Mobilblogg: Nu är vi på väg mot St

0-477f88a904d445771de40b53de7beab5.png

Mobilblogg: Nu är vi på väg mot Stockholm. :) en cider i handen och Winnerbäck i öronen. Blir nog en snabb vila innan vi taggar till ordentligt. Vi ses när vi ses, antagligen på måndag. Eller innan vi lämnar stockholm.


Man är taggad när...

...man vaknar en hel timme innan klockan ringer. Fan. :P


Men är man partybåtssugen så är man.
och jag hoppas hela havet gungar på grund av oss på båten, inte på grund av vädret.

Förresten så stör jag mig på att de särskrivit "musik upplevelse" Det heter MUSIKUPPLEVELSE! haha :D och att "40timmar" sitter ihop. 40mellanslagtimmar. Aja. :P Jag förstår ju vad de menar.

Well. Ska duscha. Puss & kram ♥

Vackra gosen ♥

Jag har bytt sängkläder...
och Byron fullkomligt älskar att ligga på min säng då.

Är han inte vacker?

Packning och Figaro.


Min packning:

Klänning x 2
Linne
Cardigan
Strumpbyxor x 4 (de tar ingen plats och jag har bestlutsångest)
strumpor
trosor
bh
smink
shampoo, balsam mm.
parfym
deo
dust-it
tandkräm
kortlek
plattång
cider
clementiner
en sallad
plastgaffel + plastglas
kameraladdare

Och nu till det roliga.
Tre sekunder efter att bilden ovan togs hände detta:


Helt klart den bästa platsen att vila på.
Han ligger kvar där än. Har borrat ner nosen i strumbyxorna och ligger och sover. SÖTNOS!

Färdig!

Hejsan svejsan!

Nu har jag packat klart. Eller, jag har tagit fram allt som jag ska ha med mig. Väskan jag ska packa ner allt i kommer levererad imorgon tillsammans med min syster. Hon får INTE glömma den!

Jag har skrivit ett litet brev till syster och hennes kompis Matilda så det inte blir några oklarheter om vad som gäller. Skrev så utförligt och pedagogiskt jag kunde, tror en idiot skulle förstå. Återstå att se om Jennie förstår. ;P I brevet står bland annat följande:

"Katterna heter Figaro & Byron och det är för dom ni är här = INGEN FEST! Och det är bara vatten i spritflaskorna, alltså ingen idé att testsmaka."


Förresten har jag alltid fått för mig att Matilda heter Amanda, så har nog alltid kallat henne för det. Råkade till och med skriva "Hej Jennie och Amanda" Haha. Smart jag är. Haha, uppdaterer snart igen, då ska ni få se något kul.

Byta livsstil?

Jo, angående den där gubben jag träffade på idag.

Gick och kollade, var i min egna lilla värld. Så börjar en gubbe prata med mig. Jag tittar upp och han kallar mig för "snygging". Han frågade hur gammal jag var, men innan jag hann svara så gissade han på arton. Alltså, han var inte läskig så, bara lite konstig. Han undrade om jag jobbade och när jag sa att jag var arbetslös så sken hela ansiktet upp på honom. "Men, jag kan fixa jobb åt dig! Du kan få vara med mig! Jättebra! Du får resa land och rike runt men du får aldrig vara sjuk. Är du sjuk får du jobba ändå. Du förstår, det här är inte ett jobb, det är en livsstil." Gud så han babblade på! :) Det kom ett par damer och kollade in hans utbud av prylar och han kallade även dom för snyggingar. :P

Fick hans nummer och skulle höra av mig till honom... nje. Eller, vad säger ni? Ska jag satsa? hehe

Förresten, har ni sett på "Familjen Annorlunda"? Pappan i familjen Johansson var där och sålde sylt. Fast inga barn hade han med sig.

Bildkälla.

Hindersmässan

Hej på er!


Jag ser lite full i sjutton ut. Undrar varför.

Blev en heldag på stan för mig idag. Först till AF på möte. Som vanligt lärde jag mig inget nytt. Bara repriser av sånt som vi redan visste. Hade med mig papper på alla mina meriter så dom kunde verifieras. Gjorde ju det i Hallsberg men där måste dom vara lite dumma för de hade inte lagt in det i datorn. Men nu är det klart i alla fall. :) Tjejen som hjälpte mig var faktiskt lite impad av att jag hunnit med så mycket på så kort tid, bra saker alltså.

Så mötte Linda upp mig och vi gick till systemet och köpte lite färdkost tills imorn. :) Efter det vidare till Forex där vi växlade lite pengar eftersom vi har fem timmar ledigt i Riga. (eller hur många timmar det nu var...) Kan ju vara bra så man kan äta i alla fall.

Linda blev tvngen att gå till tåget sedan för hon skulle jobba. Då gick jag en promenad på stan och kollade lite närmare på marken. Var lite svårt att gå bara för det var sjukt mycket folk och förjävla kallt. Mina lår är fortfarande isfrusna. Mötte en gubbe.. men mer om det berättar jag i nästa inlägg.

På vägen hem gick jag in till AF igen och frågade om de kunde hjälpa mig att översätta mitt Europass till svenska. Det står nämligen på spanska där i. Fattar nada. Han som hjälpte mig var helt övertrevlig. Önskar han kunde vara min handledare! Ja jävlar.

Förresten så lyckades jag få igång Spotify igår. Men idag är det samma visa som igår igen. Jag blir gaaaaalen! Får lyssna i Winamp nu. Det är ju såklart bättre än inget. Måste ha musik på! Nu är det dags att packa. Bra dag idag mina vänner. :) Puss & kram! ♥

God morgon sunshines! Det funkade

0-6bed6ac1fddafa1b0fe07b21633d81e6.png

God morgon sunshines! Det funkade att tvinga sig vara vaken! Somnade typ 00 och så vaknade jag vid 05. Den tiden jag brukar somna liksom. Fast somnade om till åtta sen. Nu ska jag leta fram lite papper som ska med till AF och sen promenera bortåt. Ser ni hur jag matchar idag förresten? Var verkligen inget jag tänkte på när jag klädde på mig. Well, see you later!


Mariadagen?

Linda: Sandra, vi har namnsdag idag!!!
Jag: Nej.
Linda: (helt tvärsäker) Jo, det är den tjugoåttonde idag!
Jag: Ja, men det är januari.
Linda: Nej, februari....
Jag: Nej, Linda, det är januari.
Linda: Jaha.

Bra Linda.

En massa svammel för att jag inte ska somna.

Alltså, jag får inte somna. Nu har jag lyckats hålla mig vaken hela dagen men mina ögonlock börjar kännas som bly. De vill bara slås igen och sova en liten stund. Skulle jag somna nu så skulle det kunna kallas en smärre katastrof. Faktisk.
Nä, måste hålla mig vaken.

Jag saknar Spotify. :(

Och jag har träningsvärk i armen och rumpan efter badmintonpasset igår. Hur sjukt är inte det? Säger kanske en hel del om hur mycket muskelmassa jag består av. Haha :) Nästa gång får vi fasen köra med bara vänster så vi får träna höger hjärnhalva med. Och arm. Fast vänster arm.

Och jag fryser. Det är så in i helvetsjävlaskitkallt här inne. Tycker jag.

Och jag måste kissa. Men mina ögonlock säger åt mig att sitta kvar här.

Buhu, Spotify. :( Vill lyssna på "håll ut" men den finns ju inte på youtube vafan. Asstörande.

Undrar om man ska orka ordna någon mat idag. Jag är inte så hungrig. Åt en pizza förut med Linda. Öhm öhm.

Näe, jag skriver bara massa strunt för att hålla ögonen öppna. Kanske är bättre att resa på sig och ordna med något. Ja. Hejdå.


Award

Jag har fått en award av Sofia


Med denna award följer lite måsten.
Jag ska skriva sju saker om mig själv i bloggen, länka till den person jag fått den av, samt länka till sju andra som ska få awarden.

 

Fan vad svårt!

  1. Jag älskar att lyssna på musik och läsa lyricsen till låten. Fast det visste ni nog redan.
  2. När jag var yngre gick jag på brottning men fick sluta pga en ryggskada (+ lathet.)
  3. Jag kan inte sova utan en kudde under magen.
  4. Jag kan inte med gnissel på tallriken. Inte heller blöt disk som porslin och bestick.
  5. Klarar inte av att vara utan nagellack. Måste alltid ha något på naglarna, annars får jag rysningar i hela kroppen.
  6. Jag saknar min katt Baileys så himla mycket!
  7. Jag äter helst med plastbestick.
jag vill skicka detta award vidare till...
Systeryster, Michelle, Anna, Elin, Sari, Fredric & Dig.



