:)

Idag skulle Figaro ha opererats men doktorn fick in nåt mer brådskande som fick gå före. Så imorn sker den istället.. Det ser mörkt ut på resefronten.. :(  Figaro måste få vila efter operationen och vi får hämta honom på fredag om allt går som det ska. Vi får se om vi kan åka upp iaf.. annars får vi ta det nästa helg.
Sen beror det också på hur M mår.. Jag vill inte att vi tränger oss på. Fast samtidgt kan ju ite besök kanske vara bra. Jag är ju så fantastiskt rolig så jag får alla att bli jätteglada.. :D
Men jag tror min lilla kisse kommer behöva vila.
image73
När jag kom hem hade jag fått brev från H&M. Mina kläder har kommit!! :D Wohoo! Så jag och Oscar gick ner och hämtade paketet och så köpte vi pizza och saker så vi kunde göra egna semlor. Vi har verkligen varit onyttiga idag. Men det var gott!
Har inte öppnat paketet än. Så ska duscha sen och sen öppna det.. :)

Jaja, imorn är det "sista" dagen på jobbet innan jag får börja jobba extra igen.. :/ Känns både bra och dåligt.. nu kanske jag iaf kan hitta nåt ställe där inte chefen är ett as. Där man trivs hela tiden och inte bara när han inte är där.. haha.. :P Men det kommer bli knapert på pengafronten.. Inte för att den bransch jag jobbar i är överbetald men ändå..

Nu ska jag in i duschen, sen öppna paket och sen ska jag lägga mig. Imorn har jag lite sovmorgon.. (30 min) är i R/S. Hoppas det blir lugnt!!!
Puss & Kram! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0