about me

Berätta sju sanningar om dig själv;
1. Jag har helt sinnersjukt dåligt självförtroende. Ibland kan jag se mig själv i spegeln och gråta för jag hatar mitt utseende så mycket. Och nej, jag överdriver inte.
2. Min favoritfärg är brunt.
3. Jag är nog hemligt kär i Chris Martins texter. Skulle jag se Coldplay live så skulle jag nog tjuta sönder. Skulle gråta en flod.
4. Jag har extremt dåligt självförtroende. Började för några år sedan tänka att jag inte tänker satsa mer för det blir ändå inte som jag vill. Hur mycket jag än försöker så blir det aldrig bra. Så därför tänker jag ofta så nu att jag verkligen inte orkar lägga ner energi på något, för jag blir alltid bara besviken. Liksom, tänk negativt, bli positivt överraskad istället för att tänka positivt och bli negativt överraskad. Dumt, jag vet.
5. Jag vantrivdes i Bohus. Alltså som ort. Älskade att bo nära Göteborg.
6. Jag önskar jag kunde spola tillbaka och ändra på vissa val jag gjort i livet.
7. Ångrar att jag inte skötte skolan bättre när jag väl hade chansen. Tex, I gymnasiet fick jag VG+ och MVG på i stort sett alla mina teckningar men eftersom jag tyckte det var viktigare att umgås med min dåvarande pojkvän i Karlstad så fick jag nöja mig med ett G, när jag kunde fått ett MVG. Surt.


Sex sanningar om hur du var som liten;

1. Jag älskade att pyssla. Pappa köpte ofta lera till mig som jag gjorde massa små figurer av. Tror till och med att pappa har några kvar hemma i huset. En del blev faktiskt rätt bra! Tyckte jag då i alla fall.
2. Mitt enda minne från när mamma och pappa bodde tillsammans är när de bråkade och pappa kastade en vinflaska i golvet. Och jag grät.
3. En julafton fick jag en cd-skiva med Hanson. Efter det var de mina absolut största idoler. Jag kysste till och med en plansch med Taylor på. Hahahaha
4. När jag var ännu yngre var mina absolut största idoler Mora Träsk. "Nu ska vi ut på tigerjakt". Minns pappa brukade spela band med dom i bilen och jag satt och sjöng med. Satt även hemma i vardagsrummet och kollade på film och dansade till.
5. Någonting med mitt bäcken (?) var inte färdigutväcklat så jag hade problem med sängvätning fram tills att jag var... ganska gammal. Rätt jobbigt när jag skulle sova över hos kompisar.
6. Mitt absolut första minne är när jag sitter på en stol i en stuga i Skure / Skuru. Hos min gammelmorfar, kanske? Han bjöd på något, kanske karamell, ur en plåtburk. Och han gick framåtlutad och böjt.

fem sanningar om mitt kärleksliv;
1. Första gången jag trodde att jag var kär så var jag inte det egentligen. Insåg inte det förens långt senare. Han sa att han älskade mig och jag sa att jag älskade honom också, men det gjorde jag ju faktiskt inte.
2. Sedan jag var 14,5 har jag knappt varit singel alls. Nu är nog det längsta sedan dess.
3. Hemlis.
4. Mitt kärleksliv är riktigt komplicerat just nu. Önskar saker kunde vara liiiite lättare.
5. Jag har aldrig varit på en riktigt dejt. Ni vet, en sån innan man är tillsammans och går på bio eller äter något på en fin restaurang. Aldrig.

 

fyra sanningar om mitt familjeliv;
1. Jag älskar min familj. ♥ ALLA i min familj.
2. Min lillasyster Mia dog i plötslig spädbarnsdöd när hon var tre månader gammal.
3. Jag har många syskon. En stor familj. Sex småsyskon. Christian, Johan, Jennie, Mia, Kim och William
4. Jag har alltid haft svårt att säga till min familj hur mycket de betyder för mig. Har nästan aldrig sagt till dom att jag älskar dom. Har nästan aldrig kramat dom.

tre sanningar om mitt vänskapsliv;

1. När jag var yngre, så "sket" jag i mina vänner när jag träffade pojkvänner. Riktigt dumt gjort. Vännerna kommer alltid först.
2. Jag har inte så många vänner. Men hellre en nära vän än många ytliga vänner.
3. Jag tror inte jag har någon vän som jag kan berätta precis allt för.


två sanningar om min personlighet;

1. Jag har alltid varit blyg. När jag gick i skolan fick jag tillsägelser från lärarna att prata mer. Andra blir tillsagda att prata mindre liksom. Men när jag började gymnasiet övade jag på att ta för mig och tror jag lärt mig att det inte är farligt att visa att man finns.
2. Jag är jävligt envis. "Envis som en oxe" har jag fått höra många gånger. Men det är bra att vara envis, får jag som jag vill.


en sanning om detta testet;

1. Det var kul men ibland svårt att komma på något att skriva.


Kommentarer
Postat av: Lillasyzter

gud vilken snygg header du har!!! som en tidning :)

2010-02-04 @ 01:31:37
URL: http://lillsiz.blogg.se/
Postat av: Lillasyzter

den va superfin iaf :) sov gott!

2010-02-04 @ 02:49:26
URL: http://lillsiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0