awesome

Hej! :)

Varit iväg och jobbat ett par timmar nu. Awesome med lite extrapengar. Alltså, jag vet att jag skrivit det förut men jag måste skriva det igen, jag har väääärldens bästa arbetskamrater. Roliga, så jag har typ skrattat konstant ikväll. Fick en skrattattack efter vi stängt så jag fick tårar i ögonen. Ni vet hur det är, när man vill sluta skratta så blir det bara värre. Visade min allra mest seriösa sida där. :P Jag tror vi skrattade så att en del kunder i början av kvällen trodde vi var alkoholpåverkade, vilket vi såklart inte var... men ja.. haha
Så kom the gang förbi med. Linda, Mange, Henke, Kim, Robin.. hm.. vet inte om det var några fler. Jag bad dem dricka åt mig med så det hoppas jag att de gjorde. Kanske var därför jag blev så fnittrig. hehe

Nu är jag som sagt hemma. Har en stor påse med nybakade bullar, mackor och lite annat gott med. Efterfest hos mig eller mina vänner? ;P
Min finaste kommer snart hit så ska vi nog se en film..... och äta bullar. Jag ska i alla fall dricka lite vin, han tar nog en öl. Åhåjaja.

Gud vad jag är lycklig! ♥

De är efter mig!



Haha, bra där.

Valborg

Hej hej!

Hatar att sova ensam så därför blir jag alltid lika glad när min finaste sover här. Naw. Nu har han faktiskt sovit här varje natt i mååånga dagar. Har tappat räkningen.

Idag har jag ingen praktik. Istället ska jag jobba och få LÖN ikväll. Grymt för mig som är fattig som en kyrkråtta. Tråkigt att det är valborg bara. Tydligen är detta årets festdag. Måste ha missat det. Jag tror inte jag druckit en enda valborg i hela mitt liv. Förra året var det tydligen kaos på jobbet. Så mycket kunder att personalen fick agera vakter och ha in- och utsläpp i butiken. Då är det fullt upp.
Vänner, missar jag något ikväll?
Snälla säg nej.
Om ni ska förbi och se brasan utanför slottet så kan ni ju komma in och säga hej! :D

Nu ska jag laga mat och sminka mig. Vi hörs senare finaste.

Mina nya prinsessmycken

Åh, jag kommer verkligen bli vackrast i hela Örebro nu när jag har dessa helt fantastiska smycken. De är helt otroligt eleganta. Det var liksom tre smycken i asken/kartongen, så man kan säga att man fick tre saker till priset av ett. Det är ju helt perfekt ju!

Halsbandet:

Det är i rosa, vilket alla vet är alla prinsessors favoritfärg. Perfekt för mig med andra ord. Bandet är snyggt i tyg, själva smycket är gjort i äkta plast och stenen är riktigt fejk.

Hårspännet:


Själva spännet i gjort av äkta plåt. Kan hända att det rostar om det blir blött så därför bör alla prinsessor undgå vatten. Även denna sten är riktigt fejk.

Toffsen:

Toffsen är så rosa så mitt hjärta skriker av lycka. Blomman är gjord i tyg vilket är praktiskt då man slipper vattna den. Tyllet är hårt och kliar när det kommer emot örat men det gör absolut ingenting. Vill man vara fin får man lida pin.

Stay tuned for my new tattoos.

Nya smycken från Disney

åh, kolla vad jag fick idag. Tror jag kommer starta många trender denna vår. Ni får se hur mina nya smycken ser ut när de sitter på mig om en liten stund. Så kika in vettja... ;)



detta stör mig.

Någon frågar mig något som jag inte kan svara på. Säger att personen nog ska prata med min chef istället.

Jaha, vad heter han då?

Jo, HON heter Caroline.

Och detta har jag hört många gånger nu. Jävla samhälle.

torsdag

Hej bloggen!

Jag vet att det är tråkigt att bara läsa vardagsinlägg men just nu har jag ingen inspiration till något annat, så ni får helt enkelt stå ut med det. Tror ni överlever.

Praktik idag var mellan 11-18. Det är stundvis så lite att göra att jag nästan skulle kunna lägga mig och ta en powernap. Inte för att jag skulle göra det, men ni förstår poängen. Så fort det blir varmt ute så kommer det massa glasskunder. Det tackar vi för.

Alltså, alla som läser det. KOM OCH HANDLA HOS OSS SÅ JAG FÅR STANNA KVAR PÅ JOBBET!!!! Eller, kom och handla hos oss så en P får behålla jobbet och jag får första tjing på nästa tjänst. :P Jag vill verkligen stanna kvar där för jag trivs så himla bra. Grymma arbetskamrater och grymma chefer. Får lite panik för nu är snart min praktik där slut. Buhuuu! Vill vara kvar!!! :'/
Men jag hoppas de ringer in mig ofta så jag får arbeta med lön. Helger och kvällar. Inte vardagar för då går det som praktik och jag får inget betalt.
Det är så sämst regler de har, arbetsförmedlingen och försäkringskassan.

Nu ska jag strax återgå till skolan en aning. Ska nämligen hjälpa min pojkvän med en sak. Fan vad kul! Saknar skoluppgifter!!! Haha :D I alla fall den här sortens uppgifter.

Vi hörs senare alla fina. ♥

Onsdag

Onsdag...

Jag är så besviken. Jag hatar när folk är *******. Fan, är man ******* så ska man inte ha ett förhållande. Så tycker jag.

Jag sitter och väntar på Mr. L som jag tror kommer hit ikväll. Känner mig väldigt trött idag eftersom det inte blev mycket sova igår, det på grund av det jag började detta inlägg med. Jag vill inte säga för mycket... men jag är bara så besviken. Och ledsen.

Ikväll har jag i alla fall kollat på Grey's Anatomy. Dör halvt när jag missar det. Så därför bäst att inte missa det.... vill ju inte dö liksom.

