planen att inte göra ett skit på hela dagen sprack.

typiskt, nu tog färgen slut. :( Hade behövt tre deciliter till så hade det räckt. Så jälva störande.
Nu måste jag ju sticka upp på stan och köpa mer färg imorgon.

Jag är genialisk.

hej hej hej hej hej!

Sa jag hej?

Annars, hej. :)

Har varit en dag full av energi för min del idag. Har inte ens känt mig lite trött, någon gång. Det händer ungefär en gång om året för den som var nyfiken. Jag är JÄMT trött. Och då överdriver jag inte det minsta. Mina vänner vet, de kan intyga.

Idag kom polisen förbi på jobbet igen. Tre polismän spatserade in och jag stirrade med stora ögon. Gjorde en mental-bussvissling och high five med mig själv, men lyckades nog ändå dölja min förtjusning för dom. Haha. De frågade om jag mindes något nytt och jag sa att jag skulle jämföra killen med en seriefigursmus, á la Basil Mus. De skrattade och jag blev lite förvånad. Sa jag något kul?

Se, jag är briljant när jag är pigg!

(hahahaha, kom att tänka på när jag hade franska utbytesstudenter hemma hos mig. Vi satt vid frukostbordet och åt frukost och mammas gamla kille skulle förklara för dem att Jennie är morgonpigg. Han briljerade verkligen och sa: "Jennie is pigg in the morning." Jag dog!)

Nu sitter jag hemma och äter en portion wokade grönsaker och till det dricker jag Pucko, direkt ur paketet. Det får man göra när man bor själv. Det är liksom en oskriven regel.


Såhär ser jag ut när jag dricker Pucko.
Nu återstår det bara att se hur lång tid det tar innan min mage gör uppror. Det var gott så länge det varade liksom. Toooooo much information? ;P

Den här dagen var bra. Jag fick tre polismän att skratta och jag har druckit Pucko. Kan det bli bättre?
Puss på er! Nu ska jag mååååla. :)

idiotjävel

Just det, kom på att jag ju MÅSTE berätta om en sak som hände på jobbet idag.

Allt var som vanligt och flöt liksom på. En kille kommer in som pratar i telefon.. han går runt lite och stannar till vid lattemaskinen. Han lägger på luren här någongång. Han trycker igång en latte utan att ställa någon mugg under. Jag har en annan kund i kassan men tänker jag ska ner och hjälpa honom. Helt plötsligt hör jag bara en stor smäll och inser att killen dunkat näven in i någonting. Jag springer ner mot honom pekar med hela armen mot utgången och säger: "Vad håller du på med? Ut härifrån! Nu! Ut härifrån!" Jag minns inte allt härifrån eftersom min puls är uppe i 180 och allt jag kan fokusera på är att han går ut. När jag går in igen och ner till lattemaskinen så ser jag att han slagit sönder hela den. Jag ringer då ena chefen som utbrister: RING POLISEN!! Sagt och gjort. De vill veta hur han såg ut för att de ska kunna hitta honom men jag minns inte mer än att det var en kille typ.
Som tur är har vi allt på band och polisen lyckas få signalement på killen.
Nu hoppas jag de hittar killen!! Nästa gång är det jag som trycker på larmknappen på en gång! Chefen berättade för mig vad som skulle kunna hänt om allt ville sig illa. Killen var antagligen hög (ser så ut på bandet) och hade han haft något vapen på sig så skulle han antagligen använt det mot mig.
Jodå, det är lätt att vara efterklok vill jag lova.

Det var efteråt chocken kom, tror jag. Fan vad jag skakade ett tag där. Jag fick lämna mina uppgifter till polisen så nu får vi se vad som händer med detta i framtiden.
Lärorikt ändå. Chefen sa att hon och jag reagerar likadant ungefär. Tänker inte alls på egen säkerhet. :P

Aja, det var bara det jag ville. Nu måste jag sova. Natti natti :)

Who is gonna save you when I'm gone? Who'll watch over you? Who will give you strength when you're not strong. Who'll watch over you when I've gone away?


