100% partybåt - resan till Riga

Kryssningen vi var på i helgen var riktigt kul. Vi började på förmiddagen med en bussresa mot Stockholm. Gick kanoners kanon. Vi taggade till redan i bussen och alla ville nog ombord så fort som möjligt så vi kunde fortsätta snarast möjligt liksom. Men när vi kom till terminalen för incheckning så är det total kaos. Jag vet inte hur länge vi fick stå och vänta på att få biljetterna till båten. Två timmar kanske. Behöver jag säga att vi alla blev rätt otaggade. Eller i alla fall alla vad jag vet.

Till slut kom vi i alla fall ombord. Fem hytter, tjugo personer. Taxfree.

Förfest i grannens hytt. Tyckte det var bra så länge vi inte höll till i våran hytt.. :PMassa folk.

Glömde bort kameran under första delen av kvällen. Därför har jag inte så många mer kort därifrån. Vi var i alla fall en sväng till det stora dansgolvet där vi dansade. (nehe?) Sen undrar jag vad som hände mer. Jag var faktiskt inte alls så full men ändå är det lite suddigt. Någon som kan fylla i vad som hände första natten? :)

Var i alla fall efterfest i grannens hytt där vi körde "mosa-frågor-under-en-minut-och-säg-till-när-du-tror-det-gått-en-minut-sen-får-du-dricka-så-många-klunkar-som-du-hade-fel-i-sekunder-spelet" Tror det har ett annat namn men det har jag glömt bort. Lärde mig en del där. Jävla skitspel. Var inget bra för självförtroendet det inte. :P

Sen somnade nog jag.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej :)

Jag har nu igång en hel del tävlingar och det kommer in nya hela tin.

Kanske finns det något som intresserar just dig.Var gärna med :)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlÄr du int intresserad ber jag så hemskt mycket om ursäkt

och då är det bara radera den hära kommentaren eller nå:)Ha det bra :)

Kramar // Millah

2010-02-02 @ 12:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0