Midsommar ❀

Tänkte visa er lite från årets midsommar.
Dagen började med att jag åkte med Madde och Andrej för att plocka blommor, så vi kunde göra fina midsommarkransar.
 
 
Vi käkade massor med go mat på filtar i Skytteparken.
 
Jag råkade eventuellt slumra till en stund.

Björn berättade något och jag lyssnade intensivt.

Madde och jag gick loss lite med kameran.På kvällen åkte vi till våran lilla stuga och grillade chamallows och drack rosé. Jag skyddade mina ben från myggorna genom att dra på mig Björns mjukisbyxor. Är helt säker på att detta kommer bli mode till nästa sommar. Mjukisbyxor, gummistövlar, sommarklänning och finkofta.

Sen gick vi in och spelade "Lika par leka bäst" tills det blev natt och alla blev trötta och det därför blev dags att sova. Det var min midsommar det.


Faluröd med blivande vita knutar.

Berättade ju ungefär två inlägg ned om att jag och Björn skulle iväg och göra något himlans roligt. Eftersom allt gick bra och sådär tänkte jag nu berätta om vad det var som skedde.
 
So, here it goes.....
...
 
...
 
...
 
...
 
*trumvirvel*
 
...
 
...
 
...
 
....
 
Vi köpte stuga!! 
 
 
En liiiiiten liten mysig men även härligt finfin sommarstuga. Eller ja, så himla liten är den inte. Men definitivt finfin! Vet ej kvadatmeter osv men det är ett sovrum, ett vardagsrum/kök, en "skafferihall" och ett litet förvaringsrum med lite garderober + tomt osv. Ca 7 km från stan. Perfekt!
Blir våran lilla oas där vi kan göra vad sjutton vi vill. Så himla pepp på den alltså.
 
(fan va pepp jag är på saker numer...tror det ordet fastnat på min hjärna)
 

Här är den i alla fall.
 
Lär hålla oss båda sysselsatta ett tag. :-)
 
 

Hellu.

Hellu!
Träsktrollet här. Ville bara önska eder alla en fröjdefull sommar.
 
 
/Hon med tre framtänder och ett väldigt symmetriskt ansikte.
 

Pepponsdag!

Hej!
 
Är astaggad just nu. Vi ska iväg och göra något riiiktigt roligt alldeles strax. Vill hoppa upp och ned och skrika "iiiiiiih", typ. 
 
Försökte förmedla det till en bild. Kanske märks mer inuti mig än utanpå, haha. Och ja. Jag har en stor jäkla finne på hakan. Trodde man skulle slippa sånt när man blivit gammal, men icke! (Måste bara säga att det t a c k  o c h  l o v (!!!!!!) är bättre nu än under tonåren, trots allt).
 
Är dessutom aspepp på min bantning. Har gått ner tolv kilo sedan starten för lite mer än fyra veckor sedan. Vill bara fortsätta och fortsätta.
OCH, som om inte det vore nog(!!!!!), så vann jag dessa sköningar på jobbet. Väldigt välkommet!
 
MEN, nu ska vi åka och göra det där jag skrev om ovan. KANSKE, om allt går vägen, kommer det ett litet blogginlägg sen om vad det är som är i görningen. ;)
 
BAJ!
 
 

stora renshelgen.

Ligger som en drottning på Björns bröstkorg. Är så sjukt trött men jag ska fan hålla mig vaken. Anledningen till att jag är trött är väl framförallt för för att jag tillbringat min helg hos pappa, där vi har R E N S A T. Som fan. Det har blivit tidiga mornar och sena kvällar. Men skönt att få det gjort. Även om vi inte är klara än, så har vi kommit en BRA bit på vägen nu. Påfrestande både fysiskt och psykiskt. Fysiskt eftersom jag hade träningsvärk (hahahaha) på söndagmorgonen när jag vaknade och påfrestande psykiskt eftersom jag vill köra i 280 och mina kära familjemedlemmar föredrog att köra i... 5. Typ. Jag vill bli färdig fort!
 
 
Tur denna kille är så fruktansvärt söt och go. Gjorde att man tog ett djuuuupt andetag, blundade och räknade till tio. Ibland tjugo. Nio.
 
När vi kom hem på söndagskvällen var jag så jäkla slut att jag somnade med turban på huvudet. Hade grym frisyr när jag vaknade av alarmet klockan 04:30. Och 40, 45, 55 osv... (snoooooooze)
 
När jag skulle ta cykeln till jobbet kunde jag inte hitta den. Då har någon idiotjävel stulit min nya cykel!!! Fan, då tröt mitt tålamod.
Slutade i alla fall med att Björn körde mig. (tack för det alskling) Fick sen sms av Björn där han konstaterar att även hans NYA cykel är borta. Alltså, blir så trött!! Vi köpte cyklarna för mindre än en månad sen liksom.
R.I.P min fina lättrullade cykel. Och ni i Örebro med omnejd får mer än gärna hålla ögonen öppna.
 
 
Tjarå.

MacBook Air

Halloj!
 
Tillbaka med nya krafter nu då?
Köpte en ny dator idag. Fick ju liiiite panik över min andra dator som knappt ville fungera. Eller ja, den fungerade ju. Men knapparna "b", "v", "ä" och mellanslag funkade inte, vilket gjorde att jag ville frustationskasta datorn i golvet varje gång jag försökte skriva något. 
 
Är så sjukt taggad på min nya bebis. Datorn alltså. Det är en MacBook Air, vilket i stort sett allt är nytt på om man som jag är van vid Windows. Har blivit några suckar och felklickningar. Men jag lär mig!
 
Har hittat webcameran. Har gått på en diet ett tag och jag tror bannemej man ser lite resultat: 
 
 
:D 
 
Nä, nu ska jag slita lite mer hår. Måste. lära. mig. IOS X. Någon med något bra tips?
 

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0