nya klösisen till kattisarna.

*hinner ett blogginlägg till*

bäst rubrik, i know.


Eftersom Figaro är mer vild än tam tänkte vi att vi skulle införskaffa oss en rejäl (men som ändå inte tar fööör mycket plats) klätterställning åt honom, och Byron också såklart..

Och som den uppskattas. Skitkul. De brukar sitta på varsin avsats och leka handklapp med varandra. Alternativt rivleken.

På tal om Figaro förresten så var vi hos veterinären igen för ett tag sedan där det togs nya röntgenbilder på tassarna. Bilderna var i stort sett identiska. Det var väl både bra och dåligt egentligen.

Dåligt eftersom det hade varit bättre om bandaget han fick hade gjort att benstumparna la sig rätt och kunde växa ihop rätt.
Och bra eftersom benstumparna inte hade lagt sig ännu mer fel. Nu får benen istället växa ihop som de är. Och som veterinären sa: Det kommer inte bli snyggt, men han kommer kunna leva med det.

Han har inte ont av det nu. I alla fall inte vad han visar, så han kommer kunna leva som innan. Vilket han gör redan nu. Det lilla klättermonstret. ♥

Jag frågade förresten veterinären hur det kom sig att han nu brutit benet TVÅ gånger. Om han led av typ benskörhet eller något. Men på det svarade hon kort och gott att: "Han är nog bara klumpig." Haha, det är nog sant.

Men nu måste jag sticka till jobbet på riktigt. Puss och hej!

Kommentarer
Postat av: Sara

Stackars Figaro!

Haha "Han är nog bara klumpig", det var en rolig kommentar av veterinären;)

Hoppas det går bra med läkningen.

2011-12-11 @ 09:22:39
URL: http://irlandskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0