Det var en lång bandymatch!

Vid halv tolv-tolv nångång åkte Oscar iväg för att kolla på bandy med sina kompisar. Nu är klockan snart elva. Jag undrar var han tagit vägen. Trevligt att han kan ringa och tala om det tycker jag. Jag har försökt ringa men hans mobil är avstängd. Jag skulle kunna ringa till hans kompis men det vill jag inte heller göra... Jaja, jag har i alla fall sysselsatt mig med gammal hederlig städning som jag skrivit tidigare idag. Köket glänser som aldrig förr! :) Jag ska ta och plocka in disken i skåpen och byta kattsanden i kattlådan nu om det var någon som ville veta. haha...

Ja, vi hörs väl.

varför jag inte tycker om att diska.

1. Naglarna blir mjuka och böjs.

2. Fingrarna blir som russin och sträva.

3. Jag får torra händer.

4. Det blir så otäckt när fingrarna kommer mot varann... jag vet inte hur jag ska förklara.. men det är superäckligt. Som när man gnisslar bestick fast man gör det med fingrarna istället. Samma känsla. *huh ryser*

5. Man blir blöt, kall och det tar tid.

Haha, jag kommer inte undan ändå.. nummer 1-4 kan man komma undan genom att använda gummihandskar. Ska kanske införskaffa mig ett par såna... :P
Och nummer fem får jag väl halft skylla mig själv för... diskar man lite oftare så tar det lite kortare tid. Och det faktum att jag blir blöt finns det nog inte så mycket att göra åt. Alternativet skulle vara att diska i duschen och det känns inte direkt lockande. Eller diska med regnkläder(!) men inte heller det känns någon vidare idé. Jag får helt enkelt öva på min diskteknik. ^^

Det här var ett riktigt djupt inlägg från mig. Haha, håller ni inte med? :D

Städa

Jag hade i alla fall tänkt göra det idag. Jag får se hur långt jag kommer.. jag menar, halva dagen har redan gått och jag har inte kommit längre än att plocka in all disk i köket och lagt det i blöt. Haha, städa går an, men diska. Fy fan, det är det värsta som finns.

Nä, om man ska ta tag i det här...
Jag lyssnar på massa gammal musik samtidigt. Låtar som ger mig massa minnen och det gör det hela lite roligare.

CK - På rosa moln
Creed - My sacrifice
Mika - Grace Kelly
Jackson Five - I want you back
Armand van helden - Mymymy

Hihi, lite annat mot vad jag lyssnat på på senaste. Nej, städa var det. Vi hörs!

2008-02-09 - Bowling med M, M & O

Lite söta bilder jag hittade i datorn. :) Bebis och jag!Jag var brunett...


Och vi var lite lulliga och glada!

Sorry M, jag hade ingen bild på dig....

Kan vi inte göra om detta snart igen?

En fredag för 5,nåt år sen...

(Min hjärna orkar inte räkna ut hur längesen...)

Ja, för ganska många år sen var jag ganska många år yngre... eller ja, jag var sexton. Jag var tillsammans med Fredric. Haha... Oj så kär jag var. No offence Fredric men det var.. ja.. äh. haha... :P
Då satt jag i alla fall och skrev detta...
Jag bråkade med min pappa massor. Massa gråt och tårar och känslor av att inte behövas växte sakta fram och en dag.. ja, då blev jag "tvungen" att träffa honom. Gud sån ångest jag hade då! 
F ö r   j a g   v i s s t e    h e l t   e n k e l t   i n t e   o m   h a n   v i l le   s e  m i g .Men det ville han. :) Nu ska jag sova sked med min bejbi O. Puss & kram!

Och för den som undrar så är Niklas ett riktigt jävla äckel som nu sitter inne för våldtäkt(er?). (Där han hör hemma)


Bil

Nu går den knappt en dag utan att jag tänker på att skaffa bil! Jag blir galen när jag inte kan ta mig någonstanns utan att tänka innan!

Så, nu har jag börjar lägga undan pengar. Har redan en del sparat... men vill inte köpa en bil som håller en månad och sen klappar ihop. Utan vill ha en ganksa okej bil ändå. Inget lyxåk kanske, men ni fattar... :P

Bilen till vänster är väl inget jag strävar efter direkt... haha =)

Tänk, en lördagmorgon. Du vaknar och undrar vad sjutton du ska göra... och du vet att du vill till IKEA.. och då kan du det, för du har en bil!!!!

