Torsdag = Bella Tyra Show

Helloj finisar!! :)

allt bra med er? Här är det finfint. Jag har precis kollat på Bella Tyra Show och tyckte att det var så himla kul att Alex Schulman var gäst idag. Tycker han är grym! Och ni som tycker han är mr. bitch tycker jag ska börja läsa hans blogg "att vara Charlie Schulmans pappa" och bilda er en ny uppfattning. :)
Han skriver jättefint. Så man får gåshud ibland.

Aja. :P

Varit på jobbet idag. Eller praktiken är det ju faktiskt. Det har varit en lugn dag igen. De dagarna det har varit fint väder så har vi faktiskt haft helt sjukt mycket att göra men så fort solen går i moln så försvinner kunderna. Visste ni att vi säljer mest glass i hela mellansverige i genomsnitt under våren och första delen av sommaren? Det är rätt coolt tycker jag. Vi. På lilla Presses liksom. :) Sen när sommaren tar tag ordentligt tas tydligen ledningen över av nån glasskiosk i Stockholm. Har jag hört...

Nu är det förresten bara lite drygt en månad kvar på min praktik där. :( Gud vad trist! Vill stanna kvar där mer, fast som arbetare då men tyvärr ser det ut att inte bli så. I alla fall inte just nu. Lite extraarbete hoppas jag ändå på.


Men nu mina vänner ska jag återgå till mitt nya beroende. Måla. Det är iofs ett gammalt beroende men som trappats upp igen på en sida på Internet. Tänkte visa er lite bilder jag målat här i bloggen om det är någon som vill se. Vill ni se?

Äh, ni får se ändå. :) Puss & kram ♥ /en Sanondra som fortfarande har oro i magen men låtsas som ingenting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0