Goodbye Malta.

Heeeeeeeeej!!!

sitter på flyplatsen nu. Hittade trådlöst internet vilket är perfekt eftersom vi ska vara här ett par timmar innan vi får checka in till flyget. Den här resan har varit så jävla grym på alla sätt och vis. Det har hänt så mycket och jag ska uppdatera om nästan allt. ;P Har tagit sjukt mycket bilder. Kanske inte så jätteförvånande i och för sig.
Just nu vill jag dock bara hem. Är trött på att sitta och vänta. Vårat flyg går typ 19:20 eller något sen tar flyget 3:45 timmar och efter det ska vi sitta på en buss i några timmar för att komma tillbaka till Örebro. Saknar min säng faktiskt. Och riktiga toaletter, som går att spola.
Och mina katter. Åhhh, Figaro och Byron. Och sen ska det bli skönt att slippa lite drama.....

Nåja, jag ska käka upp min hamburgare nu. Vi hörs när jag är åter i Sverige.

30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Mina syskon. Även de som inte är med på bilden. ♥

29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.


28:e bilden: En tokig bild.


En bild från när jag och Linda var i Göteborg typ 2007. Vi var bombsäkra på att det var spöke som visade sig.


Virkar på min tjugoårsdag.


Ingen förklaring behövs.


Baileys i sin leksak.

Svårt att hitta"tokiga" bilder. Och jag har helt sjukt mycket bilder så det tar ett tag att hitta. :P

Snabb halsning fran Malta.

Hej pa er! Tankte bara skriva en snabbis nu.. har nagra minuter kvar pa tiden. Sitter pa ett internetcafe nu. Vi har kanonvader och har sa javla kul! Alskar detta! Ar sa nojd. :)

Tankte forsoka ta mig till McDonalds nagon dag, for dar har de tradlost internet sa ska jag lagga upp lite bilder. Det ar fantastiskt vackert pa manga stallen sa jag har fatt nagra riktigt grymma bilder.

Nu tar min tid snart slut. Ska ut till poolen nu och ta mig ett dopp! Puss pa er! Och massa solhalsningar fran Malta!

27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

Hahahahahahahaha, sorry Jennie. Men den här bilden var given på denna.

26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.


25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.


Linda, du får mig ALLTID att skratta.

24:e bilden: En bild som gör dig glad.


Okej, några bilder som gör mig glad. Skulle kunna fortsätta hela dagen men nu måste jag faktiskt börja med tvätten. (Det här är alltså tidsinställt inlägg)

23:e bilden: En bild från i somras.


Okej, fick bli några fler än en. Sommar ♥

22:e bilden: En bild på en tid du saknar.


Jag saknar min lilla Baileys hela tiden. Jag saknar tiden när vi bodde i Kumla. När jag valde honom så var han den blygaste och antagligen den som var längst ner i rang i syskonskaran. När han kom hem till mig var han superblyg i början men sen allt eftersom så fick han förtroende för mig och vågade lita på mig. Jag blir helt tårögd bara jag tänker på det. :') Minns speciellt när han låg gömd halvt under ett täcke och jag kom fram till honom. Hans första reaktion var att fly för livet men jag pratade lugnt med honom och det hela slutade med att han spann högt och la tassen på min näsa.

Hejdå Sverige!


(Bilden är från när jag och Linda var på Mallorca 2008.)

Nu sitter vi förhoppningsvis på flyget till Malta. Jag, Linda, Millan, Pem, Jensen, Josef, Melissa, C-J, Pierre och Björn.

Kommer sakna dig också.




Kommer sakna ihjäl mig.

Hej på er!

