rockbaren ikväll.

Var hälsade alla människor och andra varelser!

Jag laddar för fullt här hemma med lite äppelvin. Ikväll ska vi till rockbaren och rocka loss. Jag känner mig lite danssugen men tror inte det blir så mycket dansande av där om jag ska vara ärlig.

Har precis tryckt in ett par linser i Björns ögon, så nu lyser de i mörkret. Ser asläskigt ut!
Han var så söt. Fick typ panik när jag skulle stoppa in dom. "Nej, vi skiter i det. Jag vill inte. Det går inte." :D Men se, det gick ju jättebra!

Igår var vi på Ivy och fördrack lite. Efter det drog vi till Harrys. Vet inte vad det var med mig då men fick typ panik över alla blinkande lampor. Kunde inte titta så satt och blundade tills vi bestämde oss för att gå hem. Varför blev det så? Brukar aldrig störa mig på ljus annars. Börjar jag bli gammal? :P


kräftis hos f & f.


I lördags var det kräftskiva hos farmor och farfar. Massor med folk. Någon sa att farmor och farfar borde satt i en extraskiva så hade bordet blivit liiiite större.
Men det gick inte sörrö, för farmor konstaterade att hon inte hade någon duk som var så stor, haha.


Jag testade massa inställningar på kameran så en del bilder blev lite sådär. Här är i alla fall papi, farmor och farfar och de ser himla glada ut. Någon sa nog något roligt. :)


Kusinerna Elin och Emma. Emma hade tappat rösten så hon var tyst hela kvällen. Det händer inte ofta, om man säger så. ;P
Nej, okej. Hennes syster är värre. Större pratkvarn får man leta efter. ;P


Mio var med. Jag fick äran och ge honom mat. Och rapa honom.


Pappa Johan fick äran att ordna det där som kommer efter maten. ;P


Två veckor gammal och superstadig i nacken.


Mio i sin farfars famn. :)


Och sen var det Elins tur att hålla. Jag tänkte jag ska citera henne lite.
"Jag har aldrig hållt i en sån. Hur gör man?"

En supermysig kväll som jag önskar vi gjorde om lite oftare än nu.

mysrock.

Just det. Jag fick denna av Björn.


En stoooor morgonrock. Den är så himla mjuk och mysig! Han hade köpt en likadan till sig själv fast i svart. Fatta vad vi kommer matcha sen.

Tänk i nya lägenheten sen. Morgonsolen lyser in genom köksfönstren och vi gör frukost i mysigaste morgonrockarna. Sen sätter vi oss på balkongen och äter. Det kommer bli tokbra! :D Jag ska bara köpa ett par supermysiga tofflor också, så är min morgonoutfit komplett. :D

tack, finaste. ♥

storshoppat.

Min lediga dag idag och den har jag spenderat på Marieberg köpcentrum. (eller Marieberg Galleria som de har döpt om det till. Men jag är envis och kommer fortsätta med gamla vanor! :P) Vi tycks ha en liten tvättstugetomte som "lånar" kläder av oss. Massor med kläder som är spårlöst borta.
Så behövde faktiskt köpa lite nytt.


Okej, skorna har ingen tagit men det behövde jag ändå. De första med kilklack blir perfekta för utekvällar nu i höst och vinter. Görsnygga!


Och vinterkängor. Också sånt man behöver.


Basictröja.


mer basickläder.


En superfin topp med spets på hela ryggen. Ääääälskar den!

och två koftor till men de hade jag redan slängt i tvätten. :) Nu har jag nog allt jag egentligen behöver förutom ett par snygga välsittande jeans och en vinterjacka. Kan hända att jag ser något mer som jag aaabsolut behöver. ;P

ps: ja, jag vet. Jag är fröken färgglad!

jag vill ha allting.

Go kväll läsare!

Jag är dyngtrött och undrar just nu varför jag loggade in här för. Var helt enkelt lite bloggsugen. Björn ligger bredvid mig och sover så jag försöker skriva så tyst på tangenterna som jag bara kan. Vill inte väcka honom. :O

Har betalat alla räkningarna ikväll. Visst är jag duktig? Säg att jag är duktig. För det är fasen inte kul att trycka "godkänn belopp", och vips så var man flera tusen kronor fattigare. Tänk så mycket att man kunde gjort för dom pengarna liksom.

Jag surfade runt på lite olika sidor och hittade en del saker jag kan ge som exempel.

Ljuvali.se:


Formeli.se:


carlssoninterior.se:

med mera..
Men nu är det nanatime! Sov gott alla!

Nu gör vi det officiellt.

Just det. Jag och skatten berättade för släkten i lördags om våran framtida ihopflytt. Så nu kan jag ju skriva ut det här med. Den första mars nästa år blir vi världens bästa sambos, i våran gemensamma lägenhet. Egentligen är vi ju redan sambos med tanke på att Björn sagt upp sin lägenhet och bor här. (Inte har sovit hemma sedan Malta.) Men den här lägenheten är ju ändå min i grund och botten. Och det är bara mina saker här. Så blir lite annorlunda sen.

