Sarikalas

Var till Sari med familj idag eftersom Sari fyllde år i söndags. Det bjöds på riktigt god mat och tårta. Vi pratade massa och skrattade. Riktigt trevligt! Man vet att man börjar bli vuxen när man får sitta kvar och höra på allt det hemliga som det brukar pratas om. Ni vet, allt sånt som man aldrig fick vara med och höra på när man var liten.
Idag pratade vi om massa sjukdomar, döden och massa sånt. Vilka samtalsämnen va? haha


Sari och deras döva katt Mumin.

Jag försökta få Mumin att titta in i kameran och tjoade och stojade... sen kom jag på att han var ju döv. Eller, Chrisitan påminde mig.


Såklart var underaringen Mathilda där. Så himla söt är hon, så man vill bara ta sig en liten tugga på ena armen. Ju mer kort jag tog ju mer skrattade hon. Så nöjd med att bara ligga där, mitt i vägen och bara glänsa. Pratade lite med sig själv och pillade sig mellan tårna. Blivande fotomodell kanske?

Tack moster & co för en väldigt trevlig eftermiddag och tack för allt gott som det bjöds på. Och.. min födelsedagspresent glömde jag. (som ni säkert redan upptäckt) men den får jag väl en annan dag, igen.. haha :)

Kommentarer
Postat av: Moster Sari

Tack för att du kom till oss Sandra...ja....fniss vi märkte att presenten blev kvar...men jag kan ta med den till din mamma eller om du kommer till oss snart igen.



Ha en underbar dag idag



Kram moster

2009-11-11 @ 07:55:24
URL: http://vitadrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0