bild


Hello from Thailand.

Jag loggade in for att prata med mamma eller Oscar.. men ingen var inne... Hm... Jaja, vi ses nar jag kommer hem.

Koh Samui

Hello Sverige!
Da var man i Thailand. Mysigt och trevligt.
Varmt och fuktigt. :)

Hittills har vi inte haft sadar jattebra vader kan jag erkanna. Det regnade nar vi vaknade och fram tills lunch ungefar... men sen har det varit uppehall men muligt. Men valdigt varmt anda.

:P Jag hoppas ni forstar vad som skrivs utan de tre sista svenska bokstaverna. :)

Resan i ovrigt gick bra. Flyresan gick fort.. for vi satt mest och halvsov och kollade pa film. De visade massa bra. Mamma Mia, Kung fu panda, ett oga rott, Indiana Jones, What happens in Wegas.. och nagra till.. minns inte vad de hette.

Idag tog vi en taxi in till Chaweng beach och tittade. Gud vad mycket kul det finns! Tank om man fick ta med sig 20 kilo mer packning.. :D Det skulle vara bra.
Har redan kopt mig ett par byxor och ett linne till min syster. Och mer blir det! Det finns inte sa mkt leksaker har sa mamma, du far garna skriva vad Kim och William vill ha. (I ett sms) Det finns det mesta.

Vi tog oss ett bad idag med i havet. Det var varmt dar i med men anda valdigt svalkande och skont. Det ar sa fuktigt i luften att huden klibbar.. haha!

Jag hoppar valdigt mkt mellan vad som hant.. men det far ni sta ut med.

Flyget vi akte med var ratt stort. Toaletterna var en trappa ner. En av flygvardarna talade om lite "onodig" fakta till oss. Bland annat att det gar at lika mykcet bransle for flyget ner som det skulle ta for var och en av oss att aka moped ner. Han sa att skillnaden var att det gar betydligt snabbare med flyget. Och det var ju sant. :P
Vi kom fram till Phuket och dar blev det att vanta pa varat transferflyg till Koh Samui. Det var det minsta flyg jag nagonsin flygit. Jag var livradd! Haha.. Tva bredvid varann och kanske tjugo pa langden..
Sen kom vi till hotellet och da uppstar problem. De hade inte kvar varan blokning av hotellet. Men det loste sig sa nu har vi ett rum. :)

Oj, det blir valdigt mkt text marker jag...Lite till...

Pa kvallen at vi mat pa hotellet. Precis bredvid havet och poolen. Superstarkt var det! Men gott.. Och sa bestallde vi in tva Pina Colada. Muuums. De var sa sott gjorda! I en kokosnot. Ni ska fa se kort sen nar jag ar hemma.

Okej, nu blir det att ga till hotellrummet och sa ska vi spela lite kort eller nat. Ska spara pa mitt internet jag har betalt for.

Vi ar ju alltsa sex timmar fore er i Sverige. Sa har ar det kvall. Just nu ar klockan 9:22 PM
Imorn ska vi upp tidigt och aka ivag och se oss omkring. Puss och Kram fran ett varmt Thailand! ♥

Nu drar vi!

Jag kunde inte hålla mig från bloggen.. :P Tänkte bara skriva hejdå till er och så.. Jag hinner inte skriva så mycket mer för vi ska gå ner och vänta på svärmor som kör oss till flyget.

Så vi hörs och ses! Saknar dig redan Oscar! Puss & kram! ♥

tar bort lösenordsskyddet.

Btw, jag tar bort lösen nu... som ni kanske förstår på rubriken. :)

Det var mycket roligare när vem som helst kunde komma in och läsa.. :)
Följ mig gärna i Thailand. Kommer försöka uppdatera så mkt som möjligt.

:)

Jag är glad. :) Jag kan inte sluta le.

Dagen började med pussa-så-mycket-du-kan-leken. :) Nu är vi uppe båda två och ska snart ta ett ryck och städa litegrann. Men bara lite... det finns en del att göra här, som vanligt. Jag måste packa om min väska eftersom katterna tyckt den varit kul att leka i. :P

Nu har båda katterna damp och springer runt och... ja, jag vet inte vad dom gör... men springer runt gör dom. Upp och ner! :) Kommer sakna dom så himla mycket!

När vi städat ska jag duscha. Och sen blir det att vänta på Sofia som kommer lite innan fem hit.

Men nu ska vi ta tag i städningen. Ses sen! Puss!

