SMS-inlägg

img_0037 (MMS)


snygg är jag och svimmar på jobbtoan.

snygg är jag och svimmar på jobbtoan.


Hej hej hallå bloggen! :) jag fortsätter ...

img_5249 (MMS)

Hej hej hallå bloggen! :) jag fortsätter att lysa med min frånvaro. Kanske kommer jag igång nu igen då jag fått min nya iPhone. :D Det är fortfarande lite klurigt för mig men jag börjar förstå det mesta av hur den funkar. Det som tar längst tid för mig nu är att skriva rätt. Det tar sin lilla tid. För er som inte vet hur iphonen funkar så är det touch-skärm och ett tangentbord på skärmen. Lätt att trycka på fel knapp. :P men jag kommer väl in i det snart.  Ja, annars då? Igår var jag och Linus på bio. Vi såg "grown up's". Har ni sett den? Exakt min sorts humor med fisar, sarkasm och folk som slår sig. Skrattade högt ett par gånger och det gjorde även Linus. Riktigt mysigt var det.


testing, testing.

testing, testing.


glömde säga det.

Jag har färgat håret brunt.

Först skulle jag bara göra det liiiiite mörkare, snarare mörkblont.
Det blev grått.

Sen skulle jag göra det liiiiiite mörkare, så det blev brunt.
Då blev det brunt med lite gråa slingor.

Sen skulle jag göra det liiiiiite mörkare, då blev det mörkbrunt.
Så nu är jag brunett.

Haha..  Bilder kommer senare!

lite kort om det senaste..

Hej på er!

Åh, jag önskar dygnet hade ett par timmar mer än det har. Då skulle jag hinna med allt det jag vill hinna med.

Idag är jag ledig gott folk. Hur skönt? Nog för att jag verkligen älskar jobbet men lite får man väl ändå se fram emot att få vara ledig en dag. :P Jag vaknade helt av mig själv idag, inget alarm som väckte mig med andra ord. Fast jag hade faktiskt ställt alarm ändå, just in case... så jag inte skulle sova bort hela dagen. Men vaknade pigg och redigt utvilad klockan tio. Bra! När jag vaknade såg jag mig runt i rummet och kände bara ett stort "blä!!!!", för här ser det ut som f-n och jag har egentligen ingen lust alls till att tillbringa min lediga dag tills städning men det är så det får bli. Behöver tvätta, diska, städa undan massa skräp, byta i kattlådan, dammsuga och även torka golven. Vet inte riktigt om jag hinner med allt idag.. även om jag MÅSTE hinna med allt. Snarast.
I eftermiddag/kväll kommer Michelle hit och hon ska förlänga mina ögonfransar. Riktigt spännande! Jag var hos henne igår och gjorde det i all hast. Men man lär sig av misstag och i all hast ska vi nog inte förlänga ögonfransar igen. Hehe, hoppas det går bättre idag. :)

Igår var det den sjuttonde augusti. Min och Linus 4-månadersdag. ♥ När jag kom hem från jobbet hade han tänt ljus, köpt röda rosor och en chokladask. Hur gulligt? Jag blir så himla glad i hela mig så ni anar inte. Så låg vi och pratade länge och mycket om allt möjligt tills vi båda somnade. Först Linus. Gud så han snarkar, hjärtat. Men det gör inget, jag ligger bara och ler åt det. När det blir för högt så håller jag för munnen på honom, haha. Till slut somnade även jag, på hans högra arm med hans vänstra om mig. ♥
Jag la en ansiktsmask för ett tag sen... Linus ville också prova. :P

Annars har det faktiskt inte hänt så mycket här. Jag har jobbat och sovit. Ungefär.

Jo, jag har faktiskt ordnat med en ny mobil. Den kommer hem i nästa vecka och då kommer jag nog kunna blogga lite oftare än nu. :D Så Millan, du kan få tillbaka din mobil snart! :)

Nej, nu måste jag faktiskt börja städa här så jag hinner med allt. Vi kanske hörs lite senare. Puss & kram! /Sandra

update

Hej på er!

Jisses alltså, känns lite som jag inte hinner med någonting annat just nu än att jobba och sova. Knappt sova. Faktum är att jag ska iväg och jobba snart igen.
Innan jag fick heltid så tackade jag ja till en massa helger och så har jag fått byta lite dagar för att det ska gå ihop med en liten helgvistelse till Kaggebo snart.. jag har alltså jobbat helg på helg på helg.

Men mitt jobb är ändå bäst. Faktiskt. Den första september kommer bussarna tillbaka... hoppas jag... och då tas de gamla öppettiderna tillbaka. Hoppas även alla kunder återkommer...
Då börjar treskift igen också. :)

Jag har precis duschat och måste klä på mig nu om jag ska hinna klart. Mår illa som fan, får hoppas det går över. Sorry i alla fall för urusel uppdatering och dagens sämsta text.

Jag hoppas jag kan återkomma med ny kraft och allt sånt där så inläggen blir lite roligare att läsa. :) Puss på er! ♥
Ny blomma som jag köpt för presentkort som legat i plånboken sedan jag flyttade från Göteborg.

naglar igen och mobilhjälp

Hej på allihopa! :)

Sitter hemma hos Michelle nu och väntar på att det ska bli min tur. Hon har en kund just nu nämligen. Jag var ju och fixade naglarna i fredags... och igår jobbade jag. Det tog typ femton minuter innan första nageln ploppade av. Hehe...
Nu har tre naglar ramlat av och vi ska lägga på nya och även förstärka dem. Mycket.

Kanske funkar det inte alls att ha fina naglar på mitt jobb... och då är det så. Andra gången gillt.

Anyway...

Har någon förresten något tips på ny mobil? Jag har kollat runt lite på lite olika modeller men det är verkligen en hel djungel med allt som finns. Och vad fasen är "Android"? och 4G? och ja... någon kunnig? :D IPhone 4, är det onödigt att skaffa?

pics


Bild 1. Söta Zacke.
Bild 2. Söta Michelle.
Bild 3. Söt rymdfot.
Bild 4. Söta Linus.

You got nails, I got nails.

I fredags var jag hos Michelle och fick mina naglar fixade. Riktigt intressant och lyxigt. Extra kul att det är en av ens bästa vänner som gör det också.


Sorry för mongominen.

Vänster hand: Före.
Höger hand: Under.

och: Efter.

Nu återstår att se om jag kan ha långa naglar i jobbet. Det gick bra för cheferna men jag undrar jag hur det kommer funka att plocka upp varor och allt sånt där.

Kom på att jag råkade ta springnota hos Michelle. Haha... det var ju inte riktigt meningen. (Men jag lovar att du får betalt när vi ses nästa gång, gumms!)

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0