Veckans mest pinsamma:

Det blir en farbror, lite lik Stig Helmer Olsson's tur att betala i kassakön. Det är fullt med folk i båda kassorna.

Farbrorn börjar med att säga (högt och tydligt): HEJ SNYGGING!

Alla människor i båda köerna vände på blicken mot mig och spände sina öron.

Jag blev helt ställd. "Ja, hej..." liksom, vad ska man säga?
Han handlar och jag frågar: "Något annat", som vi ska fråga. Merförsäljning.
Då säger han: "Nej, nu ska vi vara familjära" (!?!?!?!?!??!)
Jag blir om möjligt ännu mer ställd och säger: "Eeeehehehe, jaaa" Öh, vaaaa? Vafan säger han???!?!??

Sen när han äntligen ska gå så backar han tillbaka och säger: "Du, förresten. Kolla här. Jag köpte massa vykort idag. Är de inte fina? Jag köpte upp hela deras lager av dessa. (Bild av ett djur med partyhatt). Det är tjugo stycken!

Jag: Ehm, ja. Vad fina!

Kunden: Vill du ha ett?

(hahahahahaha)

Jag: Nej, tack.. jag har en massa vykort hemma. Det är lite kö bakom dig nu.. skulle behöva..

Då fattar kunden och stapplar ut.

veckans bästa:

En kund  ~ 18 kommer in för att handla snus.

Jag: Vilket snus vill du ha då? Det finns en del att välja på....
Kunden: Granit Maxi Lös hette det.
Jag: Vi har inget snus som heter så. Men vi har snus som heter Granit Maxi eller Granit Lös.
Kunden: Nej, det skulle heta Granit Maxi Lös.

Jag: Ja, inget vi har som sagt.

Kunden: Aja, jag tar väl en Granit Lös då.

Jag tar legitimation och allt sånt där.

Kunden går ut och jag följer efter till dörren och ser han pratar med en kille i ungefär samma ålder. Så kommer kunden tillbaka och säger att han ska ha Granit Maxi istället. Jag gav han pengarna tillbaka.

Jag: Har din kompis legitimation också eller?

Kunden blev helt ställd. Stirrade typ på mig och stammade fram: Öh, det blir inget.

Sen kom han tillbaka en stund senare och sa: Men jag gav dig ju femtio kronor..
Jag: Ja, första gången så fick du ju växeln tillbaka och andra gången fick du resterande pengar tillbaka.
Kunden: Jaaa, juste. Öööh. Bröööl.

Okej, det sista sa han inte exakt så. Men ni fattar. Det roliga var att han kom in dagen efter och skulle handla av min kollega. Jag såg honom och gick fram till kassan för att se om han skulle handla ut igen. Då säger han helt självmant: Ja, idag ska jag inte handla ut i alla fall.
Haha, så himla kul.

rosé


Kolla förresten vilket sött boxvin jag fick av Björn när han tog en tur till Tyskland. Det var till och med gott. Första gången jag drack rosévin och det smakade liksom gott. Det får följa med på lördag, I think.

Okej, nu måste jag faktiskt dra mig. Puss igen.

♫ ♪ Änd aj hooope you aaare the ooone aaaj share maaaj laajf wiiith. ♪ ♫

hej på er!

De håller på med stambyte i huset här. Jag blir galen. Bokstavligen talat. Har tappat räkningen på hur många dagar de plingat på dörren klockan sju och klampat in för att börja arbeta. Jag har tappat räkningen på hur många gånger de smällt i dörren, sprungit in och ut. Hört hur de konstaterat hundra gånger att: hon har katter. Stäng dörren efter er! Men tröttast är jag på att inte få sova. Först våran sämsta säng som gör att jag sover som en kratta. Hade nog liksom sovit bättre direkt på golvet. ;P Sen sena kvällar plus att de kommer tidigt. Och är de inte i min lägenhet så är de hos grannarna, vilket ju betyder att man vaknar av det istället.

