jävla skitdag detta alltså.

Åh, vilken jävla fucking skitdag detta varit alltså. Vaknade svinsent. Min mobil håller på att gå bananas. Den stänger av sig helt plötsligt, utan förvarning.

Sen somnar jag igen!!!!! Jag som inte ens var trött liksom.

Resten av dagen har jag kollat på de två sista avsnitten av Greys anatomy som jag missade eftersom min tv är bananas, den också. Tänkte sätta mig och kolla på tv förut men då dog den. Så väntade jag en stund och då startade den. Men sen mitt i programmet dog den igen. Ah, jag blir galen!

Till råga på allt har jag svinont, fortfarande, under vänster revben. Den där förbannade a-filen som jag tvingat i mig varje dag har inte gjort någon större skillnad i alla fall. Inte än så länge i alla fall.

Och sen, för nej, det är inte slut där, så har jag stopp i avloppet. Jag kan inte ens duscha utan att det blir pool på hela badrumsgolvet. Brunnslocket sitter fast i golvet så det kan jag inte ta bort. Tänkte försöka åtgärda problemet själv eftersom jag misstänker att det är kattsand som ligger där och sätter stopp. Lite pinsamt liksom. Men nej, här får man inte ens gå och vara duktig. Måste ringa fastighetstjosan och be någon komma hit. Inte för att jag vet om dom kan göra så mycket utan att riva upp hela golvet och badkaret eftersom allt sitter ihop. Jävla dagvattenbrunn.

Åh, ingen bra dag idag hörrni.

Kommentarer
Postat av: mange

låter ju som en riktig toppen dag tkr jag

2009-12-21 @ 22:31:10
Postat av: Sandra

Eller hur? INTE alls.

2009-12-22 @ 00:30:50
URL: http://sanondra.blogg.se/
Postat av: jennie

DET ÄR SNART JUUUUL!!!! :D:D:D:D:D:D:DD:D::DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:DD::D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD::D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:DD::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:DD::D:D:D::D:DD::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D;:D:D:D:D:D::D:D:D::D:D:DD:D:D:D:D:D:DD:D:D:DD::D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D::D::D::D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D::D:D:D:D:D:DF:D:D:D:D:D::DD::D:D:D:D:D::DD::D:D:D:D::D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D

...känns det bättre? ;)

2009-12-22 @ 17:55:12
URL: http://foolie.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja, Jennie. Nu känns det mycket bättre. haha

2009-12-22 @ 19:10:06
URL: http://sanondra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0