Nu måste ni komma!Ja, för nu har jag sökt ledigt från jobbet onsdag till fredag vecka åtta.  Men ni måste komma helgen innan och så får ni min tillåtelse att åka hem helgen efter, inte en dag senare får ni kommer och inte en dag tidigare får ni åka. Där med basta! :)
Tänkte ringa idag men så somnade jag för jag var så himla trött. Var är all min ork??? Får ta och ringa imorn när jag kommer hem från jobbet. Tänkte jag skulle svänga in till stan och kika lite. Har lite grejer jag behöver få handlat.
Bland annat kattsand och hämta ut recept på apoteket samt köpa omeprazol.
Nä, vi hörs gott folk! ♥

So silver

Ja, som jag skrev i helgen så färgade jag håret. Eller blonderade, blekte. Och som jag skrev och som ni såg så blev det ju lite gult/orange/påskfärgat.. Så igår innan jobbet åkte jag till stan och köpte silvershampoo. Matrix So Silver Shampoo. Det var dyyyyyrt!!! Så jag hoppas verkligen det funkar!
Lite har det redan försvunnit i alla fall efter första tvätten. :)

Jaja, annars då... Det har varit riktigt hektiskt idag på jobbet! Hur mycket som helst! Och det är inte folk som är sjuksjuka som kommer utan massa krångligt.. som intyg från Försäkringskassan som inte gått igenom, folk som säger att de har tid fast de inte har det, folk som har tid men inte kommer. Och de lappar inte över varann så de kan ta varandras tider heller om ni undrade det.
Folk som vill klaga på det och det och det...
Det känns lite tråkigt att de flesta jag pratar med är så negativa, från första början. Många har en negativ inställning direkt och det spelar ingen större roll ens om jag säger Hej och försöker vara trevlig eller.. ja jag vet inte. Det spelar liksom ingen roll.. känns det som. Fast det är klart det gör, egentligen. Det går inte att lära en gammal hund sitta.. eller vad är det man brukar säga?
På tal om jobb... måste hitta ett nytt!!!!! Gah! Orkar inte ta tag i det, min mage är alldeles för orolig och jag tänker alldeles för oklart. Skriva CV. Yeeey, min favoritsyssla, näst efter att diska.

Nej, fröken Ironisk ska gå och borsta håret och sen lägga sig och sova. Men först läsa bloggar! :D Vi hörs och ses! ♥

Minnen:) Oj, jag loggade in på min gamla lunar idag för att kika in gamla inlägg. Detta var det första jag skrev.. om jag inte misstar mig.
Ganska liten text men ni kanske ser ändå. Det skrev jag år 2001. Det är ju flera år sen men det känns som bara ett eller två.
Åtta år sen... hur gammal var jag då? Hm.. tretton.. skulle fylla fjorton snart. Jag minns inte vem det var jag gillade men jag har mina gissningar. Antingen Emil eller Mikael. Tror nog det var Micke... Det måste ju varit min första kärlek. Om man inte räknar med dom som var på grundskolan.. haha..
Ja du mamma. Tänk dig att jag faktiskt hade killar när jag gick på Långängen! Killbaciller var ju typ det värsta som fanns.. :P
Jaja, jag tyckte det var lite kul i alla fall. Det kanske dyker upp fler gamla dagboksinlägg här... vi får se!
Update: Insåg nyss att min syster är exakt så gammal nu som jag var då när jag skrev det. :|

Krogen

Jag kollade på Körslaget... så himla kul att titta på tycker jag. Meddragande på nåt sätt. :) Bra att Håkan var med... eller hans låt i alla fall. Det bästa hittills. :)

Efter det tyckte jag att det började bli lite långtråkigt här hemma så jag skickade till Oscar och frågade om dom skulle vidare och om jag fick hänga med... Jag får min lön på måndag så jag frågade också om han betalade för min dricka, inträde osv... och det gjorde han. Så jag gjorde mig i ordning och gick ner till "grillen".... Typ det tråkigaste stället av alla. Värre än Hallsberg! För det är mycket mindre folk och så. bland annat.