Okej, nog om det. :)

Igår skulle vi fått nya sängen men den har blivit ytterligare försenad. Hoppas den kommer på fredag men vågar inte riktigt tro något. Jag blir inte glad förens vi har den här i lägenheten. Men eftersom vi hade kärra igår passade vi på att köra lite saker till mamma.
I bilen dit sjöng jag massa kärlekssånger för Björn. Bland annat denna:



" Änd aaaj hoope jo are the oone aaaj share my lajf wiiith
Änd aaaj wish that yoou could bee the oone aj diiiiiie wiiith
Änd aajm praying you're the oone I'Ve build my hooome wiiiiith

Aj hope aj loooove you all my liiiife. "

Ungefär. Tror det var mycket uppskattat. ;)

Vi var på Ikea en sväng också och införskaffade oss en skohylla. En sån där med luckor som man kan gömma skorna i. Hänger ni med på vad jag menar?
Sprang iväg och tog en grym bild. Ni ser även den fina mattan stambyteskillarna lagt in.

Vilket teamwork vi hade när vi byggde ihop den alltså. Det sägs ju att bygga Ikea-möbler är det ultimata förhållandetestet. Klarar man det, klarar man allt. Lite segt att vi lyckades montera allt åt fel håll första gången, så vi fick skruva isär och börja om. Jag snackade fejkskånska för att liva upp stämningen lite. I början skrattades det en massa men mot slutet så tror jag min fekskånska började bli jobbig. Men det sket jag i. Jag fortsatte. Han älskar mig ändå. ;D Jag frågar faktiskt för säkerthets skull.
Mitt favoritskåneord är "Ja". Jag vet dock inte hur man ska förklara det skriftligt men ni vet ju hur man säger "Ja" på skånska. Så det säger jag ofta.
"Älskling, vet du var skruvmejseln är?"
"Ja."
"Kan du hålla i här?"
"Ja."  osv.

Så kul har vi det. Vet ni också vill höra min fejkskånska, så därför har jag bestämt mig att prata den berömda dialekten på Sara och Henkes inflyttingsfest på lördag. Även ni som inte vill höra får höra.

Nu måste jag snart bege mig mot jobbet snart. Orkar inte vara kvar här hemma längre när de håller på. Hörs senare! Puss

O'learys.

Hade tänkt mig en lugn hemmakväll men Linda övertalade mig att följa med ut ändå. Jag får ta det lugnt eftersom jag jobbar imorgon. Men det ska bli kul att träffa vännorna. Känns som vi träffas alldeles för sällan numer.


Kvällens kläder.

Måste tvätta. :P

Och jag måste nog göra ett kors i taket. För jag blev klar innan Linda han komma hit OCH jag hann blogga. Jag är nog superwoman after all.

Men fasen så trött jag är! :(

Förresten!

När vi kom hem från Marieberg så stod det en stor blombukett utanför dörren. Jag fattade noll. Vem har gett mig en blomma liksom?

Jag öppnade och såg att det var från Björn. Hur gulligt?

Fina var de också. Och finaste kortet låg i med det finaste skrivna.

Har jag sagt att jag har hittat världens bästa Bear? Kanske. Tål att sägas igen. ♥ Jag älskar dig Björn!

nytt till kissarna.




Figaro och Byron fick lite nytt de också. Först en ny klösmöbel med sovplats. Byron var först med att lägga sig till rätta men så fort Byron flyttade på sig så hoppade Figaro upp och la sig. Sen satt Byron där och tittade snopet på.


Sen köpte jag lite småleksaker till dem. Det blev full fart att leka så fort de plockades fram. De blev nog nöjda tror jag nog.

some shopping.

häääääj!

Min lediga dag idag och jag har spenderat den med världens bästa björn - Björn - på Marieberg. Det blev en del shopping för min del.