God jul!

Idag är det jul!

Vaknade innan klockan idag.. haha.. låg kvar och spelade lite spel på mobilen. (Är sjukt beroende av det!) Sen gick jag upp och slog in våra julklappar. Hela tre stycken! Det blev så få eftersom vi sagt att vi bara ska köpa till de små.. och dom är ju bara två.
Nu tänker ni att det är ju tre paket och två barn.. men det är två mindre till ett barn och ett stort till ett barn. :)

Jag sitter och dricker en kopp choklad. Gott är det! Jag har klätt mig lite juligt... kanske byter jag om för den kjolen jag satt på mig känns lite överdriven. :P
Tror jag ska sätta mig och kolla på Ronja Rövardotter nu som går på 4:an. Och så sminka mig lite samtidigt. Jo, så blir det nog.

Klockan ett kommer P-O och hämtar oss så då ska vi vara klara. Men det är ju långt kvar så det blir inga problem. :P Ses och hörs! Puss och kram!

Och god jul!


Mitt i packningen.

Herre Jesus.
Jag är så nervös! Haha.

Om jag bet på naglarna så skulle jag göra det nu. Om jag bet på naglarna så skulle jag inte ha några naglar kvar.. men nu gör inte jag det..
Jag pillar mig i håret i stället.

Nej, jag är ett vrak. Haha.. Ni får ursäkta min enformighet i inläggen... men jag tänker verkligen inte på mycket annat än resan nu. Så ni får helt enkelt stå ut! ;D

Ska packa klart nu.. så mycket som möjligt i alla fall. Puss och kram!


Dan före dopparedan.

Visst är det det idag? :P Det heter så menar jag.. Haha.. det är alltså dagen före jul.

Alltid när man varit yngre har man varit supernervös inför morgondagen. Jag minns att jag knappt kunde sova och låg spänd i sängen. Jag låg och lyssnade med varena hörselcell som finns och tvingade mig själv att vara vaken så länge som möjligt bara för att jag kanske skulle få en skymt av tomten då.
Vi hade aldrig någon sån brasa.. men jag tänkte att han kanske tar vägen genom min balkong... eftersom det vore smidigast om han landade på taket. (Hos pappa)
Men jag somnade alltid.

När försvann den känslan? Jag vill ha tillbaka den! Det var så himla mysigt och man var så himla glad hela tiden!
Det blir lite konstigt i år med eftersom det blir första gången någonsin som jag inte firar julafton med pappa eller mamma. Nu blir det med Oscars familj, men det får ju gå det med. :)

Det blir nog mysigt ändå, det tror jag absolut.
Men, helt ärligt så vill jag bara att det ska bli juldagen nu. Och kväll... för då åker vi. Har extremt svårt att tänka på annat just nu faktiskt.. haha.. :P

Men nu ska jag faktiskt packa på riktigt.. Börja med det jag sa jag skulle börja med för någon dag sen. :)
 Puss och kram!

Jeff Dunham: Spark of insanity

 I kväll går alltså detta program på femman. Det ska jag definitivt se!
Så här skriver tv.nu om programmet: Amerikansk underhållning från 2007. Buktalaren och komikern Jeff Dunham uppträder med sin väska full av personligheter. Han startar med vanlig ståupkomedi och fortsätter sen sin föreställning med sina fem buktalardockor Walter, Achmed, Melvin, Peanut och Jose Jalapeno. Regi: Michael Simon.
Klockan 22:00 så är det alltså tv:n som gäller! :D

tråkigt.

Först hade jag typ fjorton-femton unika läsare i snitt per dag.
Sen skrev jag ett inlägg som hette: "Fortsätta läsa?" Och då vips så hade jag fyrtio i flera dagar..
Sen lösenordsskyddade jag bloggen och nu har jag fem läsare om dagen i snitt.

Haha, ja... vad ska man säga? "Heeejdaaaa" som O skulle sagt. ;P

maten i ugnen

Nu har vi varit på en liten promenad ner till affären där vi handlade... Det var mycket folk nere på Netto! Nästan som att alla pensionärer i hela Ale fått för sig att åka ner dit just idag. Haha... ;P

Vi hade lite svårt att komma överens om vad vi skulle äta. Jag var sugen på nåt lite mer romantiskt.. nåt som tar lite tid.. medans O var sugen på pommes. :P Men det äter ju vi hur ofta som helst.. så jag lyckades övertyga honom om att fläskfilé med potatisgratäng skulle vara mycket godare.. Men det var knappt.. Hemskt va? Hahaha

Så O skalade och jag delade potatisen för hand eftersom vi inte har någon apparat som kan hjälpa oss. Och fläskfilén står i ugnen under gratängen. Det luktar himla gott här hemma kan jag lova!

