nagelfix & mys

Hej på er!

Jag vet att jag uppdaterat riktig uselt men det har varit så mycket med jobb och så vidare på senaste så tiden har inte riktigt räckt till. Faktiskt så jobbade jag sju dagar i sträck, vilket gjorde att när jag kom hem så somnade jag på två röda. Överallt. Typ på toan, i soffan, i sängen osv. Ni fattar. Jag har varit trött. Som fan.

Igår var i alla fall min första lediga dag på ett tag och den börjades med en rejäl sovmorgon. Vaknade runt 13:30. Eftermiddagen och kvällen spenderades hos Michelle. Hon fixade mina naglar och vi drack lite vin och åt pizza. Riktigt mysigt! Ska visa er bilder på naglarna imorgon. Idag hinner jag inte eftersom jag måste städa här hemma. Akut. Alltså... det är sååååå jäääävla stökigt. Om man slår ihop alla gånger det varit stökigt till en gång så kan man jämföra det med hur stökigt det är nu. Stökigt. Som. Fan.
Alltså, det är så stökigt att man trampar på något vart man än går. Det är så stökigt att det inte ens finns några lediga ytor på bord och bänkar. Riktigt disgusting.

Senare i eftermiddag ska jag och hjärtat till Michelle igen. Blir myskväll även idag med tacos och Wii säkert. :) Fast jag vill köra Singstar. Hör du det Michelle? :D

Det är fan ovant att skriva på tangentbordet när man har så långa naglar. Fast så långa är de inte heller.. men det är ändå ovant.

Jaja.. jag ska ta tag i städningen nu. See ya later! ♥
Michelle och jag för hundra år sedan. 08-02-09.

on my mind.

Åh, alltså. Nu när jag har heltidstjänst så har jag helt plötsligt pengar igen. Rätt ovant. Nästa månad får jag en rolig lön och då kommer jag börja ta igen allt det jag missat under det här ett och ett halva året jag varit arbetslös.

Faktum är att jag lagt ner x antal tanketimmar på detta och det är en hel jävla del jag behöver införskaffa. Både sådant som är nödvändigt men även sådant man behöver för att förbättra livskvalitén lite.

Lite saker jag vet att jag behöver (och inte behöver egentligen men vill ha ändå) :

Riktig mat. Är så jävla trött på att leva på pasta och sötsur sås. Vill kunna äta mat så ofta som man egentligen ska äta.. alltså inte bara en gång om dagen. Kanske min magvärk går över.
Betala igen skulder. Jag har världens bästa farmor och farfar som hjälpt mig komma på fötter. Men nu är det dags att äntligen få känna sig självständig och betala igen allt.
Riktig kattmat. Mina katter förtjänar fan det bästa och ingen jävla skräpmat.
Linser. Så jag ser. Funderar på om det finns färgade dagslinser. Någon som vet?
Mobil. Så jag slipper låna Millans.
Dator. Eftesom min dör för sista gången snart. (Det tar cirka en timme för den nu från det att man trycker på startknappen tills dess att den går att använda = Inte okej.)
Glödlampor. Fast numer heter det ju något annat... Hälften av mina lampor är trasiga och jag har fått flytta fungerande lampor från mindre viktiga ställen till mycket viktiga ställen.
Öl. Jag ska bjuda igen allt jag är skyldig alla mina vänner.
Kläder. Jag förtjänar faktiskt lite nytt.
Frisörshampoo, balsam och inpackning. Mitt hår förtjänar lite lyx.
Hårfärgning och klippning. Jag har inte klippt mig sen.... öh.... jag minns inte. Förra året?

Ja, det är väl det jag kommit fram till just nu. Förstår ni hur härligt det kommer bli att inte behöva tänka att "nej, jag har inte råd"?
Jag kan. Jag har råd. Jag är så jävla lycklig!