Först och främst köpte jag parfymen jag suktat efter i en evighet. Jag hade vunnit ett presentkort på jobbet och tänkte därför den skulle få hjälpa till med batalningen. Men den funkade inte så jag fick betala ändå. Typiskt.

Sen behövde jag en extern hårddisk för att spara alla mina bilder. Jag har alltså helt sjukt mycket bilder på min dator och skulle de försvinna så skulle jag dö. Jag skulle gråta mig till döds. Tror jag.

Och två baströjor. Det är ju sånt som alltid behövs. :)

 


schyssta meloner.


Igår hade jag och älsklingen en riktig slapparkväll tillsammans. Det var ju ändå söndag. Vi åt god vattenmelon och såg massa film. Han hade hyrt Fast and furious 5 och någon mer film som var superkonstig. Den handlade om två par som inte hade något vidare förhållande, tydligen. För tjejerna gav killarna varsin frisedel, vilket betydde att de under en vecka fick göra vad de ville med vem de ville. Idiotiskt. Gör slut istället liksom.

Idag är jag hemma och har allmänt tråkigt. Det känns fortfarande helt tjockt innanför mina kinder och panna. Så typiskt. Imorgon ska jag jobba är det tänkt men vet inte om jag ska sjukanmäla mig imorgon också. Vet inte riktigt om jag orkar med att prata med kunder, eftersom det är prata som gör ondast i bihålorna. What to do?



sightseeingtur på Malta.


Jag sitter och kollar på bilder från Malta och kom på att jag ju inte lagt upp alla bilder här än. Här kommer en liten fortsättning.


En kväll åt vi mat på en Kinarestaurang. Maten var helt fantastisk. Jag och några mer delade på en  trerätters som man var tvungen att vara tre personer för att få ta. Allting var så det smälte i munnen.


Dagen efter tog vi en sightseeingtur över ön.


Bussen stannade till i huvudstaden Valletta. Där fick jag dille på att fota såna bilder som ovan.


Utzoomat och inzoomat.


Sen skulle vi ta ett gruppfoto. Jag ställde kameran på räcket och mätte in så alla skulle passa in. Jag ställde in kameran efter Pems längd. När fotot tagits och jag såg resultatet slog det mig att alla inte är lika korta som Pem. :P Och jag.
Och sen är Millan och Pierre sådär söta.


Jag och hjärtat satt bredvid varandra hela tiden. Vi tyckte väl vi var jättehemliga och trodde inte att någon förstod vad som skedde. :P Men tydligen var vi inte speciellt hemliga.


Vi anlände till Blue Grotto där vi tog oss ett bad. Det var sanslöst vackert där. Bilderna talar för sig själva.


Massa bad. Jag och Linda hade med oss cyklop och dem slogs det om. Alla ville snorkla runt och se alla fiskarna.
Åh, som jag längtar tillbaka!!

ansiktsmask = face worm?


Igår tog jag mig ett långt bad med ansiktsmask och hela köret. Sen tvärsomnade jag i badet och vaknade helt skrynklig. Man blir så grymt snygg med ansiktsmask. Håller ni inte med?

Idag mår jag blä igen och har till och med ringt och sjukanmält mig imorgon. Det var ingenting jag ville göra egentligen men kände att om jag någonsin ska bli frisk igen så går det inte att jobba. Har provat det i en vecka redan och det blev ju bara värre av det.
Det var i alla fall värst i fredags så jag hoppas jag är på bättringsvägen nu. Heja mig!

bästkväll med bästbear.

hej bloggen!

