak i badrummet: Shampoo 
10. Plats/stad: Stranden
11. En orsak att vara sen: Sovmorgon
12. Något man skriker: Satan
13. Film: Shrek
14. Något man dricker: Sprit
15. Band: Shout Out Louds
16. Djur: Sebra? (haha, kommer inte på nåt! vet det stavas med z)
17. Gatunamn: Storgatan
18. Bil: Seat (eller heter den inte så?)
19. Sång: Somliga går med trasiga skor

Jag utmanar: Ingen speciell. Den som vill får göra. :)

rena garderober.

Ja, haha, idag har jag varit motsatsen till igår. (och dagen innan det, och dagen innan det, och dagen innan det... ja ni fattar)
Jag vaknade ganska tidigt. Fast inte tillräckligt tidigt för att äta frukost. Istället blev det en lite halvtidig lunch. Rester -lax och potatis. (som jag mosade och gjorde mos av)
Sen kollade jag faktiskt på Oprah. Haha... Will Smith var där och hälsade på och Tina Fey/Fay. Intressant va?
Efter det började jag sortera lite av kläderna som låg i sovrummet och fortsatte att hänga in i garderoben (garderoberna). Började med allt mitt och när jag var klar så hade jag flera omaka par i stumpor. Och det går ju inte... så var tvungen att leta efter alla de saknade. Jag hittade hälften av dom i Oscars garderob, andra hälften kommer jag nog aldrig hitta. :/
I alla fall.. då hade jag ju ryckt ut nästan alla Oscars kläder... så jag rev ut resten med och så vek jag och la in allt fint.
När jag var klar med det tog jag de andra garderoberna i sovrummet. Så nu är det verkligen fint där inne! Passade även på att dammsuga alla golv i lägenheten och hela våran vardagsrumsmatta. Det tog sin lilla tid. Och jag känner mig lite duktig nu.
Imorn får jag ta det skåpet i badrummet som inte mamma städade ur.. Där inne finns det så mycket som kan slängas... så det tar väl inte alltför lång tid.
Nu är jag jättehungrig! Ska panera lite fisk och koka potäter.. i alla fall börja på det.. för snart börjar Unga mödrar och det kan jag bara inte missa! :)
Vi hörs och kanske ses! Puss hej!

en latmasks bekännelser

att vara hemma och bara göra ingenting kan ju vara skönt lite då och då... men nu har jag varit hemma i...en vecka imorn och jag klättrar snart på väggarna. (i sinnet)
Inte för att jag använder denna, vad ska man kalla det?, överskottsenergi till att göra någon större nytta.. nej, jag latar mig mest.
Jag har inte ens plockat i ordning i garderoben än. (!) Jag som skulle göra det samma dag som mamma åkte, eller dagen efter. Men kläderna ligger fortfarande på golvet framför garderoben och kläderna vi tvättade ligger fortfarande vikta på hallbyrån. Jag har bara ingen ork eller lust att göra det!
Jag har ändå gjort lite annat... som att diska varje dag och så.. Det går så smidigt med våran nya diskborste. (Se bild) :)
O k e  j ,   j a g   v e t   i n t e   e n s   v a r f ö r   j a g   r e d o v i s a r   v a d    j a g   g j o r t   o c h    i n t e   g j o r t   h ä r   p å   b l o g g e n .
Att jag är sjukskriven denna period är ju för att jag ska låta min mage läka. Men jag kan ändå inte sluta tänka att jag måste ta det här tillfället i akt och göra alla saker jag aldrig gör annars. Som jag inte hinner eller orkar.
Jaja,  i m o r n   f å r   j a g   v ä l   l ä t t a   m i t t   s a m v e t e   o c h   i   a l l a   f a l l   f i x  a   g a r d e r o b e n ... Jag kan ju faktiskt hoppa att se "the Ellen Show", det är ju trots allt inte särskilt viktigt. hehe..

Nej, jag får skämmas.

Förresten, anledningen till att mina kläder ligger på golvet framför garderoben och inte i garderoben är för att jag i sista minuten rotade ur kläder som jag inte kan ha och som jag inte använder som mamma fick. Det blev en hel del.. men tänkte sortera ut lite mer.
Nej, hörrni, jag ska avsluta detta inlägg nu som jag känner spårar ut en aning. :P Haha, vi hörs

Lek & Buslandet

Bättre sent än aldrig.. eller hur?

När Jennie och Kim var här för typ två veckor sen eller vad det blir.. så var vi i alla fall där. På lek & buslandet. Jag blev lite besviken faktiskt.. haha.. många saker som dom gjorde reklam för som var stängt.
Och kanske hade Kim haft roligare om han haft någon kompis med sig som han kunde springa runt med.. Jag var inte speciellt leksugen om man säger så.. :P Och inte Jennie heller.. även om vi spang några varv där i klätterställningen ändå.. :D

Här kommer lite bilder.. men tyvärr dog kameran mitt under vistelsen..
Enjoy! :)

På bussen på väg till Backaplan


 
Jenniepump hoppar studsmatta.                            Kim ska nog precis åka kana ner..



Limpa och Pump


Jennie :)



Kim :)

Haha, jag hade kul jag med!

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0