Utanför jobbet idag. De bygger om för fullt och det är riktigt dåligt med kunder. Regnade gjorde det också, men glad var jag ändå. :)

Nu hoppas jag bara att de vill behålla mig efter att min provanställning gått ut om ett halvår. :)

Nu ska jag gå och mysa med finaste Linus. Vindruvor och film. ♥

så jävla trött är jag.



Han är så söt när han sover.

Nu: Jobb.
Sen: Sova.
Ps: Glöm inte tävlingen två inlägg längre ner.

Åh, har jag världens bästa pojkvän eller vad?

Varje dag efter jobbet har han kommit och mött mig så jag inte ska behöva gå hem själv. ♥
Älskar dig, Linus.

Tävling: Vad ger mig abstinens?

Vet ni? Jag har förrått mig själv. Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra. Någonsin. Men jag bröt det. Jag bröt löftet till mig själv.


Det var den här killen som fick mig att börja.

Och idag gick jag upp tidigt för jag fick abstinens.

Nå, vad är det som får mig att gå upp tidigt fast jag inte behöver och ger mig abstinens?

Svaret fås ikväll. Först med rätt svar får en öl. ;P Grymt pris!

God morgon!

Uppe innan tuppen idag när det är jobb. Är faktiskt inte trött just nu men jag har inte sovit många timmar i natt så jag gissar på att jag kommer bli trött om ett par timmar. Jag får nog fasen tvinga i mig ett par koppar kaffe. Blä!

Idag får jag lön med. Så jävla efterlängtat. Måste iväg och köpa mig en almenacka så jag kan hålla lite koll på mina arbetstider. Just nu står allt på ett sönderkladdat papper och jag har noll koll. Inte bra alls.

Åhåjaja. Fan. Trött nu.

Nu ska jag ordna det sista. Puss & kram! ♥

Parkhäng i fredags med vännorna. :)


Bilder från i lördags

I lördags var vi hem till Sara på fest. Orkar inte skriva så mycket så ni får väl nöja er med bilderna. :P




Slottet

Hellu! :)

Jag är så jävla trött nu så tänker bara skriva lite snabbt, för sen tänker jag ta mig en dusch och gå och lägga mig.

Sov i hundra år i natt. I alla fall kändes det som det. Blev väckt av Linus vid 13:30, mitt i skönhetssömnen. Alltså, sättet han väckte mig på rekommenderas ej. Hade jag haft dåligt hjärta så hade jag nog inte längre levt. "SAAAAAAAAANDRAAAAAAAAA!!!! VAKNAAAAAAAA!!!! DAGS ATT VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKNA!!!! VI SKA ÄTA LUNCH MED PAPPA OCH MÅSTE GÅ NU. FORT! VI MÅSTE GÅ NU!!!! SKYNDA DIG!"

Haha.. var bara att stiga upp. Hade väl inte dött av en dusch innan men.. ja...


På väg upp på stan för att köpa mjuklass.


På eftermiddagen blev vi sugna på mjukglass och tog därför en promenad mot Pressis.

Vi satte oss utanför slottet och mös. Synd att bilden blev så suddig. Tog massa bilder men nästan alla blev suddiga. Fattar inte varför. Jag har ju ändå betalat rätt mycket pengar för kameran så då vill man ju att det ska gå och fota utan att bilderna blir suddiga. Och jo, jag höll kameran stilla.

Nu ska jag ta en snabbdusch för att sedan soooova. Imorgon blir det antagligen bad i Säbylund med Linus, hans pappa och syster. :) Vi hörs imorgon.

Mr. Bright, glasmästaren.


Idag vaknade vi av att glasmästaren plingade på dörren. Han hämtade hela den trasiga rutan och åkte iväg.

Ja, han åkte alltså iväg med hela alltet utan att sätta upp något skydd.

Min första tanke var att han drev med oss.

Jag kan genast komma på minst tre saker som inte var bra med det.

