Stolt över mig själv.

Ja, faktiskt. :P Nu var jag ute och sprang. Jag tycker faktiskt att jag gjorde det rätt bra till och med. För att inte ha varit och och sprungit på flera månader.. ungefär ett år faktiskt så klara jag mig prima. I en timma ungefär var jag ute. Eller, jag bytte ju om först så jag var väl ute i 50 minuter ungefär.

Kallt var det ute också. Skulle nog tagit på mig en mössa för har nästan ingen känsel alls i dom just nu. I öronen alltså..
Tog med mig mp3n också. Märkte att O tagit mitt batteri från den nu när han åkte till Helsingborg så blev lite sur över det. Men jag tog ett batteri på måfå ur våran "gamla-batteri-samling" och fick ett som bara var halvtomt. :D Perfekt. Dessvärre är öronsnäckorna eller vad dom heter, hörlurarna för stora för mitt ena öra (som är pyttelite minde än det andra). Så sprang med musik i bara ena örat. Men det gjorde ingenting.
Fyller ju år snart så får väl kanske önska mig såna små som man har över huvudet. Som man kan fälla ihop lite finurligt.
O fick såna av mig i julklapp.. vill ha likadana.

Imorn ska jag nog gå in till mitt gamla jobb och lämna mina gamla kläder och klaga på min lön som inte stämmer! Får se hur det går!

Jisses vad jag babblar på.. Kanske rätt ointressant ^^
Ska duscha snabbt nu och sen lägga mig tror jag.
O har inte ringt idag, än, som han lovat.
Puss & Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0