Öh, min dator dog. Blev lite sugen

6a79343dee88767cb4dae3314068fb4e.png

Öh, min dator dog. Blev lite sugen på polkagris. Fuck om den inte vill starta igen! Alla bilder och filmer!!!


Torsdag - Hindersmässan med Linda.

Oj, de har gjort om inne i menyn för oss som bloggar på blogg.se. Coolt. Inte för att det påverkar er som inte har blogg... ser i alla fall lite mer stilrent ut nu.


Här sitter jag och gosar med Figaro :)

Tänkte säga HEJ! Blev väckt av Linda på morgonen. Hon skickade och undrade om jag var vaken. Trodde det hade hänt något. Liksom, så tidigt brukar inte den donnan vara vaken. Men det hade inte hänt något. :)

Vi tog en promenad upp på stan. Det är ju Hindersmässan här i Örebro just nu. Det är som en marknad, fast med ett lite finare namn, för er som inte visste. Vet inte om det är något mer speciellt förutom att landshövdingen och annat högre uppsatt folk äter middag i morgon kväll, där jobbade jag för några år sedan. Okej, det där blev flummigt skriver men orkar inte ändra.

Köpte mig tio par strumpor för hundra riksdaler. Med dom plus de strumpor jag fick i juklapp så kan jag verkligen slänga alla mina gamla håliga strumpor utan att oroa mig för att de ska ta slut. Så köpte jag mig en klänning på H&M och ett par svarta jeans på Gina Tricot. Behövdes verkligen eftersom alla mina jeans utom två par gått sönder. Skit att ha tjocka lår alltså. Nåt nytt och fint får man väl unna sig ibland?

Fan vad surt med Spotify alltså! Blev lagom sur nu! Tur youtube finns kvar så man kan lyssna på musik. Min tv strejkar nämligen igen så har inte så mycket annat att underhålla mig med.
Utan Spotify men glad ändå.

Spotifystrul, KATASTROF!

Jävla skit! Svordomar, könsord och andra fula ord. Fan.

Spotify funkar inte.

Fick en Trojansk häst som mitt virusskydd plockade bort och efter det så ville inte Spotify startas upp igen. Har avinstallerat Spotify från datorn men det går inte att ominstallera det nu. Programmet stoppas av Norton som verkar tro att Spotify är en Trojansk Häst. Jag fattar noll. Någon mer som har strul med Spotify? Någon som är mer kunnig än mig?

Mamma fick stömavbrott nu med.

Håller jorden på att gå under? Känns som att allt strular.

Det snöar ute. Vitt vitt vitt.

616c870b91b2e368f8431b24f2ed71ee.png

Det snöar ute. Vitt vitt vitt.


Håll ut mitt hjärta.

Har ni varit inne på felsms.com och tittat? Det är ju en sida där man får skicka in sina sms som man skickat till fel person. Ibland är det så man tycker synd om personerna och ibland är det så man klämmer fram ett litet "aw".

Den här var så himla gullig. Stackars lilla farmor, trodde hennes barnbarn höll på att dö.


Sandraslaget

Hellu!

Det gick bra att komma upp i morse, trots att jag inte somnade förens vid 05. Var iväg och spelade badminton och gud så jag skrattade. Var inte så jävla dålig ändå. Tror han blev lite förvånad, jag med. Jag fick ett slag döpt efter mig, Sandraslaget, det går till så att man kastar upp "bollen" och när man slår så missar man första gången men skyndar sig att skjuta igen och träffar. Han försökte göra likadant men lyckades såklart inte, det är ju ett riktigt konstslag det där. Bara experter som kan.

Efteråt fick jag skjuts hem och kände hur jävla trött jag var. Konstigt liksom... sov 3,5 timme på natten, så somnade på soffan. Inte bra alls. Funderar på att gå ner och hämta en resväska som jag ska ha till i helgen. Jag har tyvärr inget mellanting i resväskeväg så får ta min stora väska jag köpte i Thailand. Men det får väl duga, kan jag få ner mycket annat "nödvändigt" i den.

Har bakat kladdkaka precis. :) Så nu ska jag ta mig en bit. Puss & kram

bad min ton

Jag ska ju spela badminton imorgon. Kan nog bli intressant faktiskt. Vet inte om han tror att han ska få sig ett riktigt träningspass, för tror han det så har han fel. Väldigt fel.

Som jag skrev nedan så har jag inte spelat denna fjädersport sedan högstadiet och jag kan inte påstå att jag var speciellt duktig då ens. Men någon som kan ge mig lite tips på hur man spelar? Hur skruvar man bollen? Det heter inte boll, jag vet... men vad heter det?

Någon som kan ge mig en grundkurs i badminton så jag inte framstår som helt blåst?
Det är fan inte lätt att vara jag alltså.

Fan va paff han skulle bli om jag kommer in och vinner över honom, om jag glänser och inte han.
Fast mest paff skulle nog jag själv bli.

:'(

Cimon åkte ut. Buhu.

Jag lekte polis när jag var liten...


...jagade busar.

Tisdag

Hej på er mina fina läsare!

Blir så glad när jag loggar in och har lite nya kommentarer! Det blir så himla mycket roligare då! :D Behövs i tider som dessa. Okej, nu låter jag riktigt bitter men det är faktiskt sanningen. Det händer ju inte speciellt mycket i livet. Allt står still!!!!! Blir galen snart!

Har tvättat idag. Vaknade och kom på att jag ska på kryssning på lördag, rätt bra om man har rena kläder tills dess. Imorgon ska jag spela badminton med F. Blir hämtat klockan 09:30, hur fasen ska jag komma upp så tidigt? Kanske får försöka lägga mig innan tre inatt då. Eller somna.

Åh, alltså... nej. Ska läsa de cirka hundra blogginlägg som väntar på bloglovin nu. Puss & kram :)
Några dagar gammal bild.

The 29 Saddest Pictures in The World

Jag mår illa.

Kolla inte om ni vill kunna sova inatt.

Mjölk

Jag har funderat på en sak. Hur kommer det sig att jag alltid blir sugen på mjölk när jag inte har någon hemma, eller som idag, när den redan gått ut?
Det här är ett problem jag haft sedan jag flyttade hemifrån när jag var 18.

Får jag gå och köpa mjölk. (Som jag egentligen inte ska dricka alls.)
Dricker ett glas oboy. (Aldrig ren mjölk, blä!)
Sen glömmer jag bort mjölken och den står där öppnad i kylskåpet och ruttnar bort.
Någon vecka senare får jag ett sånt där mjölk-sug igen men då har ju mjölken hunnit gå ut i datum.

Det blir fan dyrt i längden det här! Fatta hur många liter mjölk jag får hälla ut varje år.

Det är väl så, man vill ha det man inte kan få.

100125

-Humör: Otroligt uttråkad.
-Borde: Jag tror inte jag har något jag borde göra idag.
-Klädsel: Mjukisbyxor, linne och en myströja.
-Smink: Nada.
-Frisyr: Uppsatt i en knut mitt uppe på hjässan.
-Planer: Hm, se Paradise Hotel. Kul liv.
-Låt: Lars Winnerbäck - Järnvägsspår (spotifylänk)
-Vill ha: Sällskap!
-Sjuka: Det har gjort lite ont i ärret på handleden men inget jag inte överlever. :P
-Beroende: Knäckemacka med youghurt och curry- / paprikakrydda på.
-Saknad: Can't tell you.
-Godis: Youghurt?
-Attityd: Jävla skitvardag.
-Fundering: Varför är det så jävla svårt för?
-Citat: "Du sa du behövde tid, du hade tid" - Winnerbäck.
-Roliga: Lade ut Kungen nio gånger på raken. (Det säger en hel del va?)
-Tråkiga: Att jag inte kan komma på något vettigt att göra.
-Person: Kanske Du?

Jag har tråkigt.

Detta är inlägg nummer 1400.

Det var bara det jag ville.

Måndag

Morsning korsning!

