tio.


En gång gick jag på ridskola med Linda. Det var inte riktigt min grej kände jag.
En annan gång bodde jag på landet och fick rida en häst där. På en skala mellan ett och tio. Hur rädd ser jag ut att vara? hahahaha

du är så söt.


Innebandynatten på gymnasiet.


tog ju kort på en massa kort för några dagar sedan. Detta är ännu ett av korten.

Så härliga minnen. Innebandynatten på gymnasiet. Jag två av mina absolut bästa vänner. Michelle och Linda. Det gick inte så bra för oss i turneringen men vi hade kul ändå. Eller, vi gjorde det kul. :)

torsdag

god middag kära läsare! :D



Härlig dag det är idag. Solen skiner och humöret är på topp. Jag ligger fortfarande kvar i sängen men ska snart stiga upp hade jag tänkt. Det är farligt med bärbar dator för det är så lätt att bara ta med den till sängen. :P
Ni kanske inte tänker på det men jag har ändrat i lite inställningar på bloggen nu. Bland annat så är det ny textfont på rubriken. Förr var det ju en bakgrund där med men den är också borta nu. Vill göra en ny header med men först och främst måste jag ta en bra bild på mig själv. :P Jag får låna P:s systemkamera nästa gång han kommer hit kanske. :) Agera lite modell. hehe

Fick hem mitt skattebesked idag också. Jag hade ju redan kikat på Internet så visste ju redan men nu har jag det på papper så nu vet jag definitivt. Får tillbaka en del pengar som passar utmärkt om jag ska dra utomlands i sommar och/eller vinter.

aja, jag ska inte bli långrandig. :P Återkommer senare :)

Helgen med "Bara P".

Alltså, onsdagen till söndagen var verkligen en helt underbar tid. Känner mig sjukt glad :)

I onsdags kom P till mig på kvällen. Vi tog en promenad till Michelle där vi satt och skrattade en massa. Pratade och bara umgicks. På vägen hem svängde vi in på Pitchers och tog oss ett par öl/cider. Armarna om varandra på vägen hem.
I torsdags sov vi länge. Gick upp till slut, upp på stan. Fikade på Gröna grodan. Han hade med sig sin systemkamera och han visade mig lite hur man fotar. På kvällen gick vi hem till hans kompis som bor här i stan och som råkade fylla år just den dagen. Hem igen, P lagade fläskfilé med potatis och beasås. Mys i soffan framför film.
I fredags jobbade jag på morgonen men när jag slutat gick jag hem och bytte om sen drog vi upp på stan. Jag skulle köpa skor till mig själv och hade lite svårt att välja färg på mina nya Converse. Så det blev två par. Ett par lila och ett par svarta. Glad tjej.
P skulle egentligen åka hem idag men jag hundögade honom att stanna tills på söndag. Ännu gladare tjej. Massa mysigt på kvällen med tända ljus och bad. :)
På lördagen skulle jag jobba morgon så var uppe tidigt medans P låg kvar i sängen. Strax innan jag skulle gå hemifrån kom jag på att min syster skulle komma idag. Haha, hade varit kul om jag inte kommit på det. Syster med kompis kom. P lagade mat idag igen. På kvällen drog de två och såg Håkan Hellström på Conventum och jag och P drog till Jensen på födelsedagsfest. Mycket trevlig kväll. Glad i hela magen.
På söndagen skulle jag inte jobba förens på eftermiddagen så innan dess så gick vi på stan och åt på Bara Vara. Pratade lite om allt möjligt.... mmmmhmm. Puss och puss och ännu mera puss när han skulle åka hem igen och nu ses vi nog inte förens den 17 april. Tror inte vi är lediga samtidigt förens då.

Jag älskar hur han håller handen mot min svank när vi är ute och går. Jag älskar hur glad jag känner mig.

mot ljusare tider.

Yo! :)
Uppe med tuppen var jag idag. Har hunnit med både det ena och det andra. Fast mest det ena. Jag har varit till jobbet och hämtat min plånbok som jag glömde där igår. Sen drog jag till frissan.

Nu har jag toppat håret en aning samt slingat håret lite. Jag vill gärna bli lite ljusare i håret igen och börjar sakta men säkert med att slinga lite ljusare. Lite kopparaktigt. Är supernöjd med resultatet och har typ gått och speglat mig om vartannat sedan jag kom hem. Haha..


Tror det syns mer irl.

Om två-fyra veckor ska jag tillbaka och göra mer slingor. :) Vad tycks då? ;)

trött men glad tjej.

