Bröllop mer to do:

Bröllopsplanerna går framåt. Har jag nämnt hur sjukt kul det är att planera allt detta. Skulle lätt kunna sadla om helt och hållet, byta karriär. Tänk att få planera sånt här och få betalt för det.
Nu tänker ju jag bara gifta mig en gång och då är det lika bra att gå all in för denna dag. Eller hur? ;) Börja i tid och lägga mer krut på detaljer.
Får hjälpa andra att planera sin dag sen istället. :)
 
Vår to do härnäst:
 
- Gästlista KLART!
- Boka fotograf
- Tyskland KLART!
- Systemet
- Inbjudningskort
- Ringar
 
 
 

en timme Rhodos.

Solnedgången på Rhodos igen.
 
Jag sitter och tittat igenom lite bilder från Rhodos. Björn och jag köpte ju ett fotoalbum där som vi tänkt fylla med massa minnen. Det är faktiskt roligare att ha bildena i handen än i datorn.
 

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0