  1. Figaro och Byron. Mina katter. Mina innekatter. INNEkatter.
  2. Jag bor på nedesta våningen. Vill någon hoppa in genom hålet så gör någon det.
  3. Jag skulle iväg till jobbet. Alltså inte vara hemma.
Det var ju tur att Linus var här och inte skulle någonstans. Var det kanske upp till mig att sätta upp något för eller?

Jaja. Nu är i alla fall rutan hel igen. :) Nu är det dags för lite mys med min datanörd. Vi hörs senare. Puss & kram


Underbar dag igår.

Åh, gårdagen alltså.

Började med jobb. När jag slutat så mötte min skatt upp mig utanför jobbet och vi gick hem till Michelle. Hand i hand. Eller, han med armen om mig och jag min om honom. Älskar att gå på det sättet med honom.

Firade Zackes ettårsdag.
Zacke i Michelles knä för kanske åtta - nio månader sedan. Nu är han alldeles vit i pälsen. Hur gullig som helst!

Vi firade ju även Michelle. Lite. ;P Hon fyller år imorgon. Hon hade ordnat med ett quiz om henne för att ta reda på vem som var hennes egentliga riktiga kompis eller va det va. :P Om jag kommit lite tidigare så hade jag fått en stor skål med godis, FÖR JAG VANN! :D Men nu kom jag ju efter att alla andra gått så då fick jag nöja mig med äran. Inte så illa det heller.

Jag, Linus, Michelle, Mathias och grannen Lotta satt och mös i vardagsrummet med rödvin och lite Baileys. Snackade om allt möjligt och skrattade som bara den. Michelle har börjat göra naglar nu och jag ska snart dit och få mina gjorda. Ska bli riktigt kul faktiskt. Har aldrig fått det gjort förut så blir intressant. Ska visa er bild före och efter. Varken ni vill det eller ej.

Rätt sent blev det.. och när det redan höll på att ljusna så promenerade jag och Linus hemåt.

Den promenaden. Det är den mest underbara promenad jag någonsin promenerat. Nu låter jag säkert jättelöjlig men det är faktiskt sant. Allt kändes perfekt. Vi höll om varandra. Fåglarna kvittrade. Det var härlig sommarnatt med en himmel som började ljusna och små igelkottar som sprang över vägarna. Inga bilar ute. Inga ute alls förutom vi två och någon knarkare i parken.
Vi gick genom Stadsparken. Bra idé tänkte vi först. Men när vi kom till slutet av parken så upptäckte vi att de ställt ut vattenspridare ungefär överallt. Linus kollade på mig i en sekund sen tog han min hand och började springa. Jag hade liksom inget annat val än att följa med. Blev slalom genom vattenspridarna. Och gud så jag skrattade och jag kunde inte annat än le där vi sprang mitt i natten för att undvika att bli blöta. Det är så jag önskar någon stod och smygfilmade bakom buskarna för allt kändes precis som en filmscen. På riktigt. ♥

Underbart.

Återkommer snart med ett inlägg om idag. :) Puss & kram

Lördag


Min trasiga fönsterruta.

Heeeeemma från jobbet nu. Sitter och lyssnar på Sandra - Maria Magdalena på högsta volym och försöker tagga till fest ikväll. Är trött. På grund av vissa saker så sov jag knappt någoting i natt. Funderar mycket allvarligt på att lägga mig och sova en timme eller två. Kändes de sista timmarna på jobbet att tiden gick så sjukt sakta. Men håller på att lära mig om skyltning osv just nu som jag senare kommer få ha ansvar över. Tror jag. Om jag förstod rätt. Stort ansvar!

Tror det är en bra idé så slipper man somna på festen ikväll. Rätt tråkigt sällskap i så fall. ;P

Ska först och främst ner i tvättstugan och slänga in en maskin tvätt.

Tänkte ladda upp lite bilder från igår kväll senare. Alternativt imorgon. Ses seeeeeeenare peeeps!

mhm.

jaha, krossad glasruta.

Karma.

god afton alla nattugglor!