Det har varit en rätt händelefull helg trots allt. Fredagen var ju rätt värdelös då jag bara låg hemma, men lördagen var desto roligare. Jag orkade inte vara sjuk mer så jag och Björn bestämde oss för en lugn myskväll på stan tillsammans. Först åt vi middag på Jensens Böfhus. Vi kommer nog inte äta där något mer, faktiskt. Inte för att maten inte var god, utan för att servicen var värdelös. Alltså allvarligt talat. Till exempel - Vi hade inte ens ätit klart förrätten när servitrisen kom fram med varmrätten. "Ja, vi har inte ätit klart än", sa jag. "Nehe", sa servitrisen och stod kvar och stirrade. "Ja, alltså, vi har inte ätit upp förrätten ännu...." Då först förstod hon och gick tillbaka med maten.

Men vi hade det mysigt ändå. Drickan förresten, vi beställde in en stor Cola och en stor Fanta. Jo. Det fick vi ju i alla fall.

Efter middagen åkte vi på blixtvisit till Millan och hälsade på gänget. De hade förfest och skulle ut. Om jag inte mått skit så hade jag följt med. Känns som det var evigheter sedan jag var med ut nu. Fast det var det ju inte, egentligen.

Sedan drog vi på bio.


Filmen var lite seg men ändå okej. Ingen ny favorit även om den var lite mysig.
Har ni sett den?
Vi träffade på Mange och hans flickvän Elin på bion och de frågade vad vi skulle se. Då hade jag glömt bort vad filmen hette men visste den hette något med Paris. Och så kom jag på det och sa: One night in Paris!!, så hette den. Men så hette den ju definitivt inte. Det är ju en helt annan sorts film. :P

jävla bihålor.

hej från sjuklingen.

Mår pyton. Mina bihålor är så svullna att jag bara vill gråta. Allt gör ont. Vill bara sitta helt still med ansiktet och inte prata. Bara sitta med öppen mun och andas. Och huvudet sprängs. Likaså kinderna. Och ögonen. Var hos läkaren på kvällen och fick ut recept på kortisonnäspray. Hoppas det funkar för jag vill må bra. Nu.
Känns så tråkigt att bli sjuk på min lediga helg.

Men jag har haft det rätt bra här hemma ändå. Köpte pizza och ben & jerrys som jag har ätit framför tv:n. Det var jag faktiskt värd.


Nu saknar jag den här killen.. Bear, kom hem nu. ♥

vuxenpoäng och mer vuxenpoäng.

Var hälsade.

Ligger i sängen och borde väl egentligen sova. Har varit superseg hela dagen men det beror väl på den jäkla förkylningen som jag misstänker är en jävla sinuit. Alltså bihålsinflammation. Och feber.

Hur som helst. Jag vill inte vara sjuk och försöker därför inbilla mig att jag är pigg och kry som en liten mört, som inte hunnit fastna på någon skitunges fiskekrok ännu.
Känner mig suddig. Exakt som på bilden.

Igår var min lediga dag och då passade jag och Bear på att göra en miljon saker. Först började vi dagen med att åka till hans lya, för att rensa hans vindsförråd. Han sa innan: Alltså, det är sjuuuuukt mycket saker. Vi kommer aldrig hinna klart allt idag. Jag tänkte: Haha, lilla bubben vet inte vem han har träffat. Drottningen av "rensa-bort-andras-tillhärigheter". Det här kommer ju gå som smort. Såååå mycket saker kan han inte ha.

När vi kom dit så tog jag tillbaka det jag hade tänkt.

Alltså. Han är Kungen av "jag-sparar-på-allt". (no offense, darling.. jag tycker om dig ändå. ;P) Eller var. Vi lyckades fylla en släpkärra, ungefär, men skräp och dyligt som vi åkte till en återvinningsstation med. Så duktiga var vi! Men vi har halva förrådet kvar. Det får vi ta en annan dag.

När vi äääääntligen var klara med det åkte vi hem. Björn lagade middag, diskade och tvättade medans jag drog till Ica Blomserlandet och sedan Ikea och inhandlade lite nödvändigheter(?).


Detta sysselsatte jag mig med igår kväll. Planterade om alla mina blommor. Är inte det vuxenpoäng så säg. Det är så mycket vyxenpoäng att jag typ blev gammal. Känner gråa hår börja växa ut. Gah.

