Onsdag

God morgon! 
 
Dags för jobb igen. Veckorna går ganska snabbt ändå. Och dagarna med. Hinner inte med allt jag vill hinna med.
Igår hade jag en sån himla jobbig dag på jobbet. Vet inte varför, men det var som att hela årets kvot med "bråkiga/jobbiga" kunder kom in igår under en timme. Ni vet dom som kommer in och redan är inställda på att ställa till med en scen. Ska inte gå in på vad som hände. Men kan säga att det var en pers och jag fick ta ett gäng djup andetag och bita mig i kinden. Nåja, tur de flesta kunder ger mig så mycket energi så det både räcker och blir över.
 
Nu ska jag kamma hårstrået.
Puss!
 

Rhodoskväll

Fortsätter på min lilla bildserie från Rhodos. Här är vår första kväll med våra vänner som redan befann sig på Rhodos när vi kom.
På promenad mot någon restaurang att äta på.
 

Björn beställde en öl. Ingen liten rackare han fick.
 
Andra sidan är ni klara?
Jajjamensan fattas bara! ;)
Sen blev vi serverade drinkar av självaste Charlie Sheen. Okej, kanske inte var han. Men det var minst en avlägsen kusin.
Jag med en greklandsflagga bakom örat.
Det var som att stiga in i en vindtunnel när man gick ut från baren. Som det blåste alltså.
Jätteblek.nu
Vi körde klabbleken. Alla var väldigt koncentrerade.
Efter det var kvällen slut.
 
 
 
 
 
 

Fredag

God förmiddag!
 
Så här skulle jag se ut om jag kom från Jupiter.
Så ni vet liksom.
 
Har precis kommit hem från ett frukostmöte med jobbet. Älskar våra möten. Vi kommer alltid fram till så himla mycket bra. Spännande saker som händer som vanligt. Roligast framöver är att vi ska få ombyggt. Är aspepp på det!
 
I kväll ska jag jobba med. Älskar mitt jobb i vanliga fall, men just fredagskvällar är väl det pass jag ogillar mest. Ni ska bara veta attityden på vissa ungdomar. Mentalt springer man gärna iväg och hämtar en gummiklubba och ja, ni kanske kan lista ut vad man vill göra med den. Hehe.. men som tur är är i alla fall 97,5 procent av ungdomarna roliga och trevliga.
 
Instagrambild. Björn kom hem med blommor. <3
 

Rhodos del 2. Elli beach

Vår första heldag på Rhodos spenderades på Elli beach där vi hyrde varsin solstol.
 
 
Björn tog sig ett dopp i havet. (Det gjorde jag med men det finns det inga bildbevis på denna dag)
 
Och sen såg han på mig med exakt den blicken som han såg på mig på Malta. Och om jag inte hade smält innan så hade jag defintivt smält nu. Sen var det ju ganska varmt också... hehe
 
Jag solbadade.
 

Stenstranden och hopptornet långt där borta.
Björn tog sig en semesteröl.
Och så kom C-J och Ahl förbi och gjorde oss sällskap.
 
En himla bra start på en himla bra semestervecka.
 
 (ps: detta inlägg är tidsinställt eftersom jag befinner mig på jobbet nu)

Bröllop to do:

Det är en hel del som ska bestämmas och ordnas inför ett bröllop. Hade inte en aning om att det är så pass mycket. Eller visst förstod jag att det var mycket, men som sagt, att det var såååå mycket. Som tur är så är det roligt att planera och det är ju för en bra sak. Det kommer bli en så så så så bra dag!
 
Det som ligger på vår to do-list framöver. Vissa saker har vi redan lyckats pricka av.
 
 • Bestämma datum
  -Klart! Det blir nästa sommar någon gång.
 • Boka vigsellokal
  -Klart!
 • Boka festlokal
  -Klart! Vi är så himla nöjda med denna lokal som det verkar.
 • Boka catering
  -Klart! Nöjda med detta med. Meny osv ska vi gå igenom efter nyår.
 • Gör en budget
  -Typ klart. Denna har vi gått igenom flera gånger.. men en preliminär budget har vi i alla fall lyckats få ihop.
 • Bestämma bröllopets stil och klädsel
  -Klarre! Färgtemat har vi bestämt varsin färg och sen en färg till som passar båda dom färgerna. Mer får ni veta senare.
 • Gästlista
  -Detta var typ det första vi gjorde, hehe. Denna är klar i stora drag. Några namn hit och dit som inte är helt säkra bara.
 • Boka fotograf
  -Letar som en tok! Vet ni någon grym fotograf som vill vara med hela dagen och fota?
 • Boka filmare
  -Detta hade vi inte tänkt först, men sen råkar Björns kompis vara grym på just detta.
 • Utse toastmaster/toastmadame
  -Klart!
 • Utse brudtärna/or
  -Jajjemän!
  Något sånt här kanske?
 • Best-man/s
  -Detta har såklart Björn fått bestämma helt själv. Men det är också klart!
 • Ringbärare/Flower girl/boy
  -Klart!
 • Börja leta efter ringar
  -Detta har vi börjat kolla efter. Det är intressant hur "dryga" en del juvelerare är. Vi kom t ex in på ett ställe med en bild och frågade om de hade något liknande. Tjejen i kassan sa att de inte hade det men kunde ringa till juveleraren och fråga om hen kunde göra en sådan. Svaret var att: "NEJ! Det går inte." Konstigt att det finns bild på den och jag såg en sån i en annan affär.
  Likadant när vi frågade om en ring gick att få i vitt guld istället för rött guld. Svaret var även då: NEJ!
  De vill kanske inte ha några kunder?
Nåja. En del har vi i alla fall hunnit pricka av från listan. Vi har ju ett bra tag på oss men det är bättre att vara ute i god tid så man slipper stressa sedan.
 