Farmor och farfar var hit idag med. :) Fick ett bäddset till sängen och pengar. Tack så mycket, igen! :)

Nej hörrni, min hjärna har redan somnat. Borsta gaddarna nu och sen sova. Puss & kram

Måndag, lost.

Hej bloggen! Det känns i huvudet att jag inte haft en lugn stund i helgen kan jag tala om. Tror min hjärna låg kvar i sängen imorse medans kroppen vandrade iväg till jobbet. Har verkligen känt mig helt lost. Tur att inte fel skett. Hehe

Dagen har gått sakta idag. Fast det är nog för jag varit så förbannat jävla trött. Chefen bjöd mig på lunch idag, igen. Börjar bli lite genant. Jag får ta och bjuda igen snart tror jag.

Jag hörde ett konstigt ljud från lägenheten förut. Gick till köket och såg att Byron klöst upp träet på valvet. AAAAAHHH! Fan, kissemisse alltså! Nu har jag provisoriskt satt upp bakplåtspapper som skydd så han inte klöser mer. Hoppas jag lyckas dölja det snyggt på något sätt sedan. Skruttkatt.

Nu kom Mr. L och vi ska kika på en film. Idag är det hans tur att välja. :P Jag får alltid välja film, hatar det. Haha.. vi hörs senare alla fina! ♥

25 april

Idag var det min dag. Familjen kom hit och sa grattis. Mamma, pappa, Johan, Jennie, Kim, farbror + fru, Emma och Elin. Fullt hus i min lilla etta. Bjöd på bullar, kakor och tårta.

När jag vaknade var det först full fart att städa, diska och massa sånt som måste göras efter man haft fest. Gud så det såg ut här alltså! Och luktade redig fylla med. Haha

En myseftermiddag. Tack för alla presenter! Både igår och idag.

80-talsfesten i bilder.

Hej bloggen!

Hade en riktigt kul kväll igår. Kom en hel massa med folk. De flesta hade faktiskt klätt ut sig, var jag nöjd. :D Tänkte låta bilderna tala mest för sig själva. Har en del. Hehe

Glas.                         | Folk.                               | två.




Linda var 80-talig.

Jag bjöd på tårta som jag bakat. Mr. L köpte jordgubbar jag kunde ha på den.

Vi körde en lek där man hade en lapp i pannan och man var en person/karaktär och man skulle lista ut vem man var.

Het som smet

Millan och jag med mitt största fejksmile. :P

Linus, Linda och Mange

Sara + två vänner och Elin.

Jag, Sara och hennes kompis som jag inte minns namnet på.. skäms på mig!

Elin och Patrik. Tetris. Bästa outfit.

Mange och Jesper.

Sarastumpan och jag.

Jesper, Henke, Mange och Linus.





Mr. Tetris





Vid tolvslaget sjöngs det "jag må hon leva..." blir alltid líka generad av det. :P Försöker spela oberörd men det går sällan så.

Hade en helt superduperunderbarmegakulkväll. Helt fantastiskt kul. Dagen efter (dvs idag) var det däremot inte lika kul... med all disk. Huvudvärk på det med. Haha.. men det var det värt. :) Tack alla för ni kom och förgyllde min födelsedagsfest. ♥

23 år idag.

Grattis till mig :)

























80-tal - Spotifylista.

80-talsmusiken. Spotify. :D

tonight's gonna be a good night.

Hej hej!

Oj vad stressad jag känner mig. Har varit det sedan igår egentligen. Började städa och lite sånt på kvällen men kom inte så långt förens en lite för överförfriskad Mr. L knackade på rutan och ville in. Resten av kvällen hjälpte jag honom inte kväva sig själv.. för att avslöja för mycket. Haha

Skulle egentligen gjort en massa saker men det fick jag göra idag när jag vaknade istället. Har nog varit en riktig pain in the ass mot Mr. L. Men nu är i alla fall tårtan bakad, lägenheten städad och jag nyduschad..

Lägger upp spotifylistan snart. :) Ifall någon vill lyssna.

Nu hinner inte jag skriva mer. Måste torka mig och klä på mig. Lovar att ta en massa bilder ikväll. Så ska ni få se imorgon. Puss & kram alla fina! ♥

Roligaste listan:

Svårt att säga när du är full
  • Oöverträffat
  • Innovativt
  • Preliminärt
  • Kvastskaft
Väldigt svårt att säga när du är full
  • Västkustskt
  • Konstitutionernas
  • Substantiera
  • Tillvägagångssätt
I stort sett omöjligt att säga när du är full
  • Tack men jag vill inte ha sex.
  • Nej, ingen mer sprit för min del.
  • Ledsen, du är inte riktigt min typ.

hagel

På väg hem från jobbet börjar det först regna. Typiskt, tänkte jag.

Tre minuter senare övergår regnet till hagel. Vad i helvete, tänkte jag.

Stackars mina små fingrar blev helt mörbultade där på cykeln. Drog luvan över huvudet vilket gjorde att min sikt skymdes rätt mycket. Vinglade fram och var en riktig trafikfara. Försökte se under luvan efter eventuella bilar men det haglade in i mina ögon. Insåg efter att jag nästan blivit påkörd att det kanske var smartare att leda cykeln.

Billarm gick.

Vägen hem från jobbet tar cirka sju minuter med cykel och under den tiden hann det hagla så mycket att det blev vitt på marken.

Aja, nu har jag tinat i alla fall.

Iväg och handla igen snart. Andra gången. Puss & kram

Morgon!

förmiddagsinlägg.

Jag har varit vaken ett tag faktiskt. Vaknade samtidigt som Mr. L skulle iväg, så var lika bra att hålla sig vaken då. Man blir ju bara ännu tröttare andra gången man vaknar.