Okej, efter det tog vi en taxi in till Kungälv, trots att det precis skulle gå en buss.. Fråga mig inte varför vi tog taxin istället... Kom fram lite snabbare gjorde vi iofs.. VI tänkte först gå till O'learys men eftersom Sebbe gjort sig ovän med alla vakter där så kom vi (läs han) inte in där och fick isället gå till "Krogen".
Det stället påminner mig lite om Hallsberg faktiskt.. känns lika inhemskt. Haha.. ja, på nåt sätt.
Oscar drack för mycket så det slutade med att han höll på att somna så vi fick ta en taxi hem igen.

Vi pratade lite på hemvägen:

Jag: Kom igen nu!
Oscar: Men skynda dig!
Jag: Men jag går tre meter framför dig, skynda dig, jag fryser ihjäl!
Oscar: Men gå lite saktare!
Tystnad.
Oscar: Lugna ner dig!
Sandra: Oscar........
Oscar: Kom igen nu, seriöst, kom igen nu!

Haha, gissa vem som ligger och tar en tupplur på köksgolvet nu då...
Jag sa att jag tyckte det var en dålig idé att lägga sig där och sova.. men O tyckte det var en superbra idé. Bara en liten stund.. :P

Haha... :) Normalt skulle detta få mig att bry mig.. Egentligen kanske jag borde det med.. men nu har jag haft en rolig kväll och orkar inte bry mig. Han får skylla sig själv om han får ryggskott. :)
En bild på mitt nya lite blondare hår.. eller gulare.. ^^ som jag hoppas försvinner inom några tvättar!

No more wasting time
You can't wait for life
We're just racing time
Where's the finish line

Mina små älsklingar!

Det var längesen jag la upp bilder på dom nu.. Men de har sprungit omkring här för fullt på senaste och de är inte det minsta mindre busiga nu är förr.. :)

Och de är sig lika.. bara lite äldre har de blivit.


Byrongubben sträcker ut sig på köksgolvet. :)


Figarogubben tittar bort, vill inte vara med på kort när det blixtrar så från blixten.


Byron igen. :)


Men de är fortfarande unga.

Kanye West - Love Lockdown
Kollade på Victoria's Secret Fashion Show 2008 på 3:an för en liten stund sen. Sista låten, den är så himla bra med! Och jag som är förälskad i låttexter tycker att den här passar in ganska bra.
Det är som att den får fram allt jag försöker få fram. Så som jag tänker ibland. Typ när vi har det jobbigt.. För den som har som jag, lite tid över kan ju lyssna på låten samtidigt som ni läser texten nedan. :)

Kanye West "Love Lockdown"

I'm not lovin' you
Way I wanted to
What I had to do
Had to run from you
I'm in love with you
But the vibe is wrong
And that haunted me all the way home


So you never know
Never, never know
Never know enough
Til it's over love
Til we lose control
System overload
Screamin' no, no, no, no, no


I'm not lovin' you
Way I wanted to
See I want to move
But can't escape from you
So I keep it low
Keep a secret code
So everybody else don't have to know


So keep your love locked down
Your love locked down
Keepin' your love locked down
Your love locked down
Now keep your love locked down
Your love locked down
Now keep your love locked down
You lose

I'm not lovin' you
Way I wanted to
I can't keep my cool
So I keep it true
I got something to lose
So I gotta move
I can't keep myself
And still keep you too


So I keep in mind
When I'm on my own
Somewhere far from home
In the danger zone
How many times did I tell you
‘fore it finally got through
You lose, you lose


I'm not lovin' you
Way I wanted to
See I had to go
See I had to move
No more wasting time
You can't wait for life
We're just racing time
Where's the finish line


So keep your love locked down
Your love locked down
Keepin' your love locked down
Your love locked down
Now keep your love locked down
Your love locked down
Now keep your love locked down
You lose

I'm not lovin' you
Way I wanted to
I bet no one knew
I got no one new
No, I said I'm through
But got love for you
But I'm not lovin' you
Way I wanted to


Gotta keep it going
Keep the lovin' going
Keep it on a roll
Only god knows
If I'll be with you
Baby I'm confused
You choose, you choose

I'm not lovin' you
Way I wanted to
Where I want to go
I don't need you
I've been down this road
Too many times before
I'm not lovin' you
Way I wanted to


So keep your love locked down
Your love locked down
Keepin' your love locked down
Your love locked down
Now keep your love locked down
Your love locked down
Now keep your love locked down
You lose

You lose
You lose
You lose
You lose

Vad har jag gjort?????

Omg! Jag fick ett ryck och fick för mig att blondera utväxten... som sedan blev hela håret.... och ja...

ja...
ehm...
ja...