Halloj!


gud så trött jag är kära vänner. Är verkligen heeelt slut mentalt just nu. Mycket att tänka på och mycket som händer. Både roliga och tråkiga saker.

Tiden räcker inte till. Önskar dygnet hade fler timmar så kanske jag skulle hinna med lite mer än jag gör nu. Så har jag så svårt att sova med. När jag väl ska sova så ligger jag vaken. Då går det bara inte att somna. Då är jag pigg som en lax. Sen är det såklart tvärt om. När jag ska vara vaken och pigg så är jag dödstrött. Sömntabletter någon?

Nåväl. Lite ljus i vardagen har jag ju. Fiiiina fiiina P. Det känns riktigt bra det här. Det pirrar i hela magen så fort jag får ett litet sms eller bara tänker på honom. Så härligt är det! Men det suger rätt hårt att vi inte kan ses så ofta som vi vill. Fast allt sånt löser sig väl också.

Min kamera ligger fortfarande kvar hos Jensen. Måste ta mig dit någon dag och hämta den. Så kommer de lovade bilderna upp då med.

Idag hade jag utvecklingssamtal på jobbet. Det gick faktiskt riktigt bra. Vi hade båda satt betyg på mig och så jämförde vi vad vi satt och pratade om varje punkt. Vi hade satt rätt lika. En del saker hade chefen till och med gett mig högre betyg på än jag själv hade gjort och det är ju alltid kul. Chefen ska dessutom börja utbilda mig inom Pressbyrån snarast möjligt. Hon ska lära mig allt hon kan, som hon sa. :P Får vi se vad om händer i framtiden men det känns också himla bra. Håller alla tummar jag har.

Åh helgen med. Världens bästa helg har det varit. Kanske skriver om det i ett eget inlägg senare. Det här inlägget är ju redan så långt nu. Säger hejdå så länge. Puss & kram!

God morgon! Hade en riktigt kul kväll igår...

img_0743 (MMS)

God morgon! Hade en riktigt kul kväll igår tillsammans med mina vänner och P.  Fick fiiiina blommor av fiiiiiina P. Tack så mycket! :) glömde min kamera hos Jensen så tänkte jag skulle ta en promenad dit senare och hämta den. Så kommer det ett litet inlägg senare. :)


torsdag

God morgon! Haha, tänkte ta en morgonbild men jag hoppar det. Ser ut som ett troll. Hahahaha

Aa, har sovit som en stock inatt. Så jäkla skönt att få sova ordentligt. Känns som jag inte gjort det på en halv evighet. När vi kom hem från Pitchers kollade vi på Megamind men jag somnade ifrån den så vi gick och la oss istället. Haha.. :P

Nåja, jag ska ta en dusch så får vi se vad vi hittar på idag.

Puss & kram!

hittade ett memorystick med MASSA gamla bilder. KUUUUUL!!!!

Sitter på Pitchers med P.  Mycket trevligt...

img_1633 (MMS)

Sitter på Pitchers med P.  Mycket trevligt om jag får säga det själv. Fiskarna i akvariumet bredvid är nyfikna. Haha


Mars 22, 2011

Hej på er!

Min mage pirrar lite lite lite lite. Håller på och städar lite samtidigt som jag lyckas fastna framför datorn hela tiden. Typiskt mig.

Har en massa saker jag behöver göra.

1. Städa klart.
2. Duscha.
3. Sova.

Tre viktiga saker. Kanske inte låter så viktiga.. men städa - för i morgon kommer P. Duscha - för jag är i stort behov av en sådan. Sova - för jag ska upp klockan fyra och jobba.

Dags att sätta fart. Natti natti :)

What a handsome face.



Tisdag

God morgon alla morgonpigga.

Och morgontrötta.



Jag är redo för jobb nu. Kan inte denna dag bara passera så det blir onsdag? :)

Min skjorta är typ två storlekar för stor. Har satt ett hårspänne i ryggen som ska hålla in tyget lite. Ser sjukt kul ut. Ser ut som jag krympt. Typ.


Aja, nu måste jag springa. Puss & kram!

Sov gott älskade gammelfarfar.

img_4938 (MMS)

Sov gott älskade gammelfarfar.


tagen på bar gärning.


Haha, hittade detta kort och började skratta högt här hemma.

Jag tycker om att leka med lego, okej?
:P

Typiskt bara att mamma skulle föreviga det på kort.

I just came to say hello. Hello.


Tänk vad mycket en liten dusch kan göra. Nu känner jag mig som en människa igen. Nu är det dags att tagga för jobb. :) i

men denna dag kan vi spola över.

god morgon lövers!