Klockan tio tänkte jag stå färdig utanför Myrorna. Ska leta efter en fultröja jag kan ha imorgon. Fort måste det gå, för måste hinna till systemet också innan jag börjar praktiken klockan elva.

Imorgon smäller
festen till med sin fulla prakt. Måste hem efter jobbet och förbereda och lite annat. Städa.

Men vet ni mina vänner, nu ska jag sminka mig klart och sen äta lite frukost. Vi hörs senare. Puss & kram ♥

tretton saker Du tänker när Du är full?

1. Jag är inte full, såklart jag kan dricka lite till!

2. Omg I'm so hot!

3. Jag kan dansa alla danser, let's try salsa!

4. DJ:n behöver mig och mina musiktips!

5. Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt!

6. Tequila? Vilken bra idé!

7. Jag ska bara vila lite...

8. Det är för tidigt att gå hem nu - vem fixar ett morgon-party?

9. Han/hon skulle älska ett snuskigt sms nu!

10. Det är inte långt, vi går!

11. Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det..

12. Vem som helst kommer bli skitkåt på mig om jag dansar som en porrstjärna.

13. Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö....

jag ska följa dig genom eld och vatten, över land och hav.

jag som hade tänkt komma igång med bloggandet igen.. gick inte som planerat.

Fick höra en väldigt jobbig sak idag. Men jag vet att det kommer gå bra, finns inget annat alternativ. Tänker på Dig!

Återkommer när mina ögon är mindre svullna. ♥

För om du tappar modet och faller ner på knä kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot
och jag sviker aldrig dig

Örebroar'n denna vecka. Chefen på framsi...

dsc01406 (MMS)

Örebroar'n denna vecka. Chefen på framsidan och en helsida inuti. Så sant det som står. Har ni läst?


felsms.com

hahahahaha, jag dog lite när jag läste denna.



Jag hatar när folk är otrogna.

Tisdag

Hej på er!

Ursäkta min dåliga uppdatering men jag har verkligen inte haft någon lust till någonting.

Vet ni? jag ska tamefan bli lesbisk. (Okej, jag vet att det är att det är ett dumt uttryck egentligen. Man föds ledsbisk, det är inget man blir... eller något..) men just nu känner jag så i alla fall. Tjejer är så mycker ärligare.
Jag har i alla fall haft det kortaste förhållandet någonsin. En dag. Bra där.

Ja, ni kan nog lista ut vad som hänt lite men jag tänker inte gå in på det mer här. Eller alls.

Jag skulle behöva pussla klart mitt pussel som ligger på vardagsrumsbordet men jag tappade lusten för ett tag sen när jag kommit ungefär halvvägs och katterna rasade ner alltihopa. Kommer aldrig hinna klart tills dess att jag MÅSTE plocka ihop det, på lördag. Så kanske lika gärna kan plocka ihop det nu på en gång.
Sen ska jag fortsätta på min 80-talslista. Musik. Det är så gryyymt kul alltså! Jag skulle kunna sitta i evigheters evigheter tror jag. Har lovat att lägga upp listan sen och det tänker jag hålla, så håll utkik.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting. Puss & kram

Älsklingarna just nu:


söndag

Hej på er!

Helgen har bara rusat iväg. Nyss det var fredag ju. Söndagar för mig är alltid ångesladdade. Sista dagen på ledigheten liksom. Tänk om man bara kunde njuta av den här dagen istället. Det skulle bli som en hel extradag ledig.

Åhå. Jag måste städa här hemma idag. Innan det är dags att sova igen. Det ser ut som tredje världskriget haft ett slag här hemma. Jordens högsta berg är hemma hos mig, bestående av disk. Jag frågade Mr. L om inte han ville diska åt mig men då skrattade han bara åt mig. Vafan liksom. ;P

När jag städat klart ska jag belöna mig själv genom att fortsätta med nusiklistan tills 80-talsfesten på lördag. Jag har börjat tagga till hela helgen med musiken. Jag är helt såld på denna låt. ( ) Fast det har jag varit rätt länge i och för sig... visst är det 80-tal? haha...

Aja, kära vänner. Vi hörs lite senare. :)

sick!

sjukaste. enough.


80-talsmusik

Åh vilket kul projekt jag sitter med nu. Håller på och gör en 80-talsspellista tills på lördag. Har ni tips på 80-talsmusik som jag absolut inte får missa så skriv en kommentar.

Puss

Nej är nej. Nej är inte att spela svår.

God morgon! Får man fortfarande säga det utan att få en cyberkäftsmäll? haha.. :P

Det blev Harrys igår. Haha
Vi gick dit innan tio så det blev gratis inträde i alla fall. Väl inne köpte Linda två öl till mig. Tack Linda. :)

blir en kvickna-till-dusch snart tror jag. Fy vad jag känner mig seg. Har ont i fötterna med. Vet inte varför. Det är så synd om mig, i know.

Åhåjaja. Gårkvällen blev intressant kan man säga. Haha.. vissa fattar verkligen inte vad nej betyder. Och när man till slut gått ifrån dem fem gånger och de ändå kommer fram igen och undrar varför man gick iväg, så blir det mest skrattretande faktiskt.

Men det var kul ändå.

Synd det inte är finare väder nu när man är lite ledig. Håller ni inte med? Hade ju annars varit trevligt om man kunde ha gått ut i solen en stund. Kanske blir det bättre senare på dagen.
Nu blir det lite mat och sen dusch för mig. Puss & kram. Vi hörs senare. ♥

Åh herregud. Vad har jag gett mig in på? ...

dsc01403 (MMS)

Åh herregud. Vad har jag gett mig in på? Ska tydligen sjunga karaoke här snart. Herregud. Jag dör:. Kill me.


half


min tredje bild.

Min fjärde bild blev jag asnöjd med men råkade radera. Så typiskt.

Och det är bara kladd.. så inga jävla kommentarer om hur fult det är. Haha

jag ällskar at sär skriva.

