Bakisdag.

Hej hallå!
Usch vad trött jag är! Jag sov ju som sagt hos Linda och Millan i natt. Fast Linda var ju inte där.. :P Sov i Lindas säng. Så vaknade jag halv sju på morgonen och kunde inte somna om. Efter några timmar orkar jag inte ligga där i sängen längre så gick faktiskt upp och spelade mobilspel. :) Så beroende!

Jaha, igår då.. Först var det lite förfest hos L & M men så drog vi med bussen till centrum och så gick vi till Klaras. Linda fixade så att alla som kom efter oss (och vi) fick betala 20:- i inträde istället för 100:-. För det stog så i mailet de hade skickat ut. Vad var det han sa nu igen, L? "Ja, hon har faktiskt rätt!" Han gick och kollade. :P
I alla fall.. så satte vi oss vid ett bord. Massa trevligt folk där! Träffades Mårten och hans jättesöta flickvän Anna som läser min blogg! Haha, lite underligt att vi aldrig träffats men hon ändå visste så mycket om mig. Men det var verkligen kul att träffas! Och så träffade vi några andra med.. satt och snackade jättelänge med en. Mucho trevlans. :)

Krogen i Örebro stänger ju så fruktansvärt tidigt! Klockan två!!! Då har ju knappt förfesten slutat i Gbg! Nej, fem är en lagom tid att stänga tycker jag. Håller ni inte med?

Puss & kram! ♥

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja tack detsamma, det var roligt att träffa dig också! :) Haha förstår att det måste ha känts lite konstigt, var smått surrealistiskt för mig att träffa någon i verkligheten som man bara läst en massa om, nästan som att träffa en kändis! :P Hoppas allt går bra nu i Gbg!

2009-03-22 @ 17:49:48
URL: http://anna88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0