Helt okej onsdagskväll med mitt hjärta. Gi...

img_8833 (MMS)

Helt okej onsdagskväll med mitt hjärta. Gissa filmen! Nostalgitripp delux!!


Det finns liksom inget slut på det.

När jag kom hem från jobbet idag tog jag fram kattborsten och bestämde mig en gång för alla att borsta Byron tills det tar slut.
Nu har jag borstat en del.....en heeeel del, men det tar liksom aldrig slut. Varje drag med borsten fångar lika många katthår. Och jag vette katten, men jag tror min borstning bara gör hans hårfällande ännu värre. Det fastnar liksom katthår på skåpen när han stryker sig. Då är det illa.

Nu ger jag upp. Eller inte jag.. Men Byron. Han gick bara på mina lockrop och knäpp-med-fingrarna de första tusen gångerna. :o mina knän pallar inte riktigt att krypa efter honom..


fotojakt.

Ni förstod väl att det var Kurtan som var på bilden nedanför? Inte jag alls.

Nej, på riktigt. Jag har verkligen en äkta fuldag idag. Jag vet inte vad jag ska göra med mig själv. Tur att jag har ledig dag och slipper visa mitt nylle för resten av världen. Och mitt hår. Varför i helvete klippte jag lugg? Det var ju det sämsta beslut jag någonsin fattat.
Tänker så idag.

Nä, vad gör ni andra? Jag har så sjukt tråkigt. Det är jättefint väder ute så borde väl vara lite hälsosam och bege mig ut på promenad. MEN. Finns det något tråkigare än att gå ut själv? Nej. Jag sitter här framför datorn och beklagar mig istället.

Jag ska kolla igenom min dator efter lite bilder, som vi tänkt ha i ramarna i sovrummet. Det är nämligen så att det bara var en massa bilder på min familj i dem.. och det känns ju inte helt bra för min del. Det är ju Björns place också. Ska hitta ett gäng som beskriver oss båda fint. :)
elva små foton skall finnas.

Dags att bli produktiv. Puss!

kurtan säger hej.


Tjäna! Kurtan här och säger hej! hehe Jag ska hälsa från sandra att hon har en riktig ful dag i dag så hon lät mej blogga åt henne i dag.

Tänkte berätta om mej själv lite. Jag heter alltså kurtan och är 30 bast. JAG GILLAR...AAAAAH NU BLEV DET STORA BOK STÄVER. dET FÅR VARA SÅ!!!!!!11! jAG GILLAR ATT GLO PÅ TV OCH SPELA DATA SPEL. jAG HAR INGET JOBB MEN DET GÖR INGET FÖR JAG FÅR JU PENGAR ÄNDÅ. *LER*

vILL DU SNACKA ME MEJ SÅ HITTAR NI MEJ OM NI söker på...oj..nu blev det små bok stäver igen!!! om ni söker på mitt användar namn kurtan_lover_4ever

*KRAM*

vårsolssöndag.

Vilken härlig dag det varit idag. Solen var framme och det var ljusblå himmel. Så härligt med vårvärme! Man blir ju glad i hela kroppen.


pinsamt, när jag skulle ta det här kortet så kom Björn hem precis. Så satt jag och tokposade framför datorn. Man är ju så hemlig. Försöker låtsas att man alltid sitter sådär framför datorn liksom. Tänkte först jag skulle fånga mitt röda fejs på kortet men när jag såg hur jag såg ut i camen bestämde jag mig för att gå och sminka mig.
Jag är så röd. Typ Malta-röd. Ser sjukt kul ut. Tur jag inte ska jobba på ett tag!

Nåväl. Pappa var här förut. :) Först hjälpte han Björn att få hit sin andra bil från andra sidan stan och sen kollade han in lägenheten lite. Den såg finfin ut tyckte han.
Det är kul med alla era kommentarer! Blir jätteglad men även lite nervös. Ni har höga förväntningar. Tänk om ni (mina vänner) kommer hit och inte alls tycker det är fint. Ni liksom, "alltså, det ser ju förjävligt ut!"

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ, så får ni inte säga!! ;)

Nåväl igen. Jag ska stänga ner datorn nu. Puss & kram!

Widget för faen!


Någon mer som såg på detta? Kommer ihåg det så väl! Han ändrade form och allt, som Barbapappa. Vi hade ett par band med honom som jag och mina bröder kollade flitigt på.

Tänk att generationen som föds nu inte har en aning om vad VHS är för något. De ba: "Asså, chilla mannen, va snackaru om? Använde ni dom där stenåldersgrejerna för att kolla på blueray i?" Och man ba: "Nej, VHS, för fan!"
Och vi ba: "Kommer du ihåg när Emil hissade upp Ida i flaggstången? Eller när Simba rymde från lejonflocken och träffade Timon och Pumba? Eller när prinsen kysste Törnrosa så hon vaknade efter att ha sovit i hundra år?" Och de ba: "Asså, mannen, vafan snackaru om? Vad är Timon?"

typ.