:)

Hej på er! :)

Kom hem från jobbet nyss och sitter nu och tar det lite lugnt i soffan. Måste snart sova för ska snart upp och jobba igen.

Tänkte bara berätta lite om helgen och dagen. I fredags.. hm, nu minns jag inte vad jag gjorde i fredags. Gjorde jag något i fredags?
Okej, vi skiter i fredag.
I lördags hade jag tänkt gå ut men slutade jobbet så sent att jag inte hann till systemet. Därför blev det ingen utgång denna helg. Istället gjorde jag en annan sak. :) Berättar om det vid ett senare tillfälle, kanske. Idag vaknade jag ganska tidigt och åt mysig frukost, somnade om, vaknade, somnade om.. ja, så höll det på tills jag var tvungen att bege mig mot jobbet.

Rätt värdelöst inlägg för er.. :P Ni fick inte veta mycket här inte. :) Vi hörs cutenosar!

snabbis

Hej på er!! :) Whats up?




Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och säga att jag bloggar senare för nu ska jag till jobbet. Har spenderat lite tid hos Michelle nu och ska dit i eftermiddag igen. Tänkte ta med mig min dator till tösen den här gången.. om jag orkar bära på den.. har inte bestämt än.

aja. Tänkte även lägga upp lite bilder som jag inte lagt upp än. Men var sak har sin tid. Nu ska jag springa till jobbet för möte. Puss på er! ♥


städa, städa varje fredag.

Hello! Haha, höll på ett skriva Jello!

Gud så trött jag är idag. Men trots allt är jag på superhumör. Jag har jobbat morgon idag vilket betyder att jag varit hemma ett par timmar redan. Städar för fullt. Det värsta, eller kanske det bästa, med mig är att jag inte kan göra något halvdant. Städar jag så STÄDAR jag.

Har på mig en mysdress jag köpte här om dagen. Såååå skön är den. Mina gamla mjukisbyxor var verkligen utslitna så det var på tiden att jag köpte mig ett par nya.
Som ni ser i bakgrunden är det lite kaos här hemma. Och tv-bänken är redo för målning. Bara det andra torkar.... tar evigheter!

Lite till måste jag hinna städa innan det är dags för mig att dra till Michelle, så ska fortsätta. Snart kommer systeryster Jennie med kompis hit också. Måste skynda! 

Pratade med chefen idag förresten om framtida planer. Väldigt mycket framtida. Men sjuuukt kul om det skulle bli så. Går omkring och ler här hemma.
Nej, nu ska jag fortsätta. Puss på er! :)

home styling by Sanondra.

Oj, dålig jag är!

På att blogga alltså.



Här sitter jag upp och borde egentligen sova för länge sedan. Sjukt trött är jag men jag tvingar mig själv att vara uppe och göra massa saker som jag ligger efter med här hemma.

Ni ser jag har på mig typ jordens fulaste tröja. Det är för att jag håller på och målar mina möbler här hemma. Jag har färg ungefär överallt.


Kolla bara in mina armar.

Jag skulle gnugga mina ögon.. ja, såklart hade jag färg på fingret. Vit ögonskugga, hett?

Nu har jag målat kistan och vardagsrumsbordet. Två gånger till och med. Nu måste jag vänta på att det ska torka så jag kan flytta ut sakerna till sin vanliga plats här i vardagsrummet, så att jag sedan kan börja måla tv-möbeln. Känns jääävligt segt just nu.

Igår var jag förresten super(wo)man. Jag tvättade, målade möbler, lagade mat och samtidigt som jag gjorde allt det så gjorde jag mitt bästa för att hålla mina små älsklingar borta från all färg.
Nu undrar ni hur det gick ihop och då kan jag tala om för er att det gjorde det inte.
Figaro smet in i köket och strök sig mot det nymålade bordsbenet. Bingo! Vit katt och hårigt bordsben, yes!!
Sen är ju jag en riktig optimist och tror att det går att göra massa saker samtidigt. (Fast det går faktiskt att göra en massa saker samtidigt... fast när man målar så ska man nog koncentrera sig på det och inget annat..)
När jag lagade mat, om man kan kalla pulvermos för mat alltså, så lyckades jag spilla pulver ner på bordet. Jo, visst hade jag precis målat där.
Sen att ha massa färg på fingrarna, alltså varva mellan att måla och tvätta är kanske inte heller det smartaste. Jag tror inte jag lyckats färga ner några kläder som inte fick färgas ner.