(foto lånat från recept.nu och är taget av Fredrik Sandin Carlsson)

Inget vettigt...

Internetdosan får jag inte glömma!!

Påminnelse till mig själv...

Jag får se vad denna dag har att bjuda på... Vi vaknade för några timmar sen.. Vi ska i alla fall ner och handla lite och sen ska vi gå på en liten promenad. Eller, jag hoppas på en lång! :)

Jag ska plocka upp min packning som jag hade med till mamma och pappa. Det har jag inte gjort än... fy skäms på mig.. :P Men det känns så onödigt för jag ska ju packa snart ändå. ^^

Jaja, inget vettigt har jag att skriva. Så ska väl fixa mig så man blir folkvänlig.. lite makeup. :) Ses och hörs!


Jag längtar ihjäl mig!

Tror jag ska få spader.
Klättrar snart på väggarna... jag kan inte koncentrera mig på någonting annat  just nu än Thailand. Inte ens julen som är om några dagar.. ehm, tre.
Jag har suttit och gjort en lista på allt jag ska ha med nu i alla fall.. :P


Paint is the shit! ;P

jag tror inte jag har glömt nåt.. Fia har biljetten i alla fall.

Jag funderar allvarligt på att börja packa... I alla fall en del av sakerna... sånt som jag inte behöver här hemma, som till exempel solskydd och cyklop.

Fan, jag undrar var jag lagt mitt fina cyklop... Ner och rota i källaren!!!
Och kanske ska fixa musik in på mp3n och mobilen.. Ja, det finns ju lite att göra.. :)
Ses och hörs!! /Sandra on the wall.



söt unge



Crying game. Så himla söt, jag garvar varje gång jag ser den! :D

Helgen... = tidig jul.

19 december
I fredags så var det sista dagen för mig på jobbet på vääääldigt länge. Slutade lite tidigare och skyndade mig hem. Ringde O och frågade om han hade städat som han lovade. Eftersom han var ledig i fredags...
Men det hade han ju inte gjort. Jag rinde till och med och väckte honom då! Halv fyra!!! Hur som helst... Jag kom hem och vi städade tillsammans och sen åkte vi hem till mamma. Min lillebror Christian var snäll och kom och hämtade oss med bil! Vi tänkte ju åka tåg men det var ju bara att drömma om när man ska försöka boka några dagar innan jul i sista minuten.. haha
Vi kom i alla fall till mamma och hon höll på för fullt med att laga julmat. Massa gott hade hon lagat!
Så vi åt och åt och åt. och sen var det lilla julafton.
Tomten Kim kom och delade ut lite julklappar till alla. :) Kim blev aningen besviken när han insåg att jag och O inte köpt något än och att han alltså blev utan julklapp från oss.
Fick så dåligt samvete.. men jag har ju sagt att jag ska köpa mitt senare.. Han får sitt nästa gång vi ses!


Kim har ett såt under näsan så det ser ut som han blöder näsblod konstant.      


Jennie.



Oscar hade varit snäll. :)             

Kim aka. Tomten läser upp vem som ska få nästa paket. :) Och så sitter Johan där med.


Min kamera börjar bli konstig.. jag tog flera kort! Men de går inte att få upp.. väldigt tråkigt faktiskt. :(
Ja. Det var fredagen.

20 december
På lördagen åkte vi till Mias grav för hon fyllde år då. Eller skulle fyllt år. Helt tolv år! Vi åkte dit för att tända ett ljus men där lös redan ett ljus. Så vi tände ett till.
Det var längesen jag var där så det var skönt att få komma dit faktiskt. Nog för att det aldrig är speciellt kul.. men ni förstår nog.
Efter det åkte vi hem till min pappa. Jag, Oscar, Christian och Johan. Pappa bjöd på tacos. :) Och så kollade vi på Harry Potter.. xD Haha.. ingen favorit direkt.
Vi sov över där och sen åkte vi hem tidigt idag för att O skulle iväg och spela cup.
Annars hade jag gärna stannat kvar där uppe och spenderat lite mer tid med familjen.

