shit my britt och fy fan vad rädd jag blev!!!

Alltså shit!

Nyss hände en grej som liksom aldrig händer.

Jag satt här hemma i godanro och kollade lite bloggar och tänkte precis klä av mig för att hoppa in i duschen när jag hör något konstigt ljud från hallen. Jag reser på mig för att se vad det var när en man öppnar min ytterdörr och tänker kliva in. Jag bara stirrade med vidöppna ögon samtidigt som hela jag började tokskaka. Rusar fram till dörren och frågar hur han fått en nyckel hem till mig.
"Jag fick nyckeln av 'något namn'..." och så säger han nåt mer som jag inte hör för han är för full.

Jag tar hela nyckelknippan som satt i mitt nyckelhål, sa åt han att vänta utanför, stänger dörren i panik och låser dörren.

Så ringer jag 112. Blev kopplad till polisen i Örebro och fick prata med en man som talade lugnt med mig och frågade mig massa frågor om mannen osv. Då plingar det plötsligt på min dörr och där ute står en kvinna som ser jävligt piss off ut. Mannen jag pratar med i telefon säger åt mig att inte öppna dörren. Ytterligare ett par minuter senare kommer första polisbilen som hittar mannen och kvinnan utanför.
Cirka tre minuter efter att polisbil nummer ett kom så kommer en till som plingar på min dörr. Då öppnar jag och vi reder ut alltihopa..

Under tiden när jag pratade med mannen i telefonen så säger jag att det finns en möjlighet att jag glömt att låsa dörren och han kanske bara gått fel. Men jag brukar alltid alltid alltid vara noga med att låsa dörren och dessutom dubbelkolla så att den är låst. Men nu hade jag tydligen glömt det.
För det var som jag sa. Han skulle till trappuppgången bredvid och sova ruset av sig. Nyckeln hade han fått av väninnan som knackade på min dörr som bodde där.

Jag bad om ursäkt till polisen för att jag var så dum men han sa att det är sånt som kan hända och det var bra att jag ringde ändå för det var ju inget vi kunde veta.
Sen dubbelkollade vi så att hans nyckel trots allt inte funkade i mitt nyckelhål, och det gjorde det ju inte.

Men gud vad rädd jag blev. Skakade som ett litet asplöv och kände mig så jäkla ynklig. Tänk om jag inte varit hemma. Tänk om jag kommit hem och han legat och sovit i min säng när jag kom hem. Tänk om jag stått i duschen och kommit ut naken och han var i min lägenhet. Nu var det ju inte så men tänk om!!!
Nu lär jag aldrig mer glömma dubbelkolla så dörren verkligen är låst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0