Det känns helt sjukt rätt. Längtar så till våren!


Ser ni? Dääär ska vi bo sen. ♥
Det lyser hos oss. Det betyder att de arbetar i våran lägenhet. Bra, jobba på! :D

Mioregn.

hej på er!

Jag ligger i sängen och kollar på webb-tv. Har fastnat helt för Unga Mödrar. Har kikat igenom ALLA avsnitt från början. Är nu inne på den sista säsongen. Kommer det fler säsonger, någon som vet?
Men jag stör mig som fan på att de röker. Hela tiden, överallt. Det spelar liksom ingen roll var barnen är, i magen, i famnen eller i samma rum. Herregud säger jag bara. Rök utomhus för fan. Och för guds skull inte när ni är gravida!

/upprörd tjej.

I alla fall.
I lördags var jag hos farmor och farfar på kräftskiva med släkten. En av kvällens stora höjdpunker var ändå att träffa lilla Mio igen. Jag kan liksom inte se mig mätt på honom. Han är helt underbart söt. Tänk att jag är faster. Helt sjukt. När blev jag så gammal? Jag är ju fortfarande ung och sådär. ;P

I torsdags var jag till Hallsberg, också för att träffa Mio. Här kommer lite bilder.


Mio och stoltaste fastern i stada!


Jag och min dubbelhaka har ett viktigt samtal med mini. Ögonkontakt och hela köret.





Helt underbart bedårande söt.


Hela familjen.


Kan ju inte vara glad jämt ju. Johan bjuder på en riktig Johan-min.


Hur söt?

Det var dags för mat, tyckte Mio.


Så jag gick till rummet bredvid och sa hej till mina småsyskon som var fullt upptagna med att spela något dataspel.


Fina småsyskon. ♥ Som var strängt upptagna med annat. :P


Sen fick jag vara lite barnvakt eftersom pappan och mamman skulle agera pizzabud. :)

Agerar lite babyvakt till lilla Mio. :) sö...

img_1412 (MMS)

Agerar lite babyvakt till lilla Mio. :) sötponken! Hur gullig som helst!


ledig torsdag.

Hej på er! :D

Vad kul att det var fler än jag som mindes hur vi lärde oss om kroppen och dess anatomi när vi var små. Det är egentligen sjukt att man minns allt så bra och av introt till en video så dankas en massa minnen fram.

Nu sitter jag i soffan och tänkte jag skulle ta mig en dusch. Tänkte ta ett kort på mig, av egoistiska skäl. Men såg att jag inte direkt fastnade på bild idag..


Som sagt.

Jag hoppas att min lillebror svarar snart att "ja, kom hit och hälsa på Mio", snart. Vill ju träffa den lilla parveln!

Nu blir det duscha för mig. Sen har jag ett jävla diskberg att ta tag i. Och fetaste tvätthögen. Jippi!!

En cell-sam historia.

Åh, jag blir så nostalgisk att jag nästan får tårar i ögonen.


Tänk att den här filmen har lärt mig så mycket genom mina första skolår.

Någon mer som fått se denna i skolan?

hårfjång och babyboom.


Sådär, sminkad och klar. Nu slipper jag skrämma bort kunderna med mitt likbleka ansikte och mitt skatbo till hår. Vad gör man åt såna där fjångar förresten. Alltså, håret. När en slinga bara är åt ett annat håll. Jag har blivit avrådd att använda plattången mer än nödvändigt. Så, vad gör man? Hur kladade man av såna livsviktiga problem förr i världen när man inte hade någon plattång? Vatten? Hårspray?

Vill ni veta något askul förresten?
Vi ska få lite nya kläder på jobbet! :D
Jag sa aldrig att ni skulle tycka det var kul. Men på riktigt. Jag ska få mig en t-shirt. No more skjorta!! Bara när t-shirtarna ligger i tvätten och jag absolut måste använda den.

Vill ni veta något mer kul? Det pågår någon sorts babyboom på min Facebook just nu. Det är helt sjukt. Men ett jättegrattis till Therese och Jonas som fick sin lilla dotter Stella idag på förmiddagen. Så glada för Er skull!
Och grattis till ni andra också såklart. :)

Jag veeet.

Jag är för dålig på det här med bloggningen numer. Har tappat det liksom. Eller, jag vet inte vad jag ska blogga om. Men efter en del påtryckningar från systern min (och även min pojkvän som påpekat att jag ligger efter på bloggfronten) så tvingar jag härmed fram ett litet inlägg.

Okej, nu när jag började skriva så kom jag ju på att jag har en massa saker jag kan blogga om. Allt bloggämnen liksom bara uppenbarar sig i lill-hjärnan min.

