Gårdagen - Marieberg, Ikea, träning

Igår blev det ingen uppdatering av mig. Berodde på att jag åkte med Mange och Kim till Marieberg. Jag hittade ett par skitsnygga skor som jag köpte. Mina andra gick nämnligen megasönder i lördags. Det är i alla fall stövlar med nitar på. Det fick bli min julklapp från farmor och farfar. Så hittade jag även två par örhängen på ur & penn. De har halva priset på alla smycken nu. 59:- för två par.

Nya skorna.                                                     |                                               Gamla skorna.

Örhängen.

 

Det var min shopping det. Kim fyllde år i helgen och fick presentkort på Ikea, så det var nästa stopp. Älskar Ikea. Men det visste ni nog redan...

 

En annan vän jobbar på ett gym. Så efter stängning hos dom fick vi komma dit och träna lite. Kim och Maggan lyfte lite tyngder och jag sprang på bandet. Herregud alltså, snacka om att ha noll kondition. Men det är lite konstigt att springa så på ett band faktiskt. Lite annorlunda mot att springa ute. Blev mest jogga för mig.. eller gå väldigt snabbt.. haha... Men enligt den där apparaten så brände jag ändå över 200 kalorier och det är ju inte helt fel ändå. :) Tänk att ha en sån hemma..

Vill göra det lite oftare, träna alltså. Kanske lite mer seriöst nästa gång ;P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0