Fy vilken dag alltså. Jag känner mig helt förstörd. För det första så har jag sovit i någon konstig ställning hela natten så jag har ont i halva kroppen och nacken är stel som en planka. Sen har jag tydligen gått och blivit förkyld under natten med. Det är ju verkligen inte okej.

Nåväl. Man får väl vara glad för det lilla..

öh, det lilla.. ja. Ja! Jag ser fram emot onsdag. :D Och det är ju inte det lilla egentligen. :)

Ni fattar inte alls. Eller så gör ni det och jag är inte så hemlig som jag tror. ;P


Jag när jag var liten. Dålig bild för jag tog kort på kortet. :P Jag är inte så fancy så jag äger en scanner.

Hittade en massa kort igår, tänkte lägga upp några här om ni är intresserade. Puss så länge! ♥

vykort från Cypern.


(klicka på bilden för stort format)

Det här är nog det roligaste vykortet jag fått någonsin. Jag hittade det idag när jag letade efter kort att sätta in i ramarna.

Det står:

"Hej tjejen!
Skulle bara säga HEJ!
Och tack för att du
(dödar) tar hand om
fiskarna. =P. hehe. Saknar dej!
men är hemma om 16 dar. =D
Vi ska till stranden ni badade vid
(när ni var här) imorrn. Jeej. Ska
snart duscha sen ska vi iväg och
äta. Sen ska jag och Jim ut och
kalasa. :D Jag fyller snart. 21 juli.
PARTY. Köpte paket te dej idag.
Finfint. =P måste traska vidare.
Hälsa alla, ifrån oss alla.

Saknar dej!
Puss & kram
Michelle

PS: begravningen av Pitt äger rum
i stillhet den 28 juli. Närmast sörjande. Ds"


Sen glömde tydligen damen bort min adress men hon löste det finfint ändå:

Sandra Nilsson Niltonen
Kapellg ? (vilket nr var det nu då?)
69431 Hallsberg
Sweden.


Sen står det något mer där nere till höger men det lyckas jag inte tyda och orkar inte springa och hämta kortet.

Men kanske står det:

Gumman 47° i solen är det idag,
37° i skuggan. avis? inte? okej

ps: Leer no hard feelings. Ds.

Nu ska de bara upp på väggen också.


 

 



Figaro sitter som en kung i soffan och bara njuter. Han är för söt för sitt eget bästa alltså.

tacksi papsi

Pappa var här förut och satte upp den där hyllan som han-var-här-och-satte-upp-en-gång-för-hundra-år-sedan-men-som-inte-höll-sig-uppe-av-sig-själv-så-fick-ställa-en-låda-under-hyllan-för-den-skulle-hålla-sig-uppe-hyllan.
Ni vet?
Nu sitter den som ett smäck och jag hoppas den håller även en eventuell kattyngd. Skulle vara rätt trist om den åkte ner, för åker den ner så åker nog halva väggen med. = inte kul och ej glad hyresvärd.

Nåväl. Tack Papi för vi äntligen fick det gjort! :D
Nu ska jag bara bestämma vad jag ska ha där uppe. Sådär ska det nog inte se ut senare. :P (hahaha, klumpe-tv)

Pappa bjöd på kinamat med. Det var ruskigt gott så jag är mätt och belåten. Tack för allt papi! :)

@ Jesper



Bild 1. Hunden Kiro, Josef, Emil och CJ.
Bild 2. Jesper och halva hans flickvän.
Bild 3. Sara och Millan diskuterar något viktigt.
Bild 4. Hundägaren, Einar, Joel och Elins huvud.

Örebro i Körslaget.

Hur kul är det inte att Örebro är i Körslaget i år? Jag tycker det är skitkul i alla fall. :P

Medde är med och i detta program var det han som sjöng mest och han ägde totalt! Totalgrym var han verkligen.


Medde är alltså killen som börjar sjunga.

gårdagen

hej bakissöndag!


Jag hade helkul igår verkligen. Först var det fest hemma hos Jesper. Där drack vi vin och lekte leker. :P "Kategori" och en lek där man skulle rimma på ett ord och kom man inte på något så fick man dricka. Kom fram till att jag är rätt dålig på att rimma.