Men men..
Det var min helg.
Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra.. funderar på att skriva en packlista till Thailand.. Jo, det blir nog att göra det nu.

Ursäkta för all text.. det blev kanske rätt mkt. :P Men lite bilder gör det lite enklare att läsa, tycker iaf jag.
Vi hörs och ses senare! Puss!

Lösenordsskyddat.

Ja, då ska jag väl prova på detta med.. :)

Mina extremt många läsare kommer sjunka aningen... till det antal som jag gett ut lösenord till. Jag får ju nästan hoppas att det ploppar upp några eftersläntare...

Jag är så sjukt trött känner jag. Vill egentligen bara lägga mig och sova sten. Men sen jag kom hem har jag haft massa saker jag varit tvungen att göra..

Först jobbade jag ju kvällen vilket betyder att jag kom hem sent..
Sen handlade jag eftersom det var mer eko där inne i kylen än det är i Hallsberg en fredagkväll.
Sen var jag tvungen att springa ner till tvättstugan och hjälpa min sambo med tvätten.
Sen bytte jag kattsand i lådan...
Sen sprang jag ner och skulle hämta tvätten... och klockan var över åtta. (Då vi inte får tvätta mer)
Men den var inte torr.. och de hade inte stängt av maskinerna så jag beslöt mig för att låta kläderna hänga kvar.
Sen åt jag mat som Oscar lagade... stekte (pyttipanna)
Sen sprang jag ner i för att hämta tvätten. Nu hade de stängt av allt... och hälften var torrt.. suck!

Så det som väntar nu är att jag måste hänga upp de fuktiga kläderna så de inte möglar.. man kan ju tyvärr inte bara skita i det. :/ Hur gärna jag än vill just nu.

ja, så det är väl det jag ska göra... + borsta tänderna och duscha och sen soooova!

Förresten.. idag är den en vecka kvar till julafton! :) Men jag och O smygstartar redan nu i helgen då vi åker upp till min släkt. <3

Titanic - :P

Come Josephine...



Hittade videon! :D Jag får gåshud när han sjunger... så romantiskt. ;P

så onödigt

Allt som hänt. Det är en jävla skitsak egentligen... så himla onödigt. Jag tänker inte krypa tillbaka... Jag trodde bara du var min vän.
Skit samma. Mitt liv är ju så jälva tråkigt så du ska verkligen inte behöva delta i det.

Jag orkar inte.

______

Elva-timmarspass idag
Samma sak imorn. Sjukt trött är jag när jag kommer hem! Imorn ska jag dessutom försöka hinna tvätta när jag kommer hem! Och sortera tvätten innan jobbet... Nu blir det för sent.. eller om jag ska ta och göra det kanske... får se.
Är inte ett dugg trött bara.. eller, jag är egentligen skittrött.. går på överskottsenergi tror jag.

Mhm, såg Titanic nyss... blir alltid gråtfärdig när jag ser den. Alltid när jag i slutet ser den där mamman ligga i vattnet med sitt spädbarn. Då tjuter jag alltid.
Och när hon ligger och sjunger samma sång som Jack sjöng i hennes öra när de stod i fören. Försöker hitta på youtube men hittar inte... vet inte vad den låten heter men hittar den gärna! Någon som vet vilken jag menar?

Nä, ska faktiskt ta och knyta mig nu. Kanske slänga in alla kläder till hallen..
Puss och kram!

ps: Senare idag blir bloggen lösenordsskyddad....

Fortsätta läsa?

Jag har inte speciellt många läsare.. och det gör inte mig ett skit. Jag skriver för mig själv, för att jag själv behöver skriva av mig på nåt sätt.
Idag blev jag väldigt ledsen över en sak.
Så nu har jag bestämt mig för att göra min blogg lösenordsskyddad. Så från och med... hm, vet inte från och med vilken dag än... visar sig.
Men från och med då så ska ingen behöva komma in på min blogg och tvinga sig själv att läsa något som den personen uppenbarligen inte vill läsa ändå.

Jag skriver för mig själv.

Så, vill du fortsätta läsa min blogg så får du skriva det till mig så får du lösenordet.

Okej, på onsdag. Då sätter jag in lösenord. Okej?

Haha, kommer få noll svar på detta inlägg.

På väg hem.