Jag vet, det är inte morgon längre men råkade vakna lite sent idag.. trots alarm. Blev väckt av en person som undrade om jag ville med och spela badminton på onsdag eller torsdag. Lät ju svinkul! Har jag inte gjort sedan högstadiet. Fast han brukar spela det så jag kommer väl åka på megadäng. Men skitsamma. :)

Har förresten bytt skiva nu. I alla fall för stunden... Nu spelas Winnerbäcks nyaste skiva "Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen" Den är faktiskt bra den också, riktigt bra till och med. Ska spendera en del av dagen och läsa lite lyrics (skratta inte!) och sen ta mig en promenad till affären. Har inte så mycket annat planerat idag nämligen. Får se vad som händer. Skulle fått lön idag men det hade blivit något konstigt vid utbetalningen så jag ska få den imorgon istället. Det är väl lite typiskt va? Jaja..

Nu blir det "frukost". Puss & kram! ♥

Sandra á la Pippi

Vet inte vilken helg detta är. Kanske helgen efter nyår men är inte säker. Hemma hos Linda är vi i alla fall.
Linda och jag :) Jag skulle tönta mig och gjorde två toffsar, som pippi fast ändå inte. De åkte ur rätt snabbt, om man säger så. Haha

Bilder från igår - del två

Vi drog som sagt till Frimis. När vi först kom dit så var det helt sjukligt lite folk. Fyra personer på dansgolvet typ.

Men det blir ju vad man gör det till...


C-J var en riktig linslus den här kvällen. För han är med på tamejsjutton varannan bild och de han inte är med på är hans hand med på. Ungefär. :P


Jag och deras kompis som jag inte minns vad han heter. Men jag lånade hans basker. Linda kanske kan påminna mig om namnet?


Jag, han jag inte minns namnet på och C-J.

Vi igen plus Emil. Jag tänkte sno hans basker man han snodde tillbaka den. :(

Blev inte så många bilder på krogen ändå. Eller, det blev en del men nästan alla är suddiga eller helt enkelt inge bra. :P Jag kände mig inte helt taggad på att vara ute egentligen. Hade inte rätt kläder på mig och inte heller pengar att köpa alkohol. Det är när man är nykter som man märker hur jävla svårt det är att dansa. Koordination, vad är det liksom? Dansade ändå lite nybörjarbugg. Fast det gick så dåligt att jag inte tror man kunde kalla det bugg ens.

Hur som helst så drog vi vidare till Henke på efterfest. Tog ett jävla tag att komma dit för folk slängde sig i snön och bildade så kallade böghögar. Robin låg underst och hans glasögon gick sönder. För fjärde gången.

En klassisk böghög. ;P

Lite bilder från igår - del ett

Först hade vi en liten för-förfest hemma hos mig med Linda, Camilla, Mange och Henke.
Mange har klippt av sig sitt långa hår. Blev det inte bra så säg! Linda försökte hela tiden ruffsa honom i håret men det tyckte han inte riktigt om. :P

Henke och i bakgrunden ser ni Mange och Lindas hand som fick ruffsa om hans hår lite.

Jag frågade Millan hur gammal hon är, egentligen. Hon kunde inte prata så hon visade med fingrarna istället.

Sedan drog vi vidare till Einar som hade en lite större förfest.


Här är Jesper och jag.


Lots of folk i liten lägenhet. Men... finns det hjärterum så finns det stjärterum.
En snodde min kamera och tog lite kort. Tyckte jag fotade för lite, say what?


Sara och Einar :)


Soffhäng innan vi drog vidare till krogen. Egentligen hade jag tänkt gå hem efter förfesten men det visade sig vara gratis inträde på Frimis så tänkte att då kan jag ju lika gärna hänga med. Roligare än att sitta hemma och glo liksom.

Del två kommer strax.

This is not a love story. This is a story about love.

Jag vet inte om ni sett den här filmen, men har ni inte gjort det så kan jag varmt rekommendera den. Den innehåller nog allt som (jag tycker) en bra film ska innehålla. Skrattade högt några gånger, log stort och kände med huvudpersonerna. "This is not a love story. This is a story about love." 500 days of Summer var riktigt bra och jag tror alla kan känna igen sig, mer eller mindre.


Se den, tex här.


Starke Adolf till er tjänst.

Linda till Magnus (hennes brors flickväns bror):

Jag har ju med mig min beskyddare...

Magnus till Linda:

Naaaw...

Linda till Magnus:

Sandra alltså.

Jag vill ha dig här på riktigt inatt

Spotify | Youtube

Jag dricker glögg
Med balkong dörren öppen inatt
Jag är så trött på alla mail och koder
Jag vill ha dig här på riktigt inatt
Och suga liv ur din halspulsåder
Ja för en doft av sommarens sista dagar
När vinden blåser in ifrån England

Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
Men mycket vill ha mera
Och jag har kvar av sommarn om du behagar
Om du behagar komma hem från England
Jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist
Nej inte jag
Men dina ord ligger och gnager här dag efter dag

Jag hugger i sten
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur
Några armar och ben
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur

Och inatt kom isen över sjön
Och snön föll försiktigt över Skandinavien
Och Nordsjön är väl stilla och kall så här års
Innan våren sätter av igen
Och det är nånting stilla mellan dig och våren
Det är nåt kallt mellan mig och England
Och imorgon sveper en dimma in
Som julrusch över staden
Och det vimlar av stressade människor i stan
Men det är tomt på strandpromenaden
Och jag tänkte att du kunde stå där i solen
Men berätta ingenting om England
Och jag har knappast lärt mig nåt sen sist
Nej inte jag men jag tänker och tänker
Och vet att du sa

Jag hugger i sten
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur
Några armar och ben
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur

Jag dricker glögg
Med balkong dörren öppen inatt
Och låter vinden blåsa in ifrån väster
Som en virvlande storm
Och som en dansande vår
Ja som en galen orkester
Och jag dricker ur mitt glas
Och alla dörrar är öppna
Nu är det dimma
Över mig och över England
Och du sa

(X 2)
Jag hugger i sten
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur
Några armar och ben
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur

God morgon!

Idag är det en hel månad sedan det var julafton. Men det visste ni nog redan...

Vaknade alldeles nyss faktiskt. Eller, har snozzat halvsovande sedan 10. Funderar på en "operation vända tillbaka dygnet" i form av att inte gå och lägga mig alls någon natt och sen inte sova på hela dagen heller. Problemet då är att hålla sig vaken under dagen och inte somna. Får sysselsätta mig med något.

Idag väntar innebandy. Blir sista gången eftersom M som håller med lokal slutar på sitt jobb nu i veckan som kommer. Vi får leta på någon annan lokal.. kanske. Någon som vet någon?

Well well.. jag fryser så ska ta och klä på mig. Puss och hej ♥

I sann Västeranda...

... på promenad hem från Henke. Linda och Robin däckade där så får gå hem själv. En kille går och släpar på en vagn, ser ut att vara ungefär lika gammal som mig. Han ler stort och vill skaka hand med mig.

Alltså, klockan var typ 04:30. Halv fem på morgonen liksom. Nej, tack. Promenerar vidare. "Öh, tjejen vad heter du?", frågar han precis när jag är bredvid honom. Jag är ju så jävla ärlig så säger mitt riktiga namn... (påminnelse till mig själv att komma på ett "stage name" till exakt såna här situationer.) Han undrar vart jag ska någonstans och tycker jag ska följa med honom.

Jag går vidare. Livrädd att han ska följa efter mig. Mobilen i stenhårt grepp i fickan.

"Säg vart du bor så kan jag komma och hälsa på dig sen..."

Eh, va? nej. Du får inte veta var jag bor, tänker jag för mig själv. Men säger bara "Nejdu..." och jäktade fram så fort jag bara kunde på mina, för mig, jättehöga klackstövlar. (Heter det så? :P)

Hela vägen hem vände jag mig om stup i sekunden. Minsta lilla ljud fick mitt hjärta att slå extraslag och mina ögon att spärras upp. När jag gick in i min port var jag tvungen att se mig om, som om jag gick över gatan, bara för att se så han inte var efter mig.. och så dubbelkollade jag att porten var stängd efter mig.

Jag vet inte om jag överdriver... men tycker ändå det är bättre att vara på den säkra sidan. Egentligen skulle jag väl kanske sovit kvar hos Henke som de andra men jag ville verkligen hem till min säng.