Jag hade fixat så jag plus fem till hade gratis inträde innan 23 så vi sprang från festen så vi kom fram till Frimis lagom tills då. På vägen dit mötte vi polisen. Vi hade ju lite cider som vi drack på vägen. Linda tog min och gömde den och då sa polisen "hörredudu!!" (hahahahaha) och Linda väste: "Sandra ta den! Den var faktiskt din från början!!"
Det roliga var att han inte sa till oss, utan till Millan som snällt fick hälla ut sin cider. Våran såg dom inte. Hahahaha

När vi kom in dansade vi loss på dansgolvet. Älskar det rummet innanför RnB-golvet (heter det så?!?! :P) där de spelar gamla klassiker och sån musik man kan sjunga med i. Grymt roligt!
Tog lite kort igår så tänkte lägga in dom i datorn och sedan kanske lägga in lite här. Puss så länge!

fest hos Jesper tonight.


Lyssnar sönder "hello" nu. Ha en grym lördag alla fina vänner! Och glöm inte att kolla på Körslaget. Heja Medde & Jasmin!!

I could stick around and get along with you, hello. It doesn't really mean that I'm into you, hello.


yeaaah 3x


Nu har jag varit på stan och fixat lite vin till ikväll. Nu ska jag ta en välbehövlig dusch och sen tagga till för ikväll. :) AAAAAALL IIIIIN!!

Byron ♥ ägg

Jag gjorde en upptäckt igår.

Tänkte göra äggröra till mig själv och råkade tappa ett rått ägg i golvet. Gick till toan för att hämta papper att torka upp sörjan med. Men när jag kommer tillbaka så är där knappt något kvar, för då har Byron slickat i sig hela ägget typ. (minus äggskal såklart) Blääää!

Idag när jag ätit klart så låg det kvar lite ägg på tallriken. Såklart var Byron snabb som en tok där för att käka upp det sista.


Hur söt? Det värsta nu är att lilla Byronbubben redan innan lägger riktiga äggmökar, hahahaha.

Lööördaaaaag.

god förmiddag folket! :D

Snön som kom igår ligger kvar på marken men solen skiner och det är klarblå himmel så det väger upp. Jag är glad!
Har precis käkar frukost och ska klä på mig för att dra upp på stan. Måste till systemet och förbi jobbet en sväng.

Ikväll kör vi all in. Vet inte vart vi ska vara ännu men någonstans blir det. Såklart.
Igår var jag iväg och spelade bowling med jobbet. Innan vi började sa ena chefen att den som kommer sist får städa toaletterna som straff... och ja, gissa vem som kom sist? Inte var det jag i alla fall.. jag kom etta första omgången och två andra. ;P
Love my work!

Nejnuni. Ska fixa lite. Pusspusspusspusspuss.

ps: hahahaha, jag tänkte ta en egobild till det här inlägget men ångrade mig när jag såg hur jag såg ut. Hahahahahaha

En bild från en annan dag.

Vafaaaan??? Inte ok!!!!

img_5967 (MMS)

Vafaaaan??? Inte ok!!!!


smycken by JFR.




 


















JFR.



tidsfördriv...

Jag har insett att min senaste kyss… ger mig kill i magen när jag tänker på den.

Jag lyssnar på… olika länders top-lists på Spotify just nu.

Du mår bäst när du… känner mig lugn och umgås med mina nära och kära.

Stockholms bästa stadsdel är… helt ointressant. Göteborg ska de va!

Jag pratar… så myket att jag tappade rösten idag på jobbet.

Jag älskar/tycker om… att skratta.

Min bästa vän(ner) är… grymma!

Min första riktiga kyss… var med en kille som hette Erik och jag var "tvungen" eftersom vi lekte "snurra flaskan". Haha, det var ingen höjdare. Grupptryck som fan!

Jag avskyr när folk frågar… varför det tog slut mellan mig och L.

Kärlek är… underbart!

Någonstans, tänker någon… Why God, why?

Jag kommer alltid att vara… mig själv.

Jag är hemligt förälskad i… Chris Martin.

Sist jag grät var… förra helgen. Lördag natt. Full och grät okontrollerat.

Min mobiltelefon är… rätt bra. aj-fån.

När jag vaknar på morgonen… vill jag bara ligga kvar i sängen och dra mig.

Innan jag går och lägger mig… borstar jag tänderna och tar en titt i spegeln.

Just nu tänker jag på… att jag borde sova men sitter och skriver en jäkla lista på bloggen istället.

Bebisar är… sööööta.

Homosexuella är… två personer av samma kön som tycker om varandra, right?

Blondinbella är… en grym entrepenör men lite tråkig.

Ikväll ska jag… sova.
I morgon kommer jag… jobba och sen dra iväg och bowla med jobbet.