Jaha, då var man hemma i Sverige igen.. Fan vad jag ska lägga mig och sova när jag kommer hem. Ge Oscar en stor kram och puss och sen sova. Marken gungar fortfarande. Haha! Det har varit ganska höga vågor stundvis.. Såg roligt ut när man gick. Svårt att gå rakt.. Och då berodde det inte ens på alkoholen, helt. Jaja, ska ta och lyssna på musik och blunda lite. Försöka nå Oscar. Puss hej!

På bussen.

Jag kom ju på att jag ju kan blogga från mobilen. Det hade jag glömt. Tur att man har lite tidsfördriv! Har suttit här på bussen i två timmar nu och det är fortfarande sex timmar kvar lite drygt. Blä! Det sitter ett gäng finska killar bredvid mig och spelar finsk musik och sen sjunger dom till! Jag kan knappt hålla mig för skratt alltså! Haha.. Jaja, vet inte vad jag ska hitta på faktiskt.. Får sova en stund till kanske. Puss hej!

Klar?

Det känns som jag glömt att packa nåt.. men kan inte komma på vad! Jobbig känsla kan jag lova.. De flesta vet nog kanske vilken jag menar. Känsla alltså...

Jag tror jag tar och gör O sällskap i sängen nu i alla fall... Så ställer jag klockan tidigt så jag får tid att komma på om jag glömt nåt. Slipper stressa...
Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag snooza tills sista minuten.. och sen blir det stress.
Men jag ska försöka att komma upp i tid.. och kanske till och med käka en ordentlig frukost, sittande....

yeeey! Buss i åtta timmar imorn och sen blir det bååååt!



Hah! Nu kom jag på vad jag glömt!!!!! Alkoholen!!!!! Får absolut inte glömma den... (några cider innan färgan)

Packa!!

Herregud! Jag har inte gjort nånting än! Bara drar ut på det hela tiden! Inte bra, inta bra...

Måste verkligen packa. Nej Linda, jag ska inte glömma passet. Haha, har fått fyra pånnelser om det idag.

Måste kolla upp vilken buss jag måste ta imorn bitti för att vara säker på att jag hinner med transferbussen.

Måste duscha.

Ja, det är väl det. Ska ta och sätta igång. Ska bara läsa lite bloggar först.. haha..

haha, ska bara.. :P Vi hörs på söndag eller måndag! Eller kanske, i kväll/natt. Puss och kram! ♥

Dumt gjort Sandra.

För x antal år sen fick jag fnatt och gjorde två hål i mina öron, själv.
Det gjorde inte ont.

Idag fick jag fnatt igen och fick för mig att trycka igenom ett av hålen igen. (Som hade växt igen, halvt)
Det var dumt gjort.
Tror mitt hjärta förflyttat sig tillfälligt till min stackars öronsnibb. Och stiger temperaturen i öronsnibben två grader till är jag rädd att den tar eld. (Skämt åsido.. vilket jag tror ni fattar...)
Bestämde mig i alla fall för att inte prova med det sista hålet med....

Good luck sleeping tonight.

Btw, imorn är det torsdag. Och då är det bara en dag kvar tills Tallin
Och bara två veckor kvar till Thailand. Alltså en rätt speciell dag.



(Jag hittade ingen bild på ett öra.. så det blev ett öga istället. Men vad är ett g istället för ett r? :P)

Det rullar på...

Ja här händer det inte mycket.
Jag jobbar, sover, jobbar, sover, jobbar och sover. Ungefär.

Det bara rullar på. Tänker knappt... Vilket inte är så bra. För när man inte tänker klart så händer lätt missar.
Det kom en man som sa att han hade tid.. nån tid.
Och jag tog emot. För han hade en tid.
Sen kommer han en stund senare och undrar varför det dröjer så för doktorn att komma.
Då kollar jag igen och märker att denna man inte har tid förens om tio dagar!

I bokningen stod det alltså:
2008-12-19
men om han skulle haft tid idag skulle det stått:
2008-12-09


Förlåt! (Om denna man mot all förmodan i världen skulle läsa detta) Samtidigt kan jag tycka att man själv har lite ansvar att hålla reda på sånt... eller?

_________________________

Jag ringde till Sahlgrenska idag med. Och ska dit imorn! Klockan elva. (påminnelse till mig själv)

_________________________

Nej, ska ta mig en dusch nu faktiskt. Ses och hörs! ♥

Lista

I brist på annat.