Jävligt kul att statistiken ökar kraftigt hela tiden. Den har nästan fördubblats på två-tre månader. Skitkul! Välkomna ni nya! Och ni gamla också såklart.. ;P
Figaro i gamla soffan, sitter och kollar tv. ;P

Fick den mest underbara perfekta väckningen idag. Min älskade lilla Figaro låg och sov på mig, som alla nätter typ, men så flyttade han upp och la sitt huvud på mitt och spann så högt så högt. Så la han upp tassen så den landade på min kind. Jag fick ingen luft, men det gjorde ingenting alls. För mitt hjärta bara smälte. Jag förlät honom direkt för alla hans otyg inatt. Att han höll mig vaken genom sitt enmannarace genom lägenheten gjorde ingenting längre. Våran sista morgon tillsammans innan jag inte får sova med honom på en evighet. Hoppas Mathilda tar väl hand om honom ;P, och Byron också för den delen. Gud vad jag kommer sakna mina små troll. Kommer typ börja böla när jag lämnar av dom.

Idag är schemat fullproppat så egentligen borde jag väl göra massa saker nu men istället sitter jag här och bloggar. Tänkte förereda lite blogginlägg med. :)
Ska ta och äta frukost nu i alla fall. Hörs senare!

packad och klar, typ.

Hej på er! alltså, jag är för upptaggad nu alltså. Har packat allt utom de saker jag behöver imorgon och lite kläder som jag måste tvätta först. Har tvättid imorgon med start klockan 13. Det är fan inte lätt alltså. Packa alltså. Jag tillhör den skaran som inte kan packa lite saker. Haha, jag vet ni inte trodde det om mig. Jag förstår ni trodde jag var en sån som bara packar det absolut nödvändigaste.. ;P Nej, men skämt å sido... Det är skitkul att packa. Jag gör checklistor på allt, haha. Men jag klarar inte av att packa bara lite saker. Det är omöjligt. Mina reskompisar kommer skratta åt mig när jag radar upp alla mina saker jag har med mig. Jag kommer ta upp en hel bänk själv.

Jag funderar på om jag ska ta med mig en kudde. Jag vet det finns minst en kudde till mig på hotellet, men av tidigare erfarenhet så finns det aldrig flera. Och jag bara MÅSTE sova med en magkudde. Annars kommer jag lega vaken i tio nätter i sträck. Och en kudde väger faktiskt (nästan) ingenting, den tar bara en jävla massa plats. Hm, jo. Den måste med. Jag får väl plocka bort något annat viktigt annars.

Nu måste jag försöka sova lite. Tänkte eventuellt förbereda några tidsinställda inlägg, så det kommer upp minst ett inlägg varje dag när jag är borta. Jag kommer kanske inte kunna blogga alls på Malta.. det får vi se helt enkelt.

Malta weather.


Ute regnar det för fullt. Känns rätt okej faktiskt. Vädret på Malta är väl helt godkänt. Den här semestern kunde inte komma mer lägligt känns det som. Jag är supertaggad! Jag vill typ packa allt redan nu. Helst åka nu, eller för en timme sen. Om ett dygn kommer jag i alla fall vara nästan helt redo. Då har jag lämnat mina små kissemissar hos Mathilda och kommer stå här i lägenheten och fundera på vad jag har glömt.

Nu ska jag städa och packa lite. :D Wooohooo!

Jag köpte nya jeans på Rut mfl. i förrförr...

img_6207 (MMS)

Jag köpte nya jeans på Rut mfl. i förrförrgår. Svarta enkla. Älskar dom! Sen köpte jag två linnen på New Yorker. Det på bilden och ett till likadant fast med vit bakgrund. Så himla söta! Och jag har kommit fram till att jag ÄLSKAR New Yorker. Äkta kärlek det där.  Nu blir det sista jobbdagen för mig innan lite välbehövlig semester. Taggad för jobb nu! Puss!


21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

Den här var inte svår. :P


Farmor och farfar har ställt upp otroligt mycket för mig vilket jag är evigt tacksam för. Sen pappa som aldrig tvekar att hjälpa mig om jag behöver hjälp. Sorry för bilderna förresten. Frågade inte innan om det var okej att publicera men jag hoppas ni inte stämmer mig.. ;P Jag hade inga bilder där alla såg normala ut.. haha
Tack för att ni finns! ♥

Dagens bästa och dagens värsta.