Jag borde egentligen sova men har en stor klump i magen efter att jag hittade en sak jag inte ville hitta. Hur gör man nu för att få det att försvinna? :/

Men vet ni? Jag är så himla glad just nu. Det har hänt lite tråkiga saker på jobbet men de tråkiga sakerna har gynnat mig och nu har jag fått heltidsarbete. Förstår ni eller? HELTID! Sex månaders provanställning och sen hoppas jag på lite mer. Hoppas!!!!
Nu kommer jag kunna betala tillbaka alla pengar till farmor och farfar.
Jag kommer kunna bjuda igen alla öl som mina vänner bjudit mig på. :D Förstår ni hur glad jag är?

Men. Det är tråkigt att jag fick jobbet under såna omständigheter. Fast vet jag inte kan tänka så heller...

Karma, gott folk! ♥

1234


Den här låten hörde jag för första gången för x antal år sedan och har sen dess letat som f-n efter den. Jag har liksom inte vetat vad den heter. Men nu hittade jag den. Åh så glad jag blev. Nu har jag lyssnat på den typ tio gånger.

Mer blir det. Lovely. ♥

Jourkliniken i Örebro

Förresten. Jag vet inte om ni läst något om Jourkliniken i Örebro. Men det är i alla fall en sak som jag länge tyckt behövs här. För händer det något med våra djur på sena eftermiddagar/nätter/helger så har vi inget annat val än att ta oss ut till Strömsholms djursjukhus. Ibland kanske det är för långt bort. Man kanske inte hinner dit ut. Därför är detta en verkligen behövligt.

Hur som haver. På deras facebooksida efterfrågades för ett tag sedan bilder på katter och hundar som skulle användas på deras framsida och jag skickade då in ett par bilder på Byron, Figaro och Baileys.


(klicka på bilden för större format.)

och ni ser ju. Både Byron och Baileys pryder nu deras framsida. Så göööölligt!

Nu när de är kändisar kanske man kan leva lyxliv. De lär ju dra in en massa pengar! ;P Kanske om jag tar ut Byron på promenad så kastar folk pengar efter oss? Fanbilder here we come! ;P haha

parken och tråkiga nyheter.

Hej folket!


(Igår i parken.)

Varm och härlig dag har det varit idag. Luften gick ju ändå att andas eftersom det regnade häromdagen. Jag och Linus tog en promenad bort till hans syster Jacqueline och så gick vi och la oss i parken bredvid där hon bor. Köpte glass och dricka och spelade lite kort. Tror jag förlorade alla gånger... haha. Så dålig är jag.

Vi gick upp på stan en sväng och förbi Pressis där jag tänkte säga hej..... men ja. I don't get it. Why liksom?

Nu sitter vi här inne i min lilla lägenhet och svettas som fan. Det är sju gånger varmare här inne än ute. Funderar på att gå till parken en sväng men jag tror jag hoppar det.

På grund av en annan sak kommer jag få jobba multum nu framöver. Hoppas jag. Jag jobbar gäääärna och mycket. :) Men vi hörs senare. Puss & kram! ♥

ps; hade med mig kameran idag men glömde såklart ta kort. Haha..

Byron ♥



värmeslag & snattare.


-hej på er! :)

Fasen vad trött jag är alltså. Chefen ringde igår och frågade om jag kunde jobba, vilket jag såklart kunde, så har jobbat idag. Det gick toppenbra hela tiden men de håller ju på och gräver utanför oss och idag skulle de ta bort plattorna utanför utgången, vilket betyder att jag blev tvungen att stänga av utgången. Vid ingången finns det inget handtag för att komma ut, så var tvungen att låta dörren stå öppen hela tiden. Vidare ska inte ac:n vara igång när dörrarna är öppna, vilket alltså betydde att ag var tvungen att stänga av ac:n. Jag stod ut i femton minuter, svetten verkligen rann om mig. Tänk själva.. jobbyxor, linne, skjorta och keps.
Stackars mig. Och stackars all choklad och glass.
Ringde chefen och hon gav mig tillåtelse att sätta på ac:n vid kassan och ta av mig kepsen. Befrielse!
Jätteintressant tänker ni nu.
Men alltså, det var det värsta jag varit med om. Allvarligt.