1. Är du nöjd med ditt namn eller önskar du dig ett annat?
-
 Jo, jag är nog nöjd. Det är ganska vanligt bara...
2. Saknar du något i ditt liv?
-
En bil! Och ett riktigt jobb så jag slipper oroa mig för framtiden.
3. Sommar eller vinter?
-
Sommar!
4. Vad var det första du la märke till hos din partner , som du föll för?
-
Hans humor... och leende.
5. Vilken är den bästa julklapp du fått?
-
Jadu.. Vet inte riktigt faktiskt.
6. Påverkas du av media, och alla sk ideal?
Yes, I do.
7. Vart i världen skulle du helst vilja leva?
-
Hm, om Thailand är nåt att ha vet jag snart.. men annars Barcelona. (Haha, Katarina som jag snodde listan av hade också skrivit Barca... men det är inte därför jag också skrev det. :P)
8. Finns det något du ångrar att du gjort?
-
Ja.
9. Hur många barn vill du ha?
-
Hehe, jag vet inte. :)
10. Har du återkommande drömmar?
-
Ja, en som jag haft mååånga år.. asläskig är den!
11. Om du fick äta en maträtt resten av detta år, vad skulle du välja då?
-
Hm, jag har inte en aning. Lasagne om det inte var så förbannat onyttigt. :P
12. Märkes kläder eller inte?
-
Inte. Jag bryr mig inte vad det är för märke på kläderna...
13. Vart ska du/ni fira jul?
- I år blir det först hos min mamma och sen hos pappa (eller tvärtom) och sen julafton hos Oscars mamma med familj.
14. Har du ett Nyårs löfte?
-
Nej.
15. Vad har du för planer för dagen?
-
Dagen är snart slut.. så ska sova snart. Jobba imorn.

Haha, givande quiz va? ;P

Helgen

En lugn helg.. känns som jag skriver det alltför ofta...
Men det är sant. Det blev en lugn helg.

Jag hade massa planerat i tanken men tyvärr var inte O lika inne på samma spår som jag.

Ja, nej... Jag laddar inför nästa helg helt enkelt. Sjukt laddad är jag! Hihi.. ska bli grymt kul!

Sen är det ca 2,5 vecka kvar tills vi drar till Thailand. Wohooo! Det är det enda som drar mig framåt just nu.

Tallin &
Thailand.


Imorn ska jag jobba. Känns som en mindre evighet sen sist.. vilket det också är. Jag hoppas på en lugn dag med trevliga patienter.
Skönt att jag bara jobbar fyra dagar ändå. Är ledig fredag. :D (Åker då...) Imorn jobbar jag kväll.. och det betyder sovmorgon. Så en rätt bra början ändå.. Kommer nog ha svårt att komma upp ändå.. :P

Jag har fortfarande ont i magen.. och drömmer fortfarande helt weirda drömmar. Men allt löser sig.. På nåt sätt, till slut.

Jag har inte så mycket vettigt att skriva känner jag. Mest ytligt.
Så ska väl borsta håret.. och sen fortsätta att göra.. ingenting. Kanske sova? :) ses och hörs! ♥


Julpyssel

Som jag skrev innan så har jag julpyntat lite nu.. Enligt Oscar rätt mycket... :)


Vardagsrumsbordet.


Klicka för större bild. Visar pysslet jag gjorde i ljusstakarna jag köpte på Michelles ljusparty. Skitkul! Jag älskar verkligen sånt här pyssel! :) Synd bara att ljusen är rosa... har ingen annan färg på dom.. :/


Och lilla Figaro myser bland kuddarna mamma gjort.
Byron vet jag inte var han håller hus.. det har nog varit lite för mycket ståhej för honom nu tror jag. Så han håller sig undan.

Huslig

Jag kan! Ibland får jag såna infall... haha

Jag pratar om att vara extremt huslig. Jag har sedan jag vaknade hunnit städa hela lägenheten förutom sovrummet där O fortfarande ligger och sover....!
Jag har dammsugit.
Bytt gardiner. (Äger inga julgardiner.. men det blev ändå lite juligt på ett annorlunda sätt.)
Torkat golven.
Lagat lasagne.
Bytt alla dukar till juldukar. (Plus dammat överallt)
Julpyntat.

Ja, det är väl det...

Jag är inte riktigt klar än.. Ska låta golven torka innan jag går på dom bara.

Duscha ska jag göra sen och i samma veva gör jag rent i badrummet.. eller, innan duschen.

Nu är jag hungrig så ska väcka O och sen ska vi äta mat. :D Ses sen! ♥

Vad är fel?