Well well.. det blev en lång förklaring på en liten händelse. Tyckte bara det var så himla typiskt. Men nu ska jag faktiskt sova.. tänkte jag skulle komma upp innan två imorn. Ring gärna och väck mig, om någon läser detta.
Pusshej ♥

Efter en händelserik kväll avrunda

0-3e979ad09814de8df0e3a6d84cb82c9c.png

Efter en händelserik kväll avrundar vi med Simpsons the movie hos Henke. Robin har däckat i duschen och de andra har åkt/gått hem. Bara jag och Linda kvar nu..Ja, robin med som sagt.. Och Henke med. Men Robin är inte vid medvetande och Henke bor ju här.. Som sagt.. :p


Jag är fröken svår?

Haha, fick detta på facebook av Camilla.




(klicka på bilden för att komma till artikeln)

Personligen tycker jag att jag passar in på Smygaren och Paparazzon också.. :P


Hur värmer ni thé?

Hahahahahahaha..

skulle göra i ordning thé.

Häller upp vatten i en kopp, stoppar in koppen i skafferiet, stänger skafferidörren och går iväg.

Hahahahaha, jag viker mig av skratt här hemma.

en dag vaknar du och märker att vi är var och en för sig, att alla dom som du fördömde aldrig tävlade mot dig

Spotify | Youtube

du drack det kalla, dunkla vattnet 
som smakade ärg och gammal sten
en enda klunk i den källan
och du blir aldrig mera ren

vi var ensammast i världen
den världen rymde inga fler
vi letade upp dom mörka molnen
vi var där blixten hitta ner

kanske ljög vi hela tiden för att vinet
skulle kännas lite dyrare
och smaka lite mer
nu har vi druckit av det dyraste som finns
det är inte lätt att svälja ner

och det blåser igenom hallen
har du allt som du ska ha
jag hör den stora maskinen gå igång
har nån sagt vart vi ska

vi satt där tunnelbanan slutar
eller börjar om man vill
med ögon fulla av förväntan
minns du vad vi längtade till

minns du var vi ville landa
för jag har glömt det gång på gång
jag har letat efter orden
till en avlägsen sång

en natt när vi såg solen sjunka ner i horisonten
såg vi tydligt alla frågor få ett svar
stora hjärtan kom i våran väg
nu kan vi räkna vad vi har

och det blåser igenom hallen
har du allt som du ska ha
jag hör den stora maskinen gå igång
har nån sagt vart vi ska

en dag vaknar du och märker
att vi är var och en för sig
att alla dom som du fördömde
aldrig tävlade mot dig

då blir det tomt i dina händer
då står du ensam, fast i snön
du skulle hämta lite vatten
du tog dig över hela sjön

och det blåser igenom hallen
har du allt som du ska ha
jag hör den stora maskinen gå igång
har nån sagt vart vi ska

och det blåser igenom hallen
har du allt som du ska ha
jag hör den stora maskinen gå igång
har nån sagt vart vi ska

blev efterfest igår

Hej mina fina läsare!

Blev sent i natt. Efter filmen gick jag hem och tänkte lägga mig och sova. Men så knackade det på min fönsterrruta och där utanför stod Mange och Einar, lite lulliga och glada sådär. "Efterfest! Kom nu!!" Haha... jag var faktiskt inte trött alls så jag följde med. Spiknykter på efterfest. Det blev bara vi tre och han som hade efterfesten, Emil. Men men...

Idag vill en vän till Virus, där spelar ett band han gillar live, men jag är inte säker på att jag vill med. Visst skulle det vara jättekul men jag är lite orolig då jag inte vet när jag får mina pengar från fk. (tror jag skrev det igår med... sorry för reprisen isf)

Sovit riktigt dåligt i natt med. Eller, sovit riktigt tungt och somnade på mage med tre kuddar under huvudet. Alltså, min rygg var hy nästan böjd i 90 grader när jag vaknade, eftersom jag vaknade i samma ställning jag somnade i. Asont.

Nej, lite thé nu tror jag. Puss hej! ♥

Lejonkungen hos Henke. Så bra!!!

0-6c749f1ba719101467f6d0292f0f9081.png

Lejonkungen hos Henke. Så bra!!!


Filmkväll


Blir filmkväll hos Henke idag istället. Bättre det än utgång idag. Mycket billigare. Kunde varit på kryssning idag med.. :P Men det hade jag inte ekonomi till, fast det hade ju onekligen varit kul om man hade kunnat följa med. Hoppas han får det kul ändå.. hoho



Toffs idag.

See you later :)

Besök

Jag hade nästan precis duschat och satt i badrock framför datorn när det plingade på dörren.
Tänkte, vafan, vem kommer nu? haha.. Men så var det min lillebror Christian och Mia som kom och hälsade på. Mycket trevligt med besök :)

Frågade om de ville med ut idag men det var de inte så sugna på. En annan gång kanske..

Förresten.. händer det nåt idag eller?

Du är ett glashus, och jag är en sten. Men det är du som försöker se igenom mig.

Fetaste gåshuden mellan 1:52-2:22

Spotify | Youtube

Hur ska jag gå hem när allt är såhär?
Jag vet du kommer att se på mig sådär
Och säga "Vad har du gjort ikväll? Och vad har du bestämt?
Du sa du behövde tid, du hade tid"

Du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren
Allting blir precis som man förväntar sig
Du är ett glashus, och jag är en sten
Men det är du som försöker se igenom mig

Du frågar "Älskade dom dig ikväll?"
Jag svarar "Dom älskar mej bara nu,
Den enda som verkligen älskar mej är du"
Du frågar "Tog du dom med storm ikväll?"
Jag kommer faktiskt inte ihåg
Men mina fingrar säger att det var ett segertåg

Du säger "Det har varit rätt så tomt här,
Det är verkligen skönt att se dig"
Du säger "Jag kan bära väskan, ge den till mig"
Och du betalar taxin och jag kan bara hänga med
Och jag tittar ut i mörkret och drar nåt skämt
Om hur det är

Hur ska jag gå hem när allt är såhär?
Jag vet du kommer att se på mig sådär
Och säga "Vad har du gjort ikväll? Och vad har du bestämt?
Du sa du behövde tid, du hade tid"

Du hade tid...
Du hade tid...

Freeeedag!

Tja tja! :)

Fredag idag ju... tycker inte det känns som det. Hela veckan har bara rusat iväg ju!

Vet inte riktigt vad som händer idag faktiskt. Vi får se om mina vänner känner för att hitta på något. Tydligen skulle några till O'learys men där är det lite för dyrt för mig.. i alla fall just nu när jag inte vet när jag får pengar nästa gång. Kanske blir det nu runt den 25:e men det vet jag inte säkert... Annars tycker jag det skulle vara trevligt med en spelkväll, som när Millan fyllde år, men gissar på att mina vänner tycker att det är fär "tråkigt". :P

Ska i alla fall börja med en långdusch. Sen kanske få något i magen. Hörs senare ♥

den 15 augusti kommer jag sväva på moln.

Just nu är jag så glad att jag nog skulle kunna skrika ett sånt glädjetjut att människor i Afrika skulle höra mig.


Tack snälla snälla Patrik!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, hör ni mig?

Fjortisarna


Okej, koncentrera er inte på rummet som jag aldrig städade. Kolla in jordens fjortisar i sängen.

Fast angående det ostädade rummet.. det mesta låg faktiskt under sängen.. det man inte ser, finns inte. Eller hur var det nu.. det du inte vet, har du inte en aning om. Eller det du inte minns, har aldrig hänt.

Jag förlorar mitt fokus. Vad drömde jag om?

Spotify | Youtube

Det är sensommar Sverige
Jag är på väg härifrån
Jag kan inte förklara
Jag stänger av telefonen
Ner faller löven
och bladen blir mull
Jag kanske åker till Island
Jag kanske super mig full
Jag är för fattig för London
Jag är för tyst för LA
Det finns en anda i Dublin
men den är skadlig för mig

Jag glider ifrån allt
Vad var jag en gång?
Jag förlorar mitt fokus
Vad drömde jag om?
Jag har lånat av banken
Jag har säkerhetsdörr
Jag skulle aldrig få säga
Att det var enklare förr
Jag ser mig i spegeln
Det är en dålig dag
Är det honom jag känner?
Är det han som är jag?