Men jag måste bara sminka mig till jobbet och sen lovar jag minst ett inlägg innan jag drar iväg. Puss så länge.
Jag och sötsysta mi.

pizza!

Igår fick jag och bejbi sug efter hemmagjord pizza. Så vi stack till Ica och handlade det som behövdes.





Innan tillagning. Björns till vänster och min till höger.


Färdig pizza. Visst ser min godast ut? ;)

Bebis på g!

Hej på er! Vilken start på dagen alltså. Får veta att lillebrors bebis är på väg nu. Så spännande! (därav bild på lillebror)

Jag och Björn är på väg till Hallsberg nu för att gå på marken. Det var typ tio år sen jag gick på en marken sist. Blir nästan lite nostalgisk.

Igår var förresten århundradets värsta dag rent försöka-hålla-sig-vaken-mässigt. Varför ska det vara så svårt att sova när man väl ska sova för? Under dagen sen kunde jag liksom lagt mig på golvet och somnat.
Efter jobbet drog jag till frisören och klippte av en massa slitet hår, samt la in lite mörkguldiga slingor. Bara så håret skulle få lite nyanser och inte bara gå i...gult. Blev kanon. :) kan visa bild sen.

-------

Faaaaan!!!!! Glömde min kamera!!!!!!!


Känner att detta kommer bli en intressant dag.

Antal MINUTER jag sovit (cirka): 15.

Snälla, låt denna dag gå fort så jag får gå hem och försöka sova igen.


angel tattoo

Go kväller i stugera!

Jag har lagt mig tillrätta i sängen med datorn i knät. Dags att sova snart hade jag tänkt. Tidig jobbdag imorgon och nu när vi har nya sängen vill jag typ springa till sängen och sova vid alla tillfällen. Mest eftersom det tar tid att vänja sig.. tydligen. Så jag vill vänja mig. Nu.

Kolla förresten vad jag hittade på jobbet igår:


Tidningen kunde liksom lika gärna hetat "Tatueringsidéer till Sanondra".

När jag skulle plocka fint i tidningshyllorna och såg denna så var det som jorden stod stilla i ett ögonblick. Luften gick ur mig och jag sprang i slow motion mot tidningen, samtidigt som gitarrsolot i Coldplays finaste låt "Fix you" spelades i bakgrunden.

Okej. Kanske inte exakt så, men ungefär.

Nu ska jag inspireras. See ya later!

Bildregn från Sara och Henkes inflyttningsfest.


I lördags drog jag och Björn till Sara och Henke för deras inflyttningsfest.


Där var det lots of folk. Råkade kapa hälften av människorna ser jag här.


Jocke, Mange och Millan.


Eleni och Elin.


Sara och Robin.


Det var inte bara jag som tog bilder. ;P


Millan och Kim diskuterar viktiga saker, tror jag.


Sara och jag, obligatorisk egobloggbild.


Sara och Sanna.


Elin och Mangus.


Kökshäng. Tina, Kim, Ronny, Sara och Marianne.


Massa porträttbilder.. :) Jensen och Millan.


Och så var vi lite seriösa också. ;)


Kökshäng. :)


Världens finaste Björn. ♥


Jensen och en jättenykter jag.


coc-joj und ich.

Har massor med mer bilder men tänker att det blir lite mycket av det goda. :)

Sen drog vi i alla fall vidare till Harrys och då fick min kamera stanna kvar i lägenheten. Där dansades och dracks det i alla fall friskt. Det var en himla bra kväll. Tack för den Sara och Hänky.

fajnally, the bädd has arrajvd.

hääääj!


här sitter jag med handen på huvudet. Okej, bilden är ett montage. Sitter inte med handen på huvudet just nu.


Igår fick vi äntligen hem nysängen som vi väntat på i en evighet. Ser ni? Däääär borta står den. Eller ja, ni ser den ju faktiskt inte. Den är under täcket och under lakanen.
Så nu tänker ni att jag sov som en prinsessa inatt? Hmm. Nja. Men vi fick höra att det tar ett tag att vänja sig vid tempur men sen när man vant sig så är sängen det bästa som hänt en. Jag hoppas den dagen kommer.
Eftersom vi fick vänta så länge på sängen fick vi kuddar som kompensation. Först tänkte man; asså, fan va snålt. En kudde liksom. Sen berättade han att kuddarna kostade ettusenetthundranittiofem kronor styck. Och då tänkte man: Herregud, vem fan köper en kuddjävel för ettusenetthundranittiofem kronor??

Idag är det kanelbullens dag förresten. OM jag tänker äta bulle på jobbet? Näääääe :D Eller? Kanske? Kanske en liten bulle slinker ner. En liiiiten liiiiten bulle. Kanske. *dreglar lite*

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0