När jag trycker in http://sanondra.blogg.se så kommer bara mitt senaste inlägg upp... Jag fattar ingenting.

Alltså bara det. Inte sidtexten heller.. Ser det konstigt ut för er med? Ser ni ens vad jag skriver? haha..

Transformers och Chaithé!

 Oscar sitter som ett litet barn framför dvd:n nu. :) Han kollar på hans största kärlek (innerst inne) Optimus Prime. (Som är själva huvudpersonen bland transformerserna. (Tror jag uppfann ett nytt ord där...))

"I'am Optimus Prime...." hör jag från tv:n.. Jag tittar bakåt mot Oscar och han svarar genom att "scora" med armen.. vet inte vad det heter... men när man..äh, skitsamma.

Jag köpte chaithé idag när jag var inne i stan. Har redan tagit mig en kopp. Såååå gott är det! Dumma Michelle som introducerade mig för det!!
Ska nog ta en kopp till sen... skumma mjölk också. :)
De delade ut små lappar "50% på valfri vara" på Hemtex som gällde bara idag. Jag ångrar såå att jag inte köpte något! Fanns massa fint men jag var för snål och köpte inget. Men måste försöka spara mina pengar... Känner att jag inte är så bra på det längre som jag var när jag var liten. Jag var verkligen en "spara" då, nu är jag en "slösa". :/

Jag ska kanske sätta mig vid min pojke och vara lite social. :) Vi hörs! ♥

Jacka

Samma fråga varje år: "Vad önskar du dig i julklapp?"
Samma svar varje år: "Jag vet inte... inget speciellt."

Det är så svårt! Önskar mig ett pussel...

I alla fall så satt jag och tittade runt på olika sidor och hittade en så fin jacka. Men jag klickade vidare eftersom jag inte har råd med en sån dyr grej just nu.
Då sa min kära O att han kunde köpa den till mig i julklapp. Åh, vad snällt!

Jag valde en grå jacka nu.. den fanns i svart också... men alla kläder jag äger är ju svarta eller bruna, så tänkte ta nåt nytt. 
Hoppas den är lika fin i verkligheten.. :)

Tack så mycket O! ♥




snart iväg..

Jag vaknade för rätt länge sen. Men jag låg kvar i sängen och drog mig ett bra tag. Skönt att få göra det ibland med.. Spelade lite spel på mobilen. Helt beroende är jag! haha..

Nu ska jag snart åka in till stan tänkte jag. Tror jag... Eller om det bara blir Netto.

Jaja, ska ta och sätta på lite musik så det inte känns så tråkigt här hemma och sen sminka mig lite så jag ser levande ut igen. Sen drar jag! Puss hej! ♥

Kul inlägg... ;)

dröm

Måste bara berätta om drömmen jag drömde i natt! Helt sjuk var den kan jag lova.

Allt började på ett tåg. Jag satt själv.
Helt plötsligt går N (As son, som sitter inne för våldtäkt) förbi. Jag får panik och börjar skrika åt honom: "Va fan gör du ute? Du ska sitta inne, du ska få ditt straff!
Han bara ler och blinkar tillbaka. (Jag får kalla kårar bara jag tänker på det!)
Han skriker lite tillbaka och jag tillbaka igen.. så kommer en gammal klasskompis ut från en annan vagn och börjar försvara N.
"Du ska inte skrika på honom, han har inte gjort nåt fel!"
Jag skriker förtvivlat att "du inte känner honom, han kommer göra nåt mot dig med!"
"Du har redan varit på mig och kommer aldrig få det igen"
Han bara ler tillbaka och jag rusar av tåget. (Befinner mig nu i Hallsberg)
Jag springer och springer och tittar bakåt då jag ser att jag blir jagad av en "Arbetsförmedlingen"-skylt(!) "Hitåt ska du! Jag ska hjälpa dig!"
Och jag få bara mer panik och skriker att "jag klarar mig själv, jag behöver ingen hjälp!"

Ja, sen vaknade jag. Det var min dröm det. ^^

planer

Jag är sjukanmäld resten av vecken nu. Tänkte jobba imorn men det tyckte inte svärmor... Skulle jobbat kväll då egentligen och sa det till henne.. jag får så himla dåligt samvete för någon annan tvingas komma in och jobba för mig. Men hon tyckte jag skulle stanna hemma. Och inners inne tycker jag själv också det... faktikst.

