jobbsnack.

Hej bloggen! Vilken söndag det varit. Har jobbat hela dagen ungefär och har haft rätt fullt upp med det "lilla" jag gjort. Okej, jag faktiskt fått en hel del gjort idag. Cheferna håller på och lär upp mig lite mer för framtiden vilket innebär en massa nytt ansvar. Så himla kul är det! Känns grymt att de tror på mig och verkligen satsar på mig. :) Man kan ju aldrig lära sig för mycket.
Igår och idag beställde jag alla varor som ska komma i veckan. Kanske inte låter som så mycket men det är många saker att tänka på. Det är siffror hit och dit och det ska bli rätt. Nu hoppas jag det blir bra det jag beställt och att jag inte glömt något viktigt. Skulle kanske vara rätt illa om jag glömde något viktigt, som något till glassen, eftersom glassäsången börjar dra igång nu. Men som chefen sa så är det ingen katastrof. Jag lär mig. :) Men det är skitkul allt nytt!
Sen fortsatte jag med kampanjerna och gjorde nästan klart allt det. Chefen såg mycket nöjd ut när hon kom och då blev jag också nöjd. :) Nu måste jag bara visa att jag verkligen kan detta! Och vill! För jag vill!

Förstår om det inte är så kul för er att läsa om mitt jobb.. men jag är såååå taggad! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0