Det blåser osunda vindar
Det gör mig dämpad och sval
Det krävs så mycket mygel
för att verka normal
Här är tusen butiker
med vässade klor
Det kommer trötta idéer
från strama kontor
Men det är sällsamt vackert
Här kommer hösten igen
Det är kallt som i stenhus
Det doftar av regn

Jag läser en tidning
Jag ser vad det står
Men det är inget jag bryr mig om
Ingenting jag förstår
Dom som skriver de ljuger
Allt är tvärtom
Dom skulle mörda för pengar
Skandalen är dom
Jag såg ett dreglande lejon
stod på toppen och sa:
"Jag ger bara folket
vad folket vill ha"

Rör mina händer
Du måste förstå
Jag orkar inte förklara
försök och se det ändå
Det gnager mitt sinne
Det är som overklighet
I varje blinkande fönster
en korrupt profet
Och jag har varit i templet
Där månglarna står
Dom sa: "Allt är till salu"
Jag sa: "Kom älskling vi går"

Jag kunde ställa mig naken
Jag skulle mena en del
Men ett dreglande lejon
skulle ta det helt fel
Jag hade massor av idéer
Jag hade vägen klar
Jag hade tusentals frågor
och tusentals svar
Tyst ligger vägen
i rödbrun rost
Det är som mareld i havet
Som allhelgonafrost

Torsdag? Eller onsdag?

Torsdag.


Morsning korsning!

Haha, får man skriva så ännu? Antagligen inte. Jag är faktiskt inte nyvaken men det känns som så. Har sovit otroligt dåligt i natt, bara vridit och vänt på mig hela natten, plus att jag inte kunde somna förens inpå de sena småtimmarna. Som vanligt.

Well.

Tänkte bara skriva ett hej. Och det har jag ju gjort nu så... hejdå. ;P

Hej onödigt inlägg.

Funderar på...

...att säga god natt.

Men jag är inge trött.

Mitt samvete tär på mig.

Ska jag eller ska jag inte?

Åh, suck.

Lips, på mitt vis.

Vet ni? Jag tänkte på en sak...

Tänk om det fanns "Lips", ni vet karaokegrejs till x-box, med Winnerbäck, Coldplay, Håkan Hellström och Lasse Lindh. För mig skulle det vara det ultimala spelet.

Tänk, jag får sjunga - och det behöver inte vara bra. OCH, till den bästa musiken.

Jag skulle inte kunna lämna vardagsrummet.

det är fel på alla sätt och vis.

Har ni någonsin gjort någonting ni vet att ni inte borde göra för det är fel på alla sätt och vis, men ändå gjort det för det är något inom dig som säger att du inte kan låta bli?

Ja, ni får fundera på vad det är jag menar...kan inte skriva det här.

Men om någon undrar så kan ni ju lyssna på "kom änglar" av winnerbäck.. speciellt två rader i den texten talar om exakt vad det är... men säger inte vilka.

nyponbuskar, nyponbuskar

Spotify | Youtube

(Jag tycker den är bäst live på spotifylänken)

Så som himlen ser ut
en tisdag över skolans
kommunala korridorer
Klockan fyra i oktober
Strax innan det mörknar
och det luktar från bespisningen
av halvhjärtad husmanskost
och löven ligger klistrade
mot marken

Gråvita skyar
Tandläkarväder
Nån grävmaskin som sliter upp
en cykelväg vid fotbollsplan
Och nyponbuskar, nyponbuskar
Hela vägen nyponbuskar
ser jag när jag blundar
och nånstans där så blev jag
den jag är nu

Jag ser gitarren i butiken
Symbolen för att skolka
Sagan om ett uppror
Drömmen om en högre höjd
Ett sjörövarskepp
som blåser rätt in i Los Angeles
Och stjärnorna som glittrar
Och ingen jävel når mig
nånsin mera

En enda ambition
Att få brudarna från Berga
att skratta eller gråta
och rymma över taken
Bort från regelboken, stöveltrampet,
tegelväggen, la isla bonita
Och dom brandgula
stolarna man staplar
på varandra

Parkeringshus byggdes
Ett litet steg för människan
Ett stort steg för betongen
och den rotlösa känslan
Som ännu ett hinder
på vägen mot den råa romantiken
och gitarren i butiken
och flykten
över taken

Man la klossar över ängen
med små fönster och dörrar
Det var slogans överallt
från alla medelbeiga firmor
Och en skivaffär i centrum
som ett hål genom kulissen
ut i verkligheten, drömmen
Ut till färgerna man bara
ser på bio

Vi bildade band och blåste ringar
Drog med handen genom jorden
Fyllde naglarna med lera
av all yta som vi skrapade
För nånstans under lagren
av tätortstimotej
bredde stora världen ut sig
utan farthinder och Konsumkort
och nypon

Vi satte båtarna i bäcken
såg dom flyta in i tunneln
Kanske vidare mot Vättern
och kanalen ut till Nordsjön
över vågorna mot Irland
ut på havet och sen blåsa
iväg och aldrig komma tillbaka
mer till bäcken
där det började

Jag ser den gräddgula färgen
Den moderna men diskreta
En helhet för det enkla
Bara fälla upp och skruva
Men ändå alltid nåt
som ville jaga och förvirra
Nåt som inte var Ikea
Nåt som inte hade lösningen
i kanten

Jag hör det inrökta ljudet
från en replokal vid tågstation
Bland speditionslokaler
och bortglömda depåer
Det stumma, dova skinnet
och basen som darrar i gallret
och glaset och det doftar
just som asfalt gör
om hösten

Vi gömde Fibban under stenen
Willes vin i busken
Hela dungen var ett mikro-Vegas
Ladan bytte hänglås
Och ovan allt en himmel
liksom silad ifrån kusten
med det lilla som blev över
efter vågorna och stormarna
och skummet

Jag kan inte återvända
En brottsplats måste vila
Flyktbilen är dumpad
Stålarna är rena
Nu bygger vi ett nytt hem
Startar upp och börjar om
Söndermarken jagar mig
men jag är inte där

dumdidumdidum

vad håller jag på med?

herregud.. :P

Glad idag :)


God morgon mina kära läsare! På toppenhumör idag. Vaknade och somnade inte om efter att klockan ringt. Inte ofta det händer numera när jag inte "måste" gå upp.
Får se vad denna dag har att erbjuda.

Nu ska jag äta frukost. Puss & kram!

Tävling hos Julia

Tråkig vinst. Haha, skulle springa sju varv runt Örebro om jag vann. OM jag vill vinna.

(Klicka på bilden för att komma till tävlingen.)

Vinstlista
:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

Fika med Patrik. :) chailatte och

0970c4dfbcdeb0ce1fec52b0033af081.png

Fika med Patrik. :) chailatte och kaffe, gott!


Möte, fika och Winnerbäck


Jag idag. Jordens finne där.. ja ni ser den. Mintgrön tröja på mig.. me like!

Har varit iväg på mitt första individuella möte på AF sedan jag skrevs in den 1 april förra året. Helt sjukt att det dröjt till nu! Mötet var på femton minter och vi stressade igenom allt från att mitt personliga brev såg fint ut, jobbet på vårdcentralen i Göteborg, till att det är bra om man är kvar i a-kassan.
Jag fick dessutom ett nummet till en man på USÖ som jag ska ringa. Lite positivt i alla fall.

Vid klockan 16 ska jag fika med Patrik. Min gamla klasskompis från gymnasiet. Blir nog mysigt det. Ska dricka en chaithé, har jag inte gjort sen september förra året så det är jag fasen värd!

Fast nu ska jag fortsätta lyssna på Lars Winnerbäck – Du hade tid - Live Sentrum Scene Oslo 5 september 08 (spotifylänk) och äta tacopaj som jag så duktigt har gjort i ordning. Puss & kram... och ta hand om er!

Det är nudlar och lånade pengar

Har fastnat för denna nu. Jag är rätt säker på att han sjunger om mig.

Spotify | Youtube

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade tvåtusental
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår
när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vi vaknar som as
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Cimon



Han är ju inte ful. Han är så jävla snygg! Haha, inte ofta jag säger sånt här.. men han är så snygg!

allt var förbjudet.

Spotify | Youtube

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...

it's complicated...

Alltså, det har hänt en sak. Helt sjukt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det... mer än att jag tycker det är väldigt fel och hade jag vetat om det så hade jag aldrig gjort något. Tror jag.

Nu vill han veta vad jag tycker. Liksom.... va?

Tänk om saker hade kunnat vara enklare. Tänk om saker kunnat vara liiiiite annorlunda. Tänk så bra det skulle varit.
Men nu är allting allt annat än lätt. Allt är väldigt komplicerat. För många kockar för soppan helt enkelt. Blir aldrig bra.