Linus mötte upp mig på jobbet och när vi kom hem somnade jag i soffan. Så himla typiskt mig alltså.

Just det. Tog min första snattare idag på jobbet. Hemlig gubbe alltså. Hans kompis stod och pratade med mig och hade beställt korv som jag gjorde i ordning. Killarna var fulla/höga och den ena flyttade sig närmare och närmare tuggummihyllan. Jag kollade på honom hela tiden och så tog han ett paket tuggummi och stoppade ner i jeansfickan.
"Och så kan du stoppa tillbaka tuggummipaketet", sa jag.
Hans kompis skrattade åt honom och sa: "Om du ska snatta så kan du inte snatta här fattar du väl. Här har de kameror överallt. Ska du snatta får du snatta på ett snattarställe, inte här!"
De skrattade vidare och gick ut.

Aja, jag funderar på att sova en stund till. Det regnade förut och det blev så härlig luft men nu är det lika varmt igen här inne. Man somnar bara för det är så varmt liksom.
Ursäkta ett väldigt långt och kanske rätt ointressant inlägg. Men det får ni leva med. Vi hörs senare! ♥

@ parken

Hellu på er!

Det regnade lite igår. Verkligen lite. Cirka sju droppar. Jag tycker Gud kunde lagt på några nollor efter sjuan.

Idag tänkte jag i alla fall ta mig till parken. Bättra på brännan som inte vill infinna sig. Helt sjukt vad jag inte kan bli brun. Don't get it. Vad har ni för er idag?

Vet ni? Linus satte sig på knä igår och bad att det skulle börja regna. Haha, det såg så himla gulligt ut så ni anar inte. "Snälla Gud, pissa på oss!!!".

Nej, nu ska jag packa parkenväskan och bege mig. Puss & kram! ♥

igår:

Igår var jag hem till Emelie Pem en sväng. Hon har tagit examen och hade lite kalas i sin trädgård. Mysigt!

Jag stannade bara en kort stund eftersom jag hade en jäkla allergi och så var jag väldigt trött.


Folk i trädgården och äter grillat.

Hänky.


Linda och Sara.

Haha, lilla Linda alltså. :P Säg till om jag ska ta bort!

Linda, Sara och jag. :)

Millan.

Sen spelades det plockepinn i trädgården. Jag saknar fasen det spelet, fast i den riktiga versionen alltså.

När jag kom hem så kollade jag och älskling på film som jag somnade ifrån. :P Bra där. hehe

Söndag

Hej fina bloggläsare!

Jag har jordens allergi och nyser i ett. Mina ögon rinner... Jobbigt!!!!!!

Jag håller på och lägger in bilder just nu och när det är klart så kommer det en liten uppdatering på bilder här. Lite från gårdagen då jag var över till Emelie en stund.

Kolla in om en liten stund. Puss & kram! ♥

Fredag

God morgon!

Uppe med tuppen idag... *host host*

Nej, vi har verkligen sovit hela dagen idag. Trött som fasen var jag när jag tvingade mig upp ur sängen. Hade gärna sovit ett par timmar till. Men det går ju inte nu eftersom jag måste ta mig till jobbet snart. 

Det var ungefär det jag ville. :P Vi hörs senare! Puss & kram! ♥

ett par dagar bakåt i bilder och text.

Hellu på er!

Min kamera var ju borta.. som sagt. Ingenstans fanns den. Eller jo, någonstans finns den ju men inte någonstans där jag letat.
I tisdags åkte jag med pappa till Benny i Kumla för att kolla efter en ny kamera. Hittade en som jag faktiskt köpte. Åh, så glad jag är!! Sen i tisdags har jag sagt "Linus, jag har en kamera!!!" typ hundra gånger.
Nu suckar han bara när jag säger så.