Jag vill verkligen… att det ska bli onsdag! :D


Oj, vad tråkigt inlägg detta blev.

Oj vad jag är trött!

Känns som jag inte sovit på en halv evighet. Det har jag knappt heller i och för sig. Har haft så himla svårt att sova på nätterna på senaste. Vet inte varför.
Idag när jag kom hem från jobbet så somnade jag på soffan. Tänkte jag skulle ta en kort powernap. Joråsåatte....
Vaknade fem timmar senare och undrar vad fan klockan är. Trodde jag försovit mig till jobbet. Jag var verkligen helt säker på att jag sovit en hel natt.

Nåväl. Nu sitter jag här helt avslagen i soffan och tänker på en viss P som är i jäkla Trysil. :P Tänkte jag skulle städa lite här hemma nu och sedan kanske gå och lägga mig igen.

Oj, fan vad tråkigt inlägg detta blev. Sorry... :P

aj-käja

Såhär glad är jag att jag snart ska åka till Ikea.


Nu ser ni ju inte mitt ansiktsuttryck.....
Aj lock lajk ä bäg of schiiit, så ni får väl helt enkelt lita på mina tummar.

aj-käja

Såhär glad är jag att jag snart ska åka till Ikea.


Nu ser ni ju inte mitt ansiktsuttryck.....
Aj lock lajk ä bäg of schiiit, så ni får väl helt enkelt lita på mina tummar.

aj-käja

Såhär glad är jag att jag snart ska åka till Ikea.


Nu ser ni ju inte mitt ansiktsuttryck.....
Aj lock lajk ä bäg of schiiit, så ni får väl helt enkelt lita på mina tummar.

aj-käja

Såhär glad är jag att jag snart ska åka till Ikea.


Nu ser ni ju inte mitt ansiktsuttryck.....
Aj lock lajk ä bäg of schiiit, så ni får väl helt enkelt lita på mina tummar.

spellista.

Ni som känner mig vet hur jag är med musik. Jag fastnar för en eller ett par låtar och lyssnar på dom tills alla andra ber mig byta. Men jag tröttnar aldrig! ;P

De här låtarna går varma hos mig just nu.




Dags för ett bad kanske?


Hur söt är inte den rosa grisen? Och ankan! Tack fina P.

min hyresvärd.

Just det. Jag har ju berättat för er om att mina lampor går sönder hela tiden. Det börjar bli rätt dyrt nu. Inte så kul att lamporna håller i några timmar och sen är det dags att byta igen. Jag skickade mejl till min hyresvärd igår natt angående det och idag ringde det en tjej som jobbade för hyresvärden.
Hon hade pratat med honom (hyresvärden alltså) och han hade typ bara skrattat och sagt; Ah, hon köper väl lampor från Ikea. Det är inget vi kan göra något åt..
Men tjejen jag pratade med sa att det lät konstigt det som är och att jag skulle föra anteckningar på vilka lampor jag använder, hur ofta de går sönder, hur länge de höll och vart de suttit. Så ska jag visa det sen för hyresvärden så att han verkligen får se. Tänk om det var hans lägenhet. Hade inte han tyckt var så kul. Fy, blir lite arg över att han är så nonchalant.

Vart köper inte 97% av Sveriges invånare sina lampor ifrån?? Ikea måntro?

Någon som har något förslag på vad som kan vara fel i min lägenhet?

allt och ingenting.

Hej på er!



Idag är jag glad. I och för sig är jag glad de flesta dagarna men just idag så är jag lite extra glad. :)

Träffade P igår faktiskt. (för er som inte redan listat ut det alltså.. :P) Och ja, det känns bra i hela kroppen. Vi får väl se vad som händer på den fronten i framtiden.

Ikväll har jag tagit det lugnt hela kvällen. Ska upp och jobba imorgon bitti. Upp vid 04-04:30 med andra ord. Efter jobbet kommer pappa hit och vi ska åka till Ikea. yeeey! Total lycka ;P Behöver köpa både det ena och det andra... ramar, lampor i massor, en liten hylla och lite annat smått och gott.

Jag har förresten fått ordning här inne nu sedan jag målade om mina möbler. Funderar på att visa er. Någon som vill se?

24 timmar.

Alltså, jag är nervös gott folk.

Imorgon... ja, imorgon. Om ett dygn exakt så är jag jävligt nervös, eller så har nervositeten börjat släppa lite. Shit alltså.

lampa.

Jag frågade er för ett tag sedan vad tre stycken små bollar skulle bli. Här har ni resultatet på min boll.