Nu när jag delat med mig av så mycket kan ni väl i alla fall bara skicka en kommentar om ni vill veta mer eller om jag ska sluta skriva om bröllopet. Ni kanske inte vill veta? :o ;)
 

Rhodos del 1.

Här kommer lite bilder på ett par blekfisar. Första dagen på Rhodos.
 
Vi tog en promenad för att utforska ön lite. Detta är Elli beach. Sanslöst vackert hav alltså, det där Medelhavet.
 
Och där blickade vi ut och tänkte nog något i stil med att: "Ja, här klarar vi nog av att leva i en vecka."
Får ont i ögonen av denna bild. Kan man vara så blek utan att vara genomskinlig?
 
Vi tog en promenad ner till hamnen också. Någonstans där emellan bodde vi. Mellan hamnen och Elli beach.
 
to be continued.
 

tillbaka till verkligheten och stora planer på g.

Igår var min sista semesterdag. Skrev ju sist att jag var så stressad över att jag inte hunnit ta det lugnt än. Ironin i det.
 
Vädret fortsatte ju vara pissdåligt så jag har ännu inte hunnit bada i någon sjö. Jag fick ju i alla fall bada i medelhavet ett gäng gånger. Det är väl bättre än inget antar jag. Men tagit det lugnt har jag hunnit med. Så är faktiskt ganska så taggad på jobb nu.
Känns faktiskt rätt skönt att komma tillbaka till alla rutiner.
Och så ska jag köra igång med en tvåveckorsperiod med dieten igen. För den som är intresserad kan jag säga att jag ligger kvar på samma vikt som när semestern började. Det kan jag säga är himla bra gjort av mig med tanke på att jag varje dag tänkt: "äh, det är semester" hehe.
 

För någon dag sedan var vi i alla fall på stan och tittade på såna här fina ting. Nu är det mindre än ett år kvar och jag tror denna blogg framöver kommer handla rätt mycket om... na na na na na.. bröllop.
 
Vi ska alltså gifta oss nästa sommar!
 
Jag ska väl försöka hålla mycket hemligt till den stora dagen men det är så HIMLA KUL att planera allt detta och vill såklart dela med mig av en del. Hoppas ni vill följa med. ♡
 
 
 

Barnvakt

Vi fick låna Björns systerdotter i måndags kväll ett par timmar. Imorgon får vi låna henne heeela dagen lång. Ska bli så himla mysigt.
I måndags var vi i lekparken och S fick gunga, kräva och klättra precis så mycket som hon ville. Roligast var ändå att kasta dockan Molly upp- och nedför rutschkanan. Jisses som hon skrattade! :D Hoppas på fint väder imorgon så vi kan hålla oss utomhus.
 

Semester

hej mina små gullungar! putinuttinutt!
 
Näerå.
Ba skoja.
 
Här pågår semester och det innebär mental vila och att bara njuta av vardagen och...ickevardagen. Att vi gör sånt som man inte kan göra annars. Som att vara vakna hela nätterna och elda tunna, dricka vin klockan 11 en tisdag till exempel.
 
Vi har hängt i våran lilla stuga en hel del. Det finns ju en del att göra på den om man säger så. Just nu känns väl allt lite överväldigande men en massa saker som både MÅSTE och "måste" bli gjorda innan sommarens slut. Det gäller att prioritera.
Samtidigt blir jag så stressad över att min semester snart är slut. Och då går det ju inte att njuta av semestern som är. Snacka om moment 22.
Vi har till exempel inte ens hunnit bada i en sjö i år. Katastrof!
 
(Ja, jag har en jättefinne mitt på näsan. Och ja, den gör sååååå ont.)
 
 
Ikväll är vi i alla fall hemma och har spenderat exakt hela den (kvällen) i soffan. Beställde hem mat också, för det var vi definitivt värda! Kinamat - ooooomnomnom *dregelsmiley*
 
Tänkte påbörja ett inlägg från Rhodos. Håll ut.

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0