Herregud... gräv ner mig.

Undrar jag med.

"Vi är vuxna nu, när hände det? Och hur får man det att sluta?"

Citat ur Greys Anatomy, Meredith Grey

Alltså, jag kan verkligen inte sov

0-7445133fb64560b38057e33128145ecd.png

Alltså, jag kan verkligen inte sova. Är inte trött nånstans. Inte ens lite. Har legat och vänt och vridit på mig sen..två eller nåt. Funderar nästan på att stiga upp. På tal om en annan sak,
klockan var nyss 04.25. Då fyller jag år.


Kärlek

-949da40003e28e2136cda093cf3fd7a.png

Kärlek


När jag inte har något bättre för

4e818b5a3f9f9aec9e57111402f26f83.png

När jag inte har något bättre för mig låtsas jag att jag är en kille som är hemligt kär i mig och gör massa bilder till mig. Nej.


"välutbildade apor som kommer att lösa problemet" - Va?

Om ni går in på youtube.com och söker på "cry me a river", vad händer för er då?
Den här bilden kommer upp för mig.


(klicka för större bild)

"Tyvärr, något gick fel.

Vi har skickat ut ett team med välutbildade apor som kommer att lösa problemet."

Videos från nyår.. stackars de som stod bredvid oss på bron!

Säger som i inlägget under. Bättre sent än aldrig. ;P


Happy new year, happy new year.. jag vill ha en egen måne.. happy new year
Missa inte Linda och Sannes vurpa i slutet.

Ja, det är det, ja det är det, skål skål skål.
Var är Millan? "Är du här på bron? Är du här på bron? Jag ser inte dig, jag ser inte dig.
Turkisk peppar, turkisk peppar. Är det gott? Är det gott? Ja, det är det. Ja, det är det.
Vi står här, vi står här.. och dricker..
Åh Carrie, åh Carrie..

Vadå, är klockan tolv eller?

Alltså, jag har ingen känsel i mina händer, jag är typ som Titanic.
Var är Jensen, var är Jensen? Där är han, där är han. Och vi dricker sprit, åh vi dricker sprit. Botten upp, botten upp.

Vi tycker om att sjunga vi, fast vi sjunger inte så bra.

-Vad är klockan?
-De räknar ner här.
-Är det på riktigt?
-Ja, det är en minut kvar.
- Varför är alla tidiga då?
TRE
TVÅ
ETT
NOLL
Happy new year, happy new year....

Skål för två lax tio.

Bildregn från nyår... bättre sent än aldrig. Right?

Såhär såg jag ut på nyår:


Utöver det hade jag på mig svart klänning, strumbyxor, klackstövlar med nitar och... benvärmare! ;P Ingen dagens outfit från mig.. men kände mig lite fin igår för en gångs skull.



Jag minns...

Åh herregud alltså. :) Hittade dessa bilder i min dator. De är tagna på min och Lindas första Göteborgsresa tillsammans. Undrar vilket år det är. 2006 eller 2007? Kanske i slutet av 2006?


Gud så kul vi hade. Åkte iväg helt spontant, bodde i en stuga som vi hyrde. Gjorde stan farlig, träffade massa nytt folk. Den här kvällen träffade jag dessutom Oscar för första gången. Killen som jag sedan flyttade ihop med i Göteborg.
Vad unga vi ser ut!

Här är typ dagen efter. Asbakis, på Donken tror jag vi sitter.

ja, det var en helg jag nog aldrig kommer glömma.

tror det här passar in rätt bra.

Spotify | Youtube

tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst

*

somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör

det är ibland som förut
ibland har jag känt att jag duger
jag har hämtat och samlat ihop
nog med kraft att gå ut

jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna
från mitt liv

*

jag har saknat en vän
jag har varit på krogar och barer
det har hänt att jag ljugit och sagt
att jag måste gå hem

jag har saknat din röst
nu har du en ny Eller?
ännu okända nätter ruvar
i väntan på att gry

Kissenödig

Haha, läs inte detta om du är känslig för kiss. :P

Varje gång när jag är på väg hem blir jag kissenödig. VARJE gång alltså! Spelar ingen roll om jag går på toa innan jag pallrar mig hemåt, blir alltid alltid alltid kissenödig. Är det bara jag?

Alltså, ju närmare mitt hem jag kommer desto mer kissenödig blir jag. Har varit så så länge jag kan minnas.

Tänkte på det idag när jag gick hemåt. På bussen hem så var jag inte nödig men sen när gått av bussen och promenerade hemåt så kom det.
Så i stort sett varje gång jag kommer hem så får jag springa in på toan. Hinner typ inte ens ta av mig skorna. Helt knäppt!

Haha, varför?

Och mamma, du är tyst nu.

Lördag

Hallon hallon!

Har ni för er? Jag sitter och kollar på Paradise Hotel XL på TV6 play. Har helt sjukligt tråkigt så...

Idag vaknade jag och var inte bakis. Var ute igår men gick hem rätt tidigt faktiskt. Hade väldigt kul ute. Synd bara att inte fler kunde följa med. Alla andra skulle ju ut idag men idag har jag jobbat så kunde alltså inte idag. Gick bra på jobbet. Sålde kakor, kaffe, the, vin och lite annat smått och gott. Fasen va de drack vin idag alltså!
Egentligen hade jag väl kunnat gå ut när jag kom hem för jag slutade rätt tidigt ändå men jag kände inte alls för det. Ibland är det så, som Håkan skulle sagt.

Lagade tacogratäng idag. Gud så gott det är! Det är ju nästan godare än vanlig tacos alltså.

Nej hörrni.. jag har verkligen inget vettigt att komma med. Har så mycket jag skulle vilja skriva ner men det får nog bli i min privata dagboj faktiskt. Alldeles för många nyfikna ögon som läser här.

See you later! ♥

Lena PH vs. Markus K

Lena förstör en bra låt. Eller, tycker ni det är bra?

Jag tycker det låter riktigt hemskt!















Jordnötter med skal


Köpte såna här jordnötter idag. De är ju de allra godaste, håller ni inte med? Helt naturella och utan massa salt. MmmMmm!

Bildkälla.

Torsdag

Halloj!

Det börjar bli mildare ute minsan. Var ute en sväng med Linda idag och plockade på mig långkallingar men det blev nästan för varmt med dom på. Minus 8 tror jag det var...

I morse ringde fastighetstjosan och sa hon skulle komma om cirka trettio minuter. Kollade på klockan och insåg att jag bara sovit tre timmar. Men det var bara att pallra sig upp. Tjejen som kom för att ordna stoppet fick hålla på i nära en timme. Det satt fast så långt inne att hon var tvungen att gå till kontoret och hämta ett flera meter långt plaströr att spola med. Men nu kan jag duscha igen, det är ju bra. :P

Linda och jag gick i alla fall en sväng till Lidl först och sen till Ica för att komplettera med det som inte fanns där. Så nu har jag lite mat hemma igen.. :) Kan vara bra att ha liksom.

herregud, ursäkta för mina tråkiga inlägg men har inget kul att skriva om. :S

Cribs - hos mig

Okej, jag bor inte i någon lyxvilla och jag äger inte några bilar. Ni får nöja er med min lägenhet och mina katter. ♥



Haha, filmade om flera gånger för jag lyckades filma mig själv och för att det blev så himla mörkt. Men orkade inte göra om det igen, även om det blev lite mörkt i vardagsrummet/sovrummet. Så ni som regerar på att stackars Figaro var inne i badrummet behöver inte oroa er.. den dörren brukar stå öppen i vanliga fall och nu hade han bara varit där inne i några minuter eftersom jag filmade om för fjärde gången. :P

stopp i avloppet

Läsare som lätt blir äcklade kan ju sluta läsa här.

Ett tag nu har det varit halvstopp i avloppet. Jag har inte kunnat bada för när vattnet ska ut igen så svämmade golvet över. Jag kunde duscha men med svag stråle för annars rann vattnet ut på golvet.