(jag lägger detta i humorkategorin, eftersom det är skrivet med glimten i ögat.)

mysafton.

Var hälsade jordbor. Kommer ni ihåg han utomjordingen som gick på barnprogrammen när man var liten. Kommer ej ihåg vad han hette nu. Måste komma på det. Återkommer om det. Han sa ju i alla fall alltid så. Var hälsade jordbor. Eller något liknande.

Här sitter jag och lyxar till det med lite smågodis. Vi har haft en liten myskväll framför tv:n. Det behövde vi efter allt upplockande, undanplockande, inplockande, uppbärande och nedbärande.


Jag ser ut lite som ett troll i håret. Var med mamma, hennes kille, Jennie och min kusin Martin till Jaris jobb, tidigare ikväll. De har en avdelning där de har bubbelpool, bastu, solarium osv. Det var väldigt avslappnande och lite lyxigt med. Jag solade så länge att det känns som jag legat på stranden. I Thailand. I en vecka. Stackars lill-hyn. Åldrade just med femtio år.


I övrigt är det i stort sett klart. Under kvällen har vi funderat på hur vi ska dekorera tomma ytor. Jag vill ha hundra fotografier överallt. Björn vill typ motsatsen. Men vi kompletterar varandra bra. Båda får kompromissa lite och jag tror faktiskt resultatet blir grymt ändå. Jag är jättenöjd med hur det ser ut nu. Det som är kvar att göra är att sätta upp några hyllor. Det skulle gjorts under dagen men vi kom på att vi inte har något vattenpass. Och det är dumt att chansa. Jag lärde mig nämligen igår att ögonmåttet inte är det bästa. Vi skulle köpa rullgardiner till sovrummet. När vi kom hem såg vi att rullgardinen skulle vara dubbelt så brett mot vad vi köpt.

Dagens lärdomar:
  • inte sola längre än 20 minuter åt gången. Helst inte alls.
  • ej tro mitt ögonmått.
  • Björn är en riktig handyman.
  • Mina ögon gillar att se Björn med verktyg i hand.
  • Jag ska köpa bh:ar med större kupa.

Den där sista punkten pratades det om i omklädningsrummet innan. Tänk vad man kan lära sig mycket av sin mamma och lillasyster.

 

Nu ska jag väcka min nalle som har slocknat på min fot. Hoppas han slocknade av trötthet och inte av eventuell tåbira. Hörs och syns folket!


spanarn.

Måste bara visa denna bild på Byron när han satt och kollade ut genom fönstret. Han satt så fint och bara kollade, helt fascinerad.


Gulleplutten. ♥

saker börja ta form.

Heeeeej! Jag har inte glömt er, promise! Men har haft fullt upp så att säga.. Vi har flyttat och håller sakta men säkert på att komma någolunda i ordning här. Jag är supernöjd med lägenheten. Även om det är lite trångt. Vi båda har många saker var för sig och tillammans blir det massor med saker. Men vi löser det. Båda har sorterat och slängt en massa saker. Det blir så himla fint! :D

Tog lite kort i veckan (minns ej vilken dag) som jag tänkte visa er. Vill ni se så scrolla ner. Vill ni inte se. Låt bli. ;P


Vardagsrummet i sin ena helhet.


Köket fick vi ordning på först. Kändes skönt att få det klart faktiskt. Det är dock inte helt klart på bilden.. men typ.


Andra sidan av köket med matbordet. Lampan hängde liiiiite lågt där..


På balkongen slängde vi ut alla tomma kartonger. Mycket praktiskt.


Utsikten från vardagsrummet. Det ska byggas ett hus till där som ni ser.. Kul om grannan mitt över blir någon man känner så kan man binda en tvättlina mellan och skicka hemliga meddelanden. :D Ni vet som de gjorde i "alla vi barn i Bullerbyn". :D


Behrn Arena. :)


Tv:n kopplades in så vi fick lite bakgrundsljud. Och högen längst bort är källarhögen.
Lägg märke till kartongen nere i högra hörnet. Det står "ljus" på den. Alltså. Jag hade en hel kartong med bara ljus och ljushållare. Har en del.


Da badrum. Guld värt med tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Typ det bästa som hänt mig sen jag träffade Björn.


Översiktsbild på sovrummet. Väldigt vitt. :D Gardinerna är provisoriska eftersom vi inte har någon persienn.
Och så var vi på IKEA idag och köpte bland annat sängbord.