Hej på er! Alltså, jag vet inte vad det är med mig men jag är så jävla trött - hela tiden. Varför? :( Svinjobbigt att känna att man aldrig riktigt vaknar och heller aldrig riktigt somnar.
Nåväl sitter och käkar Karintorpstomater nu. Så. jävla. gott. Och nyttigt!

Det kom in en så söt liten tjej idag på jobbet. Våran konversation lät ungefär såhär:
Tjejen: Hej, får jag fråga dig en sak?
Jag: Javisst.
Tjejen: Jag skulle köpa nåt sånt där i salt. Saltigt.
Jag: Salt?
Tjejen: Det är i en förpackning (visar med händerna). Och så är det fyra hörn.
Jag: Mmm..men jag vet nog ändå inte riktigt vad det är du menar....
Tjejen: Med 70%.
Jag: Jaha, är det mörk choklad du menar?
Tjejen: Ja, med salt.

Så söt. Gissningslekar är ju rätt kul ändå. Kunde varit värre. Som på morgonen. Jävla idiotalkis som kom in som inte alls får vara inne hos oss pga saker han gjort tidigare, så jag hänvisade honom till utgången. Han blev förbannad och började skrika. Jag tog upp telefonen och ringde polisen men då gick han så jag la på innan de hann svara. Sen kom han tillbaka några minuter senare och hytte med fingret, helt illröd i ansiktet och ställer sig vid ingången till kassan och skriker. Jag trodde han skulle komma in och slå mig, så jag hade fingrarna på larmet och är ungefär en halv hundradel från att trycka när han går sin väg igen. Fan va skakis jag blev.

åh, känner mig som någon slagit till mig med ett basebollträ i bakhuvudet. Vill bara sova för natten nu, trots att jag precis sovit i typ fyra timmar... som skulle vara en kort powernap.

Tror jag ska ta mig ett bad nu. Göra en bodyscrub och lite sånt där som är bra att göra innan man reser utomlands och inte vill tappa all färg på en gång när man väl kommit hem igen. Kram & puss!

Det här måste tillhöra den där open art-gr...

img_9987 (MMS)

Det här måste tillhöra den där open art-grejen. Skulle ändå vara rätt coolt att bo på en sån en sommar.


lots of fucking things to do.

hejsan för fan!

Ledig idag vilket är jävligt skönt. Har sovit som en jävla stock idag vilket också var jävligt skönt. Jag har varit vaken förjävla länge och har "redan" hunnit sminka hela jävla ansiktet och är därmed redo för en rackarns promenad upp på jävla stan.
Har en jävla massa ärenden att utföra innan jag lämnar scheiße Sverige för att åka mot Malta. Har gjort en sån där jävla "To do-list" och jag hoppas jag inte glömt något jävligt viktigt nu.

Fan, vad svårt det var att svära hela jävla tiden. Håller med. Det ser förjävla trist ut med en jävla massa svordomar.

Note to self. Lär dig nya svordomar, för helvete! ;)



Frankrike - Paris


När vi kommit till Paris och bökat med väskor på tunnelbanan och på halva Paris gator kom vi fram till vårat Hostel som låg ett stenkast från Sacre Coeur.


Vi besökte Red light district.. Jag och Anna promenerade av okänd anledning hem själva där en natt. Det var otäckt.


Triumfbågen.


Eiffeltornet eller La Tour Eiffel som de själva skulle sagt. På håll.


Och La Tour Eiffel nära.


Och sen en sista bild där alla är sjukt trötta efter en intensiv vecka i Frankrike.

