fastna med hjulen i spårvagnsspåren.

Idag då.
Jag orkar inte med mig själv. Är så himla klumpig. Allt jag haft i handen idag har jag råkat ha ner på golvet minst en gång. Välte ut makrillen på golvet. När jag skulle resa på mig för att torka upp det så råkade jag trampa i det, samtidigt som sladden till datorn drog ner allt som låg i soffan som jag höll på att fota till inläggen innan.

Känner mig liksom bakis.

Kan ha med det att göra.

Är så sjukt glad att jag inte jobbar idag. Jag vet att jag hade varit världens sämsta butiksbiträde, just idag. Jag hade varit yrhönornas drottning.

Kanske ska börja med att tvätta bort gårdagens smink. Eller så får det sitta kvar.

Nu ska jag i alla fall försöka resa på mig från denna soffa utan att rasa allt i min väg. PUSS!

förtjänar ett eget inlägg.

Jag har så himla fina vänner. Ni är så himla värdefulla hela högen alltså!

Fick presentkort på stan. Det funkar typ överallt förutom på Systembolaget och Rut mfl. :P

Ett par lövörhängen och två bonusörhängen i form av rosor.
Och en massa ihopskrammel till min mat, haha.
Och ett armband som ni ser längre ner.


Älskar kortet. Du ser fortfarande ut som 21.

Jag ba: naaaw, vad snällt.

Sen öppnade jag kortet.


... i bra väder,
på långt håll
och i rätt ljus!

Jag ba: åååååh, tack. Spä på min ålderskris ni bah, gört!


Armbandet är verkligen hur fint som helst. Bilden ger det väl inte helt rättvisa.

Ni är som sagt bäst. Ni och Björn.

25 april.

Igår var det min födelsedag. Det är helt sjukt vad tiden går fort. Alltså. Jag börjar bli så gammal. Lika många år till och jag är femtio liksom. :|
Jag får passa på att njuta av tiden jag har så mycket som möjligt.

Igår i alla fall. Började dagen med ett morgonpass. På jobbet kom båda cheferna inmarscherade och sjöng "jag må hon leva". De hade köpt tårta. <3


och av dem fick jag mitt efterlängtade sim-kort. Alltså, inte ett sånt till mobilen.. haha, utan ett årskort att gå och simma. SUPERBRA!

Inga mer ursäkter!! 

Dagen fortsätte upp på stan, där jag bland annat köpte årtiondets dyraste mineralfoundation till mig själv. Ska fan beställa från USA igen när denna tar slut. Så sjukt mycket billigare. Någon som vill medbeställa? Jag har beställt från http://www.everydayminerals.com/ innan och kan verkligen rekommendera dem.

Sidospår.

Åkte hem och tvärslocknade i soffan. Jag är verkligen ingen morgonmänniska alls. Klarar inte av att gå upp tidigt. Är alltid dödstrött efter morgonpassen. Men det var skönt att sova. Det gjorde att jag orkade med kvällen och natten. :)


Superstressad men taggat till tusen.

Vi träffades upp på Pitchers. Jag, Björn, Linda, Millan och Nina. Där åt vi megagod hamburgare.

Orkade inte hela. Men skulle tagit doggbag. Då hade jag smällt i mig restan nu. :P

Sedan dök Jensen upp och vi mötte Madde och hennes systrar och gick istället vidare till Ivy där Elin dök upp. Där blev vi kvar resten av kvällen och satt och snackade om såna där viktiga saker som man bara kan diskutera på fyllan.
Tack alla ni för en superkväll! Ni är bäst! ♥


två dagar kvar.

Tjenare mannen! Och kvinnan! (härmar Ove.)

Jag är nu dyngsvett. Haha, bra start på detta inlägg. Anledningen till det är: Jag är bäst.
Fast för att specifiera sig lite så är det för jag har stresstädat här hemma. På riktigt så var det så extremt stökigt här hemma att det var i klass med min gamla lägenhet, när den såg som värst ut. Nästan.
Man måste ju inte ha det i toppklass jämt. Det kan vara riktigt skönt att bara skita i allt i en dag eller tre. Men sen är det faktiskt jäkligt skönt sen när man städat igen. Däremot har jag inte hunnit dammsuga och torka golven. Fast om jag skitit i att skriva detta inlägg så hade jag väl hunnit det. Men det här med att hinna blogga är ju faktiskt också jätteviktigt. Nästan livsviktigt faktiskt.


Dagens outfit. Jobbkläder. Tummen upp.
Dagens smink. Jättemålade ögonbryn. Tummen upp? Tummen ner?


När jag var inne på Maxi runt lön förra månaden införskaffade jag mig detta nagellack. Det är lila. Nästan brunt. Matt. Och jag älskar det. Tog tio sekunder att måla på. *smygreklam* Depend. Ni får gärna sponsra mig med ett gäng nya sorter. Jag fyller ju trots allt år snart. Skulle vara en grym present från er. Så som jag sponsrat er i mina dar menar jag.

Nu ska jag borsta bissarna och sen bege mig mot worket. Puss & kram!

måååååndag.

tja!

Vad gör mina små griskultingar?

Alltså, jag kallar Björn för de knäppaste sakerna ibland. Mitt konstigaste favoritsmeknamn på honom är nog "stjärtis". Jag vet inte var det kom ifrån. Men sån är ja, ba. Påhittarn' no one.

