Bravo mig själv.

Jobbdag.

Så segt att komma upp på morgonen. Så himla typiskt mig att inte gå och lägga mig i tid trots att jag vet att jag behöver komma upp tidigt dagen efter. Trots att jag vet att jag kommer vara ett vandrande spöke om jag inte får min sömn, så sover jag inte.
Men det är ju så himla mycket saker man bara "måste" göra innan det är dags att lägga sig. Det är ju jätteviktigt att läsa alla bloggar man följer slaviskt.
Helt ärligt. Förut, när jag inte hade något att göra på dagarna så följde jag nära hundra bloggar som mest. Dock var det "bara" cirka hälften av dem som uppdaterades varje dag. Resten varannan dag eller en gång i månaden. Det resulterade i att om jag inte loggade in på bloglovin på en dag så kunde jag ha över tvåhundra inlägg att läsa. (!!!!) Jävla beroende alltså. Fick nästan abstinensbesvär!

Nu inser jag att jag inte måste följa alla bloggar jag följt. Har kommit på mig själv med att bara bläddra förbi vissas bloggar ändå. Och varför ska jag då följa dem? Igår slutade jag följa cirka femtio bloggar. Det var ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för mig.

Nu har jag bara hundra inlägg att läsa varje dag, ungefär.

Bravo.

Kommentarer
Postat av: Sara

Shit, hur orkar du läsa så många!?

Blir typ ibland stressad av de 15-tal jag följer.. du följer alltså 50 st??

2010-03-04 @ 16:23:48
URL: http://irlandskan.blogg.se/
Postat av: Sara

Shit, hur orkar du läsa så många!?

Blir typ ibland stressad av de 15-tal jag följer.. du följer alltså 50 st??

2010-03-04 @ 16:23:49
URL: http://irlandskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0