Guten morgen! Ich fundersche på und klippschen luggchen, moreschen.

God förmiddag!
Högstadietyskan hänger kvar än märker jag! Grymt!
Vaknade av mig själv idag, innan klockan ringde. Är det inte otroligt? Händer inte ofta om man säger så. Känner mig förvånadsvärt pigg idag. En dags ledighet räcker mer än man tror. :)
Jag fick förresten för mig att klippa lugg på mig själv i förrgår. Vet inte om det var en av de brightaste idéerna jag fått genom tiderna men det växer ju ut. Men jag tror nog jag gillar det lite ändå. Det är ju inte lugglugg, utan snarare lite snelugg. Men kanske klipper mer. Åh, ska jag klippa mer? :P

Nu ska jag ner i tvättis och hämta tvätten som min man var så duktig och tvättade igår. Sen ska jag sminka mig så mina ögon syns igen. :) Återkommer med lite vuxenpoäng snart. Puss!

whaat?


Jag får förresten inget fotat med nya finkameran. Eller lite. Men mest på Björn, mina katter och mig själv.. Jag tycker vi får dra ihop någonting snart. Och med "vi" menar jag de gamla vanliga. Eller vilka som helst. Jag vill bara fota. :P

Åh. Okej, jag vet inte vad jag ska blogga om. Bloggtorka. Vad vill ni läsa om? Ingenting?

just nu:

hej hej hej eh!

Sitter här och dreglar. Inte bokstavligen men mentalt, typ. Björn har hämtat hit alla sina kläder från sin lägenhet och nu står han och testar allt. Han har gjort fyra högar. En slänga, en som ska till myrorna, en att behålla och en som jag bestämde ska till min lillebror Kim. Om han vill ha, dvs.
Sen syndar jag genom att äta en Guldnougat också. Det är därför jag mentaldreglar. :P


Älskling med sin "lilla" klädhög.

Nu ska jag ringa mamma och fråga om hon tror Kim vill ha några kläder. See you!

tills vidare.

jag gjorde nyss om min header. Så sjukt trött på den gamla, plus att det inte ens såg ut som jag på bilden. Den här är temporär, är det tänkt. Ska bara få ett bra kort på mig. ;P



och ja, den är gjord i Paint. Bästa programmet som finns! haha

möte och massa mer.

hej på er!

Jag har lyst med min frånvaro på sistonde. Men det har haft sina skäl faktiskt. Har haft fullt upp så att säga. I början av veckan åkte jag på regionsmöte i Stenungsund. Jag skulle åkt med min chef men hon blev sjuk så jag fick åka själv. Det var aningen nervöst men det gick ju superbra ändå. Mötet tyckte jag var intressant så jag lyssnade med stora öron. De hade ordnat med en båttur på kvällen som tog oss till en ö, där vi åt den godaste skaldjursbuffén jag någonsin ätit. Det fanns havskräftor, krabba, färska räkor, blåmusslor, potatispaj, bröd, wästgöta klosterost, aioli och tusen andra goda såser m.m. Alltså, jag dör lite i efterhand bara jag tänker på hur gott det var!
Det var en rätt intensiv dag för min del så när jag kom tillbaka till hotellrummet så somnade jag på två röda.

I förrgår, tror jag det var, så åkte jag och skatten till Ikea och köpte oss ett stort dubbelsängstäcke. Det var tydligen efterlängtat. Hjärtat sa att det andra täcket var för litet. Inget jag hade märkt. :P Det är ju lite av en sport, att sno allt täcke under nattens gång. Håller ni inte med? ;P

På jobbet rullar allt på. Båda cheferna är borta från jobbet för tillfället vilket betyder massor med ansvar. Men det är enbart kul och jag lär mig jättemycket. Just idag har det varit lite segt bara, eftersom jag dragit på mig jordens förkylning med tillhörande feber. Hoppas det släpper under natten för imorgon har jag cirka tusen saker jag måste orka göra på jobbet. Jag fick förresten fast jobb där häromdagen. Skrev jag kanske det? Äh, jag är så glad över det så jag skulle kunna skriva det tio gånger till.