Jag tror hon förstår hur det är med mig lite grann...

Jag har såååå ont i magen, hela tiden! Konstant orokänsla vilket är väldigt jobbigt i längden. Mår illa med.. Vet inte om det är info ni gärna vill ha.. men det får ni stå ut med. ;)

Funderar på om jag ska ta mig in till stan imorn en snabbis för att hitta en julklapp till min pojke. Något måste jag ju köpa. Lovade i alla fall att åka och handla mat.. så får ta det i samma veva då..
Skönt att komma ut en sväng också! Ja, det var väl allt jag hade att säga nu...
Puss hej!

Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut (live)



Den vanliga verisionen går inte att lägga upp här.. men sök på youtube.com om ni vill höra. Den är så himla bra! Älskar texten! Denna är också bra såklart. :)

Ringt veterinären nu.

Jo, hon tyckte jag skulle hålla "fläcken" under uppsikt och se om det blir större för då ska jag ringa igen. Men just nu så var det ingen fara trodde hon. Inte så länge han mådde bra i övrigt i alla fall.

Och det gör han ju! Minst sagt.
Springer rung som en liten galning och har mer energi än någonsin tror jag. Det märkt att han fortfarande inte är så gammal. Han är fortfarande en kattunge... Visst är han det? Över ett år är han i alla fall..

Jaja, det var det jag skulle skriva. O kom hem från jobbet nu så ska vara lite social med honom. :) Puss!

Kal fläck

Jag upptäckte en fläck på Figaros kind igår när vi satt och gosade. Undrar vad det kan vara. Jag har märkt att han gått och.. jag vet inte hur man ska förklara... men typ dragit kinden emot hårda saker, kanter.
Det är ju ingen stor fläck som ni kan se själva.. men jag blir ändå undrande. Jag ska ta och ringa veterinären imorn och fråga.
Sökte på google och det kom upp förslag på bl.a. ringorm och allergi mot viss blötmat. Men vi får se...
Ringorm smittar ju som f-n och jag har inte hittat något på Byron... Jaja.. Vad tror ni?



Haha, jag får väl noll svar som vanligt på mina frågor... ^^

Grattis Linda!


Sentimental - Mia

Tiden går så fort! Det är redan december! Tanken slog mig idag...att det är faktiskt över ett år sen jag flyttade ner hit. Helt sjukt!

Så hur har mitt första år i Västra Götaland varit?

Mja, kanske inte riktigt som jag hoppats och önskat. Mycket glatt men också mycket ledset. Jag har ofta saknat mina vänner och min familj. Tröst att de "bara" är två och en halv timma bort. (med tåget) Men sen ska ju det passa också...
Jo, ibland har det varit tufft. Önkar ibland att min O kunde få mig att känna mig mer som hemma.

Ska sluta vara så sentimental... försöka.

Det blev ju inte bättre när jag stod i duschen nyss. Ni vet i filmer så ser man ibland någon duscha och så ser man hur den personen tänker.. såna flash-backs visas... exakt så var det.
Tänkte på Mia. Såg allt från begravningen. Hennes lilla vita kista.  S å    s m å   k i s t o r   b  o r d e   i n t  e   f å   g ö r a s ,   f ö r   s å   s m å   b a r n   b o r d e   i n t e   f å   d ö .



Jag såg mamma och jag såg alla vita blommor. Jag såg prästen när han läste upp pappas kort som han skickat.
Jag såg Tarja.
Jag såg resten av familjen Karlsson och resten av mina närvarande.
Alla bilderna bara ploppade upp i hjärnan på mig och ville inte försvinna.
När vi kom ut ur kyrkan var hon borta. Då låg hon där nere i jorden, våran lilla Mian. Helt ensam! Det är så fel!

Great, nu gråter jag också!

Men det är inte rätt.
Jag minns att jag inte grät då, på begravningen alltså. Jag skrattade, inte för att jag var glad utan för att jag mindes henne så väl. Jag mindes bara skratt. I efterhand var jag så arg på mig själv för att jag inte kunde gråta, men det har jag tagit igen nu i efterhand. Flera gånger om!

Mia är aldrig ensam. Vill bara förtydliga det.

Jag vet att det är längesen nu, hon skulle snart fylla tolv! Tolv hela år skulle hon blivit! Kan inte alls förstå det, för det känns som för bara något år sen allt hände.
Även om det är längesen kommer jag aldrig att glömma. Mia - alltid i mitt ♥

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0