Det blev en lampa.


Är supernöjd!! Tänk att jag gjort den själv. Eller, jag och Michelle har gjort. :) Den lyser sååå fint i hela rummet.

_____

Så jävla typiskt. Nu dog lampan. Jag måste ringa min hyresvärd och säga till om det för det är fan inte kul längre. Den här lampan fick leva i typ tre timmar. (y)

Nödvändigt inlägg.

Natt på er människor! :)

jag försöker sova här men lyckas inte så bra. Har jobbat ikväll och ska öppna imorgon bitti, så skulle verkligen behöva somna nu. Tänkte jag kanske blir tröttare om skriver lite.

Har inget vettigt att skriva om så jag visar mitt nya örhänge. Det står "Love" för den som inte har glasögonen på.

Cute huh?


En bakisbild från förra helgen. Idag har jag faktiskt också varit bakis.
Åh, kan kanske lägga in lite bilder från igår. Återkommer.

Update: Nej, orkar inte.

Dagens planer blev lite ändrade. Kom inte ...

img_0229 (MMS)

Dagens planer blev lite ändrade. Kom inte upp på stan förens sent... :p gick på hm och hittade lite saker. Bland annat en ny jacka som de hade för halva priset. Sanda nöjd. Ska visa sen. :) men angående bilden. Nu ska jag hem till Michelle en snabbis för att fika lite. Efter det ska jag hem igen och göra mig fin, för ikväll blir det parteeeey. Puss!


Nytt till mig.


Jag är sjukt nöjd.

De luktar helt sinnesjukt gott. Jag smörjde in mig med lotionen förut och det luktar fortfarande gott om mig. Haha :)
Det stod att om man smörjer in sig med den så behöver man inte använda någon parfym till mer än Body Misten, om man vill det.


:D

Oh, snabba bud. Paketet från Beautyplanet som jag beställde i förrgår kväll är redan levererat. Glad Sandra ska springa till Ica nu och hämta paket. Uppdatering om produkterna kommer. :D

Natten är ung och jag ligger vaken Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen.


Flitig flicka förtjänar faktiskt fantastisk (f)bänkdiskmaskin.

God morgon finisar! :)



Ååå vilken underbar dag det är ute idag. Tror jag i alla fall. Det ser ut som det. Solen lyser utanför fönstret.
Jag är trött men kan inte sova mer nu. Fick ett sms av Michelle ASTIDIGT och att somna om efter det var totalt lönlöst.

Jag var uppe sent inatt och städade och rensade lite. Nu är badrumsskåpet rent och snyggt, likaså halva byrån och skåpet under diskbänken. Dessutom är alla väggar och golvet glänsande i badrummet. Hur duktig är inte jag då? (Vi behöver inte nämna att jag har disk på HELA diskbänken OCH spisen. Våga vägra diska!) Nu ska jag duscha för att sedan dra upp på stan och möta tösen jag nämnde innan. Hon Michelle ni vet. ;P


duktig & glad.


Yo!

Idag har jag faktiskt varit väldigt duktig idag och dessutom är jag väldigt glad.

Anledningar till att jag varit duktig:
Jag tog hand om butiken helt själv under lunchen och eftermiddagen.
Lyckades under tiden jag jobbade skruva isär drickakylen och laga den.
Plocka upp tidningarna som kom.
Ta hand om kunderna.
Gjorde en miljon (cirka) saker samtidigt och fick allting att klaffa.
Jag fick jag 100% på mystery shopper.
När jag kom hem städade jag klart en massa här hemma.
Plockade isär handfatsgrejen och gjorde rent den från en miljon tops och hårspännen som åkt ner. (kan vara det vidrigaste jag gjort nåååågonsin)

Anledningar till att jag är glad:
P.
Jag fick ett presentkort av cheferna på h&m.
Det är vår på g.
Solen syntes på himlen redan vid 07, typ.
Jag är numera skuldfri från farmor och farfar, vilket betyder att jag verkligen kan spara pengar.
Jag har sparat massa pengar redan.

Allt känns bra. Fan vad jag är GLAD!