När jag kom hem sov jag typ i ett dygn i streck. Min mobil hade ringt x antal gånger och den låg under min kudde med ljud på men jag hade inte hört någonting. Då var man trött.
Jag har lite mer bilder som jag tog med en vanlig kamera. Någon gång kanske jag lägger in dom också. :)

Frankrike - Metz

Jag vet inte om jag lagt upp bilder från några resor jag gjort.. men tänkte det kunde vara kul att lägga upp dem här ändå. I värsta fall blir det väl dublettinlägg. :P Sen minns jag inte vilket år det var men enligt bildinforamationen på datorn så är bilderna tagna mellan 2005-10-11 och 2005-10-15. Vi var i alla fall några i klassen som var utbytesstudenter i Frankrike, Metz. Snacka om att vi fick fördelar med den linje vi gick.


Massa folk. Fransoser och några från klassen.

De hade en egen vinkallare på skolan. PÅ SKOLAN.



En dag besökte vi den stora kyrkan de hade i stan. Minns vi tyckte det var himla slöseri med tid. Vi gick en sån guidad tur och det enda hon pratade om var de där jäkla fönstrena. Nog för att de var vackra och så.. men att stå i värmen i typ en timme och bara höra om fönster var ingen höjdare.


Vacker utsikt mitt i stan.



En dag spelade vi biljard på en liten pub.

Och en annan dag bowlade vi.

Jag och C. :)

En annan dag fick i åka buss superlänge upp i bergen. Det var så himla vackert så ni anar inte. Tyvärr hade jag med mig en riktig skitkamera så den gör verkligen inte bilderna rättvisa.

Vi åkte och kollade på när de tillverkade något godis. Här sitter jag och några från min skola efter det godisbesöket.

Här är nästan hela gänget. De två tjejerna som jag hade som "mina" är inte med på bild..

Här är jag supersliten efter kvällen innan. Sista från Metz. Sedan drog vi vidare till Paris. Tänkte ta det i ett annat inlägg.

Ångrar så att jag inte tog fler bilder. Lätt att vara efterklok.

söndag.

Helloj!

Har inte gjort ett skit idag. Tagit det lugnt och väntat på att få börja jobba. Men det kan vara rätt skönt det också ibland.


Älskar verkligen mitt nya smink. Ska beställa lite mer ögonskuggor därifrån någon gång när jag kommer hem från Malta. Kul att variera sig lite liksom. Och idag har jag inte orkat tvätta håret så jag testade en uppstättning som jag såg någon hade. Enkelt. Jag är nöjd.

:)
Nu ska jag promenara till wörket. Puss & kram mina fina! ♥

20:e bilden: En bild på dina närmaste.


Min familj och mina vänner är mina närmaste.

Bölarn. :')

Förresten.. idag när alla flak åkte förbi utanför jobbet fick jag typ gåshus och värsta gråtklumpen i halsen. Studentdagarna och att se alla studenter stå och hoppa och dansa till de senaste dunka-dunkahitsen gör mig så glad inombords att jag nästan blir bölig.
Tyvärr missade jag kusinen..

92:ornas dag idag.

Om det var skönt att sätta sig ner?  Är nakenkatter fula? Är glass gott? Är glassplitter vasst? Öh?

Jo, men det var rätt skönt faktiskt. Snacka om att vi haft att göra idag på jobbet. 92:orna tog studenten idag i stan vilket betydde fullt upp. Så jävla kul!


som min senaste statusuppdatering på Facebook talar om... sålt rätt mycket dricka. Och det är förresten bara 50 cl-drickorna som är räknade då.

Imorgon bitti blir det jobb igen och sen direkt hem till Emma och fira hennes student. :)

19:e bilden: En person som är snygg.



Här var Linda och jag rätt snygga, om jag får säga det själv.


och här var Millan och jag rätt snygga, om jag får säga det själv även denna gång.


och här var Pem och jag rätt snygga med, om jag får säga det själv för sista gången.

Och vi fyra tjejer kommer ha så jävla kul nere på Malta sen! :D

For those who come to San Francisco, summertime will be a love-in there. In the streets of San Francisco gentle people with flowers in their hair.