Igår skulle jag vara lite duktig och göra rent där i. Ryckte loss golvbrunnen som fastnat i golvet eftersom det inte lyfts upp på år och dar!! Men jag bände alltså upp det där äckliga äckelgallret. Det var fullt med gegga som satt fast under den och i brunnen så är det fullt med brunt och illaluktande vatten. Det är en dagvattenbrunn så det är liksom ett stort hål där allt samlas och sen ett litet rör där vattnet åker vidare.
Hur som.. Alltså, här höll jag på att kräkas.
Jag tar en gammal pincett (som jag aldrig mer ska använda!!!!) och tar tag i något som ser hårt ut, lyfter upp och upp kommer en stor tung geggahög gjort av långt, bruntlockigt hår, något äckligt svart och typ tandkräm-, shampoo- och balsamrester. Jag vill även påpeka att jag är blond och väldigt rakhårig så jag tror inte det håret är mitt. Tror det tillhör tjejen som bodde här innan mig. Fick såna kväljningar nu så ni anar inte!!
Sitter med en grimas i ansiktet nu, rynkar pannan och näsan typ. Får rysningar!! Slängde i alla fall den där slajmhögen men då bubblade det till nere i brunnen och jag tror något sögs ner i röret. För när jag provspolade efter det så åkte inte vattnet ner något alls. Istället åkte det upp massa äckelvatten nerifrån avloppet som bildade en pool inne i badrummet. FAN VAD ÄCKLIGT!!!!

Idag när jag vaknade hade vattnet runnit undan men golvet var helt svart av grejset som åkte upp ur avloppet.

Vafan, jag som skulle vara duktig liksom.

Imorn kommer fastighetstjosan och ska rensa där i. Jag hoppas det går!!!!

Husfrun Sandra visar sig ibland...

hej på er mina fin fina läsare!

Vilken dag alltså... riktigt duktig har jag varit faktiskt. Började med att sova bort hela dagen, vilket kanske inte var sååå duktigt men när jag väl var vaken och uppe så har jag varit duktig. Ringde fastighetstjosan angående mitt avlopp som det nu är megastopp i. Vet inte om jag redan berättat det? Skriver ett jätteäckligt inlägg om det snart annars. :P
De ska komma imorgon och förhoppningsvis ordna till allt igen. Efter det så la jag mig och kollade på tv men blev så fruktansvärt rastlös att jag nästan flög upp ur soffan och började städa. Städade, städade och städade. Plockade fram tre ljusstakar i glas som man kan dekorera inuti med valfria saker. Dekorerade dem med snäckor från Thailand. Så diskade jag och dammsög.

Med andra ord så ser mitt hem riktigt fint ut nu. Så nu får ni komma på spontanbesök mina vänner!! Jag lovar att inte slänga ut er! ;P Har till och med kakor som jag bakade här om dagen. :D Gud så huslig jag är alltså!

Har spelat in en video på mitt rena hem som ni får kika in om en stund! ;P

Puss så länge!

Humanity for all!

Jag såg att Linda Blom har en tävling på sin blogg just nu. Och jag tycker de där armbanden är sååååå snygga! Jag är med och tävlar där nu men vinner jag inte så får jag nog leta reda på en kopia till dessa.
De ligger lite i överkant för min budget nämligen. 398:-

"När du köper ett sånt här armband går 20% av inköpspriset till Röda korset och ytterligare 5% till Al Gore's Environmental Organisation!

På läderarmbandet står det:
Plant Peace, Live in unity, Freedom, Make a difference, Accept diversity, Speak kindness, Pave the path, Lead the way, Humanity, Give back, Seek wisdom, Come together, Truth, Forgive, Believe, Faith, Sow love, Make a difference.
"

Men åh vad snygga de är! Länk till armbanden här.

Jag + K-brunnar = ♥ = sant?

Kommer ni ihåg när man var liten och gärna trampade på K-brunnar men undvek A-brunnar?

Satt och tänkte på det förut. På väg hem från skolan när jag skulle till pappa så visste jag vilken väg jag skulle ta för att komma åt flest K-brunnar. Jag cyklade verkligen kors och tvärs över hela vägen för att inte missa någon.

K-brunnar skulle, för er som inte vet, vara bra att trampa på. För tydligen skulle K stå för bra saker som Kärlek. A-brunnar skulle man undvika för de stod för dåliga saker som.. ja, vad stod a-brunnen för?

Men, jag var helt säker på att om jag träffade många k-brunnar så skulle jag få kärlek. Kanske ska bege mig ut på en promenad någon dag och leta såna..

Fast.. det är lite mycket snö ute nu kanske...

Hittade i alla fall mattan som är på bilden här.

Då - söt. Nu - mongo.


Haha, jag fick verkligen till det med grimaserna när jag var liten alltså. Fast om jag försöker göra en likadan grimas idag så ser man ju bara mongo ut... tänk att åldern kan ursäkta så mycket. :P

tisdag idag va?

Hej hej!



I brist på andra bilder tar jag en cambild på mig själv... Haha... ¨Känner mig riktigt sliten idag och tror det syns. Har sovit så konstigt i natt.

Har inga planer idag. Har inte heller gjort något idag. Inte ens ätit.. det är lite eko i kyl, frys och skafferi så svårt att knåpa ihop något. Men nåt hittar jag nog på... cornflakes och... eller pulvermos och.. salt. ;P Måste handla. Någon som ska till Willys snart?

Tänk om...

...detta var på riktigt.



Så vad tror ni? Är jag miljonär? ;P

amsfkstanparadisehotelrussinkakor

tja tja!

En rätt hädelserik dag idag om man jämför med hur mina dagar brukar se ut. Började med att gå upp innan tolv! Bara det är ju ett kors i taket liksom. Sen åkte jag till arbetsförmedlingen. Det var sju mil kö där men det gick rätt snabbt ändå. Efter det promenerade jag till försäkringskassan för jag tänkte jag skulle utföra ett annat ärende. Men hade glömt en viktig sak hemma så får pallra mig dit en annan dag istället, igen.

Gick sen en sväng på stan och hem. Riktigt glad jag tog på mig långkallingar idag för fy fan för kyla!

Anyway...

Nu sitter jag och kollar på Paradise Hotel som går på 6:an. Fråga mig inte varför jag kollar... men min tv funkar igen och då måste jag ju kolla på något i alla fall. :O Håller på och bakar russinkakor med. De står och svalnar nu men har redan tjuvat i mig en liten en. Duktig jag varit idag!!! Hahaha... tänk om man kunde vara så här effektiv varje dag liksom... Men nej vänner.. nu ska jag hämta en kaka. :D Puss puss!

Bild från Tasteline.com

Mobilblogg: jag, Figaro och Byron

1270d59feaa1164699a8ed8829601fd6.png

Mobilblogg: jag, Figaro och Byron hade mysstund i natt. De var så keliga! Mobilbild på Figaro, kan man nästan inte tro!


Opera

Hej hej på er! Nu är jag hemma från jobbet. Hade lite tur ändå. Skulle åka med ett tåg men det var försenat för att det hade bildats is i någon växel.. och de kunde därför inte säga någon tid då tåget skulle avgå. Kul. Stod i stationshuset med en miljon människor och trängdes. Ringde min chef och sa jag skulle bli sen för nästa tåg gick inte förens två timmar senare.
Någon minut senare hörde en annan arbetskamrat av sig och sa åt mig att springa till Fredsgatan för därifrån skulle "operabussen" avgå från om några minuter.
På hemvägen fick jag skjuts av ännu en annan arbetskamrat. Slapp jag gå hem själv :D

Nu sitter jag och mår illa. Fattar inte varför.. har mått illa till och från i några dagar nu och det är sjukt jobbigt. :/

Anyway... jag undrar vad mina vänner gör nu. De är säkert ute på krogen. :P Vet inte vad jag ska hitta på nu... förslag?

Mobilblogg: nu sitter jag på 'oper

0-7a08a1ab5037347268390bc044ec7bc4.png

Mobilblogg: nu sitter jag på 'operabussen' till Kumla. Blir jobba i kväll. :d damer och herrar i hattar och stora pälsar runtom mig. :p fint ska de va!


baktips? | uppdaterad

Åh, jag blev så himla sugen på att baka någon kaka. Nåt tips på nåt som går snabbt?

Har inte så mycket smör hemma bara....

UPPDAT: Jag hade visst inge smör alls..

dumdidumdidum

Hej på er mina söta bloggläsare!

Mår ni bättre än mig? Jag är helt förstörd. Har inte feber nu men är så sjukt förkyld att jag knappt får luft. Mina ögon bara rinner och täppan sitter i pannan känns det som. Buhu alltså.