Åh, nu ska jag upp om tre timmar. Dags att sova!!!!!! Fan! Jag som skulle sova tidigt idag. Sämst är jag.

Aja, bilder kommer senare på möblerna. Än så länge är jag sjuuuukt nöjd!

Jag och Michelle har pysslat lite. Gissa v...

img_7556 (MMS)

Jag och Michelle har pysslat lite. Gissa vad det ska bli när de är klara? Den stora är min och de två små är Michelles. Blir nog bra.


igen, igen, igen


Vinternoll2

stryk till den som väcker mig imorgon.

assssooo, jag är helt övertrött. Jag kanske borde lägga mig. Kanke borde jag inte tvingat mig ur min dvala förut. Kanske hade jag faktiskt somnat för natten när jag kom hem från jobbet vid två.
Just nu känner jag mig såhär:

Assooo, flummig och irriterande. Jag skulle nog gå vem som helst på nerverna nu. Tur för Michelle jag inte är hos henne nu. Hon hade lätt gett mig en käftsmäll. Haha

Jag har varit hos Michelle sedan.. hm.. onsdags? Jo. Onsdags. Michelle tycker om mig. Jag är typ hennes idol. Nej. Kanske inte. :P
Eftersom jag varit där rätt mycket på senaste så har jag börjat känna mig rätt hemmastadd. Råkade säga "hemma". Alltså, som i "mitt hem". Två gånger. Det var nog inte så populärt. ;P

Aja. Jag är hungrig för har inte direkt ätit något idag. Korkat, I know.. Undrar om jag har knäckemacka hemma.

Näniassotjohej. Jag ska fortsätta min dvala. Puss & kram!

ps: rubriken är INTE en utmaning!

På väg till jobbet. Ser ni?   Det här är i...

img_0137 (MMS)

På väg till jobbet. Ser ni?   Det här är inte okej!


@ Mich.

Hej på er!
Jag sitter hemma hos Michelle nu. Vi sitter och kollar på tv och ska laga kvällsmat precis. Michelle håller redan på så jag ska gå ut och hjälpa henne strax.

Tänkte bara skriva lite snabbt om dagen. Efter jobbet idag jobbet idag gick jag hit och vi drog till affären. Gissa vad jag köpte?????
Svarar på min egen fråga på en gång. MÅLARFÄRG!! Så här ska det faanimej målas. Haha. Massa vitt! Måste bara fixa katterna hem till Michelle så de inte hårar ner. Rätt ovärt.

Måste slänga in en gre från Tjyvlyssnat.se med. Jag garvade sönder. Det är såååå något jag skulle kunna råka säga.

´

Det är detta han kommer associera "KK" med resten av livet.

Apoteket Focus-huset, Göteborg

En ung kille är näst på tur i kön och skall köpa bl.a. kondomer. Tjejen i kassan ~20, verkar anstränga sig för att verka så naturlig och professionell som möjligt.
Tjejen: 175 kr då tack!
Killen fipplar med pengarna och tittar ner i golvet när han räcker över dem. Tjejen i kassan försöker nu ännu hårdare att få kontakt och se avslappnad ut.
Tjejen: Tack, då blir det 25 kronor tillbaka. Vill du ha kvitto?
Killen: Neej tack… eller jo! Eller äsch näe. Jo, kanske.
Tjejen: Vill du ha kvittot eller inte?
Killen: Aa tack, eller nej…
Folk i kön bakom börja sucka.
Tjejen: Kvitto eller inte?
Killen: Jag tar det.
Tjejen (räcker leende över kvittot): Här har du ditt knull! Kvitto!! Kvitto menar jag!


jag vill, jag vill, jag vill

Hej på er!
Åh, sitter och kikar runt på olika hemsidor, som t ex Ikea och Ellos och bara suger in inredning. Gud alltså, jag är så sjukt sugen på att göra om här hemma. Vill ändra färger och tyger och allt.
Kanske ska köpa mig en burk vitfärg och penslar. Undrar om det skulle bli bra. Det jag vill ändra är mina vardagrumsmöbler. De går allt i ek. Förut tyckte jag det var snyggt men nu börjar jag verkligen lessna. Tycker det är så mörkt och tråkigt. Vill ha ljust! Vitt!