Jag och P var ute en dag när han fotade dessa bilder. Underbart!

18:e bilden: En bild på din fritid.

Alltså, när jag är ledig så antingen sover jag eller så festar jag. Haha..


Så ni får en bild på när jag först har festat hårt och sen somnat.

Systerbesök och ny hårfärg.

Hallo!

Jag har besök av syster och hennes kompis. De ska ut till Frimis ikväll. Det är någon tillställning för de små som inte fyllt arton än.. ;P Det är ju bra att de får ha lite kul också, de små liven. ;P
De springer runt för fullt här. "Åh, hur ska jag ha håret? Vad ska jag ha på mig? Vilka skor ska jag ha?" Man blir så nostalgisk.
Haha, fröken munter. :P

Jennie la i toning i mitt hår förut. Så jag skulle få en jämnare färg i håret. Det blev kanon. Idag hade jag dessutom fått skatteåterbäringen. Hur grymt? Det betyder att jag ska... öh.. spara massa pengar nu. Nej, men det måste jag faktiskt göra. Lägga undan i alla fall 10.000. Resten kan jag ta med till Malta. Kanske det blir Thailand i vinter då.

17:e bilden: En ovanlig bild.

Haha, en ovanlig bild. Hur ser en sån ut?


Okej, nu har jag letat i ett dygn efter en ovanlig bild. Jag tror jag fortfarande inte vet hur en "ovanlig" bild ser ut. Vad gör en bild ovanlig?
Hur som helst valde jag bilden ovan eftersom det är väl inte varje dag man slajsar upp handleden och får sy en massa. Det är ju kanske rätt ovanligt.

Curse you Mine sweeper!

img_8184 (MMS)

Curse you Mine sweeper!


16:e bilden: En bild på dig själv.


En bild från när jag och P var ute och promenerade. Vi hittade en fin innegård med massor av blommande träd.

gott om energi var det ont om.

Satan i gatan så trött jag är. Jobbat morgon idag och när jag kom hem somnade jag på stört i soffan. Totalt utslagen. Jorden kunde gått under utanför men jag hade inte märkt ett skit. Känns som jag jobbat dygnet runt i en månad nu så lite sömn känns som det var i rättan tid. Är dessutom ledig imorgon, vilket innebär att jag tänker fortsätta vila upp mig och samla lite energi.

måndag... höll jag på att skriva. Och skrev. Men menade ju såklart tisdag.

Yooo blog readers.

Alltså, det känns så fel att särskriva. Hatar engelska. I Sverige ihopskriver vi allt och där borta i fjärran särskriver de allt.

Ikväll har det varit ett väldans oväder här i Örebro. Himla mysigt om ni frågar mig. Synd bara att jag sitter själv med mina katter. Sooo lonely.
Försökte ta kort på blixtrarna. Det gick sådär.

Har jobbat idag på dagen och himlans vad varor det kom. Jag förstår att ni tycker allt sånt här är väldans intressant... ;P så jag tänkte skriva mer om det nu. Jo. Vi har precis haft inventering på jobbet så därför beställde chefen hem extremt snålt med varor förra veckan och rätt snålt veckan innan det. Och nu i veckan så har vi två av våra storsäljardagar, nämligen marknadsafton och studenten, därför måste det laddas upp med extra mycket varor tills dess. Plus ta igen de varor vi inte besällt på två veckor. Ja, ni fattar. Det kom sjukt mycket varor. Imorgon kommer det nästan lika mycket igen. :)
Vi går inte sysslolösa dagar som dessa, om man säger så.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Kan behövas efter en dag som denna. Hoppas jag inte ramlar. Puss!

Oväder.


Typ runt 1,20 drar det igång ordentligt. Billarm går igång. Myyysigt!

lonely, i'm sooo lonely.

Jag ropade nyss: "Peeeter", men fick inget svar. Kom på att han ju inte är här, för han är på väg hemåt nu. Typiskt. Vad ensamt det blev. :(


Såhär tycker jag om att P åkte nu.