Yeeeees! Jag fick 100% på mystery shopper ...

img_0530 (MMS)

Yeeeees! Jag fick 100% på mystery shopper som jag berättade om för ett tag sedan. Mitt pris: 400:- på h&m. Jag är nöjd. :D


hemklickat:

Jag gjorde en liten beställning förut. Jag läste Tyras blogg och blev så sugen på de där Victoria Secretprodukterna som hon lovordade.
Så nu hoppas jag produkterna är grymma. :)
När jag ändå beställde så tog jag med lite mer saker som jag ändå behövde.
På bilden fr vänster:
Victoria's Secret Pure Seduction Body Mist. (melon, plommon och fresia)
Victoria's Secret Pure Seduction Body Lotion. (luktar lika som ovan)
Clean Original Dry Schampoo
Osis Flatliner (värmeskydd)

Vad tror ni, bra köp?

:):):):):):):):)



Jag går och smilar hela tiden nu. Fan, får ont i kinderna!


Knytkalas.

Hej på er!

Tänkte bara jag skulle ladda upp lite bilder från i lördags. Det var en riktigt lyckad kväll tycker jag. Jensen tyckte vi skulle ha knytkalas, and so we did.
Jag hade med mig de tre sakerna längst ner. Det är spansk skinka, tomat, mozarella och lite grönt under. Sen är det ugnsbakade rotfrukter med massa timjan och i den sista skålen är det vanlig hederlig cantaloupemelon.
Jensen hade tillagat rätten ovan vilket var potatisgratäng och fläskfilé. Mycket gott var det.
Utöver det så hade Linda med sig glass och fruktcocktail och de andra hade med sig vin. Vi delade på SEX LITER VIN den kvällen, UTÖVER det vi hade med oss själva. Haha..:D
Det var grymt kul. Vill jag göra om snart alltså.


Vi sitter och äter. :)


C-J och Pierre :)


Jensen och Linda :)


Jag röker vattenpipa med körsbärssmak. Ser allmänt ointresserad ut.. haha


C-J och Jensen :)


:)


Haha, kan vara den hemskaste bilden på mig någonsin, men jag bjuder på den! :P

Vi spelade Våghals under kvällen. Det är sanning eller konsekvens och så jäkla kul. Lite farligt med för ibland får man saker som man verkligen inte vill göra men gör det ändå. Som att skicka lustiga sms till folk man inte snackat med på år och dar. Haha.. :)

Sedan drog vi till Pitchers. Och där hade jag tydligen träffat Michelles kompis och lovordat hennes nya "valp". Va+ Nej? Jag måste veeeerligen varit full. ;P Sånt säger man bara på fyllan, eller? Haha. Michelle var glad i alla fall.

Nu ska jag hoppa i badet. Hörs snart igen. :)


God morgon sunshines! Solen skiner rakt in...

img_5238 (MMS)

God morgon sunshines! Solen skiner rakt in i butiken och värmer verkligen. Vårkänslor big time! Häääärligt! <3


Jensen har originaltavlan hemma. Jag lovar...

img_5012 (MMS)

Jensen har originaltavlan hemma. Jag lovar, det är originalet!!


De tre sakerna längst ner är mina verk. De...

img_9519 (MMS)

De tre sakerna längst ner är mina verk. De ovan är jensens. Nu ska vi snart käka!


Rätt nummer ett är klar! :)

img_4982 (MMS)

Rätt nummer ett är klar! :)


Nu har jag handlat maten för ikväll. Nöjd ...

img_3487 (MMS)

Nu har jag handlat maten för ikväll. Nöjd med mina inköp. Sjukt hungrig är jag nu! Visar bild sen när allt är klart :)


Så tappade jag armen och började gråta.

God morgon lövers!

Solen skiiiiiiner för fullt idag!! :D



Har sovit askonstigt inatt. Drömde om en kund på jobbet.
Alltså, att kunden kom in och började ta en massa saker. Så gick jag fram och skällde ut kunden (precis det som jag lärt mig att man inte ska göra) Då tog kunden tag i min arm och vrider den ur led. Så tappade jag armen och började gråta.
Sund dröm.

Nu ligger jag här i sängen och försöker piggna till. Figaro ligger på min arm och spinner högt. Såååå mysigt! Snart måste jag gå upp och ta mig en dusch och senare ta mig upp på stan. Måste handla lite alkohol och mat. Ska på knytkalas ikväll och måste klura ut vad jag ska ta med mig för något. Riktiga problem här serrö!

Nej, om man ska ta och resa sig ur sängen kanske. Upp på stan nu! Puss på er! ♥

skruvarna är inte lösa längre.

oh, hittade skruvarna! Nu har jag suttit och svurit i en timme ungefär åt de där jääääkla mojängerna men jag lyckades ju till slut. Vem kunde veta att det var så svårt att sätta ihop ett par luckor liksom.

Skam den som ger sig.