Häj. Jag hetter sandra åck jag er 22år. Jag bor i örebro. Jag fyler snart år. Då fyler jag 23år. Ida ska jag utt åck drika alkol mäd mina kåmpisar. Vi er bäst fränds foräver.
Dät var svårtt at skriva så här. Jag hadde et jätte bra upp lägg i huvät när jag börja skriva män nu tapade jag bort dät.

Ikväl ska vi iaf til Harys åck dansa bort gädd hänget. Åck kärleks hand tagen.

Kanshe träfar jag någon jag hattar. Äler någån jag kann säja gratis til.

Åkej. Nu ska jag slutta skriva tokit.

(For jag smacka på din tortta?) ha ha :)

Tycker ni om ägggulor?

att göra eller icke göra, det är frågan.

Fredag idag mina vänner!

Ni som känner mig vet ju att jag ska ut som vanligt idag..... eller vänta nu... nej, det ska jag nog inte. Jag är nämligen luspank. Skulle betala min korv idag på jobbet (10:-) med kortet men det köpet gick inte igenom. Bra där Sandra. Vågar inte kolla internetbanken.
Fan vad surt alltså! Jag skulle vilja gå och handla lite ingredienser så jag kan baka bullar och kakor tills nästa helg men nej, det vill inte mitt konto. Hoppas att jag får pengar nästa fredag så jag kan handla då istället.

Någon som har lite pantburkar? haha
Jag äter Pitaya från jobbet.

På Harrys var det tydligen gratis inträde innan 22:00........ och jag har ju faktiskt tre öl ligger i kylen och väntar på att bli uppdruckna. ah.... haha, dagens i-landsproblem.
Jag vill ju inte bara sitta hemma själv och tråka. Vill träffa vännerna och snacka igen allt vi missat sen förra helgen. :)

Funderar så det knakar här hemma. Så hör ni något som låter som åska ute så är det bara jag. Ska i alla fall ta mig en dusch nu. Puss & kram fina! ♥

kladd #2

Min andra kladdbild jag målade.


Fan vad kul detta är!

kladd

Min första bild målad Mr.Doob. Så hiiiiimla kul!

Kommer inte komma i säng inatt för jag kommer sitta klistrad framför datorn och måla.

Torsdag = Bella Tyra Show

Helloj finisar!! :)

allt bra med er? Här är det finfint. Jag har precis kollat på Bella Tyra Show och tyckte att det var så himla kul att Alex Schulman var gäst idag. Tycker han är grym! Och ni som tycker han är mr. bitch tycker jag ska börja läsa hans blogg "att vara Charlie Schulmans pappa" och bilda er en ny uppfattning. :)
Han skriver jättefint. Så man får gåshud ibland.

Aja. :P

Varit på jobbet idag. Eller praktiken är det ju faktiskt. Det har varit en lugn dag igen. De dagarna det har varit fint väder så har vi faktiskt haft helt sjukt mycket att göra men så fort solen går i moln så försvinner kunderna. Visste ni att vi säljer mest glass i hela mellansverige i genomsnitt under våren och första delen av sommaren? Det är rätt coolt tycker jag. Vi. På lilla Presses liksom. :) Sen när sommaren tar tag ordentligt tas tydligen ledningen över av nån glasskiosk i Stockholm. Har jag hört...

Nu är det förresten bara lite drygt en månad kvar på min praktik där. :( Gud vad trist! Vill stanna kvar där mer, fast som arbetare då men tyvärr ser det ut att inte bli så. I alla fall inte just nu. Lite extraarbete hoppas jag ändå på.


Men nu mina vänner ska jag återgå till mitt nya beroende. Måla. Det är iofs ett gammalt beroende men som trappats upp igen på en sida på Internet. Tänkte visa er lite bilder jag målat här i bloggen om det är någon som vill se. Vill ni se?

Äh, ni får se ändå. :) Puss & kram ♥ /en Sanondra som fortfarande har oro i magen men låtsas som ingenting.

Onsdag

ah, nu gjorde jag en uppdatering om numret man mms:ar till för att mobilblogga och nu kom de upp. Eller den..

Är hemma från jobbet nu och känner mig lite tom. Har ont i magen för jag är orolig och mår illa. Fick höra en rätt tråkig info igår. Inget jag ville höra. Okej om man är säker och vet - ja eller nej. Annars tycker jag man kan hålla det för sig själv. I alla fall när det gäller detta.

Och, "jag vill inte komma på din fest för jag vill inte klä ut mig." Tack för den liksom.

Aja.

Ute skiner i alla fall solen för fulla muggar. Skulle egentligen ta mig ut och få lite solsken på mig men jag känner bara för att sitta här inne och fundera.
Man kanske skulle ta och baka lite kakor/bullar tills på lördag och söndag.. hm, tål att tänkas på.

Vi hörs senare fina. Puss

Blogg Korven tog slut på jobbet så blev en...

dsc01398 (MMS)

Blogg Korven tog slut på jobbet så blev en liten promenad till en annan butik och låna. Örebro slott är fult men ändå fint. Och det är så varmt ute! Men inne i butiken är det ännu varmare.


Och du kunde smälta mitt hjärta bara genom att le



Jag såg dig där på färjan
Du såg så trött och tunn ut
Som ett spöka bland isflak
Som om du tappat livet

Åh du brukade lysa upp
Alla rum du gick igenom
Och du kunde smälta mitt
Hjärta bara genom att le

Du var den sista på jorden
Jag trodde skulle slås ner
Vem la sorgen i dina ögon?
Vem stal ditt ljus?

Åh du brukade lysa upp
Alla rum du gick igenom
Och du kunde smälta mitt
Hjärta bara genom att le

Den tjugofemte smäller det!