Johans tjugofemårsfest.



Blandade bilder från Johans födelsedagsfest som var förra helgen. Han hade släpat dit en heliumbehållare.. vad det nu heter..Grymt kul. Tänkte slänga upp lite skämmiga videos därifrån senare. :) Linda var rolig, hon vågade inte röka efter att hon andats in helium för hon trodde hon skulle sprängas. Haha :D

kul med helium.


Tre videos där jag och Linda pratar med Helium i lungorna. Den sista videon skickade jag till Peter och när jag tryckt på "sänd" så sa Linda, att nu är det kört för min del. Haha..

Nåväl.. nu ska vi kolla på den där filmen som vi skulle kollat på för ett par timmar sedan...

....jag ska bara... ;P

Sushi,


Hej på er!
Jobbat hela dagen idag så stackars P har fått vara ensam all day long.. haha :P Det har i alla fall gått bra på jobbet med lite kundruscher då och då. Härligt men mycket folk. :)
Efter jobbet visade P mig hur man fixade egen musik som ringsignaler..(Hej oteknisk!)(Inte P alltså, utan jag) Sedan blev det sushi i solen. Jag hade ätit sushi en gång tidigare och då smakade det typ skit. Då sa jag att jag aldrig mer skulle äta det. Men det var sån halvfabrikat, så tänkte att jag skulle ge det en sista chans. Och gissa vad? Aj lajkade i. Mycket gott var det. Mina favoriter var laxen och makrillen. Makrillen var för övrigt den som till utseendet såg mest oaptitlig ut, men sen var godast. Skenet kan bedra. När vi ätit klart så gick vi på en liten fotopromenad. Fotade coola bilder med solen som bakgrund. Ska fixa lite i ljuset på bilderna och sen tänkte jag att de kommer upp här.

Nu ska vi kolla film. Puss!

Fredag, paaaartey.

Hej på er!

Härligt väder det varit idag... har kunder sagt när de kommit in och köpt glass. :P Det har varit rätt mycket folk idag på jobbet. Nästan alla skulle de köpa glass. Mjukglass, mjukglass. Jag kommer nog drömma om mjukglass inatt.

Men idag är det faktisk fredag och jag jobbar inte förens imorgon eftermiddag, vilket betyder att jag har tänkt göra stan osäker ikväll.
'
Med denna bruden hoppas jag.

Jag är kääääär!!

..i mitt nya smink.


When you kissed my lips with my mouth so full of questions, my worried mind that you quiet. Place your hands on my face, close my eyes and say that love is a poor man's food.


Baksmällan 2

Underbar torsdag idag. Fast söndag eftersom det är röd dag. :) Jag har varit ledig idag vilket har varit riktigt skönt. Det har varit grymt väder ute så när jag och Peter började vakna till och hade ätit frukost vid typ 14 så drog vi upp på stan. Peter har ordnat med min kaffemaskin så nu kan han dricka kaffe när han vill. Det känns så vuxet.. haha, för jag själv dricker inte kaffe men den där kaffelukten älskar jag. Den lukten känns som somrarna i husvagnen i Varberg.

Hur som helst. Först drog till mitt jobb där vi köpte glass och satte oss vid den nybyggda solbryggan bredvid slottet. Solen sken och små fågelfamiljer simmade runt i vattnet.
Jag bestämde att jag och Peter ska dra ut med fiskebåten en dag i Varberg. Och sen grilla superfärsk fisk i aluminiumfolie. Mmmmm!

Kvällen spenderades på bio där vi såg Baksmällan 2. Skrattade faktiskt högt ett par gånger. Har ni sett den? Om inte tycker jag ni ska se den.

Imorgon ska jag hämta sminket jag besällt. Så taggad för det, haha.. lite lättroad. :P Och sen tänkte jag ladda upp lite bilder från festen förra helgen och igår. Nu är det dags att sova här. Puss!

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0