Jag och älskling tjuvstartar advent. :) Vi...

img_0280 (MMS)

Jag och älskling tjuvstartar advent. :) Vi har varit iväg och kollat på bio idag, Himlen är oskyldigt blå såg vi på. Nu har Linus köpt Brämhults hallon och gjort mackor. Riiiiktig myskväll har vi idag!  nu blir det kolla film i världens bästa Linus famn. <3<3<3


Kinamat med älskling nu! Muuuuuums! Har ny...

img_0273 (MMS)

Kinamat med älskling nu! Muuuuuums! Har nyss köpt mig ett par vinterskor. Riktigt nöjd är jag! Kraaam


CIN2 - den korta versionen.

Jo.
Jag var ju på cellprovtagning för ett tag sedan. Det visade på en måttlig mängd cellförändringar.

För en vecka sedan var jag på återbesök där doktorn såg ett "misstänkt område" där det även blödde lite från.
Två vävnadsprover har tagits och har skickats på analys. Det skulle ta två till tre veckor att få svar men doktorn sa, utan påtryckning från min sida, att hon ville skynda på provsvaren.

Om jag är nervös? Svar ja.
Om jag är rädd? Svar ja.
Om jag tror det är cancer? Svar nej.
Jag hoppas inte det.
Men jag rusar gärna iväg med tankarna och tänker det värsta. Vill bli positivt överraskad, inte negativt.

Men lite orolig är jag allt.
Jag tror inte Google är det bästa verktyget för att lugna mina nerver just nu.


CIN2 - den långa versionen - lösen.

Länk till lösenordsskyddat inlägg. :)

skicka mejl till sandram.nilsson@hotmail.com för lösenord.

angående lösenord

Hej!

Trött är jag. Har jobbat morgon två dagar på raken nu och har sovit alldeles för lite. Det blir så när man inte får sova.
Har varit vaken i femton timmar nu och några fler timmar kommer det bli innan jag kan gå och lägga mig. Somnar jag nu så kommer jag ju vakna klockan tre och tro det är dags att vakna. Haha

Hur som..

Angående de två inläggen under så är det lösenord som gäller på vissa inlägg. Det är bara för att jag har en del saker jag behöver skriva av mig och jag inte vill att precis vem som helst ska kunna läsa. Det kommer ni förstå, ni som får lösenordet. :P Det är ganska ingående information, om man säger så. Hahaha
Än så länge är där bara ett inlägg som är värt att läsas men det kanske kommer fler. Vi får se.
Jag kommer länka till det inlägget här i bloggen och sen får ni skicka ett mejl till mig och så avgör jag om du får lösenordet. :)

Fast vad det inlägget egentligen handlade om är inte hemligt.
För det tänker jag skriva här i bloggen om i nästa inlägg, det är snarare att jag skriver lite mer fritt i det inlägget.
Aja.. ni förstår kanske.

Anyway, nu ska jag sätta mig framför tv:n och försöka att inte somna. Får inte somna nu! Ska fundera lite över hur en del människor är och så vidare. Fundera över hur f-n men som m**** kan vara så j-a respektlös.
Och hur fan man sen kan sitta och säga att den andra ljuger. Fy fan alltså!

Oj, ska ju skriva det andra inlägget först. :)

Puss & kram! ♥

test.

test.

Har haft en jättehärlig kväll med alla vän...

img_0271 (MMS)

Har haft en jättehärlig kväll med alla vännor denna kväll men nu är jag hemma igen och ligger i min älsklings varma famn och kollar film. <3 snart är det dags att sova för imorgon ska vi upp tidigt och fixa det sista med tvätten och senare ska vi åka till farmor och farfar på lite lunch. :) Sleep tight! <3


tvätt och förfest

Vilken dag det varit! Har tvättat hur många maskiner tvätt som helst nu och har ett par timmar kvar i tvättstugan innan allt är klart. Fan, måste börja tvätta lite oftare. Jag har nog för mycket kläder för jag skulle lätt kunna klara mig i två månader utan att behöva tvätta. Och då skulle jag inte behöva gå med skitiga kläder ens.

Ikväll är det förfest hos Jensen som jag funderar på att gå på. Om jag hinner klart med tvätten först. Det var längesen jag träffade alla mina vänner och jag saknar dom faktiskt!

Hur som haver.. jag ska ner i tvättis nu igen. Vi hörs!

Det vill jag ju inte ska hända.

Åh, nu fick jag musiken att fungera! Betyder det att jag måste städa nu? Jag tänkte faktiskt tyst för mig själv att om musiken bara fungerade så skulle jag städa. Jag tror jag till och med tänkte, snälla Gud, gör så musiken funkar så loooooovar jag att städa.

Men det var ju faktiskt jag som fick musiken att funka. Det var ju faktiskt jag som kröp bakom databordet och bytte plats på lite sladdar. Inte Gud.
Faktiskt.
Det var inte Guds förtjänst. Det var min.

Men frågan är om man vågar låta bli.
Jag kanske får nåt riktigt jobbigt straff om jag låter bli. Elva tår. Tre ögon. Jag kanske blir döv så jag aldrig mer kan lyssna på musik.

Hemska tanke.

Nej, nu är det jag som städar!

Band of Horses lyssnar jag på just nu. :)

blä

Hellu bloggen!

Idag är jag ledig från jobbet och jag måste fakstiskt säga att det har varit jäääkligt skönt att få sova ut. Jag tror jag känt mig extra trött på senaste eftersom jag har mycket i tankarna. 95 procent av tiden tänker jag på mina cellförändringar som antagligen inte är något farligt men som jag ändå inte kan råka bli att oroa mig för.

Här hemma är det förresten smärre kaos. Det ser verkligen förjävligt ut och jag orkar inte ta tag i det. Hade tankeplanerat att städa allt idag men jag finner inte alls någon ork för det. Det får fan se ut som tredje värdlskriget här ett tag till. Måste tvätta också. Bara det kommer ta en hel dag. Jag orkar inte.
Är ledig i helgen med så den kommer få tillbringas till sånt där roligt. Åååååååååååh!

Nu blev jag asirriterad för mina högtalare har tydligen gått sönder. Eller den ena. Ur den vänstra hörs det lite tjut, som att man är täppt i öronen och lyssnar, ni vet? Den andra är knäpptyst. Gud så störande. Nu kan jag inte ens lyssna på musik.
Nej, jag orkar inte.

Återkommer kanske sen med ett lite muntrare inlägg. See ya!

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0