Ja, det var väl det. Snart taggar vi för inflyttningsfest hörrni! :D

Nu ska vi äta bakad potatis med kräftröra. Jag är dynghungrig. Puss & kram!


måndag får gärna komma nu, gärna igår.

en vecka och en dags planering:

Idag onsdag: Jobba. Dagen får gärna gå fort så det blir...
Imorgon torsdag: Jag är ledig. Bear och jag ska åka med saker till tippen samt till Myrorna och lämna lite saker. Dagen får gärna rusa förbi så det blir...
Fredag: Jobba möra på wörket. På kvällen ska jag till min kära moder som fyller år. Obs! Jag här även namnsdag denna dag. Grattiskort, blomsterbud osv kan skickas till min nuvarande adress. skämt åsido... (nejdå)
Lördag: Jag öppnar ännu en dag på wörket. På kvällen blir det tvätta SISTA GÅNGEN I DENNA JEFLA LÄGENHET!!!
Söndag: Vänta hela dagen lång på att åka till wörket igen. Stänga. Bita på naglarna och gå fram och tillbaka i lägenheten tills det blir en stig under fötterna. (Ni vet som i tecknade filmer) (Lite fantasi tack) Vänta tålmodigt på att det ska bli...
Äntligen MÅNDAG!!! : W o o o h a ! !  Även om det äntligen är måndag ska jag vänta tills det bli eftermiddag då vi får hämta nyckeln och smått börja  F L Y T  T A   I N   I    L Ä G E N H E T E N ! ! 
Tisdag: Jobba kväll och vänta på torsdag.
Onsdag: Jobba och vänta på torsdag.
Torsdag: Äntligen  f l y t t a   d e   s i s t a   s a k e r n a   i n   i   v å r a t   n y a  p l a c e !  :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D osv.

Ja, det är ett jäkla väntande. Jag är ju kingen av tålamod så detta är ju aslätt för mig.. Allvarligt. Känns som det aldrig kommer bli måndag. Det här är för bra allt.

onsdag.

Jag måste bara börja detta inlägg åt att säga att jag älskar mitt lösenord hit till bloggen. Varje gång jag skriver in det börjar jag fnittra. Av självklara anledningar kan jag ju inte skriva vad lösenordet är, men jag lovar att ni också skulle fnittra. Haha

Nog pratat om mitt lösenord. Vad gör ni? :D Jag sitter och sjunger till James Morrison och Ray LaMontagne.

Typ bevis:


Tur ni inte hör dock. Det låter inte jättevackert. Men älskar deras låtar. Några av dem har jag redan bestämt att vi ska spela på mitt och Björns framtida bröllop. Jag hoppas min fästman inte misstycker..........

Just det. Jag ville även förtydliga detta inlägg. Det var alltså så att jag tog det bokstavligt. Att han skulle dricka toavatten. Men jag förstod ju att han inte menade så. Jag bara tänkte ifall folk tänkte att "shit, hon är ju värsta surbitchen" Det var ett skämt.

Aha, merå? Jag ska snart iväg och jobba. Hoppas på en händelserik kväll. Inte för händelserik då. Men inte en långtråkig kväll. En sådan lagom kväll önskar jag mig.

Jaja, nu ska jag sjunga vidare... "..i wanna hold you in my arms...."

Sluta ryck i mig för fan.

God morgon! Redo för jobb snart här. Är så sjukt trött just nu för jag har vaknat stup i kvarten av ryckningar i armen. Alltså allvarligt. Det har håller på sedan igår.

Så. Jävla. Störande.

Precis ovanför p-staven. Ligger den mot en nerv eller nåt, måntro.

Nu ska jag sminka mig så jag blir lite representativ och slipper skrämma våra kunder. Puss och hej. (ps, kul att i och u är bredvid varandra på tangentbordet. Höll än en gång på att bli 'piss och hej')


Say no more..

Jag och hjärtat ligger i sängen och ska sova när Björn plötsligt reser sig ur sängen.

Jag: Vad ska du göra?
Björn: Gå på toa och dricka vatten.
Jag: ....


Söndagsmys med min nalle.

Antar att vi inte är ensamma om att spendera söndagskvällen med att titta på Wallander. Känns lite som tradition. Lite popcorn till det och kvällen är fulländad.

Tänkte ni satt och funderade och kliade era skalpar flintiga, vad jag gjorde just nu. Så omtänksamt av mig att uppdatera er om det då.

En sak till. Imorgon är det en vecka tills vi flyttar!! :D


Jävla skitdinosaurie!