Jag fyller snart år. Inte nu på söndag utan nästa söndag. (Översöndag.. haha, kan man säga så?) Den 25 april med andra ord.
På lördagen den 24 april tänkte jag ha 80-talsfest hemma hos mig med mina vänner. Har planerat detta i hundra år typ. Eller i alla fall sedan ett år tillbaka. Förra året när jag fyllde år hade jag precis flyttat hit från Göteborg och bad Linda ta med lite vänner till mig så jag kunde lära känna lite nytt folk..and so on. Hon tog med sig Camilla.

Haha, inget ont mot dig nu Millan.. det var jättekul att du kom!!! men du förstår kanske vad jag menar. :) Jag hoppas det kommer lite mer folk i år.
Har bjudit in lite folk på facebook faktiskt och det är ett par som sagt de ska komma. Hoppas de kommer med! Jag har ju som sagt 80-talstema och jag tror folk är lite rädda för att klä ut sig. Men vafan!!! Det är kul! Alla kommer se lika fula ut så det spelar ju verkligen ingen roll att vi ser ut som töntar allihopa. :)
Kom igen nu vänner! Kom! Inte för att jag fyller år, utan för att det kommer bli en grym fest! (Hoppas jag!.. haha, det beror ju på om det kommer något folk...)



På söndagen hade jag förresten tänkt ha lite kalas för min familj. Så mamma, pappa, farmor & farfar, moster, kusiner, syskon och alla ni andra får jättegärna komma hit på söndagen vid kanske 15. Lite tidigare/lite senare.
Haha, ni får ha överseende med att jag kommer vara lite bakis...... :P Men man fyller ju faktiskt bara 23 en gång i livet.
Och ursäkta för min blogginbjudan. :P Jag orkar inte skicka runt sms till alla. Plus att jag är för fattig.

blahablaha

Hej på er!

Jag vet att jag har varit lite av en ärta på att uppdatera på senaste. Ehm, dålig alltså.. vet inte riktigt om det kom fram i själva ärtandet där.
ehm. vad pratar jag om?
För att svara på min egen fråga så kan jag säga att jag inte har en aning.

Jag var lite nere igår på grund av ett antal saker. Vill inte gå in på varför här. Men jag hade min skäl.

Oh, jag har kollat på Dh nu på kvällen. Och ätit potatisgratäng, fläskfilé med rödvinssky. (fick med mig matlåda från jobbet i lördags..:p) såååå gott var det!

Men åh, jag har inget kul att skriva. Ledsen folks.. påhittiga Sandra har gått i ett litet mini-ide tror jag. Dvala. Återkommer snart hoppas jag.
Jag i Mr. Ls mössa som jag lånade. Sov i, hade till jobbet. Hade den heeeela tiden.. tills han snodde tillbaka den. Typiskt, den luktade ju så L:igt. (på tal om ingenting liksom...)

lättlurade jag.

På väg hem från jobbet idag. Väntar på grön gubbe vid övergångsstället. Bilarna stannar in och jag ser att det är rött ljus för dem och med andra ord snart kommer bli grön gubbe för mig. Börjar gå över gatan.
En kille i ett killgäng drar tag i sin kompis, tittar åt höger och skriker till, som om det kom en bil. Jag får hjärtsnurr och hoppar till. Mina ögon blir stora som tennisbollar.
Killen pekar på mig och skrattar hånfullt.

haha.

Ja, jag gick på den.

Nej, det kom ingen bil.

cry me a river.

Har mobilbloggat under dagen idag men tydligen har det inte kommit upp. :/

Skrev jordens gladaste inlägg imorse om hur glad jag var.

Nu är det tvärtom. Fan vilken jävla skitdag. Vill bara gråta klart...undrar när det blir. Skit är allt. Känner mig helt värdelös.
men vafan. :( det finns de som har det värre.

___

Lillasyster fyller i alla fall femton år idag. Grattis Jennie!
Tycker ni ska gå in till hennes blogg och skriva grattis.

Gå och sova.

Hejsan!

Blev en riktig bilfärd idag med Linda. Först visste vi inte vart vi skulle åka men sen blev det Ikea i Västerås. De har askonstig planering där. Alla saker kommer i helt fel ordning. Till exempel så var tag-själv-lagret i mitten av allt. Konstigt.

Nu är jag trött och funderar på att pussla en sväng och sen gå och sova.

Inte bokstavligen GÅ och sova alltså, utan gå TILL sängen och lägga mig ner och sova. Enklast så.

Puss!

En liten rast. :p linda var kissen

-feb7c7fdc583b7a6747cef7c70d773d.png

En liten rast. :p linda var kissenödig. Jag tog en paus i lekplatsen.


Nämen, Hallsberg i Västerås. Lin

0-4d816a39b20127491512b7b266b50d35.png

Nämen, Hallsberg i Västerås.

Linda körde i 80 på motorvägen för att de skulle komma ifatt. :p ni ska veta vilka omständigheter det blev för en bild. Haha

Men nu är vi på väg hem i alla fall. :p


Haha..vi vill hem nu men vill inte

0-5be5025eb52c288871a0d1d2b72137b1.png

Haha..vi vill hem nu men vill inte åka motorvägen. Men nu är det fan sista gången vi säger bye bye till Västerås idag. :p tredje gången gillt.


Nu ska vi leta efter billigt godis

376a08262a997730937f86b543d2eefc.png

Nu ska vi leta efter billigt godis. Hoppas det inte hunnit stänga.


Vi tar en solpaus på en bänk nånst

3602e00ad85ac7b07a85f816cdada0dc.png

Vi tar en solpaus på en bänk nånstans. Det blir blir priceless för oss.


Lunch på Ikea. :p

55743d4260d51b68b40d281e25b296b1.png

Lunch på Ikea. :p


Nu är vi på ik

0455d4ca28ee89b69cfa90d754142452.png

Nu är vi på ikea..........

I Västerås. Haha


Nu är vi i en annan del av Köping.