Hoppas det ser bättre ut sen när det torkar! Annars blir det jag som går till frissan inom kort! xD

Jag har ont :(

Det vill inte ge sig i magen.. eller, ja, det som jag har förklarat hundra gånger nu.
Inte i magen utan på vänster sida under nedersta revbenen där magsäcken och(?) tjocktarmen(?) sitter..  Pratade med en läkare på jobbet i veckan och hon tyckte jag skulle börja äta Omeprazol igen och hjälper inte det på två veckor så får jag gå till läkaren igen.
Haha, hon frågade massa saker... och så sa hon; Ja, du är ju ung och så, så du behöver nog inte oroa dig för att det ska vara cancer i alla fall!
Mina ögon kunde inte bli större, det hade jag inte ens tänkt på. :P Men det är klart det inte är cancer... men det lät bara så kul när hon sa det. Inte för att det är kul att ha cancer.. äh, ni förstår vad jag menar hoppas jag! (...)

Har ätit det i.. tre dagar idag och det har inte hjälpt nåt än. Jag får kanske ha lite mer tålamod. :P
Tabletterna alltså..

Men jag har ju haft detta länge nu... flera månader! Börjar bli lite tröttsamt.. och så blir jag lite orolig för man vill ju gärna veta vad det beror på.
Ska jag försöka förklara hur det känns så är det närmsta jag kan komma på, som när man har ett stort och ont blåmärke som någon trycker på.. ja, typ så.

:) Jag vet inte hur intressant ni tycker det är att läsa om mina krämpor.. men det får ni göra ändå. För det är bara jag som tycker synd om mig... och då skriver jag det här!

Glaaaad!

:D så himla glad för att min syster och bror antagligen kommer till mig snart.. eller om en månad..På deras sportlov. Jag hoppas verkligen att de kan komma!

Jag kommer direkt från telefonen. Suttit och pratat med mamma en stund.. eller en timma eller lite mer. :) Ringde och störde henne, hon skulle tydligen städa. Sätta in bilder i ett album som är till Ws pappa. Jaja, anyway.. tänkte bara skriva att jag var glad... och det vet ni ju nu då.
Ska ta mig en snabbdusch faktiskt och sen lägga mig och sussa.

Ps, på fredag får Oscar lön, då ska vi handla!!!! (eko i kylen och på våra konton) Jag betalade bussen med enkronor idag. Lagom pinsamt! Mitt busskort har ju gått ut! Jaja, ska inte dra hela historien... ;P Puss och hej!
ElefantfärdenHaha. Jag måste bara le när jag ser det här! Visst längtar jag tillbaka. Jaaaa!

Björn Gustavsson - Ett livsverk

:) Resterande kväll kommer spenderas i soffan framför Björn. :)

Fick låna filmen av svärmor som lånat den av sin son som lånat den av en jobbarkompis. Jaja..

Förresten så har jag så himla ont i, vad jag tror är, magsäcken. På vänster sida bakom nedersta revbenen. Har så ont så jag nästan får tårar i ögonen stundvis... måste luta mig bakåt. Nej! Aj! Blir att lägga sig...

Jag jobbade kväll idag och eventuellt får jag göra det imorn med. Båda två som skulle jobba igår egentligen är sjuka så två andra måste rycka in. Får se om det blir jag... det har en förmåga av att bli det ibland. :P

Aj. Nej, vi hörs och ses! Duschen nästa!

Hur svensk är jag?

Test "Hur svensk är du?"

[X] Ditt efternamn slutar på ...son, lund, gren, holm
[X] Du vet någon som har samma förnamn som du
[X] Du vet någon utanför din släkt som har samma efternamn som dig
[  ] I din familj är ni 2 barn
[  ] Du bor i villa
[X] Du bor i en tätort
[X] Dina föräldrar är mellan 35 och 50 år gamla
[X] Dina föräldrar har gift sig (och skilt sig)
[  ] Din pappa är yngre än din mamma
[X] Din familj har en bil av ett svenskt märke
[X] Din pappa heter Lars (i andranamn)
[  ] Din mamma heter Anna
[  ] Du har blåa ögon
[X] Du har tillgång till Internet hemma
[X] Du har egen mobil
[  ] Du har ett eget rum
[X] Du har varit i Danmark
[  ] Du har varit i Norge
[  ] Du har varit på Gotland
[X] Du vet vilken av Vänern o Vättern som är störst
[X] Du vet vad Vänern o Vättern är för något
[ / ] Din familj har en husvagn (farmor och farfar)
[X] Du känner någon som har husvagn
[  ] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar
[  ] Du har ingen släkt som kommer från andra länder
[  ] Du idrottar minst 2 gånger i veckan
[X] Du har/ har haft en hund/katt
[  ] Du får månadspeng / studiebidrag (nej, lön)
[X] De flesta i din familj är blåögda
[X] Du äter snabbmat
[X] Du följer en serie på TV
[X] Du är kär
[X] Du är född i mars, april, juni, augusti eller december
[X] Du är blond

