vad som göms i snö...

Jag måste bara berätta om kvällen på jobbet. Alltså, vad är det med folk? haha, med våren vaknar alla till liv.

Några saker som hände idag: En gubbe kommer in med en tänd cigg i truten. Jag säger bestämt åt honom att han måste gå ut med cigaretten. Han kollar på mig med samma blick som den här killen har vid 0:17.


Samma kille kommer in en stund senare och sätter krokben på sig själv så han ramlar omkull.

En annan kille ~30 kommer in och står länge vid Ben & Jerrysfrysen. Efter ett tag frågar han mig om han kan köpa en sån och sen få mjuglass på den. Javisst, svarade jag. När han ska betala och allt sånt där så blir han förbannad på mig och säger att han vill att jag ska göra B&J till en mjukglass. Jag svarar att jag tyvärr inte kan trolla, men att jag kan ha mjukglass ovanpå den andra glassen om han vill det. Då börjar han typ tjuta och säger: Men du sa ju att du kunde göra det. Varför kan du inte göra det? Du sa faktiskt det! Så ställer han besviket tillbaka glassen och går ut.

En mycket förvirrad tant kommer in med vad jag förmodar är ett barnbarn. Tanten går omkring och pratar med sitt barnbarn som inte ens är i närheten av henne. Hon har noll koll. Alltså, sånt liknande ser man ju nästan varje dag, men det där var verkligen extremt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0