2722e9b6caccf84e5054b4cfc024cb4a.png

Nu är vi i en annan del av Köping.


Yeah! Vi lyssnar på Dia Psalma. :d

2e3cbabea8a8b0d035326b615f54e88e.png

Yeah! Vi lyssnar på Dia Psalma. :d och massa annat nostalgiskt.. Stackars den som liten är, när de stora bara ställer till besvär..hon får..


Roadtrip med Linda. Vi vet inte va

670fc4897e253ad2a16432d398a4c670.png

Roadtrip med Linda. Vi vet inte vart vi ska än men sånt löser sig väl. Vi får se vart vi hamnar. Håller er uppdaterade.


Lite avkoppling nu efter ett par t

0-144908ed15156d69b2624e29c5331153.png

Lite avkoppling nu efter ett par timmars relativt hårt arbetande på Folkan. Har serverat socialdemokraterna. Nu är jag så trött att jag inte ens vet om jag orkar läsa...och har ont i fötterna. Stödstrumpor kanske vore något. Haha

God natt finisar, puss & kram


Gissningslek it is!

Kund kommer fram till kassan. Står helt tyst och tittar på mig.

Sanondra: Hej!
Kund: ---

Jag ser kunden håller i ett busskort.
Sanondra: Ska du fylla på ditt busskort?
Kund: Ja.
Sanondra: Okej, med hur mycket?
Kund: ---
Sanondra: Med hundra?
Kund: Nej.
Sanondra: Med femtio?
Kund: Ja.

tävla om Converse

Jag är med och tävlar hos http://ginatricotnews.blogg.se om ett par Converse.


Tävlingen avslutas på min födelsedag. Fatta grymmaste presenten om jag vann! :D

Frukost: grevéost med macka. God

1bcaf148ba67ccb415a4d0eca7711ff4.png

Frukost: grevéost med macka.

God morgon! Nu bär det av till jobbet. Vi hörs senare, puss och kram!


najty

natti finisar! Upp aptidigt imorn.






stekarsanondra.

speeeeel


När jag var hos pappa senast letade jag upp lite spel. Hittade inte alla jag letade efter så får fortsätta letandet en annan gång.

Men jag är supersugen på att spela lite Cluedo!

Högst upp till vänster ser ni pusslet jag håller på att lägga just nu. Längst upp till höger ser ni Gäster med gester. Det är jag också supersugen på att spela!
Mitten till vänster är Barn Alfapet. :P Haha Mitten till höger är Cluedo och längst ner har vi hederliga gamla Trivial Pursuit.

Så, vem vill spela med mig? :D

Torsdag

Alltså, vi klättrar på väggarna på jobbet nu. Verkligen leeetar efter något att göra. Vet inte riktigt vad mer vi kan hitta på nu... jag har till och med tvättat väggarna. (!)

Väldigt synd faktiskt.. känner mig riktigt överflödig. Men jag lär mig väl fortfarande en del saker I guess. :) Och vi gör det kul ändå. Fast vi har tråkigt. Servicen på Pressis nu är är fan toppklass!

Imorn jobbar jag tidigt igen. 05:15 - 13:00. Hoppas det går lika bra att komma upp då som det gjorde i tisdags. Blir nog hem och sova en skvätt efter det. :P
Imorn kväll, vad händer då? Jag har massa spel!!!!!! Visar i nästa inlägg!

Sanondra och grevéosten


Hej!


Här sitter jag


med en grevéost i näven.


Helt överlycklig, för jag hittade den superbillig på Ica.

Åh, det är så gott, så gott, så gott, så gott!


Så gott att ögonen går i kors!


Sanondra ♥ Grevé

Onsdag

Tänkte bara snabbt uppdatera om dagen.

Har varit såååååå lugnt på jobbet. Har frostat ur tre av fem frysar. Återstående två blir imorgon. Förhoppningsvis av min kollega då, inte av mig. För fan så kallt det var om fingrarna att banka ut isen.

Vi hade ett litet möte och chefen bjöd på god Kyckling Alfredo. Mums! :)

Sen hem för att sätta mig vid datorn och blogga en massa samt prata med Mr. L. Såklart stendör mitt internet då och jag kan inte göra något som jag vill. Blev några timmars pussel istället. Gjorde kanske inget att internet dog.. hehe

Har kollat på Grey's Anatomy och ätit macka med grevéost. Utan smör.. för det är slut. Men vet ni? Jag köper hellre dyr grevé och inget smör än billig äcklig ost och smör. haha.. sån är jag!

Nu ska jag pussla en liten stund till och sen sova för jag är helt slut i ögonen. Puss & kram!

Bus-damp-skruttmissen-som-har-tur-

119a72e9e83b49ee08b0853477873df9.png

Bus-damp-skruttmissen-som-har-tur-han-är-söt.

Jag satt och pusslade med en lampa bredvid mig som lyste upp. Figaro får ju sina dampryck med jämna mellanrum så det är knappt något jag reagerar på längre. Idag sprang han rakt in i lampan som välte och gick sönder. Glassplitter flög överallt. Trots att jag har dammsugit noga så lyckades jag trampa på en flisa innan jag la mig. Och nu när jag la mig så skar jag mig på rumpan med....
Suck.
Nu har han i alla fall lagt sig tillrätta för att sova på min mage.
God natt.


tisdag

Hej alla fina!
Gick bra på jobbet idag men guuuuuuud så lite vi hade att göra. Inga kunder knappt. :/ Slutade vid 13 och var då helt slut i ögonen. Kändes som jag hade varit vaken i två dygn på raken. När jag kom hem somnade jag på två röda i soffan. Inte direkt planerat eftersom jag skulle pusslat. Typiskt. Sov alldeles för länge med. Hoppas jag kan sova inatt. :|

Har inte så mycket att dela med mig av idag. Är lite tråkig. Känner mig fortfarande lite halvsjuk. Kallsvettas och har halsont. Hoppas det inte blir värre bara.

säger bye bye for now. Puss & kram

God morgon alla morgonpigga! På vä

0-37460501ea914426f3350e15635025bb.png

God morgon alla morgonpigga! På väg till jobbet nu..inte en käft ute. :P se bilden, jag står mitt i stora vägen och man ser inte ens en bil. Behagligt väder ute. Rätt mysigt faktiskt!

