♫ ♪ Änd aj hooope you aaare the ooone aaaj share maaaj laajf wiiith. ♪ ♫

hej på er!

De håller på med stambyte i huset här. Jag blir galen. Bokstavligen talat. Har tappat räkningen på hur många dagar de plingat på dörren klockan sju och klampat in för att börja arbeta. Jag har tappat räkningen på hur många gånger de smällt i dörren, sprungit in och ut. Hört hur de konstaterat hundra gånger att: hon har katter. Stäng dörren efter er! Men tröttast är jag på att inte få sova. Först våran sämsta säng som gör att jag sover som en kratta. Hade nog liksom sovit bättre direkt på golvet. ;P Sen sena kvällar plus att de kommer tidigt. Och är de inte i min lägenhet så är de hos grannarna, vilket ju betyder att man vaknar av det istället.

Okej, nog om det. :)

Igår skulle vi fått nya sängen men den har blivit ytterligare försenad. Hoppas den kommer på fredag men vågar inte riktigt tro något. Jag blir inte glad förens vi har den här i lägenheten. Men eftersom vi hade kärra igår passade vi på att köra lite saker till mamma.
I bilen dit sjöng jag massa kärlekssånger för Björn. Bland annat denna:" Änd aaaj hoope jo are the oone aaaj share my lajf wiiith
Änd aaaj wish that yoou could bee the oone aj diiiiiie wiiith
Änd aajm praying you're the oone I'Ve build my hooome wiiiiith

Aj hope aj loooove you all my liiiife. "

Ungefär. Tror det var mycket uppskattat. ;)

Vi var på Ikea en sväng också och införskaffade oss en skohylla. En sån där med luckor som man kan gömma skorna i. Hänger ni med på vad jag menar?
Sprang iväg och tog en grym bild. Ni ser även den fina mattan stambyteskillarna lagt in.

Vilket teamwork vi hade när vi byggde ihop den alltså. Det sägs ju att bygga Ikea-möbler är det ultimata förhållandetestet. Klarar man det, klarar man allt. Lite segt att vi lyckades montera allt åt fel håll första gången, så vi fick skruva isär och börja om. Jag snackade fejkskånska för att liva upp stämningen lite. I början skrattades det en massa men mot slutet så tror jag min fekskånska började bli jobbig. Men det sket jag i. Jag fortsatte. Han älskar mig ändå. ;D Jag frågar faktiskt för säkerthets skull.
Mitt favoritskåneord är "Ja". Jag vet dock inte hur man ska förklara det skriftligt men ni vet ju hur man säger "Ja" på skånska. Så det säger jag ofta.
"Älskling, vet du var skruvmejseln är?"
"Ja."
"Kan du hålla i här?"
"Ja."  osv.

Så kul har vi det. Vet ni också vill höra min fejkskånska, så därför har jag bestämt mig att prata den berömda dialekten på Sara och Henkes inflyttingsfest på lördag. Även ni som inte vill höra får höra.

Nu måste jag snart bege mig mot jobbet snart. Orkar inte vara kvar här hemma längre när de håller på. Hörs senare! Puss

Kommentarer
Postat av: college essay editing

I had this problem not long ago... It drived me crazy


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0