Sitter även idag med fleecejackan på mig men jag tycker ändå inte det är lika kallt idag som igår. Kanske hjälper de lakan jag hängt över fönstren hjälpt lite...

Men seriöst, blev alla sjuka efter nyår? Jag tror det. Poff sa det liksom sen låg alla med feber och förkylning.

Herregud vad jag svamlar. Inget vettigt att skriva känner jag, men är ändå sjukt skrivsugen. Kanske kommer på nåt ämne att skriva om senare. :) Puss så länge

Skrattar bäst som skrattar sist...

- Hej! Har du fortfarande kallt i din lägenhet?
- Mja, fast jag har hängt upp grejer över fönstren så det är nog lite varma...
- Du kan gå hem till mig och värma dig! När du ändå är där så kan du kolla någon kod på tvboxen.
- Alltså...
- Fast tv:n funkar inte....

Tack, Linda. Känner mig inte utnyttjad alls. Jag frågade igår om jag fick komma hem till dig och värma mig en stund. Du som klagar på att du har det för varmt liksom...

Men du var inte sugen på att ha sällskap.

Karma, Linda. Karma. ;P

jag står inte ut mer

Nej, funderar på att börja fylla badet med så varmt vatten det bara går att få och under tiden koka några liter vatten som jag sen häller i. Sen fixa en kopp varmt thé att dricka när man väl är där i.

Då måste en väl fan bli varm?

Dagens outfit

Att det är kallt i lilla landet lagom har väl inte undgått någon. Men ordet lagom vet nog inte Moder Jord vad det är för något. I skrivande stund har jag på mig:

mössa


vantar


fleecejacka


raggsockor


långkallingar


Täcke & fleecefilt















Utöver det har jag även på mig ett linne, stickad tröja, mjukisbyxorm, strumpor och såklart trosor och bh.

Att jag sitter inomhus ser ni nog på bakgrunden. Och, JAG FRYSER ÄNDÅ!!!!

Min teori:

Det är så kallt ute och inne att man fryser. Alla kroppsdelar sjunker i temperatur, liksom när man ramlar genom isen. Mina fingrar kan man kyla dryck med. Min rumpa kan man frysa in köttfärs på.

Jag är helt säker på att jag har feber.

Men när jag tar tempen så kommer jag bara upp i 36 grader. Så kall är man ju inte egentligen. Eller hur?

Så jag tror att om det hade varit humana temperatur ute och inne så hade jag kommit upp i kanske 39-40 grader. Tror inte ni det?

Jag är helt enkelt för nedkyld för att febern ska visa sig.

Kan det inte vara så?

Mobilblogg: spelar Med Andra Ord h

0-6d75f6cec2e2d07cd202959e0017385a.png

Mobilblogg: spelar Med Andra Ord hos Millan. Askul! Garvar ihjäl mig. Millan sover på soffan..tror hon vill att vi ska gå..:p


morsning!

God morgon!

Är inte nyvaken nu... men har inte hunnit göra så mycket idag än. Har precis duschat och sitter nu och äter frukost. Har tvättid klockan ett och samtidigt som det är så måste jag upp på stan för några ärenden. Blir tight.


Men nu måste jag sminka mig och fixa håret. Sey you later!

...någon gång så...

Åh, värsta myslåten jag hittade på Spotify.

Den här vill jag dansa en låt till på mitt framtida bröllop. Tänk, den spelas i bakgrunden och man står där och håller om varandra, tittar varandra djupt in i ögonen. Båda ler och det pirrar i magen. Jag lägger mitt huvud mot hans bröst och vi dansar sakta. Kramar varandra hårt. Folk står i en ring runtomkring och jag slänger ett öga på svärmor som står med en servett i handen som är alldeles våt av alla tårar som runnit under kvällen. Jag kollar upp på min nyblivna man igen och han ler och kysser min panna.

Jag känner total lycka och säkerhet.

Dream on liksom.

wtf?

Haha, jag skrattar varje gång jag loggar in på google och ser vad folk sökt på för att hitta till min blogg.


Vafan. För det första, varför kommer min blogg upp när folk söker på strippar? Jag har aldrig skrivit "strippar" i min blogg tidigare. Nu har jag ju det... men inte innan.

Och för det andra. Vad är det för sjukt folk som söker på "strippar" Och "14 åring strippar i cam". Vet folk om att de är FJORTON? Alltså inte ens femton. Jag hoppas innerligt att de som söker på det är 14 själva. Eller yngre. Tyvärr tror jag de är liiiite äldre...

men jag undrar ändå varför min blogg kommer upp som söksvar.. :(

Och på plats tolv i Italien top nittioett ser vi....

De har bra musiksmak i Italien. Uppenbarligen.
(klicka för större bild)

happ, låtfnatt igen.

Dagens mest spelade låt:

Spotify | Youtube

She's nothing like a girl

you've ever seen before!

Nothing you can compare

to your neighborhood whore!

I'm trying to find the words to describe

this girl without being disrespectful!!!


Nästan så jag får energi att ta ett dansvarv med katterna.

Rubrik.

Åh, mår såååå illa. Allt är uppe och nosar långt upp i halsen känns det som... :/

Nu har jag i alla fall gjort några saker på min lista. Bytt sängkläder, städat badrummet lite och sorterat hela min byrå med åtta stora fulla lådor.

Och plockat undan julsakerna.

Imorn har jag bokat tvättstugan så då blir det att få undan all j*vla tvätt som ligger. Kanske även tar och sorterar garderoben då. Om jag hittar något jag inte vill ha kvar så kanske det finns någon annan som vill ha det?

Åh, nej... tror jag kommer kräkas när som nu. Kallsvettas ihjäl. Bye.

to do:


Till råga på allt fuckar mitt internet!!!

Hej på er!

Nope, känner mig inge bättre idag inte. Hade bara 38 grader igår men har inte tagit tempen idag. Idag har jag ont i halsen och öronen också.

well well.. sitter och kollar mig runt i lägenheten och blir halvt som halvt galen. Hur mycket jag än plockar så känns det som det aldrig blir klart. Jag har så sjukt mycket saker som jag kanske egentligen inte behöver. Skulle behöva storstäda här och sortera ut och slänga MASSA saker.
Måste även tvätta för i stort sett alla kläder jag äger är smutsiga. Tvättkorgen är fullproppad så det ligger smutsiga kläder lite varstans här. = Not nice.

Vill byta sängkläder med.

Haha, varför kommer jag på att jag ska göra sånt här när jag verkligen inte har fysik till det? Jag vill bara gräva ner mig och sova tills det blir vår.

Gah. Nej, lista blir.

hmm

98 grader feber.

Kommer igen en annan dag. God natt.

nu kör vi!


min mamma = levande bloggmaterial


Tänkvärt.

Nedanstående berättade en lärare för mig och alla andra som satt i klassrummet den dagen. Det etsade sig fast någonstans för har tänkt på det många gånger. Och idag när jag hittade den här hos tumadre så var jag tvungen att låna den texten jag med. Läs den!



Tänkvärt? En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonnäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna.

Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det. Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Naturligtvis fyllde sanden upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Studenterna svarade med ett enhälligt "ja".

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

"Nu", sa professorn medan skratten klingade ut, "vill jag att ni påminns om att den här burken representerar ert liv. Golfbollarna representerar de viktiga sakerna. Familj, barn, hälsa, vänner och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv. Småstenarna representerar andra sakerna som betyder något, som ett hem, jobb och bil. Sanden representerar allt annat - småsakerna".

"Om ni lägger sanden i burken först", fortsatte professorn, "går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med livet.
Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig.

Så… var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt.

Ta hand om "golfbollarna" först - sakerna som verkligen betyder något.
Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand."

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar.

Professorn log. "Jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er; att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän."

2010

hej på er! :D

Haft ett bra nyår? Det hade i alla fall jag. En bra start på 2010.

2010. Haha, måste lära mig skriva det.

2010. 2010. 2010.


Aja. Jag var först på förfest hos Millan men sen stack vi till Högströmska gården. (hette det så???) Klockan gick sjukt sakta. Man brukar ju säga att tiden går fort när man har kul. Men jag hade kul. Klockan gick sakta ändå. När klockan närmade sig 00 så gick vi ut till en bro i närheten av slottet där vi sjöng massa visor. Kommer upp videos senare.. och även massa bilder. :) Håller på och lägger in bilderna på datorn just nu. Ses snart igen med bilder då, vänner!


var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0