Multiplicera antalet kryss med 3.

Jag är  64,5% svensk

Alltså, många saker får jag inte fylla i för att jag inte bor hemma. Jag får tex inte studiebidrag utan lön... Och jag har inget eget rum för jag delar med Oscar... :P Och pappa bor i villa... och vi är inte två barn utan många fler.. :P Jaja, skitsamma. haha, inte livsavgörande test direkt.

Gammalt dagboksinlägg

Hehe, jag hittade en kul sak för någon dag sen när jag kollade igenom våran dator.. Innan jag skaffade mig en blogg så roade jag mig genom att skriva i anteckningar. :P Har en hel del "dagbok"sinlägg där, väldigt kul att läsa!
Det känns som om jag kunde prata mer öppet då.. uttrycka mig mycket mer på nåt sätt.


"11/2-07

Jisses vilken helg! Helt underbar. har sovit så gott med Oscar. Gud
vad fin han är!
Jag vill så gärna bara att han ska bo lite närmare. Typ 27 mil
närmare.
Han kan väl flytta till Örebro så kan vi umgås så mycket vi vill!
Jag är nog fan lite kär.. jag tycker om honom iaf. Så jävla mycket!
Så himla fin! Och snäll, verkligen jättesnäll! Social, kan prata med
alla och blir vän med alla. Och gosig. Vi har bara legat och
kramats hela natten. Pussats en del med. Men han har hållt om mig,
kliat mig på
armen och hållt på med mitt hår. Allt som jag bara älskar när någon
gör! Och när han gjorde det, självmant, då smälte ju jag.
Han låg och kollade på mig när jag sov.. han sa att jag såg allvarlig
ut när jag sov. Nästan arg eller sur. Men jag är inget av det.
Jag är bara glad. Jätteglad.
Hans skrattgropar är ju bara att dö för! Och hans lite lockiga hår.
Precis så som jag drömt om att en kille ska ha."  ...........
.............
"Vet inte om det kanske är lite för bra allting. Är lite rädd att jag
ska börja få känslor för honom och att han sen ska ångra sig för vi
bor så långt bort från varann.. Men jag tror att om man vill att det
ska funka så får man det att funka.
Jag skulle verkligen vilja att det funkade."........
...........
"Oscar, Lars Jönsson. :)"..........
..........
"Jag har fallit.
Undrar om han ringer eller skickar något mess ikväll.. Hope so!
Nu måste jag göra något annat.. tänka på något annat. Pallar inte
att inte veta. Jag vill veta nu. Tänk om han inte vill.. :(
hm..
tiden får avgöra. jag vill iaf, bara vänta och se vad han vill.

Puss och kram hela dan."

Kallas att vara kär va? :)


Söndag

blä för att gå upp tidigt imorn.
Vaknade alldeles för tidigt idag med... det är ju söndag och då vill man ju sova ut när man har chansen. Eller i alla fall jag... Hur som helst så gick jag upp.. vet inte vad klockan var faktiskt men jag satte mig och pusslade på mitt nya wasgijpussel jag fick av svärmor i julklapp. Jag började på det i.. hm.. lördags, allså igår. :) Intressant för er att veta menar jag.. ;P Bilden jag lägger är i alla fall inte denna bild utan vad livvakten som står i mitten ser. Klurigt.

