astral analys

Haha, jag hittade detta. Väldigt kul faktiskt, den ger ett horoskop beräknat på den tid man är född. Väldigt kul! Och allt stämmer väl inte men mycket stämmer ändå.. jag fetmarkerar det jag tycker stämmer. :) Vad tycker ni? (som känner mig)


Hon är viljestark och inbilsk. Hon har charm, och är tolerant och orubbligt lugn. Hon tycker om nöjen och livets goda. Uppskattar konst.

Svagheter: trotsighet, lättja. Hon är för materialistisk, och är en snobb. Hon är girig och stolt.

Yrkesmässig framgång i isolerade sysselsättningar. Arbete i laboratorier, vetenskaplig forskning, polisen, informationstjänster, sjukhus.

Fantasirik, djupa insikter. Hon är mottaglig för intryck, med en överflödande fantasi. Mångfaldiga födelser.

Svagheter: besvär orsakade genom för mycket sentimentalitet, oro, problem, sjuklig fantasi, nervositet.

Massor med vänner, förhållanden. Hon har lätt för att knyta vänskapsband och använder sina förhållanden för att befrämja yrkesmässig framgång. Vänskapliga känslor är ytliga. Massor med barn.

Hon argumenterar, disputerar, diskuterar, ger svar på tal. Livligt sinne vilket snabbt förstår en given situation. Hon är mycket initiativrik och begåvad.

Svagheter: hon är häftig, hetlevrad, trotsig. Otålig och hetsig, vilket orsakar problem på grund av brist på förutseende före handling.

Hon har svårigheter med att uttrycka sig, i synnerhet som ung. Talar inte mycket, hon pratar inte bara för att prata. Hon arbetar på avsides belägna och stilla platser. Hon är diskret och filosofisk.

Kortvariga passioner, kärlek med snöpliga slut. Upplösta vänskapsband eller anslutning till ändamål som inte kan rättfärdigas eller vilka visar sig vara något annat än vad de utlovade i början. Berusar sig på kärlek och passion. En slösare.

Svagheter: nyckfullhet, plötsliga passioner, för snara och oöverlagda kaskader av entusiasm.

Framgångsrikt yrkesliv till stor del tack vare goda förhållanden, vänner eller beskyddare. Hon finner kärleken i vänkretsen.

Hon talar mycket, tycker om att munhuggas, diskussioner, disputationer, polemik, kritik.

Svagheter: hon grälar och orerar. Orden kan vara bittra och aggressiva.

All hennes energi inriktas på arbetslivet. Hon älskar forkning. Hon kunde vara en laboratoriearbetare, läkare, poliskonstapel, lärare specialicerad på sjukhus-, fängelse- eller skyddshemsarbete.

Hon är öppen, lojal, korrekt och ärlig. Hon är ambitiös, med god karaktär och tycker om att bli underhållen.

Svagheter: hon är ofta på dåligt humör. Irritation, meningsskiljaktighet, raseri.

Hon är samarbetande, organiserar alla. Hon klättrar uppför samhällsstegen tack vare hjälp från vänner och bekanta vilka är utvalda, inte för sina egenskaper, men för fördelarna de kan bringa. Hon uppnår sina syftemål.

Hon har sitt eget sätt att tänka om ett ämne, hon har sina egna idéer om saker och ting. Hon respekterar samhället och dess regler styr hennes uppförande.

Svagheter: hård, oförsonlig, rigorös, okänslig och ibland omänsklig. Ett begränsat och inskränkt sinne.

Hon är en arbetare, mycket stadig i allt hon gör. Hon tycker om precision, metodik. Hon är allvarlig och tycker om kontinuitet i arbetet. Hon kan fokusera på ett jobb inom det medicinska verksamhetsfältet, där hon troligtvis kommer att vara framgångsrik, då hon besitter alla de nödvändiga egenskaperna.

Hon är blyg, ömtålig men stolt, djärv och livlig.

Hennes oberoende tål inte äktenskap särskilt väl. Om hon verkligen gifter sig, är hennes chanser att sluta sina dagar med äktenskapspartnern liten, såvida inte partnern ger henne fullkomlig frihet och accepterar hennes otrohet.

Hon är omdömesgill, vis och förståndig.

Äktenskap kan lösa ett fåtal finansiella problem.

Väldig sexuell aktivitet.

Kommentarer
Postat av: Melody

När är du född ? :]

För det liknar den texten som kom upp för mig..

2009-09-13 @ 09:48:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0