Oj, nu är jag framme vid jobbet. Först på plats. :) vi hörs i eftermiddag.

Och idag får jag träffa mr.L :D hoppas jag.


natti fnatti

Jäklar... jättekul med besökarna! Nu är ni uppe i hundra unika! För mig är det mycket.

Fast jag ska vara lite tråkig och gå och lägga mig.
Ska som sagt upp tidigt imorn och jobba morgonpasset. Lära mig rutinerna där.
Åh, hur fan ska man orka upp? :) Ska bli jättekul att lära sig nytt men... tidiga mornar och jag är väl inte direkt bästisar.

Nej, vi får höras imorn finisar. Puss & kram till er! ♥

(och imorn får jag träffa Mr. L :D)

Svaret på tävlingen:

15159d4f33a22bf695cf782c539679c0.png

(sorry för den dåliga kamerabilden)

Svaret på tävlingen: jag undrade vad tändsticksaskarna kostade den dagen de köptes för x antal år redan.

Ingen av de som tävlat hade rätt svar men närmast var Jennie som gissade på 5-25 öre.
De kostade 1 öre styck den dagen.
På köpet fick man då "tändsticksknep".

 

Grattis Jennie!

 


nästan nytt besöksrekord hos Sanondra idag

Hej finisar!

Jäklar, kollade in i statistiken idag och idag har den gått rätt upp.
Undrar varför. Skitkul såklart!

Var kommer ni ifrån? :D

Jag känner mig lite halvkrasslig idag. Har lite ont i halsen och känner mig febrig. Ska ta mig en alvedon och lägga mig tidigt har jag tänkt. Måste ändå lägga mig tidigt eftersom jag ska upp imorn och jobba klockan 05:15. Börjar då alltså.
:P Intressant. Kommer vara död i morgon efter jobbet. Slutar klockan 13:00 så blir väl hem och sova en stund. Även om det bästa nog vore att hålla sig vaken.

Anyway.

Ska ge er svaret till min tävling strax.
Lovade ju det igår men glömde visst bort att skicka in. :P Måste mobilblogga in det eftersom svaret står i en bild som jag har på mobilen.. och orkar inte leta upp sladden.

Men strax, lilla Magnus (som påpekade att jag glömt...) hehe

Ursäkta min frånvaro.. Jag är lite

0-434a0ca7f56e976e985d7c348b592fb5.png

Ursäkta min frånvaro.. Jag är lite upptagen.


Videonostalgi

Hur länge som helst har jag velat se Disneyfilmerna igen. De är ju så himla bra, håller ni inte med? Så idag bestämde jag mig för att ta med mig filmerna hem till mig för att nöta. Ett gäng filmer är det. Men jag undrar jag om det inte saknas massa filmer. Skulle inte förvåna mig om pappas ex snodde med sig massa när hon flyttade.
Nåväl.
Fick med mig en video hem också vilket underlättar själva tittandet av filmerna. Så nu har jag att göra ett tag framöver.

Saving Private Ryan
Birger & Olvert - Gräjtest hits
Pound puppies
Lady Lady!
Sandybell 8
Denver - Dinosaurilandet
Tjorven, Båtsman och Moses
Mora Träsk - sånglekar 1
Mora Träsk -  del 2
Flubber
Askungen
Robin Hood
Den lilla sjöjungfrun
Aristocats
Djungelboken
Pinocchio
Aladdin - Anden i flaskan
Ringaren i Notre Dame
Micke & Molle
Snövit
Mästerdetektiven Basil Mus
+ en massa inspelade klassiker.

Kommer väl få spunk på kvalitén men vafan.. :P

påskmiddag hos f & f

tja tja!

hemkommen från farmor och farfar för en liten stund sedan. Eller ja, några timmar sedan. Har varit lat och inte uppdaterat förens nu bara. Hos f & f bjöds det på smarrig mat i form av lax, sill, tacogratäng, stek och lite annat. Är fortfarande proppmätt.
Snodde med mig en liten låda med tacogratäng.. hehe

Träffade mina tokiga kusiner också. Femma och Felin. Hahahaha, gud så jag skrattade när Elin berättade att hon brukade kallas för Felin.

På vägen hem stannade vi förbi pappa där jag hämtade massa roliga saker som jag kan sysselsätta mig med i dagarna (och ett lååååååångt tag framöver). Ska visa en bild... eller flera sedan.
Nu ska jag städa lite här hemma så jag gör mig förtjänt av en av de roliga sakerna jag tog med mig från pappa. Puss & kram fina ♥

Har hört att propellerkeps är nya

-19e3e65e62137e1768d079f498afc09.png

Har hört att propellerkeps är nya inneplagget. Ska bara den här på stranden i sommar alltså! Vad tror ni, skapar jag årets trend?


Early morning, april 4

Spotify


One man come in the name of love
One man come and go
One man come here to justify
One man to overthrow
In the name of love!
One man in the name of love
In the name of love!
What more? In the name of love!

One man caught on a barbed wire fence
One man he resists
One man washed on an empty beach
One man betrayed with a kiss

In the name of love!
What more in the name of love?
In the name of love!
What more? In the name of love!

...nobody like you...there's nobody like you...

Mmm...mmm...mmm...
Early morning, april 4
Shot rings out in the Memphis sky
Free at last, they took your life
They could not take your pride

In the name of love!
What more in the name of love?
In the name of love!
What more in the name of love?
In the name of love!
What more in the name of love...

på väg till jonas för förfest nu.