Jag hoppade in i duschen, åt lite frukost och gjorde mig i ordning... väntade på att Oscar skulle vakna.
När klockan slog 13:30 kom svärmor och hennes sambo och hämtade oss för då skulle vi ju på kalas som jag nämde igår.
Det var himla trevligt faktiskt. Och deras barn är så söta! Alltså de vi var hos. Lilla A blir jag helt kär i varje gång jag ser honom. :) Fick ta hand om honom en stund även denna gång.. nu börjar han bli lite större så han förstår mer när man busar med honom. Han är nog ca 6 månader nu..  Vi satt på övervåningen och lekte med hans bitringar. Han är ganska lättroad fortfarande.. :P
Vi var där tills på kvällen och då åkte vi hem och gjorde mat. Lite lyxmat idag med lövbiff, sallad och morotszatziki... och skysås. Det var verkligen suuupergott. Har jag mat till jobbet imorn med.. :) Perfa!

Nej, jag har inte så mycket vettigt att skriva som vanligt.. Bara min vardag.. inte så mycket att hurra för, haha.. men ändå!
Ska nog lägga mig snart.. ska upp om några timmar igen och jobba. Så säger god natt på er!

ursäkta min frånvaro...

men jag har verkligen varit helt slut!
Hela denna vecka har jag bara hunnit komma hem från jobbet och sen har jag stupat i sängen/soffan. Det var värre än jag trodde att ställa om sig i tiden.
Dit gick det jättebra men hem gick det inte alls! (Thailand för er som inte vet)

På jobbet har det i alla fall gått väldigt bra.. trots min halvt som halva frånvaro mentalt. Jag har stått mycket i arkivet och sorterat in de sista papprerna från 2008. Och nu är det "bara" dag 28, 29, 30 och 31 kvar! Det tog mig alltså ungefär en vecka att sortera in allt från dag 1 till 27! Det säger kanske inte er som läser så mycket... men det betyder i alla fall att det varit väldigt mycket papper.. haha.. :) Och jag har jobbat på bra. Min rygg är dock inte lika glad... det blir lite monotomt att stå i samma position varje dag i en vecka, nästan. :P Haha

Jaja, nog om mitt jobb...
Eller nej förresten.. Måste dela med mig av en grej som hände nu i veckan med. Eller två förresten. Först så har jag fått en månad till förlängt! Wohooo! Kanske inte världens förlängning med det är ändå bättre än inget. En månad till jag har på mig att hitta ett jobb.
Det andra var en patient som kom till oss... Hon pratade för sin man. Samtalet gick ungefär så här:
"Min man hade tid här i tisdags klockan elva men så ringde ni klockan tio, tror jag, och sa att doktorn var sjuk och det inte fanns någon annan tid att få."
"okej, det händer ju ibland att doktorn blir sjuk"
"ja...."
"ja...."
"ja, så ska vi inte få någon ersättning?!"
"Ersättning?"
"Ja, min man var ju hemma en hel dag helt i onödan, vi missade ju massor med pengar på grund av er!"
"eh..(tänker)"
"Ja, och sen fick han ju en tid idag och har tagit ledigt en halv dag till. Så nu förlorar vi ju pengar igen!"
"okej, men förstår jag det här rätt nu, Du tycker att vi ska betala ut pengar till din man för att doktorn var sjuk och så även idag för att han ska träffa doktorn? Tycker du att vårdcentralen ska betala ut ersättning till alla som är sjuka och behöver träffa doktorn? Och i tisdags kunde han ju då gått till jobbet efter det att han visste att han inte skulle få träffa doktorn..."

Ja.. det fortsatte en liten stund till... Hur orkar dom? Haha.. :P
jaja, ska inte tjata mer om jobbet nu. Klockan är rätt mycket.. så ska faktiskt snart lägga mig och sova. Lite sked med lilla O. :)
I kväll har jag pusslat massor! Blir att fortsätta i morgon. I morgon fyller Oscars brorsbarn två år så vi ska på kalas med. I fredags fyllde Oscars pappa år med så det blir nog att fira honom med.
Natti på er! Sov gott när ni ska sova.. eller ni kanske redan sover.. så fortsätt då att sova gott! ♥

Sanningar

Berätta 12 sanningar om dig själv

Jag blev utmanad av:
Min syster Jennie. (på bdb)
I slutet ska du utmana sex personer. Om de inte fullföljer uppdraget kommer det inte hända ett jävla skit.


1. Jag kan inte sova utan en kudde under magen.
2.  Jag har många komplex. (vem har inte det...)
3.  Jag kan inte vissla.
4.  Jag hatar att vara utan nagellack. (genomskinligt oftast)
5.  Jag kan laga god mat. (om jag får säga det själv)
6.  Jag är en riktig slarvmaja.
7.  Och en sullulla.
8.  Jag är en nattmänniska.
9.  Jag är orolig för framtiden.
10. Jag har svårt att lita på folk.
11. Jag har mååånga syskon. Hela sex stycken totalt.
12. Jag har stora drömmar.

