Fredag. Äntligen!

Hej på er! Vilken bra dag det varit idag alltså. På förmiddagen strax innan jag skulle börja jobba fick jag sms av chefen där hon skrev att polisen fångat in killen som slog sönder våran kaffemaskin (grymt jobb av tjejerna på jobbet! berättar mer längre ner.) och att min kollega fyller år så det skulle bjudas på tårta på jobbet.
Sen är jag sådär läskigt glad över att det är lördag imorgon och finaste P kommer. Som jag längtar!! Vill bara hoppa upp och ner här på golvet men jag får försöka behålla lugnet och använda den energin till att städa istället. ^^

Jo, angående kaffekillen och polisen och allt det där. Killen hade tydligen kommit in och handlat precis som vanligt. Våran praktikant kände igen honom och sa till den andra tjejen som jobbade som ringde polisen. Medans tjejen pratade med polisen så öppehåll praktikanten honom genom att dra ut på tiden. "Jag ska kolla vad tändare kostar, jag ska kolla vad tändstickor kostar. Oj, behöver visst mer växel.." hehe, typ så. Sen gick killen ut och ställde sig på torget utanför. Den andra tjejen pratade fortfarande med polisen och förklarade allt i telefon. Så kom polisbilen och tydligen såg det ut som de skulle åka förbi killen så praktikanten sprang ut och pekade med båda händerna mot killen och polisen gjorde en helomvändning och slirade på gruset så det blev värsta dammolnet och så grep de honom. Så grymt jobbat alltså! Riktigt stolt blir jag, haha! :D

Nåväl. Nu ska jag faktiskt ta tag i lite städning här hemma. Shit vad det ser ut här. Måste bli mer städig av mig. (får bli mitt nyårslöfte.. i efterhand..)

Kommentarer
Postat av: TinA

Spännande! Reagerade inte killen alls på att praktikanten sprang ut och viftade med händerna efter polisen? Skönt att dom/ni fick tag i honom nu i alla fll =)

2011-04-18 @ 20:35:43
URL: http://egoism.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0