7bf1a29573d2495bedf998bb5a9e607f.png

på väg till jonas för förfest nu. Svartån är lite översvämmad.


drar ut nu


Nu drar jag till Linda. Blir viiiiiiiiin!

It's getting late but I don't mind.

Spotify


Tagga till nu!

Påsk 2007

Åh, minns denna påsken så väl. Jag hade flyttat till Göteborg då men var hemma på besök. William ville gå påskgubbe och jag tvingade med Kim. Tror inte han tyckte det var så tråkigt när vi väl kom ut.


Fina William som jag sminkade till påskgubbe. Kim skulle absolut inte vara påskgubbe.. minns dock inte vad det var han ville vara. Arg skulle han se ut i alla fall. Söta som få!

Så hade de målat en massa påskbrev som de delade ut till folket vi knackade på hos.

Fina Wille.

Så hämtade vi min kusin med. De fick trängas i vagnen när de inte orkade gå. Naw, sååå söta!

förresten..

..glöm inte tävla här.

Vad kostade tändsticksaskarna? Säger rätt svar imorgon.

tralalala.. dumdidumdidum... shalalalala

God morgon sunshines!
Härlig dag idag. Ute skiner solen för fulla muggar och kanske hinner den smälta bort den sista snön som ligger kvar på gräsplättarna. Hoppas. Är på strålande humör känner jag! Nothing can bring me down!

Lyssnar på MGMTs nya album Congratulations som man kan förhandslyssna på på Spotify. Vet inte riktigt om den är sådär jättebra. Några låtar är nog okej, men bästa albumet är fortfarande Oracular Spectacular. Kids, bästa låten! Som även är min ringsignal.
Anteckna gärna!

:) Kära ni, jag ska ta mig en dusch strax. Först äta upp min goda sallad jag gjorde igår kväll. Ska ni hitta på något kul ikväll? Jag ska nog på fest. Puss & kram till er fina! ♥


ps, hittade ett album med festbilder som jag glömt bort att jag hade tagit. Kanske kommer upp bilder senare. Puss igen.

Glad påsk!


Liten Sanondra. Snyggaste påskgumman ever.

jag ör sönar.

(Jag är sämst, skulle det stå i rubriken.)

Blunda och Skriv

Jag duschar med kallt vatten
Jag dyscgar med jakkt vatteb

Jag råkade fisa på bion

Jag råkade fisa på bion.


Jag kissade på mig
jag kissade på mig

Jag köpte dockkläder på H.M

Jag köpte dickkläder på G.N


Jag målade mina naglar med glass
Jag måkade niba nafkar med glass


Jag snubblade på min näsa
Jag snubbkade på min näsa


Jag hatar dig
Jag hatar dig


Du leker med dockor
Du leker med fockor.


Jag älskar dig
Jag öksjar dug.


Bilder från första april.

Bilder från ishallen i Hallsberg. Var en trevlig kväll med fina vänner.


Kvällens vin. Riesling Würtz. Smakade vatten... men var helt klart drickbart.

Ida och Linda ställde upp på en posebild.

Linda och jag, den obligatoriska fyllebilden.

N och Millan. :)

Ida och jag :)

Och Millan jag och Linda i ishallen. Lagom nyktra.

Jag hade med mig kameran hela kvällen men ändå blev det bara en bild från ishallen. Så himla typiskt mig.

Nytt från MGMT

MGMT - Flash Delirium


Aningen sjuk video?

God morgon!

Herregud.

Snacka om att kvällen spårade ur igår. Hade jag kul? Hade med mig kameran igår så ska kika igenom bilderna och se om det blev några bra.

Bilder alltså.

Ishallen är livsfarlig.

Det var megakö till toaletten så vi (jag och Linda) sprang ut och satte oss bakom närmaste bil. Olyckligtvis var det en polisbil.
Och ännu mer olyckligtvis råkade det komma en civilpolisbil precis innan Linda kissat klart och se Linda. De ville ge henne en liten lapp men hon (och jag?) pratade bort det. Linda slapp alltså böter. Polisen sa till henne att de höll koll på oss två nu och gjorde vi något mer så var det good bye. :P De tyckte att jag egentligen druckit för mycket!
Say what? Det var bara för jag försvarade Lindas utekissande. Onda ögat till polisen. Mitt andra öga får ändå ge de tacksamma ögat eftersom de ändå lät henne gå utan lapp.

Åhåjaja. Bakis är bara förnamnet för vad jag är idag. Tror jag blivit vampyr. Helt ljusskygg är jag. Huvudvärk ner till tårna. Vaknade i Jennies säng (systers) och undrade hur sjutton jag hamnat där. Undrade varför jag inte var hemma. Varför var jag i Hallsberg? Haha..

Ska lägga in bilderna nu så kommer det kanske upp lite bilder senare. Puss & kram ♥

Johan kör mig hem. Hittade två ant

5962b4b3f277626215f232c41060dfc5.png

Johan kör mig hem. Hittade två antika tändsticksaskar. Coola va? Gissa vad de kostade den dagen de köptes? Närmast vinner.


skål!!

3eeab6bd34b4c195a33f375bb0744251.png

skål!!


Förfest hos Göran. (Lindas pappa)

0-4248979ff938531b2c456c98af20ad3c.png

Förfest hos Göran. (Lindas pappa) vi kollar gamla foton. Jag och Linda på kortet. Är vi oss lika? Finns cirka en miljon bilder på bloggen på oss två, bara att jämföra. :p vi ses i dimman!!


Jaaaaaaa!! Jag får bo kvar i lägen

45efa1c91d73f741890970e47d10940a.png

Jaaaaaaa!! Jag får bo kvar i lägenheten!! Lyckan!! Förstahandskontrakt!! :d alltså, Jaaaaaaa!


var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0