Om jag skulle måla, vad är det värsta som kan hända?


Desstutom är jag sjukt sugen på att göra fler tatueringar. Små personliga med viktiga innebörder vill jag göra. Älskar ju änglar och som ni kanske vet så har jag ju redan en ängel på höger skuldra. Vi fick in en tatueringstidning med änglatema på jobbet. Gissa om jag suttit och suktat. Vilka fina det finns!
Svalor är också fina. Skulle vilja ha ett per - tre stycken vid handleden. Små, helsvarta. Gud så fint! Någonstans vill jag även skriva Coldplaylyricsen: "Lights will guide you home". Bor ju precis bredvid en tatueringsbutik, så det gör väl att jag blir ännu mer sugenn.

Nåväl. Jag får fortsätta att drömma och kanske göra slag i mina funderingar en annan dag. Men nu måste jag sova, för jag jobbar morgon imorn och ska därför upp om bara några timmar.

Krampuss / dödsandra-

Lurvigaste lilla jycken i stan. Är han int...

img_5152 (MMS)

Lurvigaste lilla jycken i stan. Är han inte söt, så säg Nu ligger han med huvudet på min arm! Naaaaw! Tyvärr måste jag putta bort honom för jag ska iväg till jobbet. Michelle ligger förresten också där borta men tror inte hon skulle uppskatta om jag tog kort på henne när hon sov och la upp. :)


Drar hem till Michelle.

Hörs!



färden mot centrum.

Jo, vi frågade Pierre om han kunde köra oss in till centrum. Det kunde han absolut göra. Vi var elva personer och han hade en liiiiiten Renauult Kangoo. Föraren och en till fram och resten in där bak.

Det var.. rätt trångt.

Fast vi hade nog fått in några personer till om vi velat.

Såhär såg det ut:




(Om cops skulle läsa detta så är bilderna arrangerade och hela inlägget på skoj.)

Vi hade först tänkt gå till O'learys men där var det en mil kö så vi gick runt och letade efter något annat ställe. Till slut hamnade vi på Molly bar. Första gången jag var där sedan de bytte ägare, namn och hela faderullan. Vi hittade ett litet "rum" på övervåningen som vi satt i. Josef köpte en helrör med Minttu. Någon som känner sig manad att gissa vad han fick betala för den?

Svar kommer senare. Och ni som var med och redan vet får inte svara.

Joels 25-årsfest.


Värdarna - Joel och hans flickvän. :)


Charoline och Josef :)


Pierre och CJ.


Charoline agerade dj en liten stund och Fia står och snackar. :)


Jag ska alltid lyckas göra någon grimas på mina egobilder.


Lindisch och Mangisch. (Mange ser inte alltid ut sådär. ;P)


Charoline och jag. Jag med vääääärldens största smile. Kul att man kan le utan att det ser tillgjort ut. Haha

Vi spelade ölspelet och hade kul. Handen på axeln och nicka. Haha, det var två regler. Glömde man det fick man straffklunkar och måste säga "i mina byxor" innan man drack.

Sen kom vi på att vi skulle ut på krogen så vi frågade Pierre om han kunde köra oss. Den färden får ett eget inlägg tänkte jag. Kommer strax. :D

ani.


Hej på er! Ja idag mår jag... rätt okej. När jag vaknade mådde jag rätt dåligt och var så jäkla törstig men drack 1,5 liter vatten i ett svep och sen kändes det lite bättre. :P

Nu ligger jag i sängen och mår lite illa eftersom jag åt aaaaalldeles för mycket pizza förut. Men gott va det! :)

Hade tänkt lägga in bilder från igår. Men måste gå igenom alla bilder först eftersom en tjej inte ville vara med på några bilder jag la upp. Hon sa iofs bara Facebook men jag tänkte det kanske gäller bloggen också.