Nu är det bara restan kvar.

intressefiskarna dog.

tjena! Idag har jag varit rätt duktig. För det första kom jag upp ur sängen utan minsta gnäll i morse. Jag bara steg upp. Bedrift om något!
Sen var jag klar tidigt med allt vi måste göra varje dag på jobbet, så jag tog tag i lite varor på lagret. Chefen blev mycket glad. :) Fick sluta lite tidigare eftersom jag var så snäll och bytte pass. Då gick jag hem och konkade ner tv-hyllan från matbordet. (hahahaha, om du inte vet varför bordet stod på bordet så läs föregående inlägg.) Nu står det fint här inne i vardagsrummet och filmer, x-box och andra diverse saker är inlagda. Det enda problemet nu är att jag förlagt skruvarna till luckorna någonstans. Så himla tyiskt mig. Jag har nog lagt dom på något smart ställe där de inte ska komma bort. (y)

Jag funderar lite på vart jag ska gömma alla mina cd-skivor. De tar sin lilla plats ju. Kanske ska stoppa ner dom i källaren men det vill jag egentligen inte heller. Innan hade jag dom i tv-bordet men det blir så jäkla fullt där inne så där vill jag inte ha kvar dom nu.
Jag förstår att det här intresserar er något fenomenalt. ;P

Nej, nu ska jag sätta på lite musik och ordna lite mer här hemma. Måste hitta de där jäääkla skruvarna!

Puss på er! ♥

ett liiiitet problem.

yo!

Har varit på stan en sväng med lite vänner. Vi bestämde att vi skulle gå på after work. Lite kul eftersom jag inte ens har jobbat idag. Men after work utan jobb innan gick ju alldeles utmärkt. Först var vi på Stallyktan. Tog en öl och åt en liten buffé. Sedan drog vi till Liquid men där blev det bara vatten för min del. Chefen skickade nämligen sms och frågade om jag kunde byta pass imorgon, så jag jobbar morgonpass istället för mellanpass. Det kunde jag ju. :) Lite trist eftersom de andra skulle dra vidare och det faktiskt hade varit himla kul att följa med. Men det kommer fler chanser.

Jag berättade lite om mina lördagsbravader för vännerna och de skrattade gott åt min lilla tabbe jag gjorde. Tror inte jag berättat om det här. Men jag råkade skicka sms till liiiite fel person i lördags. Skulle skicka till Michelle; "omg, nu sitter jag i hans bil!" men råkade skicka till killen det handlade om. Liiiiiite pinsamt. Han bara skrattade och sa; Nehe? Det visste jag ju inte redan. Skickade lite fel eller? " ;P Bra där liksom!

Hur som haver.


Funderar på om man ska ta och sova. Inte för att jag är speciellt trött utan för att jag inte har något att göra. Lite smått uttråkad är jag nu faktiskt.
Undrar om färgen torkat på mina möbler förresten. Kanske kan bära in möblerna hit igen så man ääääntligen kan börja få lite ordning här hemma igen. Maybe.
Det var lite kul faktiskt. Jag har ju målat alla mina möbler i köket, där det inte är sådär jättemycket plats. Men så nu när jag skulle måla min tv-möbel så fick jag för mig att jag skulle ställa upp den på mitt köksbord. (Liksom för att den inte skulle ta upp halva rummet och för att jag skulle komma åt enklare när jag målade. ) Jodå. Den här pjäsen är tung, vill jag bara tillägga. Bökade som sjutton för att få den från vardagsrummet till köket men sen när jag skulle få upp den till köksbordet så, ja jag vette sjutton alltså. Jag byggde typ en ramp av stolarna och lyckades skjuta upp den bit för bit. Efter mycket stånkande så var möblen äntligen uppe men då kom jag på att jag inte kollat så köksbordet var tillräckligt stort. Som tur var så var den det. Och nu står den där uppe, med tre millimeter till godo åt varje håll och torkar. Nästa problem blir hur jag ska få ner den därifrån.

Fan, nu slog det mig att jag ju måste få ner den därifrån med. Hur ska jag få ner den?!?!?! :|

jag gör slut.

Kära Pucko.

Vi hade det väldigt bra tillsammans och jag njöt av varje ögonblick men nu måste jag lyssna på min mage och lämna dig. Det gör ont i hela mig att behöva säga det till dig, speciellt eftersom det känns som vi är som gjorda för varandra.
Mycket ledsamt.

Du var god så länge det varade.

//tjej som kanske är lite mer laktosintolerant än hon vill erkänna.


Kommer aldrig glömma dig Pucko.

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0