Jag är ledig idag och det har varit så rackarns skönt att inte göra ett jäkla skit. Om det är något jag är grym på så är det just det. Att inte göra ett skit.
På tal om honom ovan så slutar han snart jobbet. Jag tänkte faktiskt leka lite husfru och laga mat tills dess. Visst är det snällt av mig? ;D


såhär ser mitt fejs ut idag. Au naturel. Frisyren ordnade min kudde under natten. Är mycket nöjd.


Nagellacket är för er uppmärksamma lika grönt som den gröna Läkerolasken. --->
Vet inte om jag ska gilla det eller inte. Fick det med Glossybox som jag börjat prenumenara på. Någon mer som prenumenerar på den? Det är alltså, för er som inte vet, typ som att prenumenera på en tidning fast istället kommer det hem ett gäng skönhetsprodukter en gång i månaden. Har fått hem ett paket än så länge men väntar spänt på nästa paket som kommer någon gång under vecka 17. Alltså nästa vecka.

Nepp, nu måste jag sätta igång med maten om det ska hinna klart. Puss och klem!

Byron btw.


Byron förrsten. Han vågar mer och mer. Kommer ni ihåg när han bodde under sängen och aldrig vågade sig fram. Knappt ens för att äta. Annat är det nu. Keligare kille får man leta efter. Han liksom borrar sig in handen och ger sig inte förens han blivit "avgosad". Numer älskar han att ligga i famnen.
Och något annat han börjat med är att mjaua när han gjort sina behov på lådan. "Mjau. Mjau. Mjau." Översättning: Kolla vad duktig jag är som nyss kissat på lådan.


Detta är också en av favoritpositionerna. Heeeelt avslappnad.

fiske- och grillkvällen.

En dag i slutet av mars åkte jag och hjärtat en tur till Hjälmarbaden för att fiska och grilla en sväng.

Jag hade med mig nya kameran och passade på att leka lite med den. För att lära mig ännu mer.







En himla bra marskväll tillsammans med en himla bra kille. ♥


påskpresent.

Igår kom svärmor förbi med lite påskgodis till mig och sonen hennes. Så det att jag inte fått något påskägg var ju bara halvsant. :) Jättetack för allt det fina och goda, A. :)


Älskar förresten tulpaner numer. Jag vill ha tulpaner på köksbordet varje dag, hela året.

Påskafton.

cheeena & glad påsk hela bloggänget! :)

Har ni en bra påsk? Jag har haft två helmysiga dagar med min bästa trots att jag inte fått något påskägg. Igår när jag kom hem från jobbet (efter att ha jobbat nio dagar på raken = död) så hade Björn lagat värsta middagen med rödvin och allt. Det var kanongott! Mina smaklökar slog volter.


Åt och åt och åt. Efter det satte vi oss i soffan och kollade i album från när vi var små och drack lite mer vin. Så himla fin kväll. ♥

Idag tog vi en sväng upp på stan. Jag köpte en lite försenad julklapp till Björn.. haha.. (skäms på mig)

Nu inväntar vi kvällen då Madde och Andej kommer hit. Kommer bli en awesome kväll känner jag på mig.
Så här ser jag ut idag. Köpte alla dessa plagg i ren hast i början av veckan när jag sprang in på Rut m.fl. Älskar den affären alltså.
För övrigt mår jag sjukt illa. Vad ska man göra för att slippa det? Gå och spy? Helst inte. Håller jag på att bli sjuk igen? Vaknade nämligen imorse av täppt-i-näsan-döden. Kunde inte andas alls. Kanske är allergi.

Nåväl. Ha en glad påsk nu allihopa. Puss & kram!

fjärde april.

tjenaaaaa alla spaceare! leget med er då?

Jag känner mig så uttråkad för tillfället. Hålle på och sminkar mig och ska strax bege mig upp på stan. Min mobil driver mig till vansinne genom att hela tiden krascha. Aningen störande eftersom jag numer är en erkänd mobilspelsnörd. Så tänkte gå till min operatör och fråga om det är möjligt att byta mobil. I så fall blir det nog en Iphone 4s.

Just nu är en kille här och fixar med våran lampa på balkongen. Det sa typ POFF i den och sen ville den inte leva mer. Och dog. Så nu ska den lampan bli ny. Skönt, så kan vi sitta lite på balkongen och njuta av den med.

Förrsten. När jag och mitt hjärta var och storhandlade för några dagar sedan så köpte jag mig en dos med torrschampoo i vanlig ordning........trodde jag.

Ska berätta vad som hände.

Det var dags för morgonpass. Klockan var lite för mycket. Borde vara på jobbet redan. Bråttom! *skit-mitt-hår-ser-asfett-ut-fast-jag-tvättade-det-igår* Fram med torrschampoot. Sprayar och sprayar. Det händer ingenting. Sprayar mer. Det ser ju fan värre ut nu än innan. Skakar burken febrilt och sprayar lite mer. Tänker en radda svordomar och tar en titt på burken. Svär värre än skomakaren i "Alla vi barn i Bullerbyn", då jag ser att det är jävla VAX jag sprayar i håret.
Jäkla företag att göra två produkter med så olika användsområden så lika till utseende. Inte okej.


Lika till utseende men med motsats till användningsområde.


Nä, ska sminka mig klart nu och sedan bege mig. Hörs!

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0