Första bilden tagen med kameran. :D


Linus hade köpt rosor till mig. <3 Tre stycken för "jag älskar dig" och tre för "vi för alltid".


Jordens finaste!


Vi ordnade lite mat. Couscous, sallad och korv.

Jag har verkligen tagit en miljon bilder.


Någon kväll satt jag med fötterna på bordet och kollade på Sex and the city. På en fungerande tv. Inte illa! :D


Skatten var hungrig mitt i natten och åt upp maten från dagen direkt ur kastrullen. Hur söt? ♥♥♥♥♥


En morgon kom ♥:at med frukost på sängen. Mycket gulligt!


Det har varit väldigt varmt väder ute och så även här inne. Byron flyttade ut till köksfönstret.


Byron har så vackra ögon!


Figaro måste gilla värme för han la sig bakom soffan under ett skynke som skyddar bäddelen. Knäpp katt dedär.


Hjärtat var sugen på godis så vi gick och köpte lite godis. Utan att tänka på det så plockade jag bara i en massa rött godis. Mums! Linus skål är den bredvid. Han köpte en massa äckligt lakrits och det tycker jag är megaäckligt så därför insisterade jag på att få plocka godiset i en egen påse. Och det fick jag! :D


Jag hängde i parken en dag och läste bok. Alvtegens "Skam".


Jag fastnade på en bild. Osminkad och riktigt snygg. Haha


Vi gjorde ett hjärta av oss. Jag och min Linus.


Jag gosade en massa med Figaro. :)

Ja, det var väl de senaste dagarna lite kortfattat.

Skulle ha jobbet i onsdags men en kollega ville byta pass med mig vilket betyder att jag jobbar imorgon istället. Eller idag. Shit vad klockan har rusat iväg!!!

Dags att sova! Vi hörs senare mina vänner!

Hej på er!

Jag tänkte bara skriva att jag lever och att vi hörs senare. Upptagen med att leva livet med världens finaste kille. <3

I love you, Linus.

digitalicus fotoarmicus saknad.

Jag ser att ni hänger med trots att jag inte skriver något.

Sanningen är att mitt liv är rätt tråkigt just nu. Besparar er den tiden det tar att sitta och läsa om massa tråkigt.

:P

Nej.

Jag är sjukt sugen på att skriva en massa saker men det är så himla tråkigt när man inte kan ta bilder av det så man jag förklara allt det där som en bild talar om. Som när man köpt jordgubbar. Eller som när man träffar Millan i parken. Eller bilder före och efter man städat. Eller brännan (som knappt existerar). Eller på katterna som igår jagade en groteskt stor skalbagge som hittat in.
Ja, ni fattar.
I veckan ska jag ta ut lite pengar från mina fonder och köpa mig en digitalkamera. Jag vet, jag vet, jag vet.. mat är viktigare.. men, sanningen är faktiskt att jag har ett stort hål i mig nu när jag inte kan ta kort. Det är som jag tappat en kroppsdel. Min digitalkamera fattas mig. Och, de där pengarna är fasen till för sånt. Tycker jag. Någon med tips på bra och prisvärd digitalkamera?

En sak till. Idag när jag vaknar så ska jag diska, städa undan lite, kanske ut i solen en stund, ta mig till jobbet, jobba och sen, sen. Sen! Sen! Då! Då! Då, då, då kommer Linus. ♥ Som jag längtar alltså. Jag ska krama ihjäl honom när vi ses. Tydligen så ska han krama ihjäl mig också, så till Aftonbladet och Expressen: Vi har redan tänkt ut söndagens löpsedel. "Kärt par kramade ihjäl varandra efter evighet ifrån varandra. -Hela Sverige i stor chock." Tror ni inte?

Nu ska jag ta och lägga mig. Är trött som fan och vill bara sova. Vi hörs imorgon!

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0