Alltså, den här jävla dinosaurien har hållit mig vaken i flera onödiga timmar nu. Jag borde sova för ska upp om 3,5 timmar. Men sover jag?
Nej!!
Den här jävla skitdinosaurien bara sitter där och hånler åt mig.
Måste. Klara. Denna. Bana!!!!

Craziness i AppStore om någon vill försöka överträffa mig. Återkom gärna hur fasen ni klarade banan.


lillördagsjobb

cheeena!Gör ni då? Jag taggar för jobb ja. Jag har ju inte jobbat sedan i söndags så jag har haft megalång ledighet. Ska bli rätt skönt faktiskt. Även om det är suuuupersegt att jobba kväll. Men tjänar "storkovan" genom kvällsjobb, så jag antar att jag inte ska klaga. ;) Det är bara så himla ensamt. Börjar liksom prata med mig själv. Och stackars kunder. De får typ inte lämna butiken för jag bara babblar. Gäller alla kunder förutom de jobbiga. Och läskiga. Och raggiga.

En kille i helgen (obs, inte på fyllan) sa att han gillade mig, att han tyckte att jag var sexig och att jag var hans favorit. Jag sa tack men ville liksom att han skulle gå. Jättekul att han tycker det osv men jag vill inte höra. Jag vill bara höra det från Björn. Hallå, lägg märke till min förlovningsring liksom! Men man ska väl vara tacksam över att folk tycker jag kan vara sexig. Haha.. trodde jag inte kunde vara sexig längre. Jag börjar ju bli så gammal och sådär.. ;)

Det är lillördag idag vilket betyder att det kommer trilla in ett antal fulla äldre ungdomar och ett gäng medelålders tanter och farbrödrar. Tanterna är roligast eftersom de är så himla glada alltid. De har druckit mer än de själva inser och säger saker de inte förstår. Sen säger deras man att jag inte ska lyssna på dem. De har druckit för mycket vin.
Jobbigast är ungdomarna. De ska alltid..typ.. vara uppkäftiga och ifrågasätta. "Vadå, ser jag inte ut att vara 18 eller???"
Nej, det är liksom lite därför jag frågade. Och nej, jag vill inte gissa hur gammal du är. Och nej, jag tänker inte sälja till dig ändå. Och nu har jag stängt, då är det dast att lämna butiken. Skitkul skämt att du ska springa bakom kassan och ta lite cigg. Men jag har larm och larmar polisen. Så får du spendera kvällen i fyllecell istället för krogen.

Haha, ja. Så kan det vara. De växer väl upp de med. Hoppas jag. För deras egen skulle. Och för deras föräldrars skull.

Nåja.


Ser ni vad det står på min pin? Nej, det står i alla fall: " JAG LÄSER MINST 3 TIDNINGAR OM DAGEN" Pfft, årets lögn. Men måste ju bära en pin i jobbet. Jag fick välja på den med tre tidningar eller den med tio. Då kände jag att tre är väl närmast. 10 tidningar kanske jag lyckas knåpa ihop på ett år ungefär.

Nu är det dags att åka. Ska kanske borsta tänderna först. Åt lite pepparsalami förut. Så om jag vill ha några kunder att prata med ikväll så är det nog bäst jag borstar gaddarna noga. Kanske även använder munskölj.

Puss och kram!

måndag och två veckor kvar.

Tjabba tjena hallå!

Hur mår ni allihopa? Själv mår jag prima skinka. Har lite huvudvärk eller vad man kallar det, bakom höger öga bara. Men det överlever jag nog.

Idag har jag en ledig dag och den har jag hittills utnyttjat till att diska, laga mat, duscha och fixat ett par småärenden. Duktiga jag. :) Ni får gärna ta fram anteckningsblock och penna för att skriva ner allt det där, så ni aldrig glömmer bort det. ;P

Idag är det förrsten bara två(!!!!!!!!) veckor kvar tills vi flyttar!! :D Jag längtar så jag blir galen.
Vi var faktiskt i nya lägenheten i fredags och fick se hur den ser ut nu när allt är klart. Det såg himlans bra ut, om jag får säga det själv. Lite segt bara att veta att allt är klart, förutom slutstädningen. Vi vill ju bara flytta in nu, på en gång. Nästan allt är färdigpackat. Har tänkt jag ska plocka ner lite kläder som jag inte använder så ofta. Jag hinner u ändå inte använda allt på två veckor. Men nu fryser jag som fan. Det är iskallt i lägenheten av någon konstig anledning. Inte okej alls.
Så. Först ska jag tina. Sen ska jag fortsätta packa.

Känner att detta blev jordens konstigaste blogginlägg. Inte en röd tråd så långt ögat kan nå.

Men....


...lika glad för det är jag. Och lite retard ser jag ut att vara också. Och är.

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0