Besök :)

Mamma, Je, Ki och Wi kom idag till mig. :)
Je och Ki är fortfarande kvar och kommer stanna här tills på söndag eller måndag. Mamma och Wi åkte för en liten stund sen. Hon var tvungen att åka hem till katterna.. Hade annars varit kul om dom stannat.

Oscars mamma och lossasfar kom och fikade också. Det var lite mysigt. Och såklart ska mamma bli pinsam och säga: "men ni väntar väl ett tag till med barn?" Jisses.. haha

Imorn ska vi kanske in till stan.. kanske ska till naturhistoriska musèet eller kanske till lek & buslandet. Det är för barn upp till femton år och såg himla kul ut faktiskt. Fast på bilderna var det mest yngre barn så Je ville inte dit sa hon. Det verkade bra också för att jag och Oscar går in gratis om vi går in med barnen. Fast naturhistoriska var billigare.. 40:-.
Vi får se vad som händer. Kanske åker vi in till stan och bara kollar runt lite. Fast det kanske inte blir så kul för dom.

När svärmor skulle åka så åkte mamma med så blev hon inkörd till stationen. Och så fick mina syskon en liten peng var, som hon sa. 100:- var.
Ki: "vad snäll du är!"


Men nu ska jag vara lite social med mina syskon. Vi ska göra det lite mysigt, så jag får njuta av att träffa dom. Eftersom vi inte träffas så ofta. Så, see you! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0