Oj. vilket långt inlägg det blev. Jag som bara tänkte skriva lite grann. :o

Hotellfrukost <3

img_3240 (MMS)

Hotellfrukost <3


modellerna.



mina kissar har fått utstå mycket fototagande på senaste. Men de verkar må bra ändå.

Det är sjukt mycket att lära sig men det är kul. Så himla kul!

Bjorne vs. finkameran.

Jag är kär i min nya kamera.

I Bjorne också såklart.. men min nya kamera är jag helt såld på.

Det är jag ju i Bjorne också såklart.. men med nya kameran kan jag typ ta kort.

Det kan jag ju inte med Bjorne.

Men med Bjorne kan jag kramas. Och pussas. Jag visar min kärlek till båda två men bara av Bjorne får jag kärlek tillbaka. Kameran är inte så bra på att visa sina känslor till mig, även om jag vet att kärleken är besvarad.

Björn är varm. Kameran är kall. Björn har bra skärpa (syn). Det har kameran också.

Båda har väl sina fördelar. :P (hahahaha, årets skummaste inlägg??)
en av de första bilderna med kameran. Grymt kort, right? ;P

bäst dag.

Typ den bästa dagen tror jag. Först ringer min chef och säger att hon fixar ett nytt anställningsavtal från och med igår vilket betyder att jag nu är tillsvidareanställd. :D Så grymt!

För att fira(?) eller bara för att jag så hemsk gärna ville ha en så körde bejbi mig till Net on net så jag äääääntligen fick köpa mig min såååå efterlängtade bebis.

Jag sa faktiskt: Aaaaah!!! Jag ska köpa mig en liten bebis!

Det är alltså inte en riktig bebis utan en systemkamera. Men för mig är det en liten bebis. Jag är så jävla nöjd. Batteriet sitter på laddning men när jag kommer hem från jobbet inatt så kommer nog Björnen go bananas på mig. Han kommer nämligen få agera fotoobjekt. :D


Det här är alltså min bebis. Efter mycket läsande och jämföranden så valde jag denna. Den tyckte jag verkade passa  mig bäst. En av de saker som är bäst med den är att den har en utfällningsbar display så man enkelt kan ta kort på sig själv. Vilket ju är kanoners, eftersom jag älskar att ta kort på mig själv. ;P

Åh, nu måste jag ju få tillfälle att fota något kul! På söndag får jag bege mig ut i vildmarken (läs Karlaparken) och leta höstlöv eller något.
Imorgon ska jag till Liseberg och jag tror inte det är så bra om jag tar med mig den dit. Även om jag gärna vill, haha.

Nåväl, nu måste jag dra mig mot jobbet. Puss & kram!

fotomodellen.



Jag måste köpa mig en systemkamera.

dö rygg, dö.

Hej på er! Det är min lediga dag idag så därför passar jag på att städa, diska, springa massa ärenden och allt det där som man måste göra... egentligen. För näe, jag har inte gjort något av ovanstående ting idag.

Min rygg vill dö och om jag ska vara helt ärlig så får den gärna göra det också. Eller ja, om den dog så är det väl inte så himla bra i och för sig. Får helt enkelt stå ut tills nya sängen kommer och hoppas på att den är min räddare i nöden. Annars dör jag.
Troligtvis i alla fall.

Jag lagade supergod mat förut. Nudlar och wokade grönsaker. Omnomnom. Funderar på att ta en portion till men då räcker det inte till Björnen sen. Hm.. what to do? :o


Bild som inte har med inlägget att göra men den togs en kall kväll i somras. Älskar minen, haha.

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0