Jag utmanar ingen.. Den som vill får göra. :)


Trasig

Ja, mycket är trasigt här hemma..

Men det som gått sönder nu är våran spis. (som är från 1800-talets mitt (skämt åsido)) Och det kommer därför bli det första vi blir tvugna att köpa nytt när våran lön kommer in på kontot.
Inget kul alls.. vi som har dåligt men pengar som det är just nu. :/

Vi kan alltså inte laga någon mat. Ugnen funkar inte heller.. Nu kan man verkligen säga tur att vi i alla fall har en micro och en vattenkokare så vi kan få oss lite varm mat. (haha, vi skulle behöva ett stormkök)

Idag blev det kall mat. Kallrökt lax, hemmagjord tzatziki, potatissallad och kalla köttbullar. Haha, vilken blandning va? xD

Usch, det blir krångligt. Ingen bil har vi, måste ha någon som kör eller hyra eller låna bil och hyra kärra. Och sen någon som kan hjälpa till att installera allt. Vi behöver en fläkt också för det har vi inte heller... :P Haha, det låter fallfärdigt här hemma.
Men det löser sig, till slut. En spis måste vi ju ha.. hoppas vi fixar det när lönen kommer!
Alltså, jag är så trött så jag fattar knappt vad jag skriver, så ursäkta om det låter flummigt. ;P Ska lägga mig på soffan nu och hundöga mig till lite ryggmassage med min nyinöpta thailändska massageolja. (med kokosdoft) :) Ses och hörs! Puss! ♥

Hello Sverige

Välkommen hem onksar jag mig själv.

(Åh, typiskt, nu glommer jag bort åäö igen.. och bara för att testa mig själv ska jag låta bli att sudda varje gang jag skriver fel)

Vi landade igår natt 01:30 eller nåt sånt. Men kom inte i sang for att sova forens vid fem - sex någon gång. Var så himla pigg, for mig var ju klockan 12 då, middag. Men somnade till slut i alla fall.. men vaknade klockan åtta av mobillarmet som jag satt for jag var tvunget att ga ner till tvättstugan. Kul, det var enda tiden som fanns!

Men nu har jag i alla fall rena klader! :) Oscar ar och tranar.... sa jag sitter har ensam. Sa tråkigt! Han kommer väl hem om en timma eller två.. Hoppas han ar festsugen då.. för det är jag! Haha, tro det eller ej! ;P

Det känns faktiskt jävligt trist att vara hemma nu. Dumma vardagen igen. Den har semestern är helt utan tvekan den härligaste någonsin, med hästlängder! Det har varit helt underbart! Vi hade regn i ett par dagar men det gjorde inte så mycket faktiskt. Mest skont eftersom det renade luften lite. Och så hade vi bränt oss.. så huden fick vila lite. Plus att solen kom igen sen, verkligen. Det blev verkligen hett den sista veckan!
 I mina tankar sitter jag fortfarande dar på stranden med fotterna i sanden och bara njuter av att titta pa vågorna ute pa havet. Och bara gora ingenting.
Bara gräva med tårna långt ner i sanden och plocka upp en näve sand och bara låta den rinna ut mellan fingrarna, om och om igen. (ett heltidjobb)
Ja, vill verkligen tillbaka!

Det blev ett rätt långt inlagg nu märker jag... men det får ni stå ut med. :)
Senare nar mitt kamerabatteri har laddats sa kommer det bilder med.. Har maaaassooooor med bilder! Hihi, ni får kika in på min bilddagbok om ni vill se allihopa. (länk till höger)
Vet inte vad jag ska ta och gora nu...... får se vad som händer. Puss hej!

med tarar i ogonvran

Ehm.. ja, ni forstar nog vad det ska sta pa rubriken.. eller? :)

Jag vill inte hem!!!!! Kanns sa himla trakigt att snart behova lamna detta helt fantastiskt underbara stalle. Buhuhuhu... :'(
Tur att vi har en hel dag kvar imorn och sen nagra fa timmar pa fredagen innan resan hem borjar.

Idag har det varit helt otroligt varmt! Vet inte hur manga grader eftersom ingen fattar vad jag sager nar jag fragar.. haha.. men over 30 grader i alla fall. Formiddagen borjade vi pa stranden. Lag och solade och badade i havet. Vid lunchtid tankte vi lagga oss vid poolen men det gick inte, som vanligt. Javla tyskar! Tror de har ensamratt pa solstolarna! Har haft dom sen vi kom, konstant! De ligger inte ens vid dom utan har dom bara "paxade". De ligger namnligen nere pa stranden... jaja...

Efter det akte vi till Chaweng och shoppade. :) Hihi, kul att shoppa. Blev en del..
Jag har ju sa manga syskon sa det blir inte sadar jattemycket anda.. det kanns som jag shoppat verkligen mycket men nar jag la upp det pa sangen sa ser jag att det inte var sa mkt.. men men.. lite ar det ju iaf.

Nu sitter jag har.. Sofia sitter bredvid och petar naveln. nae, inte bokstavligen... haha
Jag namnde ju att jag brant mig.. och det blev tillslut en stooor sarskorpa i ansiktet. En stor over hoger kind, pa nasan och uppe i pannan. Inte sa vackert kan jag tala om. Kanner mig som en alien.\

Nu tar mitt internet slut. Sa vi hors sen nar jag ar hemma igen! Puss och kram!

Jeepsafari!

Gud sa kul jag har haft idag! Grymt kul verkligen. Vi gick upp tidigt bada tva for att vi skulle aka ivag. Klockan 8:30 (las 9:00) kom jeepen och hamtade oss.. vi akte forst och tittade pa Big Buddah.


Jag uppe i bergen.

sen drog vi vidare till grand mother och grand father rocks. Kul namn va.. haha.. med lite fantasi sa kan man ju forsta varfor de heter sa. :)

Sen akte vi upp i bergen till ett stalle dar de hade massor med djur. Vi red elefanter. En grym upplevelse verkligen. Vi fick den storsta elefanten med.. och han som "styrde" den var lite halvt galen. Han hoppade av elefanten och lat oss aka sjalva. Sa tog han massor med kort.. och om vi ville sa hade vi fatt klattra ner och satt oss pa elefantens huvud, sjalva. Och sa satt han och sjong och skrek\ropade massa konstigt.
Dar sag vi ocksa en elefant- ap, orm och krokodilshow. Allt var imponerande.. men jag blev arg for att de hade klatt pa aporna klader och for att de var sminkade och hade hal i oronen. Det tyckte jag var helt fel, de ska fa vara sa naturliga som mojligt. Eller har jag fel?

Anyway, efter det blev det mer upp i bergen. Han backade hela vagen dit vi skulle.. vilket inte var jattelangt... nagra hundra meter. Da gick vi ur jeepen och borjade en liten promenad upp i bergen. Sa kom vi till ett vattenfall. Sa himla fint var det! Och sa fick de som ville bada. Jag badade inte for det var sa himla mycket folk och iskallt i vattnet. :P Man har vant sig vid 25 gradigt nu.. haha

Ja, sen akte vi vidare igen till ett stalle som hette "secret garden". Massa olika statyer som var gjorda och som gomde sig i berget.. en del ganska frana grejer faktiskt.

Ehm... ja, efter det.. haha, myckt gjort idag.. sa akte vi vidare igen. Korde pa sma, smala, krokiga, skumpiga vagar sa vi allihopa i jeepen hoppade upp och ner. :P (Vi var tio stycken i jeepen, elva med han som korde) Nagra fick sitta pa taket.. haha, helt sjukt var det!

Galet! Hogst uppe pa berget 517 m over havet sa kom vi till en restaurang dar vi fick mat. Riktig thaimat. MmmmMmmm! Otrolig utsikt ner over tre strander varav en var varan. (Boh puth)

En extremt rolig dag verkligen, roligaste pa laaaange! Kan inte skriva sa mkt mer nu for jag blir snart uppkakad av alla dessa j-a myggor. Gaaah! En sak kan jag saga och det ar att jag brant mig. Har en vattenblasa pa nasan och i harfastet till pannan. Lagom snyggt! hahaha... men... Ha det sa bra dar hemma! Puss & Kram! ♥

(nu dog batterierna till kamerorna.. sa jag far lagga in bilder en annan dag. Sofia har fatt in fler bilder an mig. Sa vill ni se det sa klicka har.

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0