Idag - femte augusti.

Idag var jag som vanligt på jobbet. Denna vecka är vi bara två ordinarie i kassan eftersom det är semester och en annan har slutat. Men det gick bra. Vi fick lite hjälp av sekreterarna.
Jag slutade en liten stund tidigare för vi skulle in och hämta vårat nya kylskåp. Oscars äldsta bror hjälpte oss, så snällt! Nu är jag i alla fall glad över en stor uppfräshning av köket. Stor skillnad gjorde det. Tycker jag. Resten av köket behöver egentligen även det en uppfräshning.. men vi får ta det i sinom tid. Prioritera det viktigaste. Nästa blir vardagsrummet tror jag. Vi slängde det gamla på återvinningsstationen. Duktigt va?

En sak till måste jag dela med mig av. Fick ett samtal av L. Hon berättade att min gamla plastbror, alltså pappas xs son, sitter i fängelse för våldtäckt. Jag hatar honom och tvivlar inte alls på att han skulle vara skyldig. Han är skyldig, det vet jag. Tre våldtäckter hade han tydligen åkt dit för. Tyvärr så fick han för lite tid. Usch för honom! Tjejerna som blivit utsatta för honom ska veta att han är sjuk och att de gjort bra som fått iväg honom. I alla fall för ett tag.

Nej, nu ska jag försöka bli lite gladare. Ska ta en tur in till köket och kika in kylskåpet en gång till. ;P Puss hej!


Dammråttor större än riktiga råttor!

Kommentarer
Postat av: Fredric

Att han är oskyldig? I helvete heller...

Hur länge fick han?

2008-08-06 @ 01:23:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0