Jag hade så himla kul igår alltså. Skrattade så mycket att jag fick ont i kinderna. Kan berätta mer sen när bilderna kommer. Ses snart igen!

ps: här ser ni ju hur håret blev. :)

Frukost på galejan med Linda.

img_7926 (MMS)

Frukost på galejan med Linda.


ang. de lovade bilderna.

jag tänkte jag skulle lägga in bilderna från kameran som jag lovat i hundra år men insåg att de inte ligger på något minne, utan i kameran och därför kan jag inte lägga in dem förens jag hittar överföringssladden. Men någon gång.

rubrik.

Hej på er.

Fyfan vilket hemsk natt. Jag somnade runt 07:00 av ren utmattning men vaknade cirka trettio minuter senare av något konstigt ljud och jag fick direkt världens hjärtklappning. Blev såklart klarvaken men försökte ändå somna om. Jag lyckades efter en stund och sedan sov jag rätt länge, men är fortfarande helt slut. Känns inte som jag sovit alls.

Nu har jag bara en bild i huvudet som inte vill försvinna. Fan. Det enda jag tänker på är när jag såg det. Min reaktion som var helt i panik.
Nu börjar jag gråta igen. Bra där. Jag kan inte göra något annat verkar det som.

Ska ta en dusch, så kanske jag känner mig gladare sen. Kanske jag slutar skaka. Kanske kan få bort tankarna en liten liten stund. Bara få en annan bild på näthinnan.

Hörs.

:(

hello på er.

Jag har haft en riktigt tuff kväll och natt. Skulle vilja skriva ner allting här men jag tror det är bättre jag skriver det i min privata dagbok.

Så jävla trött är jag.. men jag vill inte somna. Vågar inte somna. Jag vill inte missa morgonen. Somnar jag nu så kommer jag sova då.
Fan. Så jävla pinsamt.

Aja. Jag ska ge mig.

vi hörs.

Jag vann en tävling vi hade här på jobbet....

img_1834 (MMS)

Jag vann en tävling vi hade här på jobbet. Fan va jag är grym, right? :) mitt pris: presentkort på h&m för 300 kronor. :D


frissan bokad.

Det blev visst ingen uppdatering igår med bilderna. Istället stack jag hem till Michelle och sov där. :) Nu är jag precis hemkommen från jobbet. Fick sluta lite tidigare idag eftersom jag började lite tidigare för några dagar sedan. Skönt, för jag är verkligen helt slut i kroppen. Har så j-a ont i ryggen att jag funderar på att amputera den.

På vägen hem så svängde jag förbi hos frissan och beställde tid för slingning. Jag sa jag ville ha något "vårigt", och hon sa hon skulle ordna något. Spännande! Jag fick ju pengar i julklapp från jobbet och jag tänkte att lite av dem pengarna ska jag använda till det, för det är jag värd. Om ett par dagar får ni se resultat. :)

Nu ska jag spela lite Frontier Ville igen. Sedan ta mig en liten tupplur.
Hörs! Krampuss

Ledig dag.

hej folket! :) Åh så seg jag känner mig idag! Har sovit i en halv evighet och drömt så jäkla konstiga drömmar. Nu ligger jag i sängen och känner att jag verkligen inte har lust att göra någonting idag. Kanske laga mat, på sin höjd. Egentligen borde man väl passa på att göra allt det där man aldrig hinner göra annars.. som att tvätta och städa, men nej, istället så slappar man hela dagen. Det är ju trots allt en sak man aldrig får göra annars heller. :P

Vissa saker är visst lättare att ta sig tid för.

Jag sov hos Michelle natten mellan söndag och måndag. Vi låg och pratade en massa på natten och det var trots omständigheterna rätt mysigt. :) Jag får komma snart igen.

I lördags var jag ute. Hade med mig kameran men glömde minneskortet hemma, så blev inte så många bilder. Tänkte i alla fall lägga upp några av dem lite senare. Så kika in sen om ni vill se. :)

